2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oglumda sürekli tavana bakip gülüyor özellikle lambaya bende cok merak ediyorum orda ne görüyor acaba:26:

acelemi ediyorum acaba şu an hiçbirşey dikkatini çekmiyor kendi haline bırakıncada vicdansızlık yaptığımı düşünüyorum henüz çok küçük uygun oyuncaklarda yok gazı bitince değişir belki

günaydınnn
nalancım bak bakalım şşt-pat ı uygulayabilirsen ben de denicem canım. tecrübelerini yazarsan süper olur. fakat beslenme ve oyun rutinine uymayı düşünmüyorum.. ne zaman isterse o zaman emer o zaman oynar, zaten uyku saatleri belirleniyor yavaş yavaş.. ben böyle düşünüyorum..

ben de rota yaptırmayacaklardanım.. ilgili bir arkadaşımıza sorduk çok da gerekli değil. zaten gerekli olsa sağlık bakanlığı aşı takvimine koyardı dedi. ayrıca aşı olup da yine hasta olanları da biliyorum. aşının yan etkilerini boşa yaşamak istemiyorum. söylediğiniz gibi hijyeniğiz zaten yeterli şekilde..

bebek rutine girebiliyormuş demek hayali bile tuhaf ben 3 saatte bir beslensin diye bazen uyandırıp biberon veriyorum dudaklarını kilitleyip açmıyor mmayı döküyorum aradan 15_20 dakika geçiyor feryat figan bağırıyor açlıktan eee biraz önce yemedin diyemiyorum başlıyorum koşturmaya uykusuda aynen saatlerce gece lambasının altında uyumasını beklerim veya sallarım uyumaz gürültünün ortasında horul horul uyur :))

sen dene cnmm tutarsa bende yapıyımm bizin düzenimizde çok bozukk ama neşeliyiz artıkınn onada şükür

cnm bu sıpalardan en çok sen ve prop çektii allah yardımcınız olsun bi bakmışın bütün huzursuzluğu bıçak gibi bi günde kesilivermişş 2.5 aydan sonra gitti bizim gazımız nalanında gitti

cnm bu sıpalardan en çok sen ve prop çektii allah yardımcınız olsun bi bakmışın bütün huzursuzluğu bıçak gibi bi günde kesilivermişş 2.5 aydan sonra gitti bizim gazımız nalanında gitti

inşallah kocam bile gerçekten acınacak haldesin diyor artık düzelse şu çocuk

günaydın hanımlar

nalancım gözün aydın geçmiş gaz sorununuz çok sevindim

hadi darısı başımıza hasretle bekliyorum o günleri

aşı yaptırsanda test olacağını bilmiyordum hımmm o zaman herkes doktoruna göre karar vermeli gerekli derse yaptırırım...

ben dün bişey farkettim bu gazın yediklerimle hiç ilgisi yok 2 gün önce browni yedim hiçbişey olmadı bikaçgün önce çıldırmıştık dün bütüngün gazı vardı akşam salata yedim bi değişiklik olmadı yani artmadı gazı zaten hep varolan gazımız çıkarınca rahatız çıkmayınca bütüngün su bile içsen rahatsızız annemde diyorki bırak herşeyi ne varsa ye zaten gazı var uğraşıyosun bütün gün en azından vitamin al diyor üff neyse az kaldı bikaçgün daha sabır

aşı yaptırsanda test olacağını bilmiyordum hımmm o zaman herkes doktoruna göre karar vermeli gerekli derse yaptırırım...

bende yaptırmıycam doktorlar bile çok emin değil baksana arkadaşımın kızı zatüre aşısından sonra zatüre oldu bilemiyorum yani biz nasıl büyüdük ya milyonlarca insan nasıl büyüdü öyle her söylenenide yüklememek lazım çocuğun vücuduna diye düşünüyorum ben

Günaydın güzel anneler

bebekleri rahatsız olan annelere çok çok geçmiş olsun.. bende dün kaynanamdaydım kayınbabam için mevlüt okuttu. 12 tane 60 yaş üstü kadın vardı tek genç benle eltimdi... oğlum kıvranınca kakasını yapmıyor 3 gündür ondan dedim demez olaydım .. kaynanam su vermesen olmaz tabi diye aldılar sazı eline herbiri birşey söylüyor fenalık geldi... eşim gelir gelmezde büyük kızımın uykusunu bahane ettim kaçtım

bilmiyorum canım yaa karar veremedim bende haftaya kontrolümüz var doktorumuzla konuşup vericem kararımı aslında aşının hiçbir yan etkisi yokmuş hem damla şeklinde iğnede değil yaptırmakta sakınca yok önlem almış olurum diye düşünüyorum eşimde yaptıralım biz önlemimizi alalım diyor bakalım...

ayy o bilmiş insanlar loğusalığımda ev doldu taştı biri gelir aç bu çocuk mama ver der arkasından başka biri gelir sakın mama verme emzir emzirdikçe sütün gelir sonra biberona alışır memeden kopar der sanki ben bilmiyorum 30 yaşında anne oldum ya size mi sorucam sinir gelmişti üstüme yarı kırkımdan sonra kimse gelmesin diye evde oturmadım öffff şimdi zaten alıştım bebeğime o zor süreç bitti ne söylerlerse kulak asmıyorum ama ilk zamanlar zor oluyorr neyseki geride kaldı bir daha doğurursam eşimle dağda bir eve yerleşicem

bende sık sık kuru ısırganı sabah demliyip süzüp içiyorum çokda faydasını gördüm

aman bu büyüklere hiçbişey demiyceksin ayyy illallah geldi banada herşey çok güzel herşey yolunda diyceksin bide ben hiçbişey almıyorum bitane giysimiz var hep onu giyiyor sünger değil elimle yıkıyorum sabun yerinede çamur kullanıyorum altına bez koymuyorum çaputla hallediyorum mama vermiyorum hiç ağlamıyor saatlerce yemese oyuncak neyine gerek ben varım oyuncağı olarak yeter çıngırak filan aaaa ağzımlada çıkarırım o sesleri diş kaşıyıcımı kolunu kemirsin işte yürüteçmi ona para verilirmi ben iki büklüm yürütürüm hoppala mama sandalyesi aaaa asla almam arabayada gerek yok benim kucağım yeterrrrr diyceksin o zaman işte sen annesin herşeye muhalefetler anacım bi başlıyolar çocuğun yediği helal giydiği haram diye amaaannnnnnn bıktım fff ne çok yazdım sabah sabah of dolmuşum içimi döktüm

sen bilin canım için nasıl rahat edicekse artık

Semaveela sen kime götürüyorsun kızını. ben egeyi yıldız andevaya götürüyorum. doktor mutlaka yaptır dedi, kararsızım çok.

kızlar ateşölçer alıcam bu hafta sonu bir öneriniz var mi siz hangi marka kullanıyorsunuz memnunsanız ona göre alayım...

Semaveela sen kime götürüyorsun kızını. ben egeyi yıldız andevaya götürüyorum. doktor mutlaka yaptır dedi, kararsızım çok.

en son tıpa götürdüm yenidoğan bölümü çok iyiydi bidahakinede oraya gidicem sonra belki yaşam hastanesine başlarım bilmiyorum bende canım

semacım benimki günde 1 öğün anne sütü alıyor ama gaz belası hala başımda çok gazı var bence yediklerimizle alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…