2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

helincim senin günlerin nasıl geçioo..aynı durumdayız ama benim kaynanamlar sabah geliolar kociş gelincegidiyolar sennasıl yapıon bacım

banyo yaptımmm bebeb koynumda emiyo uzanmışız sen napıyosun

Sıhhatler olsun cnm güle güle kirlen...

Bende kitabı okumaya başladım dün akşam, bugünde hafiften uygulama provası yapıyorum, yarın tam anlamıyla başlicam, kitap çok iyiymiş, iyiki almışım valla, herhalde 2-3 hafta içerisinde uyku ve yeme düzeni tamamen oturmuş olur diye düşünüyorum, gaz problemimiz zaten bittiği için şubat ayından itibaren biraz rahat ederim inşallah, ilk gün olmasına rağmen duru yatağında baygın yatıyo şu anda, ama maalesef 5 dakika sonra yine uyandırıp emzirmek zorundayım, sonra sabaha uyuyabilirmiş...Ay neticeyi şimdiden merak ediyorum...

geçmiş olsun. ateşsiz atlattınızne güzel. rotavirüsü bizim dr önerdi biz yaptırdık canım.

aaa işe yarıyo dmek adı neydi kitabın

maşallah gaz sorununuz bitmiş. darısı başımıza. uyutmuştum gazla uyandı yine. hangi kitabı okuyorsun nalancım?

ayyy naloş gaz derdin bitmişşş ne güzel darıısıbizee inşşşş.
ne kitabı bu kızz

Fınfık arkadaşımızın tavsiyesi üzerine aldım, dün akşamda okumaya başladım, E.A.S.Y. denilen bi sistem var ben şimdi onu oturtacam, bu sistemi 2 hafta tam oturtmuş olmalıymışım öle yazıyo.

Sistem şu, çocukları belli bir rutine alıştırmak, yani yemek saati uyku saati oyun saati belli olacak.

Mesela sabah saat 7 de uyandırdınız önce 25-45 dakika arası emecek, 7:45 de en geç altı değişecek ve oyun oynancak, 8:15 de uyutmaya başlancak ve 8:30 gibi uyumuş olacak, 10 da tekrar uyandırılacak ve tekrar aynı işlemler yapılacak, burdaki amaç çocuğun memede uyumasını önlemek, oyun oynadıktan sonra uyuyacağını öğrenmesini sağlamak ve uyku düzenini oturtmak...

Gece 23 den sonra sabah 7 ye kadar uyuyabilir, tabi 6 haftanın üstündeki bebekler için geçerli bu yazdıklarım...

Daha bir sürü detay var tabi alıp okumanızı tavsiye ederim...

Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler...Tracy Hogg & Melinda Blau

çok güzel bi kitap,ben hamileliğimde okuyup bitirdim.Kesin uygularım diyodum ama gaz belası malesef bunu imkansız kıldı.Gaz sorunumuz bitince bende denicem rutini oturtmayı.
Bu arada çok sevindim gaz sorununuzun bitmesine.Erken bitmiş ne güzel,nasıl bi duygu bundan kurtulmak? bebeğin tadı daha güzel çıkıyo böyle dimi?

bu kitapla mı gaz problemini çözüp uyku düzeni oluşturdun?çok güzelöyleyse bizde alalım:))))

Gaz problemi 10 gün önce bitti, ilaç kullanmayı falan kesmiştim zaten sadece poposuna şırıngayla zeytinyağ sıkıyordum bi de popo kremi le popo deliğine hafif masaj yapıyordum...

uyku düzeni daha oturacak bugün daha yeni başladık uygulamaya, gelişmeleri yazıcam size, ama bugünki denemeye bakınca gayet başarılı olacağa benziyo..

Valla çok rahatladık öle sölim darısı sizlerin başına, kızımın ne kadar uslu olduğu ortaya çıktı meğer garibim ağrısı olduğu için o kadar ağlıyormuş,şimdi şu uyku düzenide oturursa çok daha rahat olcak, özellikle sallamadan uyutma yöntemi çok ii olacak...

aa evet sizinki ayakta sallanarak uyuyodu dimi? peki şşş-pata alışabilecekmi?
Gaz illeti olmasa bebekler çook mutlu olacak,bi zahmetleri olmıcak yavruların

gazını atamıyor her yolu denedim bu gece bittim ben benim kızım hiçbirşeyi tınmıyor gelişimi için iyi olur diye onunla konuşuyorum oyun oynamaya ana kucağındaki oyuncaklara ilgisini çekmeye çalışıyorum yok inatla ağlıyor yada tavana bakıyor tavanda ne var çok merak ediyorum

oooff sanada bebişede kıyamam,o ayrı çekiyo sen ayrı gelse şu 3.ayda kurtulsak topluca şu gaz belasından.Canım bize doktor bu gidişimizde ağrı kesici fitil verdi,gaz sancısı başlamadan her akşam kullanın dedi,dün başladık kullanmaya,birazdan yine kullanıcam. Size vermedimi öyle bişey?

benim oglumda sürekli tavana bakip gülüyor özellikle lambaya bende cok merak ediyorum orda ne görüyor acaba:26:

fitil vemişti başta işe yaradı sonrası fiyasko her şey bir süre işe yarıyor rezenede bir kaç gün işe yaradı gece çayıda sonrası gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…