2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heueue annemın cektıgı dogum vıdeolarımı seyredıorum bılgısayarda

ne gzl izle bende resim çektirdim sağolsun ameliyathne hemşiresi çekti bakmaya doyamıyorum

iyi günlerde kullanın cicilerinizi inş.

merhaba anneler;
biz hastaneden geldik
oğlum dün gece güzel uyudu az öksürdü
bugünde geldiğimizden beri uyuyor
çok dikkat edin kızlar gerçekten hastanelerde zor oluyor bebişleri hasta etmeyin
gelen gidenden uzak tutmaya çalışın

selam kizlar..

dün gece sürekli ateş ölçtüm acaip uykusuzum.
ama allaha şükürler olsun yükselmedi.
dr %5 ihtimal verdi gerçi yükselmesi için ama piprikli insanim
mikirdandi uykusunda sürekli
aşi yaptiracak arkadaşlarin allah yardimcisi olsun...
soğuk alginliğina yakalananlara allah şifa versin tez zamanda.

kızlar selam oğlumun bezinde sabah çok hafif pembelik vardı çok korktum ya yarın kontrolü var diye doktoru aramadım çişinde ardı pembelik netten baktım biraz sıvı alımı azsa olabilir diyo ama sıvı alımı az değilki of ya sinirlerim bozuldu

sali günü de kontrole gidicem doğumdan beri kismet olmadi ne durumdayim bilmiorum.
spiral taktiran var mi?kararsiz kaldim..

yarin da olsa kontrolün ara sor dr.a için rahat etsin cnm

canım ara doktorunu sor bence meraktan iyidir.önemli bir şey varsa hemen çağırır belki.çok geçmiş olsun

canim benimde eylülde öyle olmuştu pembelik oluyordu sürekli
sıvıaliminin azligindan oluyor sen bol bol emzirmeye çaliş
zararı yok yani pembelik olmasinin endişe etme

canim benimde eylülde öyle olmuştu pembelik oluyordu sürekli
sıvıaliminin azligindan oluyor sen bol bol emzirmeye çaliş
zararı yok yani pembelik olmasinin endişe etme

ay esin çok sağol içim rahatladı biraz sütüm az zaten mama veriyorum ama az geliyo demek ki ...senin kuzular nasıl oldular canım

canim kararsz kalma 2.gelir valla farkinda olmadan benim gibi

walla birbirimize yanaşmiyoruz zaten korkudan iyiden iyiye kanka olduk :)
tutkuyada güyyaaa korunurken hamile kaldim :)))
acitiomu acaba takilirken?eşim sen ne acilar çektin doğumda o viz gelir sana dio

canım ara doktorunu sor bence meraktan iyidir.önemli bir şey varsa hemen çağırır belki.çok geçmiş olsun

sağol asocum esin içimi rahatlattı biraz onunda başına gelmiş daha önce şimdi ararım doktoru bugün gel derse gidemicem malesef eşim şehir dışında biliosun ben tarsustayım ama doktopr mersinde arabada kullanamıyorum emiri üşütürüm yollarda diye çıkamam bugün mecbur yarn sabahı beklicem

ay esin çok sağol içim rahatladı biraz sütüm az zaten mama veriyorum ama az geliyo demek ki ...senin kuzular nasıl oldular canım

yok canım ya sakin ol hiç önemli bişi yok merak etme..bak sen mama takviyesini biraz arttir..hemen gecer..
benimkiler düzeldi allaha şükür canim ya çokzor çocuk büyütmek insanin ömründen ömür gidiyor vallaa..süreklikorkuyoruz ay noldu nolcak diyee..

kuzuları hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun kızlar, yavrular hemen iyileşir işallah.

ben de demiri goz doktoruma goturdum capakları hala gecmedıgı ıcın tıkalıymıs ghercekten de gozyası kanalı. sadece sag goz. bosuna kullandık antıbıyotıklı damlaları çok uzuldum 3 ay daha beklıcez acılmazsa acılmazmıs o saatten snr 1 yasına geldıgınde ya da 10 aylıkken fln bı operasyon olucakmıs bu durumda kulak burun bogazcı ve goz doktoru aynı anda gırıomus. işallah açılır o zamana kdr çayla pansuman yapşmayı sordum bı farkı yok ha sıcak su ha cay ıstedıgın gıbı yap dedı bı zararı ya da faydası olmaz dedı. anne sutuyle yapmayı sordum anne sutunde antıkorlar oldugu ıcın normal bı capaklanmada ıyı gelır ama bızım kanl tıkalı anne sutunde de seker oldugu ıcın sekerlı su akıp gıdemez orda bakterı cogaltır sakın surme anne sutu dedı

miraclecim sütün içinde kesinlikle maltanayı tavsiye ediyorum ha bide dereotu..bak nasıl arttırıyor

tamam canım ben bi türlü sütümün az olduğunu kabullnenemedim mamayı arttıramıorum anne sütünden kesilecek diye korkuyorum ama doktorda dedi doymuyosa 3 saatte bir 60cc ver diye ...ya sorma esin inan paranoyak oldum 3 gündür burnu tıkalı inan kocamı kovaladım koltukta yatıyr gece yanımda yatırıyorum ateşimi çıktı nefes mi alamıyor bakacam diye uyumuyorum hiç ...çok sevindim canım iyi olmalarına aman sende çok dikkat et geçmiş olsun tekrardan...

ay canım sanada geçmiş olsun inş operasyona gerek kalmadan kendiliğinden geçer

minicik oğluma üç tane iğne yaptılar yaa..ağlamamak için zor tuttum kendimi minik yavrum her seferinde uğundu ağlamaktan, sesi soluğu kesildi nefes alamadı..çok korktum ebe de korktu ilk seferde diğerini çağırdı, sonra silkeleyerek kendine gelmesini sağladılar hep( niye böyle ağladı yavrum yaaa..bazen akşam ağlamalarında da ööle nefesi kesiliyo..demek ki epey bi gaz sancısı var kuzumun....
aşıları olduk, emzirsem mi diye düşünürken baktım sakinleşti gibi..eşime hadi dedim bir an önce gidelim, çok kalabalıktı çünkü...arabaya bindik yavrumun yüzünü bi açtım ki sızmış..zaten uykusuzdu kaç saattir...bu arada aman üşüdü mü üşür mü stesi de çabasıydı inip binerken..çünkü burası feci karlı buz gibi...
uykusunda hep sıçradı hep iç çekti benim küçük oğlum yaaa(
ateşi çıkmadı henüz..ben yine de calpol verdim..inşallah atlatırız bu geceyi ateşsiz
yavrumu nası tutacağımı bilemiyorum her tarfında iğne izi var yaaa

propcum geçmiş olsun..inşallah gerek kalmaz operasyona falan..
Allah hepimizin yavrusunu korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…