2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz yine iyisiniz...benim oğluma daha zatüre aşısı vurulmadı....medical de vurduruyorum aşılarını karma ve verem oldu..diğer aşı piyasada yok dedi doktor vurulamadı...3.aya girmeden vuracakmış..sağlık ocağını arıyorum hergün aşı gelmedi diyorlar...medipol erdem kızılay aradım parası ile vurdurcam aşı yok....ya gelmesse...ya kaçırırsam aşı zamanını diye korkuyorum..

yiğitin 15.günde doktor kontrolünde sormuştum..çapaklanma var diye...göz kanaarı tıkaı olabiir dedi...burun ile göz ün birleştiği yere işaret parmağı ile hafifçe bastırdı..bunu günde 20 kere 6şar kez yapıcaksın dedi...ben bir kaç kere yaptım...çünkü çok çapak olmadı sonra...istersen sende doktoruna danış bu konuyu....geçmiş olsun...inşaallah hiç bi şeye gerk kalmadan kendiliğinden düzelir..

propcum geçmiş olsun inş operasyona gerk kalmadan kendilğinden düzelir..

masaj yapiomusun burnunun kenarlarina?dr söölmişti aicim masaj yap die

Herkese iyi günler..Bebeklere hasta olanlar proph ve bebekleri aşı olanlar geçmiş olsun..

selam anneler...Son sayfaya bakabildim sadece..Prop geçmiş olsun canım,inşallah operasyona gerek kalmadan iyileşir Demir...
Aşı olmuş bazı bebeler,biz de dün zatürre aşılarımızı olduk..
Kızımı tekrar kontrole götürdük,ishal geçmedi ya 10 gündür.Çok şükür tahlilleri temiz çıktı,huzursuzluğu da yok,kilo da kaybetmemiş,o yüzden bir ilaç da vermiyor doktorumuz..Bire bir kesen bir ilaç yok dedi zaten..İshalden korkmayın dedi..Ama bir bitseydi şu ishal..O kadar dikkat ediyoruz,biberonlar hep kaynıyor zaten,suları keza öylee..Allah beterinden korusun diyorum..ama bitmesini de dört gözle bekliyorum
Zatürre yan etki,ateş falan yapmadı bu arada .Çok şükür

Son düzenleme:
selam kızlar

dilemma prop geçmiş olsun

bizimde gazımız tam gaz devam
smeer testim temiz çıkmış yarında kontrole gidicem tekrar bidahada çağırmaz inşallah doğurdum hala doktor hastane işleri bitmedi yauv

neyse arkadaşım çağırdı bgn dğumgünü partisi yapıyormuş kızına gelemem dedim zaten kafadan kızıda kendide hasta geliceklerin hepsinin bebesi var onlardanda varsa hasta olan garantileriz artık bende gitmedim

iyi yapmışsın semacım hiç girme kalabalığa ben artık eve bile kimseyi özellikle çocukluları kabul etmicem ttam iyileşiyor yavrum bi kalabalık oluyo ev tekrar en başa dönüyoruz ...benimde kırkım çıkınca bi dokora gitmem gerekiyodu ama gidemedim oğlanı bırakacak kimsem yok bi yere gidemiyorum ki

kızlar benim sütüm hiç bir şekilde artmıuor bayağı bayağı mamaya başladık sadece günde bir kez verebiliyorum anne sütü emzirmeye çalışınca zaten ciyak ciyak hep yorgunluktan gitti sütüm kafaya takmım napım yoksa yok diyorum ama olmuyor tek başına çocuk bakmak ne zormuş

canım sanada geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur oğlunun
gidersin canım boşver acelesi yok bende geç gitmiştim ilk kontrolüme yarında babasına bırakıcam pek gönlü yok ama napıyım hava çok soğuk çıkaramam bakalım nolucak artık kimse yaklaşamıyor duruya korkudan basıyo çığlığı benden başkasında pek durmuyor valla felaket anneci oldu bu sıpa hep dua ettim babacı olsun diye ama yok kim alsa gözüyle beni takip ediyor kaasının döndüğü yere kadar hiçbi iş yapamıyorum napıyım

geçmiş olsun kızlar
çok dikkat etmemiz lazım zaten bu çocuk sayesinde benim çevremde kimse kalmayacak herkese karşı mesafe koydum çocuğu herkesten uzak tutuyorum hatta eve gelen olunca çocukla yatak odama gidip kapıyı kilitliyorum ne yapım çocuğumu riske atamam...... en çokta doktora veya sağlık ocağına gidince korkuyorum oralardan bulaşır diye

ah canım üzülme napıcaksın elinden geleni yaptıysan senin bi suçun yokki üzülme valla bende çok mücadele ettim artsın sütüm diye hatta o kadar çok şey yedim içtimki doğumdan çıktığım kilomda duruyorum hala ama başardım yinede mama takviyesi yapıyorumki akşam gece sütüm toplansın diye ama benim arkadaşımda benden daha fazla şey yedi içti onun hiç artmadı sütü mesela yapıcak bişey kalmadı mamaya başlamıştı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…