2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende diyorum sadece benimki susmuyor. dün 12 satte 2 saat uyudu. belim kollarım koptu.
bide mama yüzünde kakası yeşil oldu.
bu durumda olan var mı?
prooooooooooop allah kolaylık versin hepimize.

E.A.S.Y. yöntemi bizde işe yaradı arkadaşlar, kızım bir gün içerisinde toplam 7 kere uyuyor, gün içerisinde her seferinde 1.5 saat uyuyo, gecede 23 den sabah 7 ye kadar.

Her gün aynı sistemi uyguluyoruz, günümüz sabah 7 de başlıyo, önce emme işlemi, sonra altı temizleniyo, sonra biraz oyun oynama, gaz çıkartma, banyo gibi işlemler ve 1.5 saat sonra tekrar uyku...

Şimdilik her şey yolunda gidiyo bakalım böle devam edecek mi?

canım bu yöntem nedir anlatır mısın?

Selammm sezennnn.... nassın şekerim...

Bugün öğlen mesaj geldi hepsiburada dan, 12 kalemlik bi siparişim vardı onun 8 kalemini gönderiyolarmış, diğer dördü de teslimata hazırlanıyormuş, başka bi siparişim daha vardı onlarda hazır olmak üzere 1 kalem kalmış sadece yani haftaya hepsi gelir herhalde...

MMerak etme seninkide gelir, ben bunları şikayet ettim onun içinde biraz hızlandırdılar herhalde...

iyiyim cnmmmmmm bende şikayet ediyim kızz uyuz ettiler beni nereye ettin banada söylesene

evde netim olmadığından o kadar zorlanıyorum ki. birşey sormak çin sürekli eşimi arıyorum. o da etraftan bebeği olan arkadaşlarına sorup beni arıyor. bugün uzun zamandır ilk defa girdim kk ya. içim rahatladı.

hoşbulduk nalancım? nasılsın?
yazdığın yöntemi açıklar mısın canım
zamanım az 1 saat sonra çıkıcam.

merhaba hanımlar
oğlum uyuyor bende buraya geldim
yine ananedeyiz banyo yaptı oğlum
dün gece 2 saatte bir uyandı emdi yattıbunada çok şükür diyorum
ama sabaha kadar uyumayan annelere allah sabır versin diyorum zor
kayranın işi belli olmaz belki yarın sabaha kadarda ben otururum
uykusu bi düzene giremedi ne zaman girecekse

canım bu yöntem nedir anlatır mısın?

Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, Tracy Hogg un kitabı...

Kitap gerçekten çok faydalı bilgiler içeriyo bizim neleri yanlış yaptığımızı gösteriyo, sabır ve azimle bebeklerimizi tam istediğimiz hale getirebiliyoruz, geçen hafta sabah 5 den önce uyumayan çocuk artık gece 11 den sabah 7 ye kadar deliksiz uyuyo, gün içerisinde uyuyo ve biz eşimle rahat rahat tv izleyip birlikte yemek yiyebiliyoruz.

Kitabı kısaca özetleyecek olursam bebeğin hayatını bir rutine sokuyorsun, her gün hep aynı işlemler aynı sıralamada yapılıyo, sıralamada değişiklik olmayacak asla...

Uykudan uyanacak, emecek, gazı çıkacak, altı değişecek, oyun oynayacak, uyuyacak...
Sıralama hep böle olacak, 3 saatte bir beslenecek yani sabah 7 de kalkacak 8:30 da uyumuş olacak, 10 da kalkacak 11:30 da uyumuş olacak...

Yeme seansları en fazla 25-45 dakika arası daha az ya da daha uzun olmayacak, oyun, alt değiştirme banyo gibi seanslarda en fazla 30 dakika sürecek...

Uyanma saati geldiğinde uyanacak, ay ne güzel uyuyo diye bırakmicaksın, yani kısaca istikrar isteyen ama en fazla 5 günde oturtabileceğin bi plan bu, bende 2 günde oturdu bile, tam anlamıyla oturması için 2 haftayı doldurmak gerekiyo...

hoşbulduk nalancım? nasılsın?
yazdığın yöntemi açıklar mısın canım
zamanım az 1 saat sonra çıkıcam.

iyiyim cnm, açıkladım yukarda, ama imkanın varsa mutlaka kitabı alıp okumanı tavsiye ederim ayrıntılarıyla anca ordan okuyup yaparsın, çok zor bi iş değil aslında sadece kararlılık gerektirio o kadar, yatma saati geldiğinde o kadar uykusu oluyo ki, daha ayağıma alır almaz hemen uyuyo, dün 3 kere yatağına koyduk hiç sallmadan uyudu, hakkat mucize bi kitap bu...

Valla herkesin bu kitabı alıp okumasını tavsiye ederim, çok faydalı bilgiler var ve bu bilgiler milyonlarca çocuk üzerinde denendikten sonra kitaba aktarılmış, zaten yazar çok yetenekli bi teyze, bebeklere fısıldayan kadın diye anılıyo...

merhabalar;
kızlar bizim tedavimiz devam ediyor oğlum halen tam iyileşmedi
sabah 2 serum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
akşamları da 1 derum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
bugün daha iyi oğlum
ama damar yolu bulmaya çalışıyorlar derken oğlumun canı çok yandı çok üzüldüm walla
kimseyi dinlemeyecem oğlumu kimseye yaklaştırmayacam ufacık oğlum serumtakılacak diye çok ağladı
ağlamaktan yorgun düşüp uyudu

geçmiş olsun cnm ne oldu gripmi ben kaçırmışım hastanedemisiniz?

geçmiş olsun cnm ne oldu gripmi ben kaçırmışım hastanedemisiniz?

sağol canım bronşit oldu nasıl oldu anlamadım ama oğlum salı sabahı çok öksürdü
o günü halsizdi akşam olmadan dra götürdük ilaç verdi kullandık ama pek fayda etmedi
perşemde günü tekrar götürdüm film falan çekildi
bronşit dedi
biz hastanede yatmak istemedik
tedavi için hastaneye gidip geliyoruz

sağol nalancım. senin kızı kaç haftalık.
benimki gündüz uyumuyor doğru düzgün. gecede sızıp kalıyor bazen 6 saat uyuyor. bende fazla uyuyunca endişe ediyordum demek normalmiş.

acil şifalar cnmm kıyamam ya ufacıklar daha damar yolu iğne aşıı nelere katlanıyolarr çok geçmiş olsunn

barays çok geçmiş olsun. bende bugün eşimin iş yerine getirdim. kalabalık yok. ama tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…