2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ben geldim. uzun zamandır sizinle görüşemiyoruz. çok özledim hepinizi. umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. geçmişe göz atamadım. evimde net yok. bugün ilk kez dışarı çıktık. eşimin iş yerine geldik. buradan girdim nete. nerdeyse 2 aydır evden çıkmıyoruz dr. kontrolü dışında acayıp bunaldım.
normal doğum yaptım 24 kasımda ama sütüm gelmedi. mama dan bahsetmişsiiz. ben milupa aptamil veriyorum. dr. da bunu önerdi. ülkeri denemedim. milupanın mavi kutusunu veriyoruz. gaz sancısı olduğu için conformili aldık. iyi geldiama bu sefer kakasının rengi yeşile döndü. dr. sorduk normal dedi.
eşim dün yine mavi kutu almış.

kulağına süt sağıp bir damla koy ağlayan ve huysuzlanan bebeklerde belkide kulağında sancı vardır yada ılık bi banyo yaptırıp masaj yapsaydınız ayrıca madem çok huysuzlandı eşinin yanından alıp salona falan geçip orda baksaydın bebeğe siz sinirlendikçe o daha çok ağlar ayağında sallamayı dene hiç olmazsa avunur çok zor gerçekten bizim kide sabahlara kadar uyumadığı ağladığı oluyor benim eşimde çok sinirleniyor ama ben ona git sen yat ben bakarım diyorum erkek onlar sonuçta bizim gibi kafaları çocuk sesini fazla kaldırmıyor az kaldı canım geçecek biraz sabır ama bebeğin muhakkak bir sıkıntısı var senin bilemediğin o yüzden kızma sen napalım böyle idare edicez biraz laftan anlayana kadar oyuncaklarla avunmaya başladılar mı daha çabuk avunurrlar
sakin ol hep okuyorum seni inan çok üzülüyorum ama demekki birazda senin beben huysuz ama büyüyecek bugünlerde geçecek bi bakmışsın dışarıda gezmelere gidiceksiniz şurda ne kaldı yazın gelmesine az sabır ben kendimi öyle avutuyorum o zaman hep dışarda olucam kızımla bu kışın acısını çıkartıcam valla

prop hoşgeldin angaralı sen yokken topik baya sakindi

herkese merhaba daha anca uyutup kucağımdan indirebildim kızımı,halada yatağında ıhh mııh yapıp duruyo :)
Krdlncim lütfen sakin olun,siz böyle stresli olunca dahada etkileniyodur mutlaka,ceren huysuzlandıkça siz sakin ve stressiz olunki sizden ona geçsin.Eşinle aynı yerde yatmayıverin bi süre madem çok rahatsız oluyo.Sabır sabır bugünlerde geçecek,birkaç aya azalır,yoluna girer herşey ama lütfen bu süre içinde kendinize mukayyet olun,yazık bebeğe oda istemez sabahlara kadar ağlayıp uykusuz kalmayı
Melodi hoşgeldin canım,geçengün aklıma geldin biliyomusun,naptı acaba hiç görünmüyo diye.İşi bıraktınmı,izinlimisin?

Ay lezzet durakları diye bir program var cnn de anam ne güzel yemekler yapıyolar orda ya, ağzım sulandı valla, oy...

hoşgeldin melodi hayırlı olsun yavrunda ohh ne güzel maşallah normal doğurmuşsun aynen çoğumuz evden çıkamıyoruz inş. yaz geldiğinde acısını çıkartırız bu günlerin kuzularda büyümüş olur hem

canım o ne öle geberip gitsem falan lütfen bunalıma sokma kendini biliyorum çok zor huysuz bebek benimkide çok uysal sayılmaz bazen bende geceleri çıldırıyorum o zaman eşim beni sakinleştiriyor ama bazende o kötü oluyor o zaman direk bbeği alıp gidiyorum bazende birbirimize giryoruz...sakin olmaya çalış tatlım sen gerildikçe o da geriliyor bak aç olabilir kuzun mama veriyosun sen ölçeği arttır olmazsa mama takviyesi yapmak zorunda kaldım bende biliosun bazı gecelr çocuk esniyo ölüyo uyku diye ama yatıp 10 dakika sonra geri uyanıyor o zaman biraz daha mama yapıp veriyorum inan içerken uyumaya başlıyor canım teker teker tüm alternatifleri düşüneceksin artık niye huysuz diye inş.geçer en kısa zamanda sabır azcık

geçen hafta gripti emir biz babasını kovaladık 3gün beraber yattık gece kontrol ettim sürekli aeşini falan ama dediğin gibi çok zor beraber yatmak kzı harbi büyük adam gibi zart zurt ve inanamazsın kokuyo :)aslında kameraya almak lazım onları böle derin uykudalarken tam tipler yaa..

