2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kullandım cnm gaz sorunumuz bitti almadım tekrar ama 2 şişe devirdik

lüks değil aslında mecburi her bebekte gaz oluyo eczane fiatı 19 civarıydı ben attım şişeyi net hatırlamıyorum

bize göre mecburide devletin düşüncesi lüksdür
şimdide yumurta çatlatıcı iğneleride ödemiyorlarmış
alamayan napıcaksa 60 70 tl fiyatı önceden devlet ödediğinde 15 tl di

bukadar olmuyordu hiç . bende memnunum bezden .
yan yatarken kucaktaykende mı çıkmıyor sızın
bende bitsin 3 numara alayım dıyorum

prima güzel ama premium care hiç beğenmedim klasik prima kullanıyorum bende

bukadar olmuyordu hiç . bende memnunum bezden .
yan yatarken kucaktaykende mı çıkmıyor sızın
bende bitsin 3 numara alayım dıyorum

hiç çıkmadı primada

bide biz molfix stoklamıştık
tavsiye etmişlerdi
açılmamış 1 paket kaldı 1 paket de açılmış var daha içinden 1 tane aldım dün işte
sırtına kadar çıkınca primaya geçtim bide kış günü oğlum hastalanacak diye korktum

bide mamayı sorucaktım ben günde 1 öğün veriyorum ve hipp veriyorum organikmiş çok araştırdım ve onda karar kıldım ama oğlum hiç sevmiyor ama mecbur vermek zorundayım ilk milupa kullandım çünki akşam marketten mecburen aldım onu sevmişti zorlada yiyince acaba milupayamı geçsem diyorum ama şimdilik diğer mamayı kullanıyorum
bu arada ne kadar reklam yaptım ya yasak değildir demi kızlar

geçmiş osun korkma senin panik olmanda bebeği etkiliyormuş doktor söyledi....bizimki daha 40 içinde öyle oluyordu bende panik oluyordum...doktor yüzüne üfle dedi....artık hiç panik yapmıyorum.... hafifçe yüzüne üflüyorum...eğer kucağında ise başını destekle ama..çünkü hiiii yapıp kafayı geriye atıyor bizimki....çok komik oluyor yüzü o anda..ama tabi benim hiç gülesim olmuyor...üzülüyorum o haline.....

he he evet iyi reklam oldu ben şu anda vermiyorum ama ilk ay sarılığı geçsin diye verdim aptamildi tadını sevdi hipp doktorumuz demişti tadı kötü ama organik diye hatta anne sütünü bırakmasın diye bu mamayı veriyoruz demişti

burası iyiki var kafama takılan bişey oldumu hemen soruyorum saolsun ark lar hemen aydınlatıyor beni annem hayret ediyor bana ne güzel bilinçli annesin diye herşeyi çok araştırıyorum şaşırıyorlar bana
iyiki burası var her ne kadar sık sık giremesemde

evet çalışırken daha sık giriyodun uzun zamandır yoksunn aramızda

izne çıkmamıştım canım 3 aylık hamileyken işten ayrılmıştım o yüzden başlamıycam
artık anneme gidip geldikçe görüşürüz zaten hergün annemdeyim

o yüzden uzun zamandır yoktun bebek olunca anelerin kıymeti daha bi anlaşılıyo dimi:90:

o yüzden uzun zamandır yoktun bebek olunca anelerin kıymeti daha bi anlaşılıyo dimi:90:

hamileykende annemdeydim ama topiğe yazmaya fırsatım olmuyordu sadece okuyup çıkıyordum
evet anne olunca daha iyi anlaşılıyor annelerin kıymeti gerçi ben evlenince anlamıştım annemin kıymetini ama olsun bebek olunca daha çok anlaşılıyor

orays naber yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…