Arkadaşlar merhabalar hasta olan bebişlerede geçmiş olsun dikkat etmek lazım çok toplu alanlara götürmemek gerek allah bebişlerimizi korusun bizde önlemlerimizi alalım
arkadaşlar size bir sorum olucak bebişlerinizi doktor tartarken kıyafetleri oluyor mu bezi falan burda kiloları çıplak olarak tartılmış kilolarınız mı yoksa kıyafetleriylemi tartılıyor kıyafetleriyle tartılmış kilolarımı paylaşıyorsunuz cevap verirmisiniz
benim bebiş iki aylık oldu çıplak olarak tartım bugün 4800 geldi çok mu zayıf yaa doktor kıyafetleriyle tarttı 515o falan çıktı normal dedi ama çıplak 4800 siz çıplak kilolarınızımı paylaşıyorsunuz kıyafetleriylemi tartıyoır doktorunuz ayy anlatabildim mi çok uzattım :)
ne güzel işe yaramış.Bence bu rutin oturdumu bebekte alışıyo,böyle devam eder.
Benimkinde tutmadı henüz bu yöntem.Gaz yüzünden çığlığı basınca tekrar emziriyorum,10 dk sonra yine mama veriyorum,susmayınca yine emziriyorum falan derken karmakarışık olmuştu herşey,anladımki gazlı bebeklerde işe yaramıyo bu yönteminşallah ileride tekrar denicem bakalım.
peki uykuya dalmamak için direnmedimi hiç? sallanmaya alışık bebeği uyutmak zordur
Arkadaşlar merhabalar hasta olan bebişlerede geçmiş olsun dikkat etmek lazım çok toplu alanlara götürmemek gerek allah bebişlerimizi korusun bizde önlemlerimizi alalım
arkadaşlar size bir sorum olucak bebişlerinizi doktor tartarken kıyafetleri oluyor mu bezi falan burda kiloları çıplak olarak tartılmış kilolarınız mı yoksa kıyafetleriylemi tartılıyor kıyafetleriyle tartılmış kilolarımı paylaşıyorsunuz cevap verirmisiniz
benim bebiş iki aylık oldu çıplak olarak tartım bugün 4800 geldi çok mu zayıf yaa doktor kıyafetleriyle tarttı 515o falan çıktı normal dedi ama çıplak 4800 siz çıplak kilolarınızımı paylaşıyorsunuz kıyafetleriylemi tartıyoır doktorunuz ayy anlatabildim mi çok uzattım :)
nalan sana bravo ben denedim kızımı rutine sokmayı doğduğundan beri yok olmuyor o istemezse hiçbirşey olmuyor mesela uyandırdınmı yatagından alıyorum ayaktaysam yada oynama çalışıyorsam olduğu yerde uyuyor benim beslemek istrediğim anlarda ağzını sıkı sıkı kapatıyor hatta bazen bana vuruyor tırmalıyor falan :) yani ceren çok zor bir çocuk allah bana yardım etsin ne diyim
neden kilo almıyormuş canım bizim sorunumuz kusma sizinki ne doktor birşey dedi mi
Hepsiburada.com : Weewell Dijital Alın Termometre (2 Sn Ateş Ölçer) | Anne / Bebek / Çocuk
ben de bunu kullanıyorum alından ölçmek kulaktan daha kolay çünkü
kızlar ben hiç netten alışveriş yapmıyorum bütün bilgilerinizi veriyorsunuz telefon numaranızdan T.C kimlik no'ya kadar sıkıntı yaratmaz bana değil mi her site güvenli mi mesela asonun dediği ateşölçeri alayım dedim hepsiburadadan bir sürü bilgi istiyor ne dersiniz bilemedim??