gripin ve miracle sağolun kızlar. şu an izindeyim 6 haftam kaldı nasıl ayrılıcam kuzumdan kara kara düşünüyorum.

kardelen sanırım bebişin gece uyutmuyor sizi. öncelikle sakin ol. benimki gündüz uyumuyor. dün 12 saatte sadece 2 saa t uyumudu. ve sürekli ağladı. belim kollarım koptu. akşam 7 de sızdı. bazen gece mamadan sonra benim kucağımda urmuyor. o zaman eşim alıyor. kaç defa işe 3-4 saatlik uykuyla gitti.
çok zor günler geçiriyoruz ama geçecek. 3 aydan sonra rahatlayacağız. şu an benimki ucağımda baba fön çekiyor.

gripin ve miracle sağolun kızlar. şu an izindeyim 6 haftam kaldı nasıl ayrılıcam kuzumdan kara kara düşünüyorum.

benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak

demır yıne yapıo yapacagını sbhtn berı gıdım uyumadı, gezmeye gıtmıtık orda da zır zır zır hep kucakta ve hep ağlıo. mısafır geldı gıttı onlarla da ılgılenemedım hıc.ş of offff. benım bu bebem n zmn duzelcek acep :)) ya da hıc duzelcek mı :)))

önce kırkın çıksın dediler şimdide 3 ay bitsin diyolar hiç inanma prop ben inanmıyorum artık resmen karakterleriyle doğdu bu adamlar huyu suyu var yani ve değiştirmeye hiç niyeti yok benimkinin görümcemde o gün söyledi zaten bi tane oğlu var o da böyleydi değişmedi dedi zamanla sen iice alışacaksın yorucu gelmemeye başlıcak dedi biliyom artık herkes bişey diyo ama imreniyorum böle uslucuk bebeği olanlara :)

bıze gelen herkes allah kolaylık versın sana dıyerek gıdıo valla:) kımsenın yanında uslu durmadı daha hiiiçççç

Selam kızlar, nassınız???

Prop olmadığı için sayfalar pek ilerlememiş, neyse haftaya telafi eder bunu artık, anlatcak bir sürü şeyi olacaktır kesin...
iyiyiz caanım sen nassın ya hepsi burada göndermedi kalanları sana gönderdilermi
bayagi malatyali varmis topikte

masallah canim büyümüs kizin
antepli yokmu hiç yav nalanla tekmi kaldık
off çok zor ya ama kocan ayıp etmiş ortalığı yıkıp dökmek ne demek eltimin kızıda ilk 3 ay gece gündüz ağladı kaynım geceleri sabahlara kadar evin içinde gezdirdi o kızı karısı yatıp dinlensin diye ağlayan çocuk zor zaten sana yardımcı olması gerekir seninde dinlenmeye hakkın var tek yapmadın bu çocuğu
hoşgeldin cnmmmmmm

düzelir cnmmm 3 ay sihirli cümle biliyosun

benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak

ben 37. haftama kadar çalıştım bebişime daha çok zaman kalsın diye. ama sağolsun iş yerindeki stres beni mfetti. sütüm gelmedi. satıştaydım müdürüm sağolsun beni o kadar strese soktu ki neredeyse işi bırakacaktım. iş yerinde son güne kadar stres yaşadım. daha başka yaşadığım şeylerde var. sonunda olan bana oldu sütüm gelmedi. bu ne kadar acı veriyor anlatamam. evet devlet az izin verip bebmizden ayırıyor bizi. ben alabilirsem geçen seneden kalan yıllık iznimi alacağım 2 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…