2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kusan bebek çok zor canım ama oluyor işte sürekli yanında oturamıyorsun ki sürekli kusuyorsa daha dikkatli olmak lazım yan yatma yastığı kullanıyormusun çünkü bir süre sonra bıraktığın gibi bulamıyorsun kafayı çeviriyor kaldırıyor sende üzülme artık oluyor bazen ((

evet kullanıyorum yan yatma yastıgı.. arada kusuyor ama kustugunu geç farkettıgım için üzüldüm.. üstude islanmış.. :(((( dayanamadım..

evet kullanıyorum yan yatma yastıgı.. arada kusuyor ama kustugunu geç farkettıgım için üzüldüm.. üstude islanmış.. :(((( dayanamadım..

o zaman benim yerimde olsan kendini vurursun :) benimki sürekli kusuyordu 2 gündür kusmayı önleyici mamaya başladık sürekli üst değiştir yanından ayrılma birde üzül çok zor inşallah seninkide tekrarlanmaz canım

cnm bize de su surubu önerdi 'd.ph..c' ama cok zorda kalmadıkca kullanmayın bi hafta on gün bekleyin gecmezse veririm ddi... simdi sizinkı ne kadar sürede yapıyor.. surubun ismi aynı mı

aa evet sizinki ayakta sallanarak uyuyodu dimi? peki şşş-pata alışabilecekmi?
Gaz illeti olmasa bebekler çook mutlu olacak,bi zahmetleri olmıcak yavruların

Evet gerçekten doğru diyosun bazı bebekler gaz sorunu olmasa gayet sakinler, bu arada bugün ilk defa E.A.S.Y. yöntemini tam anlamıyla uyguladık, akşam duruyu yatağına yatırdığımızda artık kendi kendine uyuya kaldı, yani dahi uyku eğitimine geçmeden hem yatağında hemde sallamadan uyumayı başardı...
Nerdeyse tracy hogg u gidip mezarında ziyaret edecem o kadar saygı duydum bu kadına...

sen dene cnmm tutarsa bende yapıyımm bizin düzenimizde çok bozukk ama neşeliyiz artıkınn onada şükür

Bugün başladım cnm, daha kitabı okumaya devam ediyorum bu arada, yaklaşık 500 sayfalık bi kitap, yavaş yavaş sindire sindire okuyorum, bazen anlamıyorum tekrar okuyorum felan..

Tracy teyzenin demesine göre 5 gün içinde en geç oturuyormuş ama iki hafta sonra tam anlamıyla uyum sağlamış olurmuş çocuk, ben dün azcık ön alıştırma yapmıştım bugün tam başladım, valla ne yalan sölim sezoşum daha şimdiden etkisini görüyoruz galiba, baksana bugün ikidir hiç sallamadan uyuyo, çok şaşırdım, altını değiştirip tolgaya verdim, götürnüş yatağına koymuş, 5 dakika sonra bi geldim kız uyuyo eşimde şaşkın şaşkın ona bakıyo, anam nerde normalde gece uykusuna böle sallamadan dalacak mümkün değil yani..

Şu yeme ve yatma saatlerini oturtalım eğer sallama işinden 2 hafta sonraya hala kurtulmamış olursak 2 haftanın sonunda bu sefer sallamadan uyutma eğitimine başlicam...

günaydın hanımlar

nalancım gözün aydın geçmiş gaz sorununuz çok sevindim

hadi darısı başımıza hasretle bekliyorum o günleri

amiiiiiiinnnnnnnnnn semacım, inş. sizlerde en kısa zamanda atlatırsınız bu gaz sorununu...

saol canım biz de okuyalım bakalım.

şiddetle tavsiye ederim mutlaka herkes okumalaı bence, ben kitabı saklayıp ilerde kızıma vercem...

Çooooookkkkkk geçmiş olsun okurken şok oldum, gözlerim doldu, sanki o anı seninle yaşamış gibi oldum, Allah bir daha yaşatmasın cnm, Allah bizi evlatlarımızla sınamasın...

Selam kızlar, nassınız???

Prop olmadığı için sayfalar pek ilerlememiş, neyse haftaya telafi eder bunu artık, anlatcak bir sürü şeyi olacaktır kesin...

cnm bize de su surubu önerdi 'd.ph..c' ama cok zorda kalmadıkca kullanmayın bi hafta on gün bekleyin gecmezse veririm ddi... simdi sizinkı ne kadar sürede yapıyor.. surubun ismi aynı mı

bizim şurup d.b.r.d.t ben hergün veriyorum,yoksa yapamıyo.Bi ara 5.günde yapmıştı,o nedenle devam ediyoruz ilaca

geçmiş olsun atlattınız aşıyı sizde bizim huysuzluğumuz 10 gün sürdü malesef

bizimkide çok huysuz şu anda babası ilgileniyo ama bas bas bağırıyor çocuk bu adam bi ottan anlamıyor ya deli etcek beni hemen annnesi diye bağırıyor işine gelmiyor tabi çocuk avutmak sinir şeyyyy gidim bakim bari bebeğimi sinir etti

