evet genelde öyle oluyor.
sende kullanıyormusun bu şurubu. uyku yapıyormu sizde de.
eşime tavsiye etmişler öylelıkle almış. eczacıda çok rahat etçeksinz demiş.gerçektende rahat ettikrahatça ilkdefa tv izledik o uyurken :))
lüks değil aslında mecburi her bebekte gaz oluyo eczane fiatı 19 civarıydı ben attım şişeyi net hatırlamıyorum
aksine bende primadan çok memnunum çünki kaç saat durursa dursun bez hiç dışına çıkmıyor
ama ben şu yeni çıkanlar varya onlardan kullanmıyorum eskiden beri olan primadan kullanıyorum
bende 2 numara kullanıyorum bitince 3e geçicez artık dar gelmeye başladı yazık kuzumun bacakları kızarıyor
aksine bende primadan çok memnunum çünki kaç saat durursa dursun bez hiç dışına çıkmıyor
ama ben şu yeni çıkanlar varya onlardan kullanmıyorum eskiden beri olan primadan kullanıyorum
bende 2 numara kullanıyorum bitince 3e geçicez artık dar gelmeye başladı yazık kuzumun bacakları kızarıyor
bukadar olmuyordu hiç . bende memnunum bezden .
yan yatarken kucaktaykende mı çıkmıyor sızın
bende bitsin 3 numara alayım dıyorum
prima güzel ama premium care hiç beğenmedim klasik prima kullanıyorum bende
çok sağolun ilginiz için..
umarım bir daha olmaz..ama sanırım bazı bebekler bunu huy haline getiriyomuş...
zaten kılı kırk yarıyorum walla ağlamasın diye..bundan sonra on kat daha çok yorulcam demek ki..anne olmak çok zormuş çoookk..
hele Buğra gibi bi bebeğin annesi olmak.....Allah sağlık versin beterinden saklasın ama ben çok bebek gördüm, yeğenlerimden etraftan...hiç benimki gibisini görmedim...off napalım buna da şükür..yeter ki sağlıklı olsun...
sevgiler......
bide mamayı sorucaktım ben günde 1 öğün veriyorum ve hipp veriyorum organikmiş çok araştırdım ve onda karar kıldım ama oğlum hiç sevmiyor ama mecbur vermek zorundayım ilk milupa kullandım çünki akşam marketten mecburen aldım onu sevmişti zorlada yiyince acaba milupayamı geçsem diyorum ama şimdilik diğer mamayı kullanıyorum
bu arada ne kadar reklam yaptım ya yasak değildir demi kızlar
he he evet iyi reklam oldu ben şu anda vermiyorum ama ilk ay sarılığı geçsin diye verdim aptamildi tadını sevdi hipp doktorumuz demişti tadı kötü ama organik diye hatta anne sütünü bırakmasın diye bu mamayı veriyoruz demişti
burası iyiki var kafama takılan bişey oldumu hemen soruyorum saolsun ark lar hemen aydınlatıyor beni annem hayret ediyor bana ne güzel bilinçli annesin diye herşeyi çok araştırıyorum şaşırıyorlar bana
iyiki burası var her ne kadar sık sık giremesemde
evet çalışırken daha sık giriyodun uzun zamandır yoksunn aramızda
Hepsiburada.com : Weewell Dijital Alın Termometre (2 Sn Ateş Ölçer) | Anne / Bebek / Çocukkızlar ateşölçer alıcam bu hafta sonu bir öneriniz var mi siz hangi marka kullanıyorsunuz memnunsanız ona göre alayım...
evet canım net annemgilde buraya geldikçe giriyorum
bide kayra uyuduğunda giriyorum rahatça şimdi uyuyorda
ama birazdan uyanır
işe ne zaman başlıycaksın?
izne çıkmamıştım canım 3 aylık hamileyken işten ayrılmıştım o yüzden başlamıycam
artık anneme gidip geldikçe görüşürüz zaten hergün annemdeyim
o yüzden uzun zamandır yoktun bebek olunca anelerin kıymeti daha bi anlaşılıyo dimi:90:
hamileykende annemdeydim ama topiğe yazmaya fırsatım olmuyordu sadece okuyup çıkıyordum
evet anne olunca daha iyi anlaşılıyor annelerin kıymeti gerçi ben evlenince anlamıştım annemin kıymetini ama olsun bebek olunca daha çok anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?