allahalla niye uyumuyor ki acaba yaa uf :S gündüz de çok uyumuyo dimi?saatlerce uyanık dursa bile mi uyumuyor:S bu çocukların uykuları düzene girse ahhh ahh :Syok hala uyumadıinat ettim ama sallamıcam öyle bakınsın etrafına kucağımada almıyorum (kesin o kazanacak yine) ne yapcam ben yaa çocuk asla uyumuyor
allahalla niye uyumuyor ki acaba yaa uf :S gündüz de çok uyumuyo dimi?saatlerce uyanık dursa bile mi uyumuyor:S bu çocukların uykuları düzene girse ahhh ahh :S
ben dayanamıyorum o dayanıyor gündüz kısa uykularla uyudu 7 de kesin uyandı hala uyumadı :) beni delirtmeyi bekliyor herhalde sallamaya alıştırmakta istemiyorum babası sallıyordu bir kaç gündür sallamadım bakalım bu savaşı kim kazanacak
İyi geceler anneler;
bizde durumlar pek iyi değil
oğlumun rahatsız olduğunu doktorun ilaç verdiğini söylemiştim sizlere
ilaçlar fayda etmedi öğleden sonra ağlamaya başladı ama burun tıkalı olduğu için çok zorlandı çok kötü oldu bizde hemen dra götürdük
akciğer filmi çekildi sonra dr umuz gripal eneksiyon olmuş dedi
hava verildi serum takıldı soğuk hava verildi
normalde hastaneye yatacaktık ama biz ve dr istemedik
çok şiddetli salgın varmış
çok dikkaet edin şekerler
bizde grip olan yok ama gelen gidenden bulaştı sanırım
cnm bir kaç kere sallamayla alışmaz herhalde....bırak alışsın ne olmuş seninde dinlenmeye şihtiyacınvar salla gitsin uyuyorsa niye yapmıyorsun???
yok canım ne uyuması dalga geçiyor insanla 1 saat salla 10 dakika uyur 10 dakikalık uyku için uğraşmaya değmez
evet cnm ordada sen haklısın..çektiklerini düşününce tabi insan irkilir..
ama bu basit bi operasyon cnm onu düşün en azından..
bu araada aslı koluna implatmı taktırdın nası bişi o kız hiç bilgim yok:97:
yok hala uyumadıinat ettim ama sallamıcam öyle bakınsın etrafına kucağımada almıyorum (kesin o kazanacak yine) ne yapcam ben yaa çocuk asla uyumuyor
İyi geceler anneler;
bizde durumlar pek iyi değil
oğlumun rahatsız olduğunu doktorun ilaç verdiğini söylemiştim sizlere
ilaçlar fayda etmedi öğleden sonra ağlamaya başladı ama burun tıkalı olduğu için çok zorlandı çok kötü oldu bizde hemen dra götürdük
akciğer filmi çekildi sonra dr umuz gripal eneksiyon olmuş dedi
hava verildi serum takıldı soğuk hava verildi
normalde hastaneye yatacaktık ama biz ve dr istemedik
çok şiddetli salgın varmış
çok dikkaet edin şekerler
bizde grip olan yok ama gelen gidenden bulaştı sanırım
günaydın aslı:)
yok canım hiçbir problem olmadı aşıdan dolayıdarısı diğer aşılara:)
aynen öyle canım ben de herkese moral olsun diye yazmak istedim çünkü dediğim gibi ben korkarak gitmiştim.maşallah maşallahherkese moral oldu bu demek ki neymiş bebekten bebeğe değişiyormuş aşının etkileri
aslı mevlütte ne ikram ediceksin yarın
ooohh valla daha ne olsun elleirnize sağlık:)et-pilav-sarma-tatlı-ayran/meyve suyu
eti dün pişirdik annemle sarma biraz buzlukta var belki akşama sarıcaz biraz daha
tatlı ve içecekler hazır alınacak:))
pilavda yarın sabaha yapılacak inşallah
ooohh valla daha ne olsun elleirnize sağlık:)
bugün duyduğum en güzel haber sezencim hadi gözün aydın peki birdenmi kesildi yoksa yavaş yavaşmı azaldı
sezencim ben dogdugundan beri vermiyorum..
gazı var ama çokşiddetli degildi bende hiçvermedim..halada öyle devam ediyor.
ayrıca sevindim yaa gazlar gidiyor yavaşyavaş..
3 ayakadar bişicikler kalmazişşşaallaa
amakolikler ayrı allah onlara sabır versin(
sezen ağzından bal damlıyor nasıl umutlandım anlatamam bıktım valla gazda kusturuyor çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?