günaydın kızlar
umarım siz benim kadar berbat bir güne başlamazsınız bir çocuk sabaha kadar 5 dakika bilemi uyumaz uyumadı halada uyumadı yarım saat önce eşim cinnet geçirdi yatak odasnda herşeyi kırıp döktü bende çocuğu aldım çıktım yanından hiçde uyumaya niyeti yok zaten rahatsızdım iyice kötü oldum sinirden titriyorum şu an karnı tok altı temiz gazı yok her defasında aynı kontrol derdi ne bilmiyorum artık ya delircem yada ne yapcam bilmiyorum

aşırı bir kanamam var 2 gündür neden bilmiyorum doğumdan sonra bile bu kadar olmadı çok halsiz düşürdü beni bu kanama üstünede gece çocuk böyle yaptı doktora gitmeyede ne vaktim ne halim var geberip gitsem bari

Çok geçmiş olsun cnm, işin gerçekten zor, peki dr. a sordun mu neden böle yaptığını, dr.un ne diyo bu duruma...
Kocanın böle davranması da çok yanlış bence, hem bebeği hem seni korkutuyor, bebekler gergin ortamlarda hiç sakinlemezler onun için biraz daha sakin ve sabırlı olmaya çalışın, sonuçta kalıcı bir durum değil bu ve bi sorunu olmasa durduk yere ağlamaz çocuk, mutlaka bi sıkıntısı olmalı canım yoksa ağlamaz yani hiç olmadı senin sıcaklığını istiyo olabilir, terk edilme korkusu vardır bir sürü şey olabilir yani, unutma ki bebeklerinde duyguları var, Allah yardımcın olsun valla....

canım niçin o kadar mama veriosun?sütün az diye mi yoksa bebeişin iştahlı diyemi?hep milupa öneriolar genelde,hemşire ülker diye sallamış resmen:S
geçmiş olsun özgül üzüldüm bebeğine inşallah en kısa zamanda iyileşir..

ülker mamadan ben çok memnun kalmıştım. topu topu 15 gün kadar mama içtik ama sütüm gelmediği için zayıf düşen oğlumu toparladı, ayrıca tadını da çok sevdi toprak. çok severek içiyodu. bir dr. dan duymuştum anne sütüne en yakın mama ülker diye. ondan almıştım iyi de etmişim. kusma sorunumuz da olmadı. içim rahat veriyodum. nedense aptamile hiç güvenmiyorum sizlerin tam tersine..

krdln25 hayatım neden öyle yaptı eşin yaa çok şaşırdım. bütün gece uyumadı demişsin eşinin yanında mıydınız ki? ben huysuzlanınca babasının yanında tutmuyorum hiç. zaten kendi odasında uyuyor toprak ama odalar yakın diye ağlarsa bile alıp salona gidiyorum. onlar erkek bizim gibi sabırlı değiller ve çalıştıkları için hem kafalarının hem bedenlerinin dinlenmesi gerekiyor..

Krdln25 bence kesinlikle doktora götür hemen sole çok kapsamlı muayene etsin gaz filan değil bence bu bı sıkıntısı var yavrunun . Dün misafir geldi onun kızışa sürekli agliomus sonra hepatit a olduğu ortaya çıkış oda çok gaz yapıp cocuğu aglatirmis Allah korusun başka bisey çıkmasında

günaydın arkadaşlar iyi pazarlar krdln25 canım çok üzüldüm sakin olmaya çalışın eşinin yaptığına çok şaşırdım ve üzüldüm bebişini uzak tut öyle gergin ortamlardan iyice huysuzlaşır bizimkide bazı geceler durmuyor çok ağlıyor bizde geriliyoruz ama sakin olmaya çalışıyoruz ben ağladığı zaman hiç kucağımdan indirmiyorum sımsıkı sarılıyorum şarkılar söylüyorum dans ediyorum banyo yaptırıyorum uykusuz kalıyorum bende ama yapacak bişi yok sende bunları dene allah yardımcın olsun özel mesajınıda okuyamadım farklı bir yazı tipiyle gelmiş canım

slm mıllet nörüonuz
biz gezmelerden geldik demir yıktı ortalıgı apar topar döndük :) dün gece ılk defa demırle aynı yatakta yattım mecburıyetten aman yarabbım kımıl kımıl sureklı ah uh seslerı osurmalar fln hıc uyuyamadım he nası yatıo mıllet anlamadım :)) ne var ne yok

bence de bebişin bi rahatsızlığı kulak ağrısı vb. bişey olabilir ,gaz da yok diyosun. bi doktora göstermekte fayda var bence. çok geçmiş olsun canım.

krdln gecmıs olsun kocana da pes yanı benımkı oyle yapcak ben o kırdıgı esyalarla onun agzını yuzunu cızmez mıyım gorur dunyanın kac bucak oldugunu cok buyuk terbıyesızlık ınsanın kendı cocuguna ve karısına bunu yapması. demır de cok zor bı cocuk ama katlanıcak el mahkum. ah ahhhh. allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…