slm kızlar.. nasılsınız ..
geçmişi bıraz okuyabildim.. tum bebişlere çook geçmiş olsun... özgul boşuna takma kayınvalıdeyı... hepsi aynı versıyon zaten.... bak diye versen bakamazlar bile..
bugun arkadaşım geldı akşam çaya.. iki saat falan oturdu.. o gelıce kızımı yatak odasına yatırdım.. 45 dk sonra aglamaya başladı. hemen koşup gıttım yanına uyurken kusmuş epey.. yatak örtusu falan bayagı kırlenmiş. koluda islanmış.. hemen ustunu falan degiştirdim.. ama içim sızlıyor.. onu öyle bıraktıgım için.. nasıl kustu diye.. yan yatıyordu..zaten ama hala içim sızlıyor benım....
kusan bebek çok zor canım ama oluyor işte sürekli yanında oturamıyorsun ki sürekli kusuyorsa daha dikkatli olmak lazım yan yatma yastığı kullanıyormusun çünkü bir süre sonra bıraktığın gibi bulamıyorsun kafayı çeviriyor kaldırıyor sende üzülme artık oluyor bazen((
evet kullanıyorum yan yatma yastıgı.. arada kusuyor ama kustugunu geç farkettıgım için üzüldüm.. üstude islanmış.. :(((( dayanamadım..
Bizdede aynı problem vardı,doktorumuzun verdiği şurupla düzene girdi şükür,yoksa 4 günde 1 yapıyodu,yada fitil kullanıyoduk.Sende doktora bi sor istersen şurubu,ilaç ismi kullanmak yasakmış o nedenle burda yazamıyorum ismini.Bağırsak düzenleyici bi şurup
aa evet sizinki ayakta sallanarak uyuyodu dimi? peki şşş-pata alışabilecekmi?
Gaz illeti olmasa bebekler çook mutlu olacak,bi zahmetleri olmıcak yavruların
sen dene cnmm tutarsa bende yapıyımm bizin düzenimizde çok bozukk ama neşeliyiz artıkınn onada şükür
günaydın hanımlar
nalancım gözün aydın geçmiş gaz sorununuz çok sevindim
hadi darısı başımıza hasretle bekliyorum o günleri
saol canım biz de okuyalım bakalım.
kızlar yaa dün çok kötü bişe oldu(( hala etkisindeyim
oğlum saatlerce uyumadı, hiç durmadı hep ağladı hep ağladı...
sonra ağlarken bi baktım kucağımda sesi yok nefesi yok hareket yok..kaskatı kesildi..katılma nöbeti geçirdi yavrum...6 7 saniye ööle kaldı..silkeledim poposuna sırtına vurdum bağırdım çığlık attım..öldü zannettim yavrum( hala ağlıyorum ya çok korktum çoookk...sonra açıldı ama yavrum sapsarı oldu saatlerdir memeyi de kabul etmezken emdi uyudu yığıldı kucağıma....
ablamın kızı da bööle oluyodu bi dönem ama o 1 2 yaşlarındaydı...hemen doktor eniştemi aradım..sonra netten araştırma yaptım..bazı çocuklarda görülüyomuşş...offff Allahım kimseye yaşatmasın...sonra kayınvalidemle konuştum ki eşimde de oluyomuş hep bebekken...
annemler hemen yarın gel orda yalnız kalıyosun gündüzleri burda biz bakarız size hemen gel dediler ama..yalnız başıma iki kere uçağa binip havaalanında saatlerce beklemeyi göze alamadım..çünkü Buğram son zamanlarda huysuzluğu iyice abarttı..hiç durmuyo artık uyanıkken...eşimde bugün yarın mesaide izin alması imkansız..yarın buraya başbakan falan geliyo işte törenleri falan var.....
zaten bi yandan da iyi ki gitmiyorum çünkü gece teyzzemin eşi vefat etmiş(
aayy ööle işte..ve bugün eşim gece de olmıycak..yapayalnızım burda.....
dua edin nolur oğlum bi daha ööle olmasın....
cnm bize de su surubu önerdi 'd.ph..c' ama cok zorda kalmadıkca kullanmayın bi hafta on gün bekleyin gecmezse veririm ddi... simdi sizinkı ne kadar sürede yapıyor.. surubun ismi aynı mı
geçmiş olsun atlattınız aşıyı sizde bizim huysuzluğumuz 10 gün sürdü malesef
bayagi malatyali varmis topiktebende malatyalıyımen son haziranda gitmiştim, yaza doğru yine gidicem kısmet olursa,benim bütün ailem orada çünkü ve çok özledim onları:)))
dun dr a gıttık 2 ayımız ıttı cok sukur
5300 olmus kuzum
günaydın kızlar
umarım siz benim kadar berbat bir güne başlamazsınız bir çocuk sabaha kadar 5 dakika bilemi uyumaz uyumadı halada uyumadı yarım saat önce eşim cinnet geçirdi yatak odasnda herşeyi kırıp döktü bende çocuğu aldım çıktım yanından hiçde uyumaya niyeti yok zaten rahatsızdım iyice kötü oldum sinirden titriyorum şu an karnı tok altı temiz gazı yok her defasında aynı kontrol derdi ne bilmiyorum artık ya delircem yada ne yapcam bilmiyorum
aşırı bir kanamam var 2 gündür neden bilmiyorum doğumdan sonra bile bu kadar olmadı çok halsiz düşürdü beni bu kanama üstünede gece çocuk böyle yaptı doktora gitmeyede ne vaktim ne halim var geberip gitsem bari
geçmiş olsun özgül üzüldüm bebeğine inşallah en kısa zamanda iyileşir..canım niçin o kadar mama veriosun?sütün az diye mi yoksa bebeişin iştahlı diyemi?hep milupa öneriolar genelde,hemşire ülker diye sallamış resmen:S
günaydın kızlar
umarım siz benim kadar berbat bir güne başlamazsınız bir çocuk sabaha kadar 5 dakika bilemi uyumaz uyumadı halada uyumadı yarım saat önce eşim cinnet geçirdi yatak odasnda herşeyi kırıp döktü bende çocuğu aldım çıktım yanından hiçde uyumaya niyeti yok zaten rahatsızdım iyice kötü oldum sinirden titriyorum şu an karnı tok altı temiz gazı yok her defasında aynı kontrol derdi ne bilmiyorum artık ya delircem yada ne yapcam bilmiyorum
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?