günaydın kızlar
umarım siz benim kadar berbat bir güne başlamazsınız bir çocuk sabaha kadar 5 dakika bilemi uyumaz uyumadı halada uyumadı yarım saat önce eşim cinnet geçirdi yatak odasnda herşeyi kırıp döktü bende çocuğu aldım çıktım yanından hiçde uyumaya niyeti yok zaten rahatsızdım iyice kötü oldum sinirden titriyorum şu an karnı tok altı temiz gazı yok her defasında aynı kontrol derdi ne bilmiyorum artık ya delircem yada ne yapcam bilmiyorum
aşırı bir kanamam var 2 gündür neden bilmiyorum doğumdan sonra bile bu kadar olmadı çok halsiz düşürdü beni bu kanama üstünede gece çocuk böyle yaptı doktora gitmeyede ne vaktim ne halim var geberip gitsem bari
kızlar selam ben geldim. uzun zamandır sizinle görüşemiyoruz. çok özledim hepinizi. umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. geçmişe göz atamadım. evimde net yok. bugün ilk kez dışarı çıktık. eşimin iş yerine geldik. buradan girdim nete. nerdeyse 2 aydır evden çıkmıyoruz dr. kontrolü dışında acayıp bunaldım.
normal doğum yaptım 24 kasımda ama sütüm gelmedi. mama dan bahsetmişsiiz. ben milupa aptamil veriyorum. dr. da bunu önerdi. ülkeri denemedim. milupanın mavi kutusunu veriyoruz. gaz sancısı olduğu için conformili aldık. iyi geldiama bu sefer kakasının rengi yeşile döndü. dr. sorduk normal dedi.
eşim dün yine mavi kutu almış.
aşırı bir kanamam var 2 gündür neden bilmiyorum doğumdan sonra bile bu kadar olmadı çok halsiz düşürdü beni bu kanama üstünede gece çocuk böyle yaptı doktora gitmeyede ne vaktim ne halim var geberip gitsem bari
slm mıllet nörüonuz
biz gezmelerden geldik demir yıktı ortalıgı apar topar döndük :) dün gece ılk defa demırle aynı yatakta yattım mecburıyetten aman yarabbım kımıl kımıl sureklı ah uh seslerı osurmalar fln hıc uyuyamadım he nası yatıo mıllet anlamadım :)) ne var ne yok
hangı ası bu
verem mı
gripin ve miracle sağolun kızlar. şu an izindeyim 6 haftam kaldı nasıl ayrılıcam kuzumdan kara kara düşünüyorum.
demır yıne yapıo yapacagını sbhtn berı gıdım uyumadı, gezmeye gıtmıtık orda da zır zır zır hep kucakta ve hep ağlıo. mısafır geldı gıttı onlarla da ılgılenemedım hıc.ş of offff. benım bu bebem n zmn duzelcek acep :)) ya da hıc duzelcek mı :)))
iyiyiz caanım sen nassın ya hepsi burada göndermedi kalanları sana gönderdilermiSelam kızlar, nassınız???
Prop olmadığı için sayfalar pek ilerlememiş, neyse haftaya telafi eder bunu artık, anlatcak bir sürü şeyi olacaktır kesin...
antepli yokmu hiç yav nalanla tekmi kaldıkbayagi malatyali varmis topikte
masallah canim büyümüs kizin
off çok zor ya ama kocan ayıp etmiş ortalığı yıkıp dökmek ne demek eltimin kızıda ilk 3 ay gece gündüz ağladı kaynım geceleri sabahlara kadar evin içinde gezdirdi o kızı karısı yatıp dinlensin diye ağlayan çocuk zor zaten sana yardımcı olması gerekir seninde dinlenmeye hakkın var tek yapmadın bu çocuğugünaydın kızlar
umarım siz benim kadar berbat bir güne başlamazsınız bir çocuk sabaha kadar 5 dakika bilemi uyumaz uyumadı halada uyumadı yarım saat önce eşim cinnet geçirdi yatak odasnda herşeyi kırıp döktü bende çocuğu aldım çıktım yanından hiçde uyumaya niyeti yok zaten rahatsızdım iyice kötü oldum sinirden titriyorum şu an karnı tok altı temiz gazı yok her defasında aynı kontrol derdi ne bilmiyorum artık ya delircem yada ne yapcam bilmiyorum
hoşgeldin cnmmmmmmslm mıllet nörüonuz
biz gezmelerden geldik demir yıktı ortalıgı apar topar döndük :) dün gece ılk defa demırle aynı yatakta yattım mecburıyetten aman yarabbım kımıl kımıl sureklı ah uh seslerı osurmalar fln hıc uyuyamadım he nası yatıo mıllet anlamadım :)) ne var ne yok
demır yıne yapıo yapacagını sbhtn berı gıdım uyumadı, gezmeye gıtmıtık orda da zır zır zır hep kucakta ve hep ağlıo. mısafır geldı gıttı onlarla da ılgılenemedım hıc.ş of offff. benım bu bebem n zmn duzelcek acep :)) ya da hıc duzelcek mı :)))
benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak
bıze gelen herkes allah kolaylık versın sana dıyerek gıdıo valla:) kımsenın yanında uslu durmadı daha hiiiçççç
bıze gelen herkes allah kolaylık versın sana dıyerek gıdıo valla:) kımsenın yanında uslu durmadı daha hiiiçççç
daha iyi nazar değmez ayy ne yaramaz çocuk desinlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?