2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

net bağlattınmı eve nasıl dayandın bunca zaman buraya girmeden ben 1 gün girmesem sıkılıyorum

kızlar ben çıkıyorum. eve gidiyoruz. kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.
en kıs zamanda görüşmek dileğiyle.
hepinize allah sabır ve kolaylık versin.

erencim net bağlanmadı canım bugün eşimin iş yerine geldik. urdan girdim.
bende çok sıkılıyorum. ama alma şansımız yok şu an.

benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak

benim de 2 gün sonra bitiyor iznim. raporla uğraşıcam. gerçekten yazıklar olsun bu devlete. bu insanların kendi çocukları yok mu? daha ne emmesi ne uykusu düzene girdi. nasıl bırakayım el kadar bebeği.. 8 hafta ne ki. 2 ay bile değil. çok sinir oluyorum çoook.

maşallah canım. inşallah düzenli devam eder. sen de rahat edersin.

selam kızlar.."geçmiş olsun"larınızın için ayrı ayrı teşekkür ederim...şükür daha olmadı öyle..sanırım canı çok yandı o gün tam da aşı günümüzdü..ama artık daha bi taklalar atıyorum ağlamasın diye..babası varsa onunla yoksa da yalnız arabasının tutma yerine bağlanmış çarşafta sallıyorum bi yandan da saç kurutma mak açık tabi..ama siniri ya da gazı tuttu mu böyle bile ağlıyo...
bu bebek ne zaman ağlamadan vızvızlanmadan şööle bebek gibi kucağımızda duracak bakacak gülecek edecek falan(
bi de bazen bunalıma girecek gibi oluyorum..işimi gücümü ayarlamadan bebe doğurdum bundan sonra nasıl olcek diye..bi de evimiz yok şu an biliyosunuz depoda..ne yapacağımız nasıl olacağımız belli değil.....işimi gücümü ayarlamış olsaydım en azından şimdi benim çalıştığım yerde olurdu evimiz...off bilmiyorum..çalışmaya başlamadan evlendim, yazın dört sene olacak, bebe de yaptım..bundan sonra ne nasıl olacak...o lanet sınava bel bağladım kazanamadım kaç sefer girdiysem..aptal gibi pes de etmedim...27 oldum artık yaaw bebekle bir daha nasıl ders çalışcam..büro açayım desem nereye..nerede olacağımız belli değil.....asker eşi olmak çok zor kızlar.çoooook zoooorr

selam kızlar nörüyonuz
annem dün gitti bizim afacanla kaldım mı tek başıma korku filmi gibi artık pasşayacak biri kalmadı babasıda akşamdan akşama 2 dk alır pış pış ağlayınca hemen bana veriri
gerçi annecim dedi yine delirirsen sıkılırsan ara gelirim ben dedi yarın arasammıdu bakalım biraz zaman geçsin kadın evinde bi zaman geçirsin şimdilik iyiyim nasıl moral oldu annemin olması anlatamam hiç olmssa muhabbet ediyorduk bakalım ne zaman tekrar gelir

canim benim sana bende cok üzülüyorum insallah kizin biran önce düzelir ayriyeten esinde biraz sakinlessin o yavruda durduk yere aglamiyor ya derdini öyle anlatiyor allah kolaylik versin
canim hosgeldin evine demirimiz ayni demekki sanada allah kolaylik versin
canim insallah hep öyle devam eder

canim cok gecmis olsun yavrucak nasil dayansin o acilara kiyamam ben ona allah acil sifalar versin

Saol zeyn cim inş.

barays cnm çok geçmiş olsun, bu aralar bronşit salgını mı var ne, görümcemin oğluda bronşit olmuş...

zeyn ve nalan sağolun kızlar
evet salgın varmış evde grip olan biri varsa hemen hastalık kaparmış bebişler
o yzden çok dikkat edin kızlar

bıze gelen herkes allah kolaylık versın sana dıyerek gıdıo valla:) kımsenın yanında uslu durmadı daha hiiiçççç
benim oğlumda ne zaman doktor ya da hemşire yanında ya da ne zaman misafir gelio başlıo ıkınmyaya sıkılmaya:s kendini nazardan koruyo ama buna rağmen nie böyle hasat of

canım çok çok geçmiş olsunbenim oğlumda bronşit ve işin kötü tarafı bende hastayım ve ilaç kullanmadığım için geçmio daoğluma iğne verdiler duocid 4 tane onlar bitti,bi taraftan astım şururbu veriorum,bugün duocidin şurubuna başlıcamdoktor artarsa hastaneye yatış vercem dedi,aslında arttı da ama öksürüğün artması normal dio herkes,sonuçta balgamı atacak bu sayedeya en bileyim ya çaresiz kaldım off

