çok sağolun ilginiz için..
umarım bir daha olmaz..ama sanırım bazı bebekler bunu huy haline getiriyomuş...
zaten kılı kırk yarıyorum walla ağlamasın diye..bundan sonra on kat daha çok yorulcam demek ki..anne olmak çok zormuş çoookk..
hele Buğra gibi bi bebeğin annesi olmak.....Allah sağlık versin beterinden saklasın ama ben çok bebek gördüm, yeğenlerimden etraftan...hiç benimki gibisini görmedim...off napalım buna da şükür..yeter ki sağlıklı olsun...
sevgiler......
kızlar ateşölçer alıcam bu hafta sonu bir öneriniz var mi siz hangi marka kullanıyorsunuz memnunsanız ona göre alayım...
semacım benimki günde 1 öğün anne sütü alıyor ama gaz belası hala başımda çok gazı varbence yediklerimizle alakası yok
saol canım aspiratör ve damla elimden düşmüyor ama ne çarebizde ağlama krizi yaşandı 10 gün daha yeni düzeldik özgülcüm aşılar herkezde değişik reaksiyon gösteriyo demekki
ama doktorumuz burun tıkanıklığı için kış bebeklerinde oluyo sıksık buhar makinesini 24 saat kapatma ve deniz suyu damlatıp aspiratörle çek dedii
canım uyanıkken gazı yoksa emzirmeye çalışıyorum ama öksürüğü ve burun tıkanıklığı beni bitiriyorözgül geçmiş olsun canım sık sık emzir oğlunu ve calpol ver bence endişelenme sen sakin ol ki o da sakinlesin
özgül daha aşımızı olmadığımız için soruna cevap veremicem ama geçmiş olsun demek istedim. oğluşuna acil şifalar dilerim. öksürmeler için bi doktora görünün olmazsa, tabi aşıların etkisi de olabilir. ben de sırtına ve göğsüne havlu koyup sık sık değiştiriyorum ki terleyince üşütüp öksürük olmasın diye. burun tıkanıklığıysa bizde de çok var bir haftalıktan beri. serum fizyolojik kullanıyorum ama geçmek bilmedi, oda nemli olduğu halde. tekrar çok geçmiş olsun. öpüyorum.
saol canım aspiratör ve damla elimden düşmüyor ama ne çare((
canım uyanıkken gazı yoksa emzirmeye çalışıyorum ama öksürüğü ve burun tıkanıklığı beni bitiriyor(
çok saol canım inşallah sizler yaşamazsınız((
dün doktor oğlumun bronşit olduğunu söyledi(çaresizim bitkinim mutsuzum içim parçalanıyor öyle bir öksürüyor ki gözlerimden yaşlar akıyor onu öyle görünce (
doktor iğne antibiyotik astım ilacı şurup verdi(küçücük bebek ama çok kötü hasta,nie böyle oldu anlayamıyorum çarşamba günü aşıya gittik ve perşeömbe bi anda hayataımız karardı (aman kızlar ben oğlumu deli gibi korudum ama yine hasta ettim sizler hasta etmezsiniz inşallah keşke onun yerine ben hastya olsaydım offf ne bileyim çok kötüyüm
inşallah canım inşallahçok geçmiş olsun özgülcüm ya,inşallah iyi olur biran önce.İlaçlar mutlaka çok iyi gelecektir,kalbini ferah tut.Bazen diyorumki bu kadar korumak iyi bişey değil galiba,birazda saldım çayıramı yapmak gerekiyo anlamıyorum.Sakınan göze çöp batar benim hep öyle oldu,neye sakındıysam bebeğimin ve benim başımıza geldi,bazı bebekler görüyorum dışarıda bu soğukta ne kafalarında şapka ne eldiven öylece anneleri kucaklamış gezdiriyolar.Ve çokta rahatlar,bakıyorumda öylesine bişeycik olmuyo ne garip.Ben 2 gün evde battaniyesine sarmadan gezdirdim gaz sancıları tavan yaptı,koliğe dönüştü.
Allah sağlık versin hepsine.Üzülme sende geçer en kısa zamanda,allah beterinden korusun
inşallah canım inşallahya bende diyorum bazısının çocuğu maşallah dayanıklı oluyo demekki bi de sakınmak kötü mü oluyo bende anlamıyorum (evlatlarımızın iiliğini isterken onlara zarar mı veriyoruz
kayınvalidemlere kalırsa ben bi çocuğa bakamamışım onu hasta etmişim gerekirse onlara verirsem onlar daha ii bakarlarmış(insanlar ne kadar kötü oluyolar ne kadar acımasız nasıl kıyarım evladıma
canim allah kolaylik versin her bebegin bakimi kolay degil seninkide zor bebeklerden insallah biran önce düzelir allah yardimcin olsunacelemi ediyorum acaba şu an hiçbirşey dikkatini çekmiyor kendi haline bırakıncada vicdansızlık yaptığımı düşünüyorum henüz çok küçük uygun oyuncaklarda yok gazı bitince değişir belki
canim cok gecmis olsun okurken bile tüylerim ürperdi sen en iyisi annenin yanina git yanlizlik gercekten cok zorkızlar yaa dün çok kötü bişe oldu(( hala etkisindeyim
oğlum saatlerce uyumadı, hiç durmadı hep ağladı hep ağladı...
