2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en baştan bu yana kokuyor.. Ilk zamanlar doktor da üşüttüğündendir demişti.
1. Ay gittiğimiz başka bi doktor annenin yediklerindendir dedi.. Ee.. Hep mi anormal besleniyorum.bu çocuğun kakası hep kokuyo..
ayağını üşütüyodur belki bence.aman boşver koksun üşütmüyosa :)
ilk zamanlar güzel kokuyordu. şimdi kötü kokuyor. sadece anne sütüne rağmen.

ASO haberturkte dünkü dizi konuşuluyor. eleştiri toplamış dediğin gibi..
aa demiştim ben.çok tepki alıcak diye.tam tahmin ettiğim gibi.

canım çok zor olacak senin için ama mecburen yapacaksin artik..
bence biberonun çeşitlerini dene belkide denemişsinidr..
inşallah tez zmanda rapor işinidehallerdsin

ayy canim ya aglayan bebedezorr allah kolaylık versin
neyse atlaticiz u günleride..çocouklar çok çabuk huy degiştiriyorcanim
tez zamanda düzelirinş..

ayy canım özlemezmi insan evini ben annemde 3gün kalsamevimi özlüyorum
sende hayırlsıyla kavuşursun inş

haftaya neler olcak bakalım esincim :))))hiç reklam da verilmedi dizide çok sürükleyiciydi.kızlar nasıl oldu canım iyiler mi

hehe:))
bakalım hangikarıylaa ne olacakk
bende begendimvalla..2.dizim olabilir..
ilkimm öyle bir geçer zamanki hastayımkız aso o diziyeee..
aman canim allaha şükür düzeldiler iki çocuk çok zor
valla tek çocuk büyütmek daha kolaymışş

aman iyi olsun bebişler.senin işin de zor tabi iki çocukla.ama olsun ikisi de aynı anda büyüyor işte

evet cnm gaz ilacı vermiyorum artıkk geçtii doktorda bağırsaklarını dinledi azalmış bayağı dedi geçen hafta 2.5 aydan sonra geçti bizimkii

bugün duyduğum en güzel haber sezencim hadi gözün aydın peki birdenmi kesildi yoksa yavaş yavaşmı azaldı

bende aynısını düşünmüştüm kayınvaldemlerin kokoş arkadaşlarına gezme çıkıcak benimde canım çıkıcak yemezler ben camide okuttum çokta iyi oldu allah kabul etsin inşallah

canım bende sadece komşuları çağırdım bi kaçtanede arkadaşımı fazla kalabalık olmıcak inşallah

aman iyi olsun bebişler.senin işin de zor tabi iki çocukla.ama olsun ikisi de aynı anda büyüyor işte

allaha şükür asocum hepsi iyi olsunlar..
evet ikisi beraber büyüyo cnm iyi olan o sonunda ben rahat edicemyuppiiiiiiiiiiiiii:))))))

bende aynısını düşünmüştüm kayınvaldemlerin kokoş arkadaşlarına gezme çıkıcak benimde canım çıkıcak yemezler ben camide okuttum çokta iyi oldu allah kabul etsin inşallah
allah kabul etsin canım en güzelini yapmışsın valla.
canım bende sadece komşuları çağırdım bi kaçtanede arkadaşımı fazla kalabalık olmıcak inşallah
ben de az kişiyle düşünüyorum işte ama ne zaman bakalım:)

hangı dızı:44: muhtesem mı
evet bafocum:)
allaha şükür asocum hepsi iyi olsunlar..
evet ikisi beraber büyüyo cnm iyi olan o sonunda ben rahat edicemyuppiiiiiiiiiiiiii:))))))
3.yü düşünmüyosan bağlatsaydın tüpleri oh valla ikisi bir arad byüyor mis gibi en rahat sen etcenbide ikiz anaları dilemma nerde acaba ikiz demişken o geldi aklıma

herkese selam arkadaşlar,
gel 3 ay geel:96: bugün doktora gittik,kolik için ilaç verdi azaltır ağrılarını dedi,fitil ve damla.İnşallah işe yarar dün gece yine çığlık çığlığa bağırdı,ağladı,ağlarken kendini bile tırmaladı kuzum çok zor ya,insanın yavrusunu o halde görmesi çok zor.Dayanamıyorum bende,inşalllah ilaçlar hafifletir ağrısını.
Kalça usgmizde çekildi.Herşeyi hallettik yani.Ha birde ilk kez kızımızla restorana gittik,açıkçası ağlar,durmaz diye baya bi tereddüt ettim gidipgitmekte ama maşallah kızım uyudu durdu,sesi çıkmadı hiç
Uyandı miniğim gideyim bakayım bi,görüşürüz sonra

selam kızlar nasılsınız bebişler ne alemde
bizimki şimdi uyuyor uyanınca bıcı bıcı yapıcak sonrada yarın aşıyaaaa inş fazla ağlamaz minik kızım bi atlatsaydık şu aşılarıda valla işkence gibi yavrum nasıl dayancak o iğnelere ayyhh

Biz bugün bütün aşılarımızı olduk çok şükür. Hazır annemin yanındayken olsun dedim ateşi fln çıkarsa annem yardımcı olur diye. ama çok şükür ateşimiz çıktı problem olmadı.Korkmayın kızlar aşı yapılırken ağladı sonra geçti.Korkulcak bir şey yok.Ateşi 37,5a kadar çıkarsa normal dedi doktor. eğer 37,5 u geçerse enfeksiyon kapmıştırdedi.yani aşı ateş yapmayadabiliyormuş biz de çok şükür allahıma çok şükür yapmadı.Maşallah maşallah maşallaaah.Artık ne desem nazar değiyor korkuyorum bir şey yazmaya:S Bunu da aşı yaptıracaklar korkmasın cesaretlensin diye yazdım.Ben kötü bir psiikolojiyle gitmiştim çünkü.O kadar gergin gitmiştim ki ağladım tutamadım kendimi orda.Hiç korkmayın yaptıracak olanlar olur mu

sağol tatlm 2 saat falan surer heralde bende yapıcam ama nasıl:26:

sürer tabi hatta bence 3-4 saatten önce bitmez

maşallah canım aşıların tamamınımı yaptırdın 3ünü birden mi yoksa 1 tane mi??
ayrıca iyi etmişsin hazır yanında annenler var aradan çıkmış
inşallah gecede yükselmez canım ateşi her ihtimale karşı şurup ver istersen ya da fitil
tekrar maşallah canım

çok sağol aslıcım.Evet hepsini birden yaptırdım valla.sabah yaptırdık aşısını bu saatten sonra çıkar mı ki ateşi:S inşallah çıkmaz canım ya.sen tecrübeli annesin bilirsinn maşallah dediğin için de ayrıca çok teşekkür ederim canım çok sağol.hepimizinkilere maşallah olsun

evet bafocum:)

3.yü düşünmüyosan bağlatsaydın tüpleri oh valla ikisi bir arad byüyor mis gibi en rahat sen etcenbide ikiz anaları dilemma nerde acaba ikiz demişken o geldi aklıma

yok kuşum bağlatmadımtüpümü filan spiralle korunucam..
yok asom 2 ideal allah ömürlerini uzun etsin

canım ben kızımdada hep özel hastanede teker teker yaptırdığım için pek sorun yaşamadım açıkcası
ama bana sorarsan bence sen her ihtimale karşı ver ağrı kesici ateş düşürücü bişey olmaz gece rahat edersin canım.ben vericem aşıdan sonra hemen mesela ateş olmasa bile aşı yerlerinde ağrı olabiliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…