2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 3 gündür kakasını yapmıyormu ? ben hemen endişeleniyorum 24 saat yapmadı sabah çok az yaptı hala endişeliyim neden yapmadı diye sen tecrübelisin tabi ne yapmak lazım nasıl davranmalı bilmiyorumki alıp doktora gitmeyi bile düşündüm gece acile hemde

ay kabus gibi sahab erkenden uyandı 10 dakika aralıklarla huysuzlık yapıyor delircem artık

kızlar yaa dün çok kötü bişe oldu(( hala etkisindeyim
oğlum saatlerce uyumadı, hiç durmadı hep ağladı hep ağladı...
sonra ağlarken bi baktım kucağımda sesi yok nefesi yok hareket yok..kaskatı kesildi..katılma nöbeti geçirdi yavrum...6 7 saniye ööle kaldı..silkeledim poposuna sırtına vurdum bağırdım çığlık attım..öldü zannettim yavrum( hala ağlıyorum ya çok korktum çoookk...sonra açıldı ama yavrum sapsarı oldu saatlerdir memeyi de kabul etmezken emdi uyudu yığıldı kucağıma....
ablamın kızı da bööle oluyodu bi dönem ama o 1 2 yaşlarındaydı...hemen doktor eniştemi aradım..sonra netten araştırma yaptım..bazı çocuklarda görülüyomuşş...offff Allahım kimseye yaşatmasın...sonra kayınvalidemle konuştum ki eşimde de oluyomuş hep bebekken...
annemler hemen yarın gel orda yalnız kalıyosun gündüzleri burda biz bakarız size hemen gel dediler ama..yalnız başıma iki kere uçağa binip havaalanında saatlerce beklemeyi göze alamadım..çünkü Buğram son zamanlarda huysuzluğu iyice abarttı..hiç durmuyo artık uyanıkken...eşimde bugün yarın mesaide izin alması imkansız..yarın buraya başbakan falan geliyo işte törenleri falan var.....
zaten bi yandan da iyi ki gitmiyorum çünkü gece teyzzemin eşi vefat etmiş(
aayy ööle işte..ve bugün eşim gece de olmıycak..yapayalnızım burda.....
dua edin nolur oğlum bi daha ööle olmasın....

geçmiş olsun cnmm çok kötü okurken bile yazdıklarını yaşadım bidaha olmaz inş..allah yavrularımızı bize bağışlasınn

çok geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı yalnızlık gerçekten çok zor

ay canımçok geçmiş olsun alahım bidaha yaşatmasın inş..
yanlızlık çok zor..ilk kıızmda bende senin gibiyd,m losusa depresyonuna girmiştim
senin annene gitme gibi bir şansın var bence bir an önce git canim destek olurlar varlikları bile yetiyor

_birtane_ geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun..Evde yalnız olmak zor..Eşimin dışarda çalıştığını da bilsem kızımın gazı olunca bazen çok sıkılıyorum..Senin durumun çok daha farklı ..Bence de evde yalnız kalma annenlere git..

yok canımya endişe etme 1gün degil 4gün normal yapamazsa anne sütü alan bebeklerde bu olabilir..
ayrıca canım poposuna azcik sabun koy 30 sn içinde yapıyorlar hemde nasilgaz çıkarıyolar..sabunu biraz zeytinyağna batirki acımasin popsu..bak görnasilişe yarıyo..zaten sabunda çıkıyor içindenn

sabuna rağmen yapamayıp sabun içinde kalırsa bişey olmaz dimi şu çocuğu bir büyütseydim kafayı yemedim

dün doktordaydık zaten büyük kızım için ikisinin doktoru aynı. o zaman söyledim 5 güne kadar normal ama çocuk bundan çok rahatsızlık duyarsa fitil ver yoksa yapar zaten dedi. sakin olmalı

sabuna rağmen yapamayıp sabun içinde kalırsa bişey olmaz dimi şu çocuğu bir büyütseydim kafayı yemedim

yok canımyapar sabunda çıkar benimkızıma bi koyuyorum anında sabunla beraber çıkıyor..ama bunu yapmak istemiyosan nalan gibi şırıngayla zeytinyagı sık oda çok işeyarıo

geçmiş olsun. benim eltimin kızıda aynı öyleydi ağlatmamak için elinden geleni yapıyorlardı kendiliğinden geçti daha sonra. korkmakta haklısın. Allah korusun.

geçmiş olsun. benim eltimin kızıda aynı öyleydi ağlatmamak için elinden geleni yapıyorlardı kendiliğinden geçti daha sonra. korkmakta haklısın. Allah korusun.

oda kötü ya karakter bozukluğuna yol açar ben her dediğine evet demeyi düşünmüyorum orta yol nasıl bulunur onuda bilmiyorum bu durum kansızlık olunca daha sık karşılaşılıyormuş Allah kimseye yaşatmasın düşünmek bile kötü

çok sağolun ilginiz için..
umarım bir daha olmaz..ama sanırım bazı bebekler bunu huy haline getiriyomuş...
zaten kılı kırk yarıyorum walla ağlamasın diye..bundan sonra on kat daha çok yorulcam demek ki..anne olmak çok zormuş çoookk..
hele Buğra gibi bi bebeğin annesi olmak.....Allah sağlık versin beterinden saklasın ama ben çok bebek gördüm, yeğenlerimden etraftan...hiç benimki gibisini görmedim...off napalım buna da şükür..yeter ki sağlıklı olsun...
sevgiler......

zamanın çocukları böyle canım etkisini üzerinden atmaya çalış sende zor ama Allah yardımcımn olsun
3 çocuk büyütmüş annem 5 çocuk büyütmüş kaynanam teyzelerim yengem kimse benim çocuğuma bakamıyor hepsinde aynı cümle ben böyle bir çocuk büyütmedim ne yapalım dediğin gibi canları sağ olsunda uğraşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…