kuzuları hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun kızlar, yavrular hemen iyileşir işallah.
ben de demiri goz doktoruma goturdum capakları hala gecmedıgı ıcın tıkalıymıs ghercekten de gozyası kanalı. sadece sag goz. bosuna kullandık antıbıyotıklı damlaları çok uzuldum3 ay daha beklıcez acılmazsa acılmazmıs o saatten snr 1 yasına geldıgınde ya da 10 aylıkken fln bı operasyon olucakmıs bu durumda kulak burun bogazcı ve goz doktoru aynı anda gırıomus. işallah açılır o zamana kdr çayla pansuman yapşmayı sordum bı farkı yok ha sıcak su ha cay ıstedıgın gıbı yap dedı bı zararı ya da faydası olmaz dedı. anne sutuyle yapmayı sordum anne sutunde antıkorlar oldugu ıcın normal bı capaklanmada ıyı gelır ama bızım kanl tıkalı anne sutunde de seker oldugu ıcın sekerlı su akıp gıdemez orda bakterı cogaltır sakın surme anne sutu dedı
çok geçmiş olsun birtane.hadi siz de atlattınız şükürler olsun
siz yine iyisiniz...benim oğluma daha zatüre aşısı vurulmadı....medical de vurduruyorum aşılarını karma ve verem oldu..diğer aşı piyasada yok dedi doktor vurulamadı...3.aya girmeden vuracakmış..sağlık ocağını arıyorum hergün aşı gelmedi diyorlar...medipol erdem kızılay aradım parası ile vurdurcam aşı yok....ya gelmesse...ya kaçırırsam aşı zamanını diye korkuyorum..
burda da yokmuş dün gelmiş..ben Türkiyenin eeeeeeeeen doğusundayım..buraya geldiyse heryere ulaşmıştır..takipçisi olun derim..endişelnmeyin..umarım en kısa zamanda yaptırırsınız
siz yine iyisiniz...benim oğluma daha zatüre aşısı vurulmadı....medical de vurduruyorum aşılarını karma ve verem oldu..diğer aşı piyasada yok dedi doktor vurulamadı...3.aya girmeden vuracakmış..sağlık ocağını arıyorum hergün aşı gelmedi diyorlar...medipol erdem kızılay aradım parası ile vurdurcam aşı yok....ya gelmesse...ya kaçırırsam aşı zamanını diye korkuyorum..
burda da yokmuş dün gelmiş..ben Türkiyenin eeeeeeeeen doğusundayım..buraya geldiyse heryere ulaşmıştır..takipçisi olun derim..endişelnmeyin..umarım en kısa zamanda yaptırırsınız
bu sabah aradım hala gelmemişti...ama içime su serptin...demekki gelmeye başlamış...hergün aramaya devam...
biz olduk kii teyzesi:)saol Asocum çok şükür..darısı size canımcım
teşekkür ederiz:)Herkese iyi günler..Bebeklere hasta olanlar proph ve bebekleri aşı olanlar geçmiş olsun..
teşekkurler kızlar. doktor%80 gecer dedı zaten.bakalım.. masaj da yapıorum tabı
teşekkurler kızlar. doktor%80 gecer dedı zaten.bakalım.. masaj da yapıorum tabı
selam kızlar
dilemma prop geçmiş olsun
bizimde gazımız tam gaz devam
smeer testim temiz çıkmış yarında kontrole gidicem tekrar bidahada çağırmaz inşallah doğurdum hala doktor hastane işleri bitmedi yauv
neyse arkadaşım çağırdı bgn dğumgünü partisi yapıyormuş kızına gelemem dedim zaten kafadan kızıda kendide hasta geliceklerin hepsinin bebesi var onlardanda varsa hasta olan garantileriz artık bende gitmedim
iyi yapmışsın semacım hiç girme kalabalığa ben artık eve bile kimseyi özellikle çocukluları kabul etmicem ttam iyileşiyor yavrum bi kalabalık oluyo ev tekrar en başa dönüyoruz ...benimde kırkım çıkınca bi dokora gitmem gerekiyodu ama gidemedim oğlanı bırakacak kimsem yok bi yere gidemiyorum ki
kızlar benim sütüm hiç bir şekilde artmıuor bayağı bayağı mamaya başladık sadece günde bir kez verebiliyorum anne sütü emzirmeye çalışınca zaten ciyak ciyak hep yorgunluktan gitti sütümkafaya takmım napım yoksa yok diyorum ama olmuyor tek başına çocuk bakmak ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?