2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçenlerde kardeşimin işyerine gittim personelden biride gerçekten sevdiğim bir insan kafa dengi içeri girdik işte hoşgeldiniz falan ...vs bende grip olmuşum dedi iyi o zaman çocuğumdan uzak dur dedim geçmiş olsun demek yerine bazen kendime inanamıyorum sonradan çok üzüldüm ama çok tuhaflaştım yorgunluk beni mahvetti

öyle semacım insanın zoruna gidiyor ama eldende birşey gelmiyor uğraşmıcamda zaten kompostudan falan iğrendim artık humanadanda öyle duyduğum herşeyi yemektende bıktım günde 100 ml çıkıyor fazlası kendini öldürsen yok

sağol canım burnu tıkalı hep allahtan ateşi olmuyo ama ben korkuyorum böle grip gibi olunca..ya aynen sema siyam ikizi gibiyiz biizde benden başka kimsede durmuyo Allah yardımcımız olsun valla dediğin gibi ne iş ne başka bişey ama napalım canları sağolsun biz ne stresle doğurduk be semacım idare edicez artık bu sıpaları:)

benimkide pek bir memnuniyetsiz insanlara tuhaf tuhaf bir bakması çığlık atması var ::) allahtan babada duruyor ama ben öyle istedim hiç hoşlanmam öyle her kucağına çağırana giden çocuktan biraz yabancılık çeksin gitmesin öyle herkese

üzülme canım ya ben göğsü azcık ağrıyınca ilk günden mama verenler gördüm sen ne kadar uğraştın yapacak bişey yok benimde yetmiyo sütüm az diye üzüldükçe stres oldukça daa da azalıyor mama takviyesi yapıyorum bende mama vermezsem çocuğum aç ciyak ciyak bağırıyor bende çok isterdim ilk 6 ay sadece anne sütü vermeyi ama mümkün olmadı malesef inş. artar sütlerimiz

3 saat uyumusaı çok güzel

bu kadar uğraşıma rağmen çocuğuma iyi baktım diyemiyorum lanet olası kusmalar yüzünden kilo alamadı hastanede hemşirede demişti emzirmeye çalışan tek sensin hepsi çocuğunu bana verip ağrım var gidin besleyin dedi diye şimdi o kadınların sütü boldur belkide benim yok

teşekkurler kızlar. doktor%80 gecer dedı zaten.bakalım.. masaj da yapıorum tabı

geçmiş olsun canım geçer mutlaka bebekler çoğu rahatsızlığı büyüdükçe atlatıyor demirde atlatır Allahın izniyle doktor banada nefesi için öyle dedi benim kızın boğazında sürekli hırıltı varya tuhaf sesler işte nefes borusunda bir kasın yumuşak olmasından kaynaklıymış yaşına kadar düzelmezse cerrahi müdahale yapılıyormuş falan...benim kardeşimdede varmış o zamanla geçmiş inşallah gerek kalmaz cerrahi müdahaleye

baştan okuyunca anladımkii uyumuyormuşş ay kıyamamm yavrucuğa

canım bizimki kısır bir döngü işte acıkıyor yiyor kusuyor üzerini değiştiriyorum yatırıyorum bu sefer gaz geliyor ıkınırken tekrar kusuyor en başa dönüyoruz...... bilmiyorum ne olacak

Son düzenleme:
Aso ve Prop indirimler baslamıs mı ankamall e gittiniz mi? biz de alışverişe gelmeyı dusunuyoruz bu ay bakalım. çizme istiyorum fiyatlar nasıl ? gezen sizsiniz valla sorayım didim:))

merhaba
gece kızım yine 2 ye kadar uyumadı. annemlere gittik ağladı durdu sinir oldum . arada ayakta sallayınca uyudu eve gelene kadar çok ağladı .
napcz bılmıyorum hergun aynı şey :18:
neo baby şurup alcak eşim bakalım işe yarıcakmı? bıde emzik al dedım . nuk'un . emziğide alır inşallah evdekını beğenmedi hanfendi
gündüz sakin akşam çıldırıyor pööfff

