daha iyi nazar değmez ayy ne yaramaz çocuk desinlerr
iyi işte nazar değmez
E.A.S.Y. yöntemi bizde işe yaradı arkadaşlar, kızım bir gün içerisinde toplam 7 kere uyuyor, gün içerisinde her seferinde 1.5 saat uyuyo, gecede 23 den sabah 7 ye kadar.
Her gün aynı sistemi uyguluyoruz, günümüz sabah 7 de başlıyo, önce emme işlemi, sonra altı temizleniyo, sonra biraz oyun oynama, gaz çıkartma, banyo gibi işlemler ve 1.5 saat sonra tekrar uyku...
Şimdilik her şey yolunda gidiyo bakalım böle devam edecek mi?
Selammm sezennnn....nassın şekerim...
Bugün öğlen mesaj geldi hepsiburada dan, 12 kalemlik bi siparişim vardı onun 8 kalemini gönderiyolarmış, diğer dördü de teslimata hazırlanıyormuş, başka bi siparişim daha vardı onlarda hazır olmak üzere 1 kalem kalmış sadece yani haftaya hepsi gelir herhalde...
MMerak etme seninkide gelir, ben bunları şikayet ettim onun içinde biraz hızlandırdılar herhalde...
canım bu yöntem nedir anlatır mısın?
iyiyim cnmmmmmm bende şikayet ediyim kızz uyuz ettiler beni nereye ettin banada söylesene
hoşbulduk nalancım? nasılsın?
yazdığın yöntemi açıklar mısın canım
zamanım az 1 saat sonra çıkıcam.
merhabalar;
kızlar bizim tedavimiz devam ediyor oğlum halen tam iyileşmedi
sabah 2 serum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
akşamları da 1 derum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
bugün daha iyi oğlum
ama damar yolu bulmaya çalışıyorlar derken oğlumun canı çok yandı çok üzüldüm walla
kimseyi dinlemeyecem oğlumu kimseye yaklaştırmayacam ufacık oğlum serumtakılacak diye çok ağladı
ağlamaktan yorgun düşüp uyudu
geçmiş olsun cnm ne oldu gripmi ben kaçırmışım hastanedemisiniz?
sağol canım bronşit oldu nasıl oldu anlamadım ama oğlum salı sabahı çok öksürdü
o günü halsizdi akşam olmadan dra götürdük ilaç verdi kullandık ama pek fayda etmedi
perşemde günü tekrar götürdüm film falan çekildi
bronşit dedi
biz hastanede yatmak istemedik
tedavi için hastaneye gidip geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?