Selam kızlar nabersiniz bakim????
bizim doktorda çok gerekli görmedi.ilk oğlumada yaptırmadım 17 aydır maşallah diyeyim hiç ishal olmadı.ben yaptırmadım.doktor ben iki çocuğumada yaptırmadım diyince çok gerekli olsa kendisi yaptırırdı diye düşündüm
banyo yaptımmm bebeb koynumda emiyo uzanmışız sen napıyosun
slm kızlar hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum,bugün beren su da aşı oldu çok ağladı yavrum,çok şükür ateşi çıkmadı,endişeliyim gece filan çıkabilir mi ateşi tecrübeli anneler?
bu arada rotavirüs aşısı yaptıran var mı aranızda ne düşünüyorsunz bu aşıyla ilgili,öpüyorum hepinizi:))
Sıhhatler olsun cnm güle güle kirlen...
Bende kitabı okumaya başladım dün akşam, bugünde hafiften uygulama provası yapıyorum, yarın tam anlamıyla başlicam, kitap çok iyiymiş, iyiki almışım valla, herhalde 2-3 hafta içerisinde uyku ve yeme düzeni tamamen oturmuş olur diye düşünüyorum, gaz problemimiz zaten bittiği için şubat ayından itibaren biraz rahat ederim inşallah, ilk gün olmasına rağmen duru yatağında baygın yatıyo şu anda, ama maalesef 5 dakika sonra yine uyandırıp emzirmek zorundayım, sonra sabaha uyuyabilirmiş...Ay neticeyi şimdiden merak ediyorum...
Sıhhatler olsun cnm güle güle kirlen...
Bende kitabı okumaya başladım dün akşam, bugünde hafiften uygulama provası yapıyorum, yarın tam anlamıyla başlicam, kitap çok iyiymiş, iyiki almışım valla, herhalde 2-3 hafta içerisinde uyku ve yeme düzeni tamamen oturmuş olur diye düşünüyorum, gaz problemimiz zaten bittiği için şubat ayından itibaren biraz rahat ederim inşallah, ilk gün olmasına rağmen duru yatağında baygın yatıyo şu anda, ama maalesef 5 dakika sonra yine uyandırıp emzirmek zorundayım, sonra sabaha uyuyabilirmiş...Ay neticeyi şimdiden merak ediyorum...
aaa işe yarıyo dmek adı neydi kitabın
maşallah gaz sorununuz bitmiş. darısı başımıza. uyutmuştum gazla uyandı yine. hangi kitabı okuyorsun nalancım?
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler...Tracy Hogg & Melinda Blau
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler...Tracy Hogg & Melinda Blau
bu kitapla mı gaz problemini çözüp uyku düzeni oluşturdun?çok güzelöyleyse bizde alalım:))))
çok güzel bi kitap,ben hamileliğimde okuyup bitirdim.Kesin uygularım diyodum ama gaz belası malesef bunu imkansız kıldı.Gaz sorunumuz bitince bende denicem rutini oturtmayı.
Bu arada çok sevindim gaz sorununuzun bitmesine.Erken bitmiş ne güzel,nasıl bi duygu bundan kurtulmak? bebeğin tadı daha güzel çıkıyo böyle dimi?
Valla çok rahatladık öle sölim darısı sizlerin başına, kızımın ne kadar uslu olduğu ortaya çıktı meğer garibim ağrısı olduğu için o kadar ağlıyormuş,şimdi şu uyku düzenide oturursa çok daha rahat olcak, özellikle sallamadan uyutma yöntemi çok ii olacak...
gazını atamıyor her yolu denedim bu gece bittim benbenim kızım hiçbirşeyi tınmıyor gelişimi için iyi olur diye onunla konuşuyorum oyun oynamaya ana kucağındaki oyuncaklara ilgisini çekmeye çalışıyorum yok inatla ağlıyor yada tavana bakıyor tavanda ne var çok merak ediyorum
gazını atamıyor her yolu denedim bu gece bittim benbenim kızım hiçbirşeyi tınmıyor gelişimi için iyi olur diye onunla konuşuyorum oyun oynamaya ana kucağındaki oyuncaklara ilgisini çekmeye çalışıyorum yok inatla ağlıyor yada tavana bakıyor tavanda ne var çok merak ediyorum
oooff sanada bebişede kıyamam,o ayrı çekiyo sen ayrıgelse şu 3.ayda kurtulsak topluca şu gaz belasından.Canım bize doktor bu gidişimizde ağrı kesici fitil verdi,gaz sancısı başlamadan her akşam kullanın dedi,dün başladık kullanmaya,birazdan yine kullanıcam. Size vermedimi öyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?