2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet malatyalıyım. Annemler senede birkaçkere giderler.(mersinde yaşıyorlar). ben uzun zaman oldu gitmeyeli eve gittikçe daha da güzelleşiyor. çocuklarla bir yere gitmek çok zor.

bende malatyalıyım en son haziranda gitmiştim, yaza doğru yine gidicem kısmet olursa,benim bütün ailem orada çünkü ve çok özledim onları:)))

ülkerin kide organik dıye bılıyorum ama bır bak ıstersen

ülkerin kide organik dıye bılıyorum ama bır bak ıstersen

ülkerden bebek zehirlenmesi olduğunu duydum
hastanede bi kaç çocuk yatıyordu 3 tanesi ülkerin mamasından zehirlenmişlerde hastanede yatıyorlardı
hiç kullananda duymadım tanıdıklardan

ülkerden bebek zehirlenmesi olduğunu duydum
hastanede bi kaç çocuk yatıyordu 3 tanesi ülkerin mamasından zehirlenmişlerde hastanede yatıyorlardı
hiç kullananda duymadım tanıdıklardan

bende doğum yapmadan önce bi arkadaşıma sormuştum mama işini o emmediği için milupa vermiş ilk başta sonra maddi olarak başedemedik dedi ülker aldık bebeğim kustu resmen iğrenir gibi hareketler yaptı dedi başka şeylerde söylemişti unuttum şimdi sonra bebelac önermiş doktoru onu sevdi memnun kaldım dedi ben şimdilik günde 1 kere verdiğim için milupa veriyorum ama ek gıdaya geçince 4 aydan sonra bebelacın kaşık mamalarını deniycem bakalım yersee

bide doğum yaptığımda hemşireye sordum doktoru bulamadım ne mama alalım diye ülker dedi bende almadım tabi aptamil aldırdım başka odadaki bir kadında ülker almış o hemşirenin tavsiyesi üzerine gece benim yanıma geldi biz ülker aldık yemiyor azcık yedi kustu dedi biraz aptamilden verirmisinz dedi deneyelim diye sonra sordum şapur şupur yemiş bebesi kendine geldi çocuk dedi

en basitinden kendimden örnek veriyim ben milupayla büyüdüm her çeşidinden yiyerek geçirdim bebekliğimi maşallahım var

ozgulgulece, canım çok geçmiş olsun nurturiada okudum:S çok çok geçmiş olsun nasıl oldu muhammed?sen nasılsın:S

milupa hem şişiriyor bebekleri hemde gdo lu diye vermek istemedim yoksa ilk mamaya başladığımızda milupa yedirdim 1 kutu bitti ama mecbur kaldığım için verdim sonra hipp e geçtim ama ülkerin mamasını hiç tavsiye etmem milupayada mecbur kalırsam yine veririm eskilerin maması

birtane,özgül çok geçmiş olsun kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun
saol canımamin
canim cok gecmis olsun
saol canım

öyle valla canım yakendi anne oldukları o ilk zamanalrı tamamen unutuyolarelimde olsa kendimi hasta ederi,m onu yine etmem,hangi anne evladının hasta olmasını ister ki
evet 4x4lük maşallah hep bu kaynanalar onların zamanlarındaq böylemiydi sanki kem küm cak cak cek cek,anca konuşuolar

canım hep sakınıypodum hep yelek hep ceket falan soba açmadan altını almıyodum,dedim ki çok sakınmıyım,az sakınayım dedim ama bu sefer de benden mi aldı aşı günü enfeksiyon mu kaptı yoksa üşüttü mü offf of

selaammmm
özgül geçmiş olsun cnm . kaynanalar çok bilir anca konuşurlarr

benım kızım çok inat yaaa . başka emzik aldım bugun. arada emiyor fıydırıp atıyor sonra. nasıl alışcak bu çocuk
saol canımbenim oğlan da emzik almıo asla bi de biberonla sütümü de almıyo annem ben yatıyoken veya yokken verio 10 dakika vermeye uğraşıomuş
yazarlar ama ssk karşılamıyo gaz ilacını cnmm
canım malesef nerdeyse hiçbi gaz ilacını karşılamıo,ayrıca burun damlalrı da cabası

canım ben ilk zamandan beri prima premium care kullanıorum bi ara normal primaya geçtim bin pişman oldumhafif de olsa pişik yaptı ama:S

canım niçin o kadar mama veriosun?sütün az diye mi yoksa bebeişin iştahlı diyemi?hep milupa öneriolar genelde,hemşire ülker diye sallamış resmen:S

ozgulgulece, canım çok geçmiş olsun nurturiada okudum:S çok çok geçmiş olsun nasıl oldu muhammed?sen nasılsın:S
saol canım benim ya(dünden beri doğru düzgümn nete hiç girmedim bi kere yazdım çıktım sadece çarşamba aşı olduk perşembe çocuk ciğerden acı acı öksürmeye başladı cuma ise öksürüğü bi anda 4e katladı hemen doktora koştuk o da bronşit bu çocuk hastaneye yatmalı ama önce bi iğne verelim inş geçirir dedi4 iğne yazdı bugün akşam 3.yü olduk öksürürken boğazından balgam atamıyor en az 6-7 kez öksürüyo ard ardaboğulacak gibi oluyoburun tıkanıklığını zaten söylemiyorum alimden aspiratör damla düşmüyo ama gene aynıaman bebşlerinize ii bakın ve bol dua edin inşallah hasta olmazlar çok kötü gerçektenben metanetli ve sakin bir anne olduğumu düşünürdüm ama öyle acı öksürüyor ve nefes alamıyorki içim parçalanıyor

slm kızlar.. nasılsınız ..

geçmişi bıraz okuyabildim.. tum bebişlere çook geçmiş olsun... özgul boşuna takma kayınvalıdeyı... hepsi aynı versıyon zaten.... bak diye versen bakamazlar bile..

bugun arkadaşım geldı akşam çaya.. iki saat falan oturdu.. o gelıce kızımı yatak odasına yatırdım.. 45 dk sonra aglamaya başladı. hemen koşup gıttım yanına uyurken kusmuş epey.. yatak örtusu falan bayagı kırlenmiş. koluda islanmış.. hemen ustunu falan degiştirdim.. ama içim sızlıyor.. onu öyle bıraktıgım için.. nasıl kustu diye.. yan yatıyordu..zaten ama hala içim sızlıyor benım....

ya şu aşı olaylarını okuyunca iyice korkmaya başladım... ben(( bakalım bızım nasıl geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…