evet cnmm benimkindede yusuf var ama bizde kayra diyoruz cnmm
seninki abi olmuş maşallah biz daha 1,5 aylığız
uykusu falan nasıl gaz probleminiz varmı
yok cnmm gaz sorunumuz yok geçti çok şükür uykumuzda belli olmuyo bi iyi bi kötü o daha tam düzelmedi
bizimde gaz problemimiz yeni başladı
gaza ilaçda kullanmıyorum dr a gitmedim
bitki çayı var onu alıcam kullanıcam içinde rezene papatya varmış ben içersem sütten geçer herhalde
uykumuzda belli olmuyor
selam kızlar aşı olanlara geçmiş olsun bizde dün olduk gelir gelmez şurup verdim ama 4-5 saat sonra ateşi çıktı 37.2 kadar yükseldi 6 saat sonra tekrar verdim şurubu bütün gece ateş ölçtüm sonra gece 3 ten sonra normale dönmeye başlamıştı bende geçti zannettim bu sabah tekrar ateşi çıktı yine şurup verdim şu anda ateşi yine 36.8 lerde tekrar vericem şurup kaç gün sürer bu ateş bilemiyorum tedirginim yavrum melul melul bakınıyor keyfi yok hiç bir an önce geçse bari ateşi annelik ne zormuş ben bi daha doğurmam galiba pffffff
gaz ilacı kullanırsan eğer neo baby al burda da çok kullanan oldu en iyisi o
yazarlar ama ssk karşılamıyo gaz ilacını cnmmhaftaya sağlık ocağına gidicem
aşı için korkulu rüyam
o zaman hem ağrı kesici yazdırayım hemde bu gaz ilacını yazdırayım yazıyorlarsa tabi
neo baby doktor yazmıyormuş cnm
zaten iyi şeylerin hiç birini ssk karşılamıyoo
arkadaşlar ben birşey farkettim ve arkadaşımda onayladı bu durumu acaba sizde de varmı sormak istedim
molfix marka bebek bezini oğluma kullandığım zaman
oğlumun sırtına kadar ıslanıyor ama bu her zaman böle benmi yanlış bağlıyorum oğlumun altını dedim
ama başka marka bez kullandım onlarda öle bi sorun olmadı ama geçen gün arkadaşım onaylayınca demekki bezdenmiş dedim sizde kullanıyorsanız bu duruma dikkat edin derim
bizimde gaz problemimiz yeni başladı
gaza ilaçda kullanmıyorum dr a gitmedim
bitki çayı var onu alıcam kullanıcam içinde rezene papatya varmış ben içersem sütten geçer herhalde
uykumuzda belli olmuyor
zaten iyi şeylerin hiç birini ssk karşılamıyoo
ben prima kullanıyorum sabahtan beri 3.üncüye belıne kadar geçmş.
kucaktayken yada yan yatarken geçiyor. küçük gelıyor desem 2 numara kullanıyorum . bukadar geçmiyordu hiç
ölemi çok lükse kaçıyor herhalde zaten karşılasada artık
hastane parası şu parası bu parası diyorlar yine aynı yere geliyor ilacın fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?