slm kızlar hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum,bugün beren su da aşı oldu çok ağladı yavrum,çok şükür ateşi çıkmadı,endişeliyim gece filan çıkabilir mi ateşi tecrübeli anneler?
bu arada rotavirüs aşısı yaptıran var mı aranızda ne düşünüyorsunz bu aşıyla ilgili,öpüyorum hepinizi:))
seninki çok iyi kilo almış canım.benim oğlum 3900 doğdu iki aylıkken 5100 grdı.iki ayda 1200 gr almış seninki 40 günde almış 1200 gr büyüklere bakma.ilk oğlum ayda 1500 gr alıyordu yine bu çocuk kilo almıyor diyorlardı şaşıyordum.ben herkese kulağımı tıkıyorum.çocuk büyütürken bence dış seslere kulakları tıkayıp önemsememek bildiğine inanmak ve takmamak gerekiyo.ben öyle yapıyorum.selam anneler,
hasta olan bebişleri Allah acil şifalar versin..çabucak iyileşsinler inşallah:)
pazar günü mevlüt okunacak bugünden kaş bıyık yüz maskesi yaptım:)saçlarımı da yarın kestireceğim Vahşi cazibedeki Simge nin saç modelinden yaptırıcam:82:inşallah yapabilirler.
dün akşam kaynanamlar geldi gene beni çıldırttı2 haftadır torununu görmüyordu.facebook fotolarını görmüş akşamda fotograftaki gibi değil bu çocuk zayıf deyip durdu delirtti beni:84::84:
kızlar oğlum 3670 gr doğdu şimdi 43 günlüğüz 4800 gr olduk normal değilmi bu???son bir haftadır kilo da almadı bir de üstüne kaynanam bunu deyince içime kurt düştü
bizim doktorumuz önermedi daha doğrusu günümüz koşullarında hijyene önem veren ailelerde sorun çıkmaz dedi.eskiden tuvaletlerin dışarda olduğu sulara karıştığı dönmelerde oluyordu ben iki çocuğumada yaptırmadım dedi.insanın kafası karışıyo.biz yaptırdık rotavirüs.Doktorumuz yaptırsanız iyi olur,hastalığa yakalanırsa kötü sonuçları olabiliyo dedi.allah korusun,biz önlemimizi alalımda
aşıların %100 korumuyor maalesefselam kızlar nasılsınız
gazımız var çooookkk 2 gündür ne gece ne gündüz adam gibi uyuyamıyor kuzum pek osuramıyoda zaten bi bıraksa 2 sanayi tüpünü doldurur eşşek sıpası
bu arada geçen aklıma arkadaşımın kızının 4 aylıkken zatüre olduğu aklıma geldi kendine sordum aşı olmamışmıydı diye oldu ama yinede zatüre oldu dedi baya hastanede yatmış ozaman sinir oldum ya tam korumuyomu bu aşılar bebelerimizi
ayy kıyamam . insan çok sinirleniyor o öyle ağladıkça hem kendını mahfedıyor hem bızı.ahh canim benim, gece 2 ye kadar uyumamasi hic bisiy degil. benim oglum dun gece 5.30 da anca uykuya dalabildi o da yarim saat. artik pes ettim babasina havale ettim. benimki genelde hep oyle 4ten 5 ten once nadirdir uyudugu. yavrumun gazi cok oluyor. güya biberonu anti kolik!
acaba akrep burcu oldukları içinmi bu bebeklerin siniri had safhada? Kasım bebeklerinin çoğu böyle,el kadar bebelerde ağlama,sinir,inat
ablam yeğenimde rotavirüs aşısını yaptırmadı bu sefer her ishal olduğunda test yaptırmak zorunda kaldılar kanlı ishal mi diye o yüzden yaptırıcam ben en azından ishal olursa endişelenmem...
benimkide öyle diyor ama...en iyi ben bilirim oğlumu dimi...:)
3900 doğdu bir aylıkken 4600 dedi doktordedi birde...:)
seninkide maşallhı var bence takma kafana
bizim doktorda çok gerekli görmedi.ilk oğlumada yaptırmadım 17 aydır maşallah diyeyim hiç ishal olmadı.ben yaptırmadım.doktor ben iki çocuğumada yaptırmadım diyince çok gerekli olsa kendisi yaptırırdı diye düşündümaşıyı yaptırsanda test yaptırmak zorundasın canım
bizim doktorumuzun söylediğine göre %80 miş koruması yine %20 likte olsa ihtimal var
bize bıraktı doktorda çok gerekli olsaydı yaptırın derdi siz bilirsiniz deyince bende hala karar veremedim :S
slm kızlar nasılsınız
kızım kucagımda uyudu kıyamıyorum yatagına koymaya uyanmasın dıye
burcu gecmıs olsun cnm gecer ıns ama masajın cok ıse yaradıgını duymustum
sutu azalan karkadaslar
kızlar ark dogum yaptı benım vıtamınımden almaya basladı gunde 30cc sutu oluyordu sadece sımdı ıkıkere 100 ercc sagıyor ustune bırde emzırıyor benım baslarda sutum az dıye dr vermıstı ama bende bıraktım sımdıde cok olmya basladı su anda kızıma yetecek kadar oluyor fazlasınıda buzluga atıyorum anlatıyorumkı kesın kullanın dıye :)))))))))))))))))))
ısteyen olursa ozelden yazsın bana adını verırım
burdan reklam olmasın
özelden mesaj atılmaya canım sana sen vitaminin adını bana da gönderebilir misin
kızlar valla ben yaptırın derim rotayı..allah muhaaza..
ben ilkinde yaptırdım bundada yaptırıcam hiçtereddüt etmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?