sonra ağlarken bi baktım kucağımda sesi yok nefesi yok hareket yok..kaskatı kesildi..katılma nöbeti geçirdi yavrum...6 7 saniye ööle kaldı..silkeledim poposuna sırtına vurdum bağırdım çığlık attım..öldü zannettim yavrum( hala ağlıyorum ya çok korktum çoookk...sonra açıldı ama yavrum sapsarı oldu saatlerdir memeyi de kabul etmezken emdi uyudu yığıldı kucağıma....
ablamın kızı da bööle oluyodu bi dönem ama o 1 2 yaşlarındaydı...hemen doktor eniştemi aradım..sonra netten araştırma yaptım..bazı çocuklarda görülüyomuşş...offff Allahım kimseye yaşatmasın...sonra kayınvalidemle konuştum ki eşimde de oluyomuş hep bebekken...
annemler hemen yarın gel orda yalnız kalıyosun gündüzleri burda biz bakarız size hemen gel dediler ama..yalnız başıma iki kere uçağa binip havaalanında saatlerce beklemeyi göze alamadım..çünkü Buğram son zamanlarda huysuzluğu iyice abarttı..hiç durmuyo artık uyanıkken...eşimde bugün yarın mesaide izin alması imkansız..yarın buraya başbakan falan geliyo işte törenleri falan var.....
zaten bi yandan da iyi ki gitmiyorum çünkü gece teyzzemin eşi vefat etmiş(
aayy ööle işte..ve bugün eşim gece de olmıycak..yapayalnızım burda.....
dua edin nolur oğlum bi daha ööle olmasın....
saol canım aspiratör ve damla elimden düşmüyor ama ne çare((
canım uyanıkken gazı yoksa emzirmeye çalışıyorum ama öksürüğü ve burun tıkanıklığı beni bitiriyor(
çok saol canım inşallah sizler yaşamazsınız((
dün doktor oğlumun bronşit olduğunu söyledi(çaresizim bitkinim mutsuzum içim parçalanıyor öyle bir öksürüyor ki gözlerimden yaşlar akıyor onu öyle görünce (
doktor iğne antibiyotik astım ilacı şurup verdi(küçücük bebek ama çok kötü hasta,nie böyle oldu anlayamıyorum çarşamba günü aşıya gittik ve perşeömbe bi anda hayataımız karardı (aman kızlar ben oğlumu deli gibi korudum ama yine hasta ettim sizler hasta etmezsiniz inşallah keşke onun yerine ben hastya olsaydım offf ne bileyim çok kötüyüm
inşallah canım inşallahya bende diyorum bazısının çocuğu maşallah dayanıklı oluyo demekki bi de sakınmak kötü mü oluyo bende anlamıyorum (evlatlarımızın iiliğini isterken onlara zarar mı veriyoruz
kayınvalidemlere kalırsa ben bi çocuğa bakamamışım onu hasta etmişim gerekirse onlara verirsem onlar daha ii bakarlarmış(insanlar ne kadar kötü oluyolar ne kadar acımasız nasıl kıyarım evladıma
Allah ım sen çocuklarımızı her türlü felaketten; bizi de kaynanamızlardan koru. Amin :116::116:
_birtane_ merhaba malatyalımısın sende. gecen mesajında annenlerin malatyada yaşadğını yazmıştın. bende malatyalıyım. Antalya da yaşıyorum
malatyalımısın sende bende sivas kökenliyim ama bi yarımızda malatyada annemler sık sık giderler teyzemler çocukları hep ordalar bende 1 kere gittim çok beğendim güzel şehir insanlar sıcak antalyalılar gibi değil sevdim baya
merhaba hanımlar avatardaki resim oğluşum kayra
albümde yaptım kayrama ilerleyen zamanlarda devamı gelecek
ama maşallah demeyi unutmayın/QUOTE]
cnm çok tatlı oğlumun isim adaşı kayra allah analı babalı büyütsün
cnm çok tatlı oğlumun isim adaşı kayra allah analı babalı büyütsün
malatyalımısın sende bende sivas kökenliyim ama bi yarımızda malatyada annemler sık sık giderler teyzemler çocukları hep ordalar bende 1 kere gittim çok beğendim güzel şehir insanlar sıcak antalyalılar gibi değil sevdim baya
amin canım cümlemizin bebeklerini allah analı babalı büyütsün
demek adaşız ne güzel benimkinin adının önünde bide mahiri var
mahir kayra ama ben kayra diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?