ah canım üzülme napıcaksın elinden geleni yaptıysan senin bi suçun yokki üzülme valla bende çok mücadele ettim artsın sütüm diye hatta o kadar çok şey yedim içtimki doğumdan çıktığım kilomda duruyorum hala ama başardım yinede mama takviyesi yapıyorumki akşam gece sütüm toplansın diye ama benim arkadaşımda benden daha fazla şey yedi içti onun hiç artmadı sütü mesela yapıcak bişey kalmadı mamaya başlamıştı oda
canım sanada geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur oğlunun
gidersin canım boşver acelesi yok bende geç gitmiştim ilk kontrolüme yarında babasına bırakıcam pek gönlü yok ama napıyım hava çok soğuk çıkaramam bakalım nolucak artık kimse yaklaşamıyor duruya korkudan basıyo çığlığı benden başkasında pek durmuyor valla felaket anneci oldu bu sıpa hep dua ettim babacı olsun diye ama yok kim alsa gözüyle beni takip ediyor kaasının döndüğü yere kadar hiçbi iş yapamıyorum napıyım
sağol canım burnu tıkalı hep allahtan ateşi olmuyo ama ben korkuyorum böle grip gibi olunca..ya aynen sema siyam ikizi gibiyiz biizde benden başka kimsede durmuyo Allah yardımcımız olsun valla dediğin gibi ne iş ne başka bişey ama napalım canları sağolsun biz ne stresle doğurduk be semacım idare edicez artık bu sıpaları:)
kızlar benim sütüm hiç bir şekilde artmıuor bayağı bayağı mamaya başladık sadece günde bir kez verebiliyorum anne sütü emzirmeye çalışınca zaten ciyak ciyak hep yorgunluktan gitti sütümkafaya takmım napım yoksa yok diyorum ama olmuyor tek başına çocuk bakmak ne zormuş
diyelimki uyudu yarım saat kusar belki diye bekliyorum sonra ıkınma faslı başlıyor yarım saat falanda o sürüyor derin uykuya geçiyor derken 3 saat doluyor tekrar acıkıyor hayda sil baştan benim uyumaya hiç vaktim yok ya mamanın tok tutması gerekmiyor mu? anne sütüde 3 saat tutuyor mamada
3 saat uyumusaı çok güzel
üzülme canım ya ben göğsü azcık ağrıyınca ilk günden mama verenler gördüm sen ne kadar uğraştın yapacak bişey yok benimde yetmiyo sütüm az diye üzüldükçe stres oldukça daa da azalıyor mama takviyesi yapıyorum bende mama vermezsem çocuğum aç ciyak ciyak bağırıyor bende çok isterdim ilk 6 ay sadece anne sütü vermeyi ama mümkün olmadı malesef inş. artar sütlerimiz
teşekkurler kızlar. doktor%80 gecer dedı zaten.bakalım.. masaj da yapıorum tabı
baştan okuyunca anladımkii uyumuyormuşş ay kıyamamm yavrucuğa
canım yok deme psikoloji çok önemliymiş bebişin emiyormu emdikçe çoğalır su iç emzirirkende su iç sık ama az su içiceksinöyle semacım insanın zoruna gidiyor ama eldende birşey gelmiyor uğraşmıcamda zaten kompostudan falan iğrendim artık humanadanda öyle duyduğum herşeyi yemektende bıktım günde 100 ml çıkıyor fazlası kendini öldürsen yok
selam anneler,
hasta olan bebişleri Allah acil şifalar versin..çabucak iyileşsinler inşallah:)
pazar günü mevlüt okunacak bugünden kaş bıyık yüz maskesi yaptım:)saçlarımı da yarın kestireceğim Vahşi cazibedeki Simge nin saç modelinden yaptırıcam:82:inşallah yapabilirler.
dün akşam kaynanamlar geldi gene beni çıldırttı2 haftadır torununu görmüyordu.facebook fotolarını görmüş akşamda fotograftaki gibi değil bu çocuk zayıf deyip durdu delirtti beni:84::84:
kızlar oğlum 3670 gr doğdu şimdi 43 günlüğüz 4800 gr olduk normal değilmi bu???son bir haftadır kilo da almadı bir de üstüne kaynanam bunu deyince içime kurt düştü
merhaba
gece kızım yine 2 ye kadar uyumadı. annemlere gittik ağladı durdu sinir oldum . arada ayakta sallayınca uyudu eve gelene kadar çok ağladı .
napcz bılmıyorum hergun aynı şey :18:
neo baby şurup alcak eşim bakalım işe yarıcakmı? bıde emzik al dedım . nuk'un . emziğide alır inşallah evdekını beğenmedi hanfendi
gündüz sakin akşam çıldırıyor pööfff
minicik oğluma üç tane iğne yaptılar yaa..ağlamamak için zor tuttum kendimi minik yavrum her seferinde uğundu ağlamaktan, sesi soluğu kesildi nefes alamadı..çok korktumebe de korktu ilk seferde diğerini çağırdı, sonra silkeleyerek kendine gelmesini sağladılar hep ( niye böyle ağladı yavrum yaaa..bazen akşam ağlamalarında da ööle nefesi kesiliyo..demek ki epey bi gaz sancısı var kuzumun....
aşıları olduk, emzirsem mi diye düşünürken baktım sakinleşti gibi..eşime hadi dedim bir an önce gidelim, çok kalabalıktı çünkü...arabaya bindik yavrumun yüzünü bi açtım ki sızmış..zaten uykusuzdu kaç saattir...bu arada aman üşüdü mü üşür mü stesi de çabasıydı inip binerken..çünkü burası feci karlı buz gibi...
uykusunda hep sıçradı hep iç çekti benim küçük oğlum yaaa(
ateşi çıkmadı henüz..ben yine de calpol verdim..inşallah atlatırız bu geceyi ateşsiz
yavrumu nası tutacağımı bilemiyorum her tarfında iğne izi var yaaa
kızlar benim sütüm hiç bir şekilde artmıuor bayağı bayağı mamaya başladık sadece günde bir kez verebiliyorum anne sütü emzirmeye çalışınca zaten ciyak ciyak hep yorgunluktan gitti sütümkafaya takmım napım yoksa yok diyorum ama olmuyor tek başına çocuk bakmak ne zormuş
benım kızımınki gaz değil sinir bence.
ememiyince ağlıyor.süt çok gelınce ağlıyor,uyuyamayınca ağlıyor sinirli sinirli..
hemen olacak herşey . napıcaz bu siniri bılmem
slm kızlar nasılsınız
kızım kucagımda uyudu kıyamıyorum yatagına koymaya uyanmasın dıye
burcu gecmıs olsun cnm gecer ıns ama masajın cok ıse yaradıgını duymustum
sutu azalan karkadaslar
kızlar ark dogum yaptı benım vıtamınımden almaya basladı gunde 30cc sutu oluyordu sadece sımdı ıkıkere 100 ercc sagıyor ustune bırde emzırıyor benım baslarda sutum az dıye dr vermıstı ama bende bıraktım sımdıde cok olmya basladı su anda kızıma yetecek kadar oluyor fazlasınıda buzluga atıyorum anlatıyorumkı kesın kullanın dıye :)))))))))))))))))))
ısteyen olursa ozelden yazsın bana adını verırım
burdan reklam olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?