2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba,nasılsınız,bebişler napııyo? benimki bi uyuyo gibi yapıp 15dk sonra hık mık yaparak yine uyanıyo.Şimdi kucağımda şekerleme yapıyo keyiifçi zillihiçbişey yapamıyorum,ev dandini

geçmiş olsun canım,allah korusun bebeklerimizi.benimkide bazen ağlarken katılıyo,sesi kısılıp mosmor oluyo ama arasıra.Allahım nasıl panik yapıyo insan.
Allah kolaylık versin canım sana,dediğin gibi sağlıklı olsularda napalım çekeriz herşeylerini

kızlar ateşölçer alıcam bu hafta sonu bir öneriniz var mi siz hangi marka kullanıyorsunuz memnunsanız ona göre alayım...

ben bunu kullanıyorum,çok memnunumWeewell Multi Fonksiyonel Kulaktan ve Alından Ölçüm Yapan Ateş Ölçer - Anne ve Bebek - joker.com.tr

semacım benimki günde 1 öğün anne sütü alıyor ama gaz belası hala başımda çok gazı var bence yediklerimizle alakası yok

hadi ya, yemekle alakalı değil tamamen demekki.Benim bi doktor akrabam bebeklerin bağırsakları çok ince,ve gündengüne genişliyo ve genişlerken acı yapıyor,ondanda çok ağlarlar demişti

saol canım aspiratör ve damla elimden düşmüyor ama ne çare((
özgül geçmiş olsun canım sık sık emzir oğlunu ve calpol ver bence endişelenme sen sakin ol ki o da sakinlesin
canım uyanıkken gazı yoksa emzirmeye çalışıyorum ama öksürüğü ve burun tıkanıklığı beni bitiriyor(

çok saol canım inşallah sizler yaşamazsınız((
dün doktor oğlumun bronşit olduğunu söyledi(çaresizim bitkinimmutsuzumiçim parçalanıyor öyle bir öksürüyor ki gözlerimden yaşlar akıyor onu öyle görünce(
doktor iğne antibiyotik astım ilacı şurup verdi(küçücük bebek ama çok kötü hasta,nie böyle oldu anlayamıyorum çarşamba günü aşıya gittik ve perşeömbe bi anda hayataımız karardı(aman kızlar ben oğlumu deli gibi korudum ama yine hasta ettim sizler hasta etmezsiniz inşallah keşke onun yerine ben hastya olsaydım offf ne bileyim çok kötüyüm

çok geçmiş olsun özgülcüm ya,inşallah iyi olur biran önce.İlaçlar mutlaka çok iyi gelecektir,kalbini ferah tut.Bazen diyorumki bu kadar korumak iyi bişey değil galiba,birazda saldım çayıramı yapmak gerekiyo anlamıyorum.Sakınan göze çöp batar benim hep öyle oldu,neye sakındıysam bebeğimin ve benim başımıza geldi,bazı bebekler görüyorum dışarıda bu soğukta ne kafalarında şapka ne eldiven öylece anneleri kucaklamış gezdiriyolar.Ve çokta rahatlar,bakıyorumda öylesine bişeycik olmuyo ne garip.Ben 2 gün evde battaniyesine sarmadan gezdirdim gaz sancıları tavan yaptı,koliğe dönüştü.
Allah sağlık versin hepsine.Üzülme sende geçer en kısa zamanda,allah beterinden korusun

inşallah canım inşallahya bende diyorum bazısının çocuğu maşallah dayanıklı oluyo demekki bi de sakınmak kötü mü oluyo bende anlamıyorum(evlatlarımızın iiliğini isterken onlara zarar mı veriyoruz
kayınvalidemlere kalırsa ben bi çocuğa bakamamışım onu hasta etmişim gerekirse onlara verirsem onlar daha ii bakarlarmış(insanlar ne kadar kötü oluyolar ne kadar acımasız nasıl kıyarım evladıma

ne gereksiz konuşmalar bunlar ya,nasıl kızıyorum böylelerine. Ama sende takma, laf olsun torba dolsun işte.Annesi benim ister hasta ederim ister iyi ederim de,bide böyleleriyle uğraşma

birtane,özgül çok geçmiş olsun kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun

canim allah kolaylik versin her bebegin bakimi kolay degil seninkide zor bebeklerden insallah biran önce düzelir allah yardimcin olsun
canim cok gecmis olsun okurken bile tüylerim ürperdi sen en iyisi annenin yanina git yanlizlik gercekten cok zor

canim cok gecmis olsun

Aslında benim merak ettiğim kayınvalidelerimiz ilk anne olduklarında da böyle acımasızlarmıydı. ne kolay zulmetmek valla yeter ki ellerinde bir söylenecek birşey olsun. çocuğu zaten hasta üzülüyordur yok bir darbede sen vur anlamıyorum bu insanları canım çok geçmiş olsun.. çocuklar mikroplara çok açıklar hemen kapıyorlar.. senin elinde olan birşey değil

Allah ım sen çocuklarımızı her türlü felaketten; bizi de kaynanamızlardan koru. Amin :116::116:

_birtane_ merhaba malatyalımısın sende. gecen mesajında annenlerin malatyada yaşadğını yazmıştın. bende malatyalıyım. Antalya da yaşıyorum

cnm geçmiş olsun çok sakınmakta iyi değil sakınan göze çöp batarmış ama bizde hasta olmasınlar diye uğraşıyoruz ama oluyolar işte bebekler böyle günleri günlerini tutmuyo malesef
kayınvaldenleri takma onlar kend, çocuklarını çokmu iyi büyütmüşler sanki sorsan ooo onların çocukları hiç hastalanmayan yaramazlık yapmayan kendileri hem temizlik hem çocuk hem yemek hepsini 4x4 lük yapan nacize varlıklarrbanada benimki sen iyi yıkayamazsın bebeği deyip duruyo gıcık işte umursamıyorum bile

özgül kaynanana gıcık oldum münasebetsiz şey haddini bildirseydin keşke
gripin aynen katılıyorum canım deli gibi sakınıyoruz çocuğu kombi son ayarda ekstra elektrik yanıyor kapı dışarı çıkmıyorum çocuğum hep mutsuz ama sakınmayanların kendileride çocuklarıda pek bir mutlu şaşırdım kaldım

merhaba hanımlar avatardaki resim oğluşum kayra
albümde yaptım kayrama ilerleyen zamanlarda devamı gelecek
ama maşallah demeyi unutmayın

_birtane_ merhaba malatyalımısın sende. gecen mesajında annenlerin malatyada yaşadğını yazmıştın. bende malatyalıyım. Antalya da yaşıyorum

malatyalımısın sende bende sivas kökenliyim ama bi yarımızda malatyada annemler sık sık giderler teyzemler çocukları hep ordalar bende 1 kere gittim çok beğendim güzel şehir insanlar sıcak antalyalılar gibi değil sevdim baya

bende malatya ya gittim çok sevmiştim insanları çok sıcak aknlı
oğlumun temelleride orda atılmıştı anlıycanız oğlum malatyalı :86: :86:

Son düzenleme:
cnm çok tatlı oğlumun isim adaşı kayra allah analı babalı büyütsün

amin canım cümlemizin bebeklerini allah analı babalı büyütsün
demek adaşız ne güzel benimkinin adının önünde bide mahiri var
mahir kayra ama ben kayra diyorum

Evet malatyalıyım. Annemler senede birkaçkere giderler.(mersinde yaşıyorlar). ben uzun zaman oldu gitmeyeli eve gittikçe daha da güzelleşiyor. çocuklarla bir yere gitmek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…