2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
figen çıkmak zorundayım eğer kusmaysa canım problem ben mamaya karşıydım şimdi aptamil ar veriyorum onu kusmuyor böyle giderse toparlayacak inşallah sütüm azaldı ama olanınıda kusuyor yani mama vermem deseydim çocuğum çok zayıf kalacak 3 gündür kullanıyorum ayın 18 inde tekrar bakılacak kilosuna ben sana yazarım gelişmeleri mesajımıda okuyamamışsın anlamadım ki niye facede varmısın sen nesibe kaya diye ekle ordan konuşuruz olmadı ama üzme kendini en kötü ihtimal mamayla toparlarsın çocuğu ne zayıf çocuklar sonradan tosun oluyor

üzerinde bezi ve bodysi oluyor bizim,ama ben söylediğinden bi 100 gram aşağısını gerçek kilosu olarak düşünüyorum

bu arada çok fazla ve düzensiz emzirmekte gaz yapıyo haberin olsun...
yok hiç direnmedi, ayakta uyuması 3 en fazla 5 dakika sürüyo, tam dalması içinde bi 5 dakika tutuyorum sonra yallah yatağına...

tamamen çıplak tarıyo, doğduğunda 3010 gr 2.ay da tartıldığında 5070 gr çıktı...

Allah yardımcın olsun valla ama istikrar çok önemli bu rutin işleminde, tekrar denemekten korkma sakın...

neden kilo almıyormuş canım bizim sorunumuz kusma sizinki ne doktor birşey dedi mi

cnm kilo alıyor bizimki 2800 doğdu ilk doğduklarında kilo kaybediyorlar zaten biliyorsun yani doğduğundan beri almış olduğu kilolar iyi doktor iyi diyor ama ben takıyorum işte doktorumuza göre gayet sağlıklı sanırım başkalarıyla kıyaslamakla hata yapıyorum

sağolun kızlar evet dediğiniz gibi doğum kilosunuda dikkate almam gerek 2800 doğdu 4800 olmuş kilo alımı iyi o zaman işte başkalarıyla karşılaştırmakta hata yapıyorum sonrada üzülüyorum doktora bile inanmıyorum araştırıyorum kendimede kızıyorum

kızlar ben hiç netten alışveriş yapmıyorum bütün bilgilerinizi veriyorsunuz telefon numaranızdan T.C kimlik no'ya kadar sıkıntı yaratmaz bana değil mi her site güvenli mi mesela asonun dediği ateşölçeri alayım dedim hepsiburadadan bir sürü bilgi istiyor ne dersiniz bilemedim??

e-bebekten alışveriş yapıyoruz canım ve çok memnunuz..aynen o ateşölçerden aldım geçen hafta..süper rahat kullanımı

canım biizm dokotr badisi ve beziyle tartıyor onları tahmini düşüp öle söylüyor zaten kilosunu
CAnım benim Allah yardımcın olsun ya,bebişim inşallah ii olcak
özgülcüm ve barayscım çok geçmiş olsun canlarım..
allah şialar vesin
saol canım benim
özgülece ve barays çokk geçmiş olsun acil şifalar kıyamazlar onlaraa
öyle tatlım hiç kıyılmıyor minişlere

canım ben hepsibuardaadan çok alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı tek sorun bazen ürünleri çok geç temin ediyolar o yüzden 3 ghaftada gelmeyen ürünüm bile var:S

e-bebekten alışveriş yapıyoruz canım ve çok memnunuz..aynen o ateşölçerden aldım geçen hafta..süper rahat kullanımı

anladım canım bende üye oldum siteye bakalım ilk kez deniycem bütün bilgilerimi sorunca tereddüt ettim baştan ama buradaki kızlarda netten alışveriş yapıyor sürekli okuyorum sorun olmaz herhalde güvenli site olduktan sonra...

canim bizimkide beziyle tartti 50gr ondan düsmüstü

canım ben hepsibuardaadan çok alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı tek sorun bazen ürünleri çok geç temin ediyolar o yüzden 3 ghaftada gelmeyen ürünüm bile var:S

saol canım bakalım deniycem bende nalanın tavsiye ettiği kitabı ve asonun ateşölçerini alıyorum,iyiki varsınız yaa

eşim sanal kart çıkaralım kredi kartını kullanman güvenli değil diyor yine alamadım yaaa pöfffff

İyi akşamlar bebekleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun.. Allah yardımcınız olsun..
kızlar of faranjit olmuşum ve antibiyotik kullanmak zorundaymışım. nefret ediyorum bu durumdan emzirmede kullanılan verdi ama içim rahat etmiyor.. lohusayken dikkat etmedim kendime acısı yeni yeni çıkıyor. yinede bebeğim hasta olmasında ben kendime razıyım

ay kızlar ne çok salgın varr..hasta olanlara geçmiş olsun..biliyosunuz bizde yeni atlattık..çok zor ya..
yazında bu güzelliği var..heran dışarı çıkabiliyonn..
kışın tıkandık kaldık pufffffff

geçmiş olsun cnm

al canım memnun kalırsın eminim ki.hepsiburadadn aldım ve ben netten inanılmaz alışveriş yapıyorum şimdilik başıma iş gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…