2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selaammmm
özgül geçmiş olsun cnm . kaynanalar çok bilir anca konuşurlarr

benım kızım çok inat yaaa . başka emzik aldım bugun. arada emiyor fıydırıp atıyor sonra. nasıl alışcak bu çocuk

selam kızlar aşı olanlara geçmiş olsun bizde dün olduk gelir gelmez şurup verdim ama 4-5 saat sonra ateşi çıktı 37.2 kadar yükseldi 6 saat sonra tekrar verdim şurubu bütün gece ateş ölçtüm sonra gece 3 ten sonra normale dönmeye başlamıştı bende geçti zannettim bu sabah tekrar ateşi çıktı yine şurup verdim şu anda ateşi yine 36.8 lerde tekrar vericem şurup kaç gün sürer bu ateş bilemiyorum tedirginim yavrum melul melul bakınıyor keyfi yok hiç bir an önce geçse bari ateşi annelik ne zormuş ben bi daha doğurmam galiba pffffff

yok cnmm gaz sorunumuz yok geçti çok şükür uykumuzda belli olmuyo bi iyi bi kötü o daha tam düzelmedi

bizimde gaz problemimiz yeni başladı
gaza ilaçda kullanmıyorum dr a gitmedim
bitki çayı var onu alıcam kullanıcam içinde rezene papatya varmış ben içersem sütten geçer herhalde
uykumuzda belli olmuyor

dün neo baby şurup verdık biraz iyiydi kızım.banyo yaptırdık , elma yağınıda ayaklarına sürdük rahatladı heralde iice ..
çok ağlıyanlara tavsiye edıyorum . karın ağrısına falan ii gelıyormuş.
bakalım bugun nasıl olacak ? akşam tekrar verıcem

bitki çayı var onu alıcam kullanıcam içinde rezene papatya varmış ben içersem sütten geçer herhalde
uykumuzda belli olmuyor

gaz ilacı kullanırsan eğer neo baby al burda da çok kullanan oldu en iyisi o

geçmiş olsun atlattınız aşıyı sizde bizim huysuzluğumuz 10 gün sürdü malesef

gaz ilacı kullanırsan eğer neo baby al burda da çok kullanan oldu en iyisi o

haftaya sağlık ocağına gidicem
aşı için korkulu rüyam
o zaman hem ağrı kesici yazdırayım hemde bu gaz ilacını yazdırayım yazıyorlarsa tabi

arkadaşlar ben birşey farkettim ve arkadaşımda onayladı bu durumu acaba sizde de varmı sormak istedim
molfix marka bebek bezini oğluma kullandığım zaman
oğlumun sırtına kadar ıslanıyor ama bu her zaman böle benmi yanlış bağlıyorum oğlumun altını dedim
ama başka marka bez kullandım onlarda öle bi sorun olmadı ama geçen gün arkadaşım onaylayınca demekki bezdenmiş dedim sizde kullanıyorsanız bu duruma dikkat edin derim

molfix kullanmadım ben

uykumuzda belli olmuyor

nu
rse harveys die bir ilaç var onu al bize doktor onu önerdi bir de zinco damla ama zzinco pek işeyaramadı bizde.
bide sen de bol bol kimyon tüket ve gaz yapan şeylerden uzak dur :)

zaten iyi şeylerin hiç birini ssk karşılamıyoo

evet genelde öyle oluyor.
sende kullanıyormusun bu şurubu. uyku yapıyormu sizde de.
eşime tavsiye etmişler öylelıkle almış. eczacıda çok rahat etçeksinz demiş.gerçektende rahat ettik rahatça ilkdefa tv izledik o uyurken :))

ben prima kullanıyorum sabahtan beri 3.üncüye belıne kadar geçmş.
kucaktayken yada yan yatarken geçiyor. küçük gelıyor desem 2 numara kullanıyorum . bukadar geçmiyordu hiç

ben prima kullanıyorum sabahtan beri 3.üncüye belıne kadar geçmş.
kucaktayken yada yan yatarken geçiyor. küçük gelıyor desem 2 numara kullanıyorum . bukadar geçmiyordu hiç

aksine bende primadan çok memnunum çünki kaç saat durursa dursun bez hiç dışına çıkmıyor
ama ben şu yeni çıkanlar varya onlardan kullanmıyorum eskiden beri olan primadan kullanıyorum
bende 2 numara kullanıyorum bitince 3e geçicez artık dar gelmeye başladı yazık kuzumun bacakları kızarıyor

ölemi çok lükse kaçıyor herhalde zaten karşılasada artık
hastane parası şu parası bu parası diyorlar yine aynı yere geliyor ilacın fiyatı

lüks değil aslında mecburi her bebekte gaz oluyo eczane fiatı 19 civarıydı ben attım şişeyi net hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…