amin canım amin.Ben de spiral istiyorum.istanbula döndüğümde gitcem kontrole. doktor 4oın dolunca gel dedi benim 40 ne 64 gün olduk:s hala gidemedim ameliyat fln araya girince:S gittiğimde sorayım bakayım ne zaman takar spirali.yok kuşum bağlatmadımtüpümü filan spiralle korunucam..
yok asom 2 ideal allah ömürlerini uzun etsin
anladım canım sağol önerin için. çok şükür ya marta kdr rahatız martta da aynı aşılardan var yine bakalım:Scanım ben kızımdada hep özel hastanede teker teker yaptırdığım için pek sorun yaşamadım açıkcası
ama bana sorarsan bence sen her ihtimale karşı ver ağrı kesici ateş düşürücü bişey olmaz gece rahat edersin canım.ben vericem aşıdan sonra hemen mesela ateş olmasa bile aşı yerlerinde ağrı olabiliyor canım
Biz bugün bütün aşılarımızı olduk çok şükür. Hazır annemin yanındayken olsun dedim ateşi fln çıkarsa annem yardımcı olur diye. ama çok şükür ateşimiz çıktı problem olmadı.Korkmayın kızlar aşı yapılırken ağladı sonra geçti.Korkulcak bir şey yok.Ateşi 37,5a kadar çıkarsa normal dedi doktor. eğer 37,5 u geçerse enfeksiyon kapmıştırdedi.yani aşı ateş yapmayadabiliyormuş biz de çok şükür allahıma çok şükür yapmadı.Maşallah maşallah maşallaaah.Artık ne desem nazar değiyor korkuyorum bir şey yazmaya:S Bunu da aşı yaptıracaklar korkmasın cesaretlensin diye yazdım.Ben kötü bir psiikolojiyle gitmiştim çünkü.O kadar gergin gitmiştim ki ağladım tutamadım kendimi orda.Hiç korkmayın yaptıracak olanlar olur mu
Sağol canım ya çok şükür valla:)Ya herkes ateş huysuzluk vs diyince korktum çok canım ya ne bileyim.Ama aşı yapılırken içim gitti içim.asom gözünaydın maşallah atlatmışın canım
merak etme artıkçıkmaz ama her ihtimale karşı sen calpol ver kafan rahat uyursun
ayrıca keşke okadar germeeydin kendini sonuçta aşı be gülüm..sana yazık çok sterese girmişin:s
3 ay sonra iyi bari son ayımızmış gerçekten de:)asomm spirali doğumdan 3 ay sora takıyolarmış..neredeyse 1 ayımız kaldıı cnm
Sağol canım ya çok şükür valla:)Ya herkes ateş huysuzluk vs diyince korktum çok canım ya ne bileyim.Ama aşı yapılırken içim gitti içim.
3 ay sonra iyi bari son ayımızmış gerçekten de:)
ben spiral taktırmaya çekiniyorum ya benim doktorda 3 ay sonra gel demişti kaldı şurada 1 ay smearde alırız demişti tırsıyorum ben ya offfffffffffff kadın olmak çook zorr
yok be aslı tırsmaa..hamilelik doğum derken neler yaşadık..bundanmı kokucezz:)))
kızlar ya bnm oğlan mudahale etmeden kakasını yapamıyor, ağrıdan kıvranıyor mecbur kalıp fitil verıyorum.. zeytınyAgı içirdım poposuna surdm ama yapamıyo gene.. bi fikrı olan yokmu..dr asırı beslnmeten dedı.ama sadece anne sutu alıyo. 3 saatte bır emzır dedı ben saate bakmıyorum bazen saatte bır bazen dört saatte bır.oğlumun keyfıne göre.
bana o masa demesinlerde ne derlerse desinler kızımda çok sancı çekmiştim esinciğim o muayne filan ayy aklıma bile getirmek istemiyorum sonra sezeryan oluşum çok feci idi
ben kızımdan sonra koluma implant taktırmıştım ama 1 yıl sonra çıkarttırıp hapa geçmiştim çok kanama yapmıştı. bu sefer napcaz bilmiyorum valla bende
cok sevindim canimbende malatyalıyım bende bende
propcum sefan olsun tadini cikar iyice dinlen yat güc depola öyle gelnörüonuz millet.
ben ankaradayım pzartesı geceye kdr da donmemeye karar verdım :) annecım guzel guzel karnımı doyuruyo fln. ama bızım evdekı problemler burda da aynen dvm yanı. dün asolara gittik demir zart zurt osurdu durdu :) gaz durumumuzda bı degısıklık yok. uyku bıraz daha fazla uyuyo cunku annem pışpış yapıo tam uyanmadan o da 1 saat daha fazla uyuyo mesela. ama sabaha karsı yıne uyanıp gozlerı acıp 2 saat fln uyanık kalıo bu da yenı adetımız 4-5 gıbı uyanıp 6-7ye kdr oyle kucak dansı yapıo kımıl kımıl. acayıp hedıye geldı ve ben de alısverıs yaptım sımdıden doldu valız bılmıom pazartesıye kdr nolcek. ama hep demıre calısıorum valla :)
ne var ne yok
Biz bugün bütün aşılarımızı olduk çok şükür. Hazır annemin yanındayken olsun dedim ateşi fln çıkarsa annem yardımcı olur diye. ama çok şükür ateşimiz çıktı problem olmadı.Korkmayın kızlar aşı yapılırken ağladı sonra geçti.Korkulcak bir şey yok.Ateşi 37,5a kadar çıkarsa normal dedi doktor. eğer 37,5 u geçerse enfeksiyon kapmıştırdedi.yani aşı ateş yapmayadabiliyormuş biz de çok şükür allahıma çok şükür yapmadı.Maşallah maşallah maşallaaah.Artık ne desem nazar değiyor korkuyorum bir şey yazmaya:S Bunu da aşı yaptıracaklar korkmasın cesaretlensin diye yazdım.Ben kötü bir psiikolojiyle gitmiştim çünkü.O kadar gergin gitmiştim ki ağladım tutamadım kendimi orda.Hiç korkmayın yaptıracak olanlar olur mu
İyi geceler anneler;
bizde durumlar pek iyi değil
oğlumun rahatsız olduğunu doktorun ilaç verdiğini söylemiştim sizlere
ilaçlar fayda etmedi öğleden sonra ağlamaya başladı ama burun tıkalı olduğu için çok zorlandı çok kötü oldu bizde hemen dra götürdük
akciğer filmi çekildi sonra dr umuz gripal eneksiyon olmuş dedi
hava verildi serum takıldı soğuk hava verildi
normalde hastaneye yatacaktık ama biz ve dr istemedik
çok şiddetli salgın varmış
çok dikkaet edin şekerler
bizde grip olan yok ama gelen gidenden bulaştı sanırım
Hiç korkma canım inşallah sen de bizim gibi normal atlatıcaksın.Ben de çok korkmuştum bazı bebeklerinin ateşi huysuzluğu olunca :S çok şükür bizde bir şey yapmadı darısı sana canımcok sevindim canim
propcum sefan olsun tadini cikar iyice dinlen yat güc depola öyle gel
masallah canim atlatmissiniz benimde tek korkum asi burda yazilanlari okuyunca bayagi tirstim bende bizimde haftaya asimiz ben nasil dayanicam ogluma ah ahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?