2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn kızlarr..
Aso geçmiş olsun aşıyı atlatmışsınız maşallah bana da moral oldu darısı başımıza.
Gaz sorunu olan arkadaslar dr bize OM-X diye dereotlu bitkisel bir şurup verdi memnunuz, paylaşmak istedim denersiniz belki.

Çok teşekkür ederiz akcacım.Darısı size inşallah.Umarım siz de sorunsuz sıkıntısız ateşsiz atlatırsınız

Amin Asocum. Demirle Ela nın fotoğrafları çokk güzel çıkmış bu arada bayıldım maşallah kuzulara

Ankara'da kar yağıyor.Sevineyim mi üzüleyim mi.İnşallah şiddetlenmez de kocamın uçağı iptal olmaz

aso kız sende ankarayı mesken tuttun hee..
neyse hayırlısıyla evine dönde rahat rahat keyi yap şölee..
annenn yanında bile kalsan insann kendi evi gibi yok

canim bizede dr aynısndan varmişti..
ben fazlakullanmadim gerçi
ama açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekliyor canım gerçi biliyosundurda ben sölim dedim

aso kız sende ankarayı mesken tuttun hee..
neyse hayırlısıyla evine dönde rahat rahat keyi yap şölee..
annenn yanında bile kalsan insann kendi evi gibi yok
he valla ikametgahımı aldırayım bari:)yok yok bugün hayırlısıyla geliyor pazar 11 uçağıyla evimize dönüyoruz.:)))))
çok haklısın canım banyoda yaptı ama nafileeee
vay yaramaz vaaaaay:)))) oyuncakla oyalancak aya gelseler en azından onla uğraşırlardı

hadi hayırlıyla atlatmışsınız cnm..

aman iyi cnm hadi gözünaydın..hayırlısıyla gelin inş
buarada oyuncak demişken yagmur eylülün köpeği vardı ses alan çıkarıyor..
onu göterince nasıl gülüyor nasıl izliyor..

aman iyi cnm hadi gözünaydın..hayırlısıyla gelin inş
buarada oyuncak demişken yagmur eylülün köpeği vardı ses alan çıkarıyor..
onu göterince nasıl gülüyor nasıl izliyor..
cimcime vay cimcime:))))) maşallah ona minnoş minnoş. sizin taşınma durumu yok mu yahu anadolu yakasına

esin burda da şpek uyumuom arkadaslarım gelıo 2-3 gıbı yatıoz :)

aso kendıme bı canta dısında çöp almadım henüz ama demırın en az 100 parca daha kıyafetı oldu hem alıoız hem hedıye gelıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…