benim oglumda sürekli tavana bakip gülüyor özellikle lambaya bende cok merak ediyorum orda ne görüyor acaba:26:
Fınfık arkadaşımızın tavsiyesi üzerine aldım, dün akşamda okumaya başladım, E.A.S.Y. denilen bi sistem var ben şimdi onu oturtacam, bu sistemi 2 hafta tam oturtmuş olmalıymışım öle yazıyo.
Sistem şu, çocukları belli bir rutine alıştırmak, yani yemek saati uyku saati oyun saati belli olacak.
Mesela sabah saat 7 de uyandırdınız önce 25-45 dakika arası emecek, 7:45 de en geç altı değişecek ve oyun oynancak, 8:15 de uyutmaya başlancak ve 8:30 gibi uyumuş olacak, 10 da tekrar uyandırılacak ve tekrar aynı işlemler yapılacak, burdaki amaç çocuğun memede uyumasını önlemek, oyun oynadıktan sonra uyuyacağını öğrenmesini sağlamak ve uyku düzenini oturtmak...
Gece 23 den sonra sabah 7 ye kadar uyuyabilir, tabi 6 haftanın üstündeki bebekler için geçerli bu yazdıklarım...
Daha bir sürü detay var tabi alıp okumanızı tavsiye ederim...
bebek rutine girebiliyormuş demek hayali bile tuhaf ben 3 saatte bir beslensin diye bazen uyandırıp biberon veriyorum dudaklarını kilitleyip açmıyor mmayı döküyorum aradan 15_20 dakika geçiyor feryat figan bağırıyor açlıktan eee biraz önce yemedin diyemiyorum başlıyorum koşturmaya uykusuda aynen saatlerce gece lambasının altında uyumasını beklerim veya sallarım uyumaz gürültünün ortasında horul horul uyur :))
cnm bu sıpalardan en çok sen ve prop çektii allah yardımcınız olsun bi bakmışın bütün huzursuzluğu bıçak gibi bi günde kesilivermişş 2.5 aydan sonra gitti bizim gazımız nalanında gitti
aşıyı yaptırsanda test yaptırmak zorundasın canım
bizim doktorumuzun söylediğine göre %80 miş koruması yine %20 likte olsa ihtimal var
bize bıraktı doktorda çok gerekli olsaydı yaptırın derdi siz bilirsiniz deyince bende hala karar veremedim :S
aşı yaptırsanda test olacağını bilmiyordum hımmm o zaman herkes doktoruna göre karar vermeli gerekli derse yaptırırım...
masalcım teşekkür ederim
söylediğin vitamin ısırgan otuymuş bende çayını içiyorum hakikaten işe yarıyo
GNC Nettle Leaves | GNC Bitkisel Ürünler Yorumları 47,48 TL Fiyatı
bende yaptırmıycam doktorlar bile çok emin değil baksana arkadaşımın kızı zatüre aşısından sonra zatüre oldu bilemiyorum yani biz nasıl büyüdük ya milyonlarca insan nasıl büyüdü öyle her söylenenide yüklememek lazım çocuğun vücuduna diye düşünüyorum ben
ben ısırganı demetle alıp çezvede kaynatıyorum faydasını gördüm ama öyle aman aman değil seninki poşet çay şeklinde falan mı ayrıca hapa gerek yok sanırım nasılsa ısırgan içiyoruzzz etkisi farklımıdır ki bilemedim
Günaydın güzel anneler
bebekleri rahatsız olan annelere çok çok geçmiş olsun.. bende dün kaynanamdaydım kayınbabam için mevlüt okuttu. 12 tane 60 yaş üstü kadın vardıtek genç benle eltimdi... oğlum kıvranınca kakasını yapmıyor 3 gündür ondan dedim demez olaydım .. kaynanam su vermesen olmaz tabi diye aldılar sazı eline herbiri birşey söylüyor fenalık geldi... eşim gelir gelmezde büyük kızımın uykusunu bahane ettim kaçtım
bilmiyorum canım yaa karar veremedim bende haftaya kontrolümüz var doktorumuzla konuşup vericem kararımı aslında aşının hiçbir yan etkisi yokmuş hem damla şeklinde iğnede değil yaptırmakta sakınca yok önlem almış olurum diye düşünüyorum eşimde yaptıralım biz önlemimizi alalım diyor bakalım...
Semaveela sen kime götürüyorsun kızını. ben egeyi yıldız andevaya götürüyorum. doktor mutlaka yaptır dedi, kararsızım çok.
ben dün bişey farkettim bu gazın yediklerimle hiç ilgisi yok 2 gün önce browni yedim hiçbişey olmadı bikaçgün önce çıldırmıştık dün bütüngün gazı vardı akşam salata yedim bi değişiklik olmadı yani artmadı gazı zaten hep varolan gazımız çıkarınca rahatız çıkmayınca bütüngün su bile içsen rahatsızız annemde diyorki bırak herşeyi ne varsa ye zaten gazı var uğraşıyosun bütün gün en azından vitamin al diyor üff neyse az kaldı bikaçgün daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?