benım kızımınki gaz değil sinir bence.
ememiyince ağlıyor.süt çok gelınce ağlıyor,uyuyamayınca ağlıyor sinirli sinirli..
hemen olacak herşey . napıcaz bu siniri bılmem

selam anneler,

hasta olan bebişleri Allah acil şifalar versin..çabucak iyileşsinler inşallah:)
pazar günü mevlüt okunacak bugünden kaş bıyık yüz maskesi yaptım:)saçlarımı da yarın kestireceğim Vahşi cazibedeki Simge nin saç modelinden yaptırıcam:82:inşallah yapabilirler.
dün akşam kaynanamlar geldi gene beni çıldırttı2 haftadır torununu görmüyordu.facebook fotolarını görmüş akşamda fotograftaki gibi değil bu çocuk zayıf deyip durdu delirtti beni:84::84:

kızlar oğlum 3670 gr doğdu şimdi 43 günlüğüz 4800 gr olduk normal değilmi bu???son bir haftadır kilo da almadı bir de üstüne kaynanam bunu deyince içime kurt düştü

canım yok deme psikoloji çok önemliymiş bebişin emiyormu emdikçe çoğalır su iç emzirirkende su iç sık ama az su içiceksin

nassılsınız kızlar biz iyiyiz doğukanda büyüyor günü günümüze uymuyor bir gün uyuyorsa gece ertesi gün uyumuyor gaz problemimizde var ağlama krizi tuttumu yandık napcamızı bilemiyoruz eşimle kucağımızda sakinleşmesini bekliyoruz .

benimkide öyle diyor ama...en iyi ben bilirim oğlumu dimi...:)
3900 doğdu bir aylıkken 4600 dedi doktor dedi birde...:)

seninkide maşallhı var bence takma kafana

slm kızlar nasılsınız

kızım kucagımda uyudu kıyamıyorum yatagına koymaya uyanmasın dıye

burcu gecmıs olsun cnm gecer ıns ama masajın cok ıse yaradıgını duymustum

sutu azalan karkadaslar
kızlar ark dogum yaptı benım vıtamınımden almaya basladı gunde 30cc sutu oluyordu sadece sımdı ıkıkere 100 ercc sagıyor ustune bırde emzırıyor benım baslarda sutum az dıye dr vermıstı ama bende bıraktım sımdıde cok olmya basladı su anda kızıma yetecek kadar oluyor fazlasınıda buzluga atıyorum anlatıyorumkı kesın kullanın dıye :)))))))))))))))))))

ısteyen olursa ozelden yazsın bana adını verırım
burdan reklam olmasın

ahh canim benim, gece 2 ye kadar uyumamasi hic bisiy degil. benim oglum dun gece 5.30 da anca uykuya dalabildi o da yarim saat. artik pes ettim babasina havale ettim. benimki genelde hep oyle 4ten 5 ten once nadirdir uyudugu. yavrumun gazi cok oluyor. güya biberonu anti kolik!

Oııy kıyamam ona ben,minicik onlar daha o kadar iğne batınca vücutlarına nasıl dayanacaklar İnşallah hemen atlatır,ama kesin olan şuki bu aşılar psikolojilerini çok etkiliyo

canım boza ve maltanayı denedinmi? Benim onları içtikten sonra biraz daha arttı sütüm.Hiçbişey işe yaramıyosada artık moralini bozup günlerini zehir etme kendine

benım kızımınki gaz değil sinir bence.
ememiyince ağlıyor.süt çok gelınce ağlıyor,uyuyamayınca ağlıyor sinirli sinirli..
hemen olacak herşey . napıcaz bu siniri bılmem

acaba akrep burcu oldukları içinmi bu bebeklerin siniri had safhada? Kasım bebeklerinin çoğu böyle,el kadar bebelerde ağlama,sinir,inat

canım ya bana atsana adını vitaminin,ihtiyacım var valla,keşke işe yarasa bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…