ne güzel işe yaramış.Bence bu rutin oturdumu bebekte alışıyo,böyle devam eder.
Benimkinde tutmadı henüz bu yöntem.Gaz yüzünden çığlığı basınca tekrar emziriyorum,10 dk sonra yine mama veriyorum,susmayınca yine emziriyorum falan derken karmakarışık olmuştu herşey,anladımki gazlı bebeklerde işe yaramıyo bu yöntem inşallah ileride tekrar denicem bakalım.
peki uykuya dalmamak için direnmedimi hiç? sallanmaya alışık bebeği uyutmak zordur

benim oğlumda bu e-a-s-y işe yaramaz eminim,çünkü muhammed değil adı özgür olmalıymış,emmek istiyosa emziriyorum istemezse uyandırıp veya kucağıma alıp emzirmiyorum,gazını çıkarıyorum ama tekrar gazı olabilio her seferinde kucağıma alıp çıkarıyorum,şu ana kadar hiç uyutmadım uyumak istiyosa uyudu,değilse uyanık durdu ama ben o ağlamıyosa uyudum yanında,kucak istiyosa aldım ne bileyim bir günde neler yapacağını kendisi belirledi hep

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar hasta olan bebişlerede geçmiş olsun dikkat etmek lazım çok toplu alanlara götürmemek gerek allah bebişlerimizi korusun bizde önlemlerimizi alalım

arkadaşlar size bir sorum olucak bebişlerinizi doktor tartarken kıyafetleri oluyor mu bezi falan burda kiloları çıplak olarak tartılmış kilolarınız mı yoksa kıyafetleriylemi tartılıyor kıyafetleriyle tartılmış kilolarımı paylaşıyorsunuz cevap verirmisiniz

benim bebiş iki aylık oldu çıplak olarak tartım bugün 4800 geldi çok mu zayıf yaa doktor kıyafetleriyle tarttı 515o falan çıktı normal dedi ama çıplak 4800 siz çıplak kilolarınızımı paylaşıyorsunuz kıyafetleriylemi tartıyoır doktorunuz ayy anlatabildim mi çok uzattım :)

arkadaşlar cevap verirmisiniz doktorunuz çıplak mı tartıyor yoksa kıyafetleriylemi, burda kilo paylaşımı yaparken çıplak olarak tartılmış kilolarınızımı paylaşıyorsunuz miracle krdnl25 cevap verirmisiniz ayy ben sinir oldumm

canım üzerinde sadece çıtçıtlı badisi oluyor

benim doktor çıpak olarak tartıyor....hatta bezini de çıkarttı geçen sefer....büyük hata etti....oğlum ortalığı çişleyiverdi....5.700 dü kilosu....3900 doğmuştu ama...onuda dikkate al...

kızlar tek tek alıntı yapamadım sağolun desteğiniz için cereni sürekli doktora götürüyorum geçen hafta kan tahlili idrar tahili hepsi yapıldı sürekli muayneden geçiyor ultrasonada girdi çok şükür sıkıntısı yok yani sağlıklı eşimede çok kızdım ama sabaha kadar o ilgilendi salona gelsemde sesini duyuyor kızlar çok zor ağlayınca sakinleştiriyorsun bu başka türlü emziği istiyor veriyoruz 10 dakika gözünü kapatıp emiyor sonra atıyor basıyor çığlığı eşim tam 2 saat böyle devam etti mamayı arttır demişsiniz 120 mle kadar arttırdım fazla verince kusuyor zaten inanın elimiz kolumuz bağlanıyor artık ne yapıcamızı hiç bilmiyorum düzelmeyecek ben artık eminim nalan sana bravo ben denedim kızımı rutine sokmayı doğduğundan beri yok olmuyor o istemezse hiçbirşey olmuyor mesela uyandırdınmı yatagından alıyorum ayaktaysam yada oynama çalışıyorsam olduğu yerde uyuyor benim beslemek istrediğim anlarda ağzını sıkı sıkı kapatıyor hatta bazen bana vuruyor tırmalıyor falan :) yani ceren çok zor bir çocuk allah bana yardım etsin ne diyim

neden kilo almıyormuş canım bizim sorunumuz kusma sizinki ne doktor birşey dedi mi

özgülcüm ve barayscım çok geçmiş olsun canlarım..
allah şialar vesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…