2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok hala uyumadı inat ettim ama sallamıcam öyle bakınsın etrafına kucağımada almıyorum (kesin o kazanacak yine) ne yapcam ben yaa çocuk asla uyumuyor
allahalla niye uyumuyor ki acaba yaa uf :S gündüz de çok uyumuyo dimi?saatlerce uyanık dursa bile mi uyumuyor:S bu çocukların uykuları düzene girse ahhh ahh :S

allahalla niye uyumuyor ki acaba yaa uf :S gündüz de çok uyumuyo dimi?saatlerce uyanık dursa bile mi uyumuyor:S bu çocukların uykuları düzene girse ahhh ahh :S

ben dayanamıyorum o dayanıyor gündüz kısa uykularla uyudu 7 de kesin uyandı hala uyumadı :) beni delirtmeyi bekliyor herhalde sallamaya alıştırmakta istemiyorum babası sallıyordu bir kaç gündür sallamadım bakalım bu savaşı kim kazanacak

cnm bir kaç kere sallamayla alışmaz herhalde....bırak alışsın ne olmuş seninde dinlenmeye şihtiyacınvar salla gitsin uyuyorsa niye yapmıyorsun???

çok geçmiş olsun cnm...yaklaştırmamaya çalışıyorum ama naparsın misafire git denmiyoo offffffffff..bu insanlar çok anlayışsız beeeeeee

cnm bir kaç kere sallamayla alışmaz herhalde....bırak alışsın ne olmuş seninde dinlenmeye şihtiyacınvar salla gitsin uyuyorsa niye yapmıyorsun???

yok canım ne uyuması dalga geçiyor insanla 1 saat salla 10 dakika uyur 10 dakikalık uyku için uğraşmaya değmez

yok canım ne uyuması dalga geçiyor insanla 1 saat salla 10 dakika uyur 10 dakikalık uyku için uğraşmaya değmez

cnm Allah yardımcın olsun kuvvet versin sana zor o zaman offfffffffff.....napcaz bunlarla bilmiyorumuykusuz hergece yorgun ölesiyeeeeee....

canım implant sol omuzunun aşağısından kolunun altına kibrit büyüklüğünde ve inceliğinde bir çubuk takıyorlar lokal anestezi ile 3 sene etkili. o hergün vücuda hormon salgılıyor ama bana yaramamıştı malesef 1 yıl sonra çıkarttım kanamayı çok arttırmıştı

yok hala uyumadı inat ettim ama sallamıcam öyle bakınsın etrafına kucağımada almıyorum (kesin o kazanacak yine) ne yapcam ben yaa çocuk asla uyumuyor

Allah yardımcın olsun canım sen kahve filan içmiyosun dimi senin uykunu kaçıracak şeyler onuda etkiliyor olabilir

Çok geçmiş olsun tatlım bende çok tedirginim yarın mevlüdüm var kısmetse inşallah hastalık falan bulaşmaz oğluma. Rabbim hepsini korusun savunmasızlar bebişler

günaydın aslı:)
yok canım hiçbir problem olmadı aşıdan dolayı darısı diğer aşılara:)

Ankara'da kar yağıyor.Sevineyim mi üzüleyim mi.İnşallah şiddetlenmez de kocamın uçağı iptal olmaz

bugün duyduğum en güzel haber sezencim hadi gözün aydın peki birdenmi kesildi yoksa yavaş yavaşmı azaldı

sezen ağzından bal damlıyor nasıl umutlandım anlatamam bıktım valla gazda kusturuyor çocuğu

kolik gibi ağlaması oldu ama oda aşının huzursuzluğuymuş geçti şimdii hem gazımız hem ağlamamız darısı başınıza
semacım valla birden kesildi bizimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…