2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkese,
evimize döndük bugün.annemden ayrılmak zor olduevim brbat durumda.annem görse it bağlasan durmaz der:)temizlikçiyi aradım pis karı ban haber vermeden başkasına aylıklı olarark başlamış.başkasını buldum bakalım nasıl biri yarın gelicek.başım fena çatlıyor gerginim zaten bir de üstüne kadın mevzusu.alıp başımı maldivlere gidesim geldi sadece kızımla ama:)

evine hosgeldin canim

hoşgeldin kuşum evineee:)))
hakikaten anneden ayrılmakçok zor oluyo.bide alişmıştırda sana asyayaa..şimdi evi sessizleşmiştir..
neyse saglık olsun
hehee:))benim annemde aynısını söylüyorr..hatta diyoki sen karı tutup temizletiyon ben onu bine katlarım one hiç bi boktan anlamıyo diyee başlıyo temizliğee:))
aman boşver şkerim kadınmı yok ev temizlicek

naloşş yatırdınmı duruyuu şekerim
beimkide kucagımda iyice dalmasını bekliom sonra bende yatışşş:))

canım öncelikle geçmiş olsun
eğer öksürük arttıysa dra gitmelisin canım
bize buhar falan veriyor bugün anca balgam atmaya başladı
benim oğluşumun bugün keyfi yerindeydi düzelmeye başladı çok şükür

canım badi ve bezle tartıyor sonra 100 gr düşüyor bizim dr.

özgülcüm ve barayscım çok geçmiş olsun canlarım..
allah şialar vesin
sağol canım benim çok zor damar bulma çalışmaları maalesef her hemşire çok iyi değil bu konuda

özgülece ve barays çokk geçmiş olsun acil şifalar kıyamazlar onlaraa
sağol canım

eve hoşgeldin aso sil baştan oldu yani eve geldin herşey aynı oldu yani olsun evim evim güzel evim derim her zaman insanın kendi evisi gibi olmuyor

ayyy baraycım nasıl dayandı kuzun.
hangi hastaneye götürmüştün canm
şimdi nasıl iyimi biraz kıyamammm onlaraa

iyi geceler annişler..Aso oooohh ne güzel evindesin..
ya bizim doktor normal kıyafetiyle tarttı hep..hatta o da diil de sekreteri tartıyodu..ama kayda geçerken kıyafeti düşmüyolardı yani..doğru nerden baksan 150 200 kıyafet e bi o kadar da cişi olsa bezinde :))
ya benim ooluşun huysuzluğu ağlaması yetmez gibi akşam geç vakitte uyku krizimiz oluyo..weee weee iiiya iiya nası deli gibi bağırıyo bilseniz..saç k.mak. sallama çarşafta sallama meme vs. tüm seçenekleri sunuyoruz ama imkanı yok susmuyo..en son yorgunluktan bitkin düşüp uyuyo garibim..sanırım hep belli saatlerde sancısı azıtıyo...bu gazın da kesin bi ççözümü yok yaa..uuff geçse zaman bir an önce...

bir de kızlar bebişleriniz uyanıkken napıyo