ayağını üşütüyodur belki bence.aman boşver koksun üşütmüyosa :)en baştan bu yana kokuyor.. Ilk zamanlar doktor da üşüttüğündendir demişti.
1. Ay gittiğimiz başka bi doktor annenin yediklerindendir dedi.. Ee.. Hep mi anormal besleniyorum.bu çocuğun kakası hep kokuyo..
aa demiştim ben.çok tepki alıcak diye.tam tahmin ettiğim gibi.ilk zamanlar güzel kokuyordu. şimdi kötü kokuyor. sadece anne sütüne rağmen.
ASO haberturkte dünkü dizi konuşuluyor. eleştiri toplamış dediğin gibi..
selam herkese oğlum bugün gündüz çok uyudu uyandıramıyorum hala evdede temizlik vardı kadın falan ben uyuyamadım sabaha kadar uyumaz buggün hapı yuttum valla..yarın doğum iznim bitiyor devlet yeter bak çocuğunun artık anasına ihtiyacı yok git çalış diyo oğlumla doktor kapılarında sürünecez rapor almak için ilk dönem böyle geçsin ikinci dönem başı mecbur ücretszi izin artık
selam ızlar dün gece benim kız deli gibi ağladı ve saat 4 e kadar hiç uyumadı ya nasıl dayanıyor ben uykusuzluktan geberdim sonra o kadar uğraştıktan sonra sinirden bi baktım benim uyku uçuvermiş nol du bu çocuğa ya 2 aylık oldu derken iyice çıldırdı tabi onla beraber bende allahım bi 6 aylık olsa diye bekler oldum ''baharı bekleyen kumrular gibiiiiiiiii''çıldıriciiiiiiiiiimmmmmm
tam buraya şikayet ettim, oğlum kuzu gibi uyudu iyi mi
gece ayaktayız sabaha kadar demekki....
Aso ben de izledim diziyi Buğrayı dizimde sallaya sallaya..evet katılıyorum sana..ama oyuncu kadrosu falan süper olmuş..hürremi de pek bi beğendim 350 kızın içinden seçmişler zilliyi :))
ya bizim 2.ayımız dün doldu normalde aşımızı cuma yaptırcaz ama s.ocağını aradım bi aşı eksikmiş..gelmeyebilir dedi cumaya kadar..off haftaya kalırsa çok mu gecikiriz yaa bişe olur mu acaba? zatürreyi de tek cumaları yapıyolarmış......ah ahhh öyle bi mahrum yerdeyim ki(((
evim yok barkım yok..ormanın dibinde bi yerde kalıyos....homeless olduk diyorum arkadaşlarıma:))) çok özledim ankarayı..evimi....evimiz deponun birinde yatıyo malesef.....
iki buçuk haftadır hiç dışarı çıkmadım..sadece aşağı yemeğe cafeye falan iniyos..o da Buğra beyi zar zor uyutursak ve o da o kısıtlı zamanda uyanmazsa...
aaahh ahh evinizin kıymetini bilin kızlar..tavamı tenceremi bile özlüyorum
haftaya neler olcak bakalım esincim :))))hiç reklam da verilmedi dizide çok sürükleyiciydi.kızlar nasıl oldu canım iyiler mi
aman iyi olsun bebişler.senin işin de zor tabi iki çocukla.ama olsun ikisi de aynı anda büyüyor iştecanım çok zor olacak senin için ama mecburen yapacaksin artik..
bence biberonun çeşitlerini dene belkide denemişsinidr..
inşallah tez zmanda rapor işinidehallerdsin
ayy canim ya aglayan bebedezorr allah kolaylık versin
neyse atlaticiz u günleride..çocouklar çok çabuk huy degiştiriyorcanim
tez zamanda düzelirinş..
ayy canım özlemezmi insan evini ben annemde 3gün kalsamevimi özlüyorum
sende hayırlsıyla kavuşursun inş
hehe:))
bakalım hangikarıylaa ne olacakk
bende begendimvalla..2.dizim olabilir..
ilkimm öyle bir geçer zamanki hastayımkız aso o diziyeee..
aman canim allaha şükür düzeldiler iki çocuk çok zor
valla tek çocuk büyütmek daha kolaymışş
evet cnm gaz ilacı vermiyorum artıkk geçtii doktorda bağırsaklarını dinledi azalmış bayağı dedi geçen hafta 2.5 aydan sonra geçti bizimkii
öyle tabi de bakalım ben büyük bir mevlüt yapmayı düşünmüyorum zaten.kaynanamın sülalaesine gezme çıksın diye uğraşamıcam yüz kişiyle. az kişiyle evde bebeğime kuran okunsun diye küçk bir mevlüt yapıcam o kadar.
