Evet malatyalıyım. Annemler senede birkaçkere giderler.(mersinde yaşıyorlar). ben uzun zaman oldu gitmeyeli eve gittikçe daha da güzelleşiyor. çocuklarla bir yere gitmek çok zor.
bide mamayı sorucaktım ben günde 1 öğün veriyorum ve hipp veriyorum organikmiş çok araştırdım ve onda karar kıldım ama oğlum hiç sevmiyor ama mecbur vermek zorundayım ilk milupa kullandım çünki akşam marketten mecburen aldım onu sevmişti zorlada yiyince acaba milupayamı geçsem diyorum ama şimdilik diğer mamayı kullanıyorum
bu arada ne kadar reklam yaptım ya yasak değildir demi kızlar
bende malatyalıyımen son haziranda gitmiştim, yaza doğru yine gidicem kısmet olursa,benim bütün ailem orada çünkü ve çok özledim onları:)))
orays naber yaw
ülkerin kide organik dıye bılıyorum ama bır bak ıstersen
geçmiş olsun atlattınız aşıyı sizde bizim huysuzluğumuz 10 gün sürdü malesef
ülkerden bebek zehirlenmesi olduğunu duydum
hastanede bi kaç çocuk yatıyordu 3 tanesi ülkerin mamasından zehirlenmişlerde hastanede yatıyorlardı
hiç kullananda duymadım tanıdıklardan
aaaaaaaaaaaaaaa valla mı
ülkerden bebek zehirlenmesi olduğunu duydum
hastanede bi kaç çocuk yatıyordu 3 tanesi ülkerin mamasından zehirlenmişlerde hastanede yatıyorlardı
hiç kullananda duymadım tanıdıklardan
bide doğum yaptığımda hemşireye sordum doktoru bulamadım ne mama alalım diye ülker dedi bende almadım tabi aptamil aldırdım başka odadaki bir kadında ülker almış o hemşirenin tavsiyesi üzerine gece benim yanıma geldi biz ülker aldık yemiyor azcık yedi kustu dedi biraz aptamilden verirmisinz dedi deneyelim diye sonra sordum şapur şupur yemiş bebesi kendine geldi çocuk dedi
en basitinden kendimden örnek veriyim ben milupayla büyüdüm her çeşidinden yiyerek geçirdim bebekliğimi maşallahım var
saol canımbirtane,özgül çok geçmiş olsun kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun
saol canımcanim cok gecmis olsun
öyle valla canım yaAslında benim merak ettiğim kayınvalidelerimiz ilk anne olduklarında da böyle acımasızlarmıydı. ne kolay zulmetmek valla yeter ki ellerinde bir söylenecek birşey olsun. çocuğu zaten hasta üzülüyordur yok bir darbede sen vur anlamıyorum bu insanlarıcanım çok geçmiş olsun.. çocuklar mikroplara çok açıklar hemen kapıyorlar.. senin elinde olan birşey değil
evet 4x4lük maşallah hep bu kaynanalar onların zamanlarındaq böylemiydi sanki kem küm cak cak cek cek,anca konuşuolarcnm geçmiş olsun çok sakınmakta iyi değil sakınan göze çöp batarmış ama bizde hasta olmasınlar diye uğraşıyoruz ama oluyolar işte bebekler böyle günleri günlerini tutmuyo malesef
kayınvaldenleri takma onlar kend, çocuklarını çokmu iyi büyütmüşler sanki sorsan ooo onların çocukları hiç hastalanmayan yaramazlık yapmayan kendileri hem temizlik hem çocuk hem yemek hepsini 4x4 lük yapan nacize varlıklarrbanada benimki sen iyi yıkayamazsın bebeği deyip duruyo gıcık işte umursamıyorum bile
canım hep sakınıypodum hep yelek hep ceket falan soba açmadan altını almıyodum,dedim ki çok sakınmıyım,az sakınayım dedim ama bu sefer de benden mi aldı aşı günü enfeksiyon mu kaptı yoksa üşüttü müözgül kaynanana gıcık oldum münasebetsiz şeyhaddini bildirseydin keşke
gripin aynen katılıyorum canım deli gibi sakınıyoruz çocuğu kombi son ayarda ekstra elektrik yanıyor kapı dışarı çıkmıyorum çocuğum hep mutsuz ama sakınmayanların kendileride çocuklarıda pek bir mutlu şaşırdım kaldım
saol canımselaammmm
özgül geçmiş olsun cnm . kaynanalar çok bilir anca konuşurlarr
benım kızım çok inat yaaa . başka emzik aldım bugun. arada emiyor fıydırıp atıyor sonra. nasıl alışcak bu çocuk
canım malesef nerdeyse hiçbi gaz ilacını karşılamıo,ayrıca burun damlalrı da cabasıyazarlar ama ssk karşılamıyo gaz ilacını cnmm
arkadaşlar ben birşey farkettim ve arkadaşımda onayladı bu durumu acaba sizde de varmı sormak istedim
molfix marka bebek bezini oğluma kullandığım zaman
oğlumun sırtına kadar ıslanıyor ama bu her zaman böle benmi yanlış bağlıyorum oğlumun altını dedim
ama başka marka bez kullandım onlarda öle bi sorun olmadı ama geçen gün arkadaşım onaylayınca demekki bezdenmiş dedim sizde kullanıyorsanız bu duruma dikkat edin derim
canım niçin o kadar mama veriosun?sütün az diye mi yoksa bebeişin iştahlı diyemi?hep milupa öneriolar genelde,hemşire ülker diye sallamış resmen:Smilupa hem şişiriyor bebekleri hemde gdo lu diye vermek istemedim yoksa ilk mamaya başladığımızda milupa yedirdim 1 kutu bitti ama mecbur kaldığım için verdim sonra hipp e geçtim ama ülkerin mamasını hiç tavsiye etmem milupayada mecbur kalırsam yine veririm eskilerin maması
saol canım benim yaozgulgulece, canım çok geçmiş olsun nurturiada okudum:S çok çok geçmiş olsun nasıl oldu muhammed?sen nasılsın:S
canım niçin o kadar mama veriosun?sütün az diye mi yoksa bebeişin iştahlı diyemi?hep milupa öneriolar genelde,hemşire ülker diye sallamış resmen:S
bebiş biraz iştahlı maşallah canım o yüzden 1 öğün veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?