2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bnm oğlan mudahale etmeden kakasını yapamıyor, ağrıdan kıvranıyor mecbur kalıp fitil verıyorum.. zeytınyAgı içirdım poposuna surdm ama yapamıyo gene.. bi fikrı olan yokmu..dr asırı beslnmeten dedı.ama sadece anne sutu alıyo. 3 saatte bır emzır dedı ben saate bakmıyorum bazen saatte bır bazen dört saatte bır.oğlumun keyfıne göre.

yok kuşum bağlatmadımtüpümü filan spiralle korunucam..
yok asom 2 ideal allah ömürlerini uzun etsin
amin canım amin.Ben de spiral istiyorum.istanbula döndüğümde gitcem kontrole. doktor 4oın dolunca gel dedi benim 40 ne 64 gün olduk:s hala gidemedim ameliyat fln araya girince:S gittiğimde sorayım bakayım ne zaman takar spirali.
anladım canım sağol önerin için. çok şükür ya marta kdr rahatız martta da aynı aşılardan var yine bakalım:S

asom gözünaydın maşallah atlatmışın canım
merak etme artıkçıkmaz ama her ihtimale karşı sen calpol ver kafan rahat uyursun
ayrıca keşke okadar germeeydin kendini sonuçta aşı be gülüm..sana yazık çok sterese girmişin:s

Sağol canım ya çok şükür valla:)Ya herkes ateş huysuzluk vs diyince korktum çok canım ya ne bileyim.Ama aşı yapılırken içim gitti içim.
asomm spirali doğumdan 3 ay sora takıyolarmış..neredeyse 1 ayımız kaldıı cnm
3 ay sonra iyi bari son ayımızmış gerçekten de:)

ben spiral taktırmaya çekiniyorum ya benim doktorda 3 ay sonra gel demişti kaldı şurada 1 ay smearde alırız demişti tırsıyorum ben ya offfffffffffff kadın olmak çook zorr

ben spiral taktırmaya çekiniyorum ya benim doktorda 3 ay sonra gel demişti kaldı şurada 1 ay smearde alırız demişti tırsıyorum ben ya offfffffffffff kadın olmak çook zorr

yok be aslı tırsmaa..hamilelik doğum derken neler yaşadık..bundanmı kokucezz:)))

yok be aslı tırsmaa..hamilelik doğum derken neler yaşadık..bundanmı kokucezz:)))

bana o masa demesinlerde ne derlerse desinler kızımda çok sancı çekmiştim esinciğim o muayne filan ayy aklıma bile getirmek istemiyorum sonra sezeryan oluşum çok feci idi

ben kızımdan sonra koluma implant taktırmıştım ama 1 yıl sonra çıkarttırıp hapa geçmiştim çok kanama yapmıştı. bu sefer napcaz bilmiyorum valla bende

Bizdede aynı problem vardı,doktorumuzun verdiği şurupla düzene girdi şükür,yoksa 4 günde 1 yapıyodu,yada fitil kullanıyoduk.Sende doktora bi sor istersen şurubu,ilaç ismi kullanmak yasakmış o nedenle burda yazamıyorum ismini.Bağırsak düzenleyici bi şurup

evet cnm ordada sen haklısın..çektiklerini düşününce tabi insan irkilir..
ama bu basit bi operasyon cnm onu düşün en azından..

bu araada aslı koluna implatmı taktırdın nası bişi o kız hiç bilgim yok:97:

bende malatyalıyım bende bende
cok sevindim canim
propcum sefan olsun tadini cikar iyice dinlen yat güc depola öyle gel

masallah canim atlatmissiniz benimde tek korkum asi burda yazilanlari okuyunca bayagi tirstim bende bizimde haftaya asimiz ben nasil dayanicam ogluma ah ahhhhhhhh

pufffffff kızım kucagımda derin uykuya bi dalamaddı gitti..sürekli rüya görüyorr:)))
nekadar aktif bir hayatı var demekki:)))

İyi geceler anneler;
bizde durumlar pek iyi değil
oğlumun rahatsız olduğunu doktorun ilaç verdiğini söylemiştim sizlere
ilaçlar fayda etmedi öğleden sonra ağlamaya başladı ama burun tıkalı olduğu için çok zorlandı çok kötü oldu bizde hemen dra götürdük
akciğer filmi çekildi sonra dr umuz gripal eneksiyon olmuş dedi
hava verildi serum takıldı soğuk hava verildi
normalde hastaneye yatacaktık ama biz ve dr istemedik
çok şiddetli salgın varmış
çok dikkaet edin şekerler
bizde grip olan yok ama gelen gidenden bulaştı sanırım

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır

gece ışık açmadım ses yapmadım onunla konuşmadım gerekmedikçe altını açmadım.................bunlara rağmen geceleri asla uyumuyor eksik birşey mi yapıyorum kızlar Allah aşkına söyleyin delircem artık

diyelimki uyudu yarım saat kusar belki diye bekliyorum sonra ıkınma faslı başlıyor yarım saat falanda o sürüyor derin uykuya geçiyor derken 3 saat doluyor tekrar acıkıyor hayda sil baştan benim uyumaya hiç vaktim yok ya mamanın tok tutması gerekmiyor mu? anne sütüde 3 saat tutuyor mamada

yok hala uyumadı inat ettim ama sallamıcam öyle bakınsın etrafına kucağımada almıyorum (kesin o kazanacak yine) ne yapcam ben yaa çocuk asla uyumuyor

Hiç korkma canım inşallah sen de bizim gibi normal atlatıcaksın.Ben de çok korkmuştum bazı bebeklerinin ateşi huysuzluğu olunca :S çok şükür bizde bir şey yapmadı darısı sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…