evet ya iyi dayandım valla yeter sanırım artık evimi kocamı özledim. öperim canım sen de minik melekleirni öp benim için.kolay gelsin sana da görüşürüz canım
öyle tabi de bakalım ben büyük bir mevlüt yapmayı düşünmüyorum zaten.kaynanamın sülalaesine gezme çıksın diye uğraşamıcam yüz kişiyle. az kişiyle evde bebeğime kuran okunsun diye küçk bir mevlüt yapıcam o kadar.
evet ya iyi dayandım valla yeter sanırım artık evimi kocamı özledim. öperim canım sen de minik melekleirni öp benim için.kolay gelsin sana da görüşürüz canım
canım bende sadece komşuları çağırdım bi kaçtanede arkadaşımı fazla kalabalık olmıcak inşallah
ilk zamanlar güzel kokuyordu. şimdi kötü kokuyor. sadece anne sütüne rağmen.
ASO haberturkte dünkü dizi konuşuluyor. eleştiri toplamış dediğin gibi..
aman iyi olsun bebişler.senin işin de zor tabi iki çocukla.ama olsun ikisi de aynı anda büyüyor işte
mevlütte hangı dualar okunuyor yaklasım ne kadar suruyor aslıcım
canım tam bilmiyorum açıkcası Yasin-i Şerif okunuyor onu biliyorum başka hangileri okunuyor bilmiyorum ama cumartesi yazarım istersen
allah kabul etsin canım en güzelini yapmışsın valla.bende aynısını düşünmüştüm kayınvaldemlerin kokoş arkadaşlarına gezme çıkıcak benimde canım çıkıcak yemezler ben camide okuttum çokta iyi oldu allah kabul etsin inşallah
ben de az kişiyle düşünüyorum işte ama ne zaman bakalım:)canım bende sadece komşuları çağırdım bi kaçtanede arkadaşımı fazla kalabalık olmıcak inşallah
evet bafocum:)hangı dızı:44: muhtesem mı
3.yü düşünmüyosan bağlatsaydın tüpleriallaha şükür asocum hepsi iyi olsunlar..
evet ikisi beraber büyüyo cnm iyi olan o sonunda ben rahat edicemyuppiiiiiiiiiiiiii:))))))
sağol tatlm 2 saat falan surer heralde bende yapıcam ama nasıl:26:
Biz bugün bütün aşılarımızı olduk çok şükür. Hazır annemin yanındayken olsun dedim ateşi fln çıkarsa annem yardımcı olur diye. ama çok şükür ateşimiz çıktı problem olmadı.Korkmayın kızlar aşı yapılırken ağladı sonra geçti.Korkulcak bir şey yok.Ateşi 37,5a kadar çıkarsa normal dedi doktor. eğer 37,5 u geçerse enfeksiyon kapmıştırdedi.yani aşı ateş yapmayadabiliyormuş biz de çok şükür allahıma çok şükür yapmadı.Maşallah maşallah maşallaaah.Artık ne desem nazar değiyor korkuyorum bir şey yazmaya:S Bunu da aşı yaptıracaklar korkmasın cesaretlensin diye yazdım.Ben kötü bir psiikolojiyle gitmiştim çünkü.O kadar gergin gitmiştim ki ağladım tutamadım kendimi orda.Hiç korkmayın yaptıracak olanlar olur mu
çok sağol aslıcım.Evet hepsini birden yaptırdım valla.sabah yaptırdık aşısını bu saatten sonra çıkar mı ki ateşi:S inşallah çıkmaz canım ya.sen tecrübeli annesin bilirsinn maşallah dediğin için de ayrıca çok teşekkür ederim canım çok sağol.hepimizinkilere maşallah olsunsürer tabi hatta bence 3-4 saatten önce bitmez
maşallahcanım aşıların tamamınımı yaptırdın 3ünü birden mi yoksa 1 tane mi??
ayrıca iyi etmişsin hazır yanında annenler var aradan çıkmış
inşallah gecede yükselmez canım ateşi her ihtimale karşı şurup ver istersen ya da fitil
tekrar maşallah canım
evet bafocum:)
3.yü düşünmüyosan bağlatsaydın tüplerioh valla ikisi bir arad byüyor mis gibi en rahat sen etcen bide ikiz anaları dilemma nerde acaba ikiz demişken o geldi aklıma
çok sağol aslıcım.Evet hepsini birden yaptırdım valla.sabah yaptırdık aşısını bu saatten sonra çıkar mı ki ateşi:S inşallah çıkmaz canım ya.sen tecrübeli annesin bilirsinn maşallah dediğin için de ayrıca çok teşekkür ederim canım çok sağol.hepimizinkilere maşallah olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?