evde netim olmadığından o kadar zorlanıyorum ki. birşey sormak çin sürekli eşimi arıyorum. o da etraftan bebeği olan arkadaşlarına sorup beni arıyor. bugün uzun zamandır ilk defa girdim kk ya. içim rahatladı.
acil şifalar cnmm kıyamam ya ufacıklar daha damar yolu iğne aşıı nelere katlanıyolarr çok geçmiş olsunn
barays çok geçmiş olsun. bende bugün eşimin iş yerine getirdim. kalabalık yok. ama tedirginim.
benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak
E.A.S.Y. yöntemi bizde işe yaradı arkadaşlar, kızım bir gün içerisinde toplam 7 kere uyuyor, gün içerisinde her seferinde 1.5 saat uyuyo, gecede 23 den sabah 7 ye kadar.
Her gün aynı sistemi uyguluyoruz, günümüz sabah 7 de başlıyo, önce emme işlemi, sonra altı temizleniyo, sonra biraz oyun oynama, gaz çıkartma, banyo gibi işlemler ve 1.5 saat sonra tekrar uyku...
Şimdilik her şey yolunda gidiyo bakalım böle devam edecek mi?
günaydın kızlar
umarım siz benim kadar berbat bir güne başlamazsınız bir çocuk sabaha kadar 5 dakika bilemi uyumaz uyumadı halada uyumadı yarım saat önce eşim cinnet geçirdi yatak odasnda herşeyi kırıp döktü bende çocuğu aldım çıktım yanından hiçde uyumaya niyeti yok zaten rahatsızdım iyice kötü oldum sinirden titriyorum şu an karnı tok altı temiz gazı yok her defasında aynı kontrol derdi ne bilmiyorum artık ya delircem yada ne yapcam bilmiyorum
canim benim sana bende cok üzülüyorum insallah kizin biran önce düzelir ayriyeten esinde biraz sakinlessin o yavruda durduk yere aglamiyor ya derdini öyle anlatiyor allah kolaylik versinaşırı bir kanamam var 2 gündür neden bilmiyorum doğumdan sonra bile bu kadar olmadı çok halsiz düşürdü beni bu kanama üstünede gece çocuk böyle yaptı doktora gitmeyede ne vaktim ne halim var geberip gitsem bari
canim hosgeldin evine demirimiz ayni demekki sanada allah kolaylik versinslm mıllet nörüonuz
biz gezmelerden geldik demir yıktı ortalıgı apar topar döndük :) dün gece ılk defa demırle aynı yatakta yattım mecburıyetten aman yarabbım kımıl kımıl sureklı ah uh seslerı osurmalar fln hıc uyuyamadım he nası yatıo mıllet anlamadım :)) ne var ne yok
canim insallah hep öyle devam ederE.A.S.Y. yöntemi bizde işe yaradı arkadaşlar, kızım bir gün içerisinde toplam 7 kere uyuyor, gün içerisinde her seferinde 1.5 saat uyuyo, gecede 23 den sabah 7 ye kadar.
Her gün aynı sistemi uyguluyoruz, günümüz sabah 7 de başlıyo, önce emme işlemi, sonra altı temizleniyo, sonra biraz oyun oynama, gaz çıkartma, banyo gibi işlemler ve 1.5 saat sonra tekrar uyku...
merhabalar;
kızlar bizim tedavimiz devam ediyor oğlum halen tam iyileşmedi
sabah 2 serum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
akşamları da 1 derum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
bugün daha iyi oğlum
ama damar yolu bulmaya çalışıyorlar derken oğlumun canı çok yandı çok üzüldüm walla
kimseyi dinlemeyecem oğlumu kimseye yaklaştırmayacam ufacık oğlum serumtakılacak diye çok ağladı
ağlamaktan yorgun düşüp uyudu
benim oğlumda ne zaman doktor ya da hemşire yanında ya da ne zaman misafir gelio başlıo ıkınmyaya sıkılmaya:s kendini nazardan koruyo ama buna rağmen nie böyle hasat ofbıze gelen herkes allah kolaylık versın sana dıyerek gıdıo valla:) kımsenın yanında uslu durmadı daha hiiiçççç
merhabalar;
kızlar bizim tedavimiz devam ediyor oğlum halen tam iyileşmedi
sabah 2 serum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
akşamları da 1 derum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
bugün daha iyi oğlum
ama damar yolu bulmaya çalışıyorlar derken oğlumun canı çok yandı çok üzüldüm walla
kimseyi dinlemeyecem oğlumu kimseye yaklaştırmayacam ufacık oğlum serumtakılacak diye çok ağladı
ağlamaktan yorgun düşüp uyudu
canım çok çok geçmiş olsunsağol canım bronşit oldu nasıl oldu anlamadım ama oğlum salı sabahı çok öksürdü
o günü halsizdi akşam olmadan dra götürdük ilaç verdi kullandık ama pek fayda etmedi
perşemde günü tekrar götürdüm film falan çekildi
bronşit dedi
biz hastanede yatmak istemedik
tedavi için hastaneye gidip geliyoruz
E.A.S.Y. yöntemi bizde işe yaradı arkadaşlar, kızım bir gün içerisinde toplam 7 kere uyuyor, gün içerisinde her seferinde 1.5 saat uyuyo, gecede 23 den sabah 7 ye kadar.
arkadaşlar cevap verirmisiniz doktorunuz çıplak mı tartıyor yoksa kıyafetleriylemi, burda kilo paylaşımı yaparken çıplak olarak tartılmış kilolarınızımı paylaşıyorsunuz miracle krdnl25 cevap verirmisiniz ayy ben sinir oldumm
arkadaşlar cevap verirmisiniz doktorunuz çıplak mı tartıyor yoksa kıyafetleriylemi, burda kilo paylaşımı yaparken çıplak olarak tartılmış kilolarınızımı paylaşıyorsunuz miracle krdnl25 cevap verirmisiniz ayy ben sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?