Çok teşekkür ederiz akcacım.Darısı size inşallah.Umarım siz de sorunsuz sıkıntısız ateşsiz atlatırsınızgünaydınn kızlarr..
Aso geçmiş olsun aşıyı atlatmışsınız maşallah bana da moral oldu darısı başımıza.
Gaz sorunu olan arkadaslar dr bize OM-X diye dereotlu bitkisel bir şurup verdi memnunuz, paylaşmak istedim denersiniz belki.
ben uyanığım uleynnn
İşin var ya uyumaz:)buğra kucağımda can sıkıntısından nette takılıyorum bi uyusada azcık temizlik yapsam iyi olcak
Ankara'da kar yağıyor.Sevineyim mi üzüleyim mi.İnşallah şiddetlenmez de kocamın uçağı iptal olmaz
İşin var ya uyumaz:)
zaten senin yokluğundan bu sakinlik şekerim
günaydınn kızlarr..
Aso geçmiş olsun aşıyı atlatmışsınız maşallah bana da moral oldu darısı başımıza.
Gaz sorunu olan arkadaslar dr bize OM-X diye dereotlu bitkisel bir şurup verdi memnunuz, paylaşmak istedim denersiniz belki.
he valla ikametgahımı aldırayım bari:)yok yok bugün hayırlısıyla geliyor pazar 11 uçağıyla evimize dönüyoruz.:)))))aso kız sende ankarayı mesken tuttun hee..
neyse hayırlısıyla evine dönde rahat rahat keyi yap şölee..
annenn yanında bile kalsan insann kendi evi gibi yok
vay yaramaz vaaaaay:)))) oyuncakla oyalancak aya gelseler en azından onla uğraşırlardıçok haklısın canım banyoda yaptı ama nafileeee
selam kizlar..
dün sabah aşi olacaktik ama hastanede kalmamiş sonra sağlik ocağina gittik ordada kalmamiş :/
sonra aradilar sağlik ocağindan geldi diye bu sabah gittik 3 aşimizida olduk.
ben daha çok stresse girdim tutkudan eve gelincede calpol verdim yarim ölçek dr ver dedi.
kontrol ediyorum ateşini şimdilik yok inşallah çikmaz
dünkü kontrolde dr a mama takviyesi yapayim mi hergün 60 cc versem ne olur dedim
bir kilo almiş 500 gr a kadar normal kabul ediyoruz sen çocuğu obezmi yapican dedi
serum fizyolojik verdi arada damlatirsin burnuna.
bizden haberler şimdilik böyle..mıkır mıkır şu anda keyfi yok yavrumun
he valla ikametgahımı aldırayım bari:)yok yok bugün hayırlısıyla geliyor pazar 11 uçağıyla evimize dönüyoruz.:)))))
vay yaramaz vaaaaay:)))) oyuncakla oyalancak aya gelseler en azından onla uğraşırlardı
cimcime vay cimcime:))))) maşallah ona minnoş minnoş. sizin taşınma durumu yok mu yahu anadolu yakasınaaman iyi cnm hadi gözünaydın..hayırlısıyla gelin inş
buarada oyuncak demişken yagmur eylülün köpeği vardı ses alan çıkarıyor..
onu göterince nasıl gülüyor nasıl izliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?