canım biizm dokotr badisi ve beziyle tartıyor onları tahmini düşüp öle söylüyor zaten kilosunuarkadaşlar cevap verirmisiniz doktorunuz çıplak mı tartıyor yoksa kıyafetleriylemi, burda kilo paylaşımı yaparken çıplak olarak tartılmış kilolarınızımı paylaşıyorsunuz miracle krdnl25 cevap verirmisiniz ayy ben sinir oldumm
CAnım benim Allah yardımcın olsun ya,bebişim inşallah ii olcakkızlar tek tek alıntı yapamadım sağolun desteğiniz için cereni sürekli doktora götürüyorum geçen hafta kan tahlili idrar tahili hepsi yapıldı sürekli muayneden geçiyor ultrasonada girdi çok şükür sıkıntısı yok yani sağlıklı eşimede çok kızdım ama sabaha kadar o ilgilendi salona gelsemde sesini duyuyor kızlar çok zor ağlayınca sakinleştiriyorsun bu başka türlü emziği istiyor veriyoruz 10 dakika gözünü kapatıp emiyor sonra atıyor basıyor çığlığı eşim tam 2 saat böyle devam etti mamayı arttır demişsiniz 120 mle kadar arttırdımfazla verince kusuyor zaten inanın elimiz kolumuz bağlanıyor artık ne yapıcamızı hiç bilmiyorum düzelmeyecek ben artık eminim nalan sana bravo ben denedim kızımı rutine sokmayı doğduğundan beri yok olmuyor o istemezse hiçbirşey olmuyor mesela uyandırdınmı yatagından alıyorum ayaktaysam yada oynama çalışıyorsam olduğu yerde uyuyor benim beslemek istrediğim anlarda ağzını sıkı sıkı kapatıyor hatta bazen bana vuruyor tırmalıyor falan :) yani ceren çok zor bir çocuk allah bana yardım etsin ne diyim
saol canım benimözgülcüm ve barayscım çok geçmiş olsun canlarım..
allah şialar vesin
öyle tatlım hiç kıyılmıyor minişlereözgülece ve barays çokk geçmiş olsun acil şifalar kıyamazlar onlaraa
kızlar ben hiç netten alışveriş yapmıyorum bütün bilgilerinizi veriyorsunuz telefon numaranızdan T.C kimlik no'ya kadar sıkıntı yaratmaz bana değil mi her site güvenli mi mesela asonun dediği ateşölçeri alayım dedim hepsiburadadan bir sürü bilgi istiyor ne dersiniz bilemedim??
e-bebekten alışveriş yapıyoruz canım ve çok memnunuz..aynen o ateşölçerden aldım geçen hafta..süper rahat kullanımı
arkadaşlar cevap verirmisiniz doktorunuz çıplak mı tartıyor yoksa kıyafetleriylemi, burda kilo paylaşımı yaparken çıplak olarak tartılmış kilolarınızımı paylaşıyorsunuz miracle krdnl25 cevap verirmisiniz ayy ben sinir oldumm
canım ben hepsibuardaadan çok alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı tek sorun bazen ürünleri çok geç temin ediyolar o yüzden 3 ghaftada gelmeyen ürünüm bile var:S
eşim sanal kart çıkaralım kredi kartını kullanman güvenli değil diyor yine alamadım yaaa pöfffff
cANIM e-bebekte kapıda ödeme seçeneği var diye biliyorum bi bak istersen
İyi akşamlar bebekleri hasta olan anneler çok geçmiş olsun.. Allah yardımcınız olsun..
kızlar of faranjit olmuşum ve antibiyotik kullanmak zorundaymışım. nefret ediyorum bu durumdan emzirmede kullanılan verdi ama içim rahat etmiyor.. lohusayken dikkat etmedim kendime acısı yeni yeni çıkıyor. yinede bebeğim hasta olmasında ben kendime razıyım
al canım memnun kalırsın eminim ki.hepsiburadadn aldım ve ben netten inanılmaz alışveriş yapıyorum şimdilik başıma iş gelmedi.ben braun kulaktan ölçer alayım diyordum ama bu daha kullanışlı demişsin bunu alayım ozaman teşekkür ederim canım jokerde falan var mıdır acaba netten almak istemiyorum çünkü...
kızlar teşekkür ederim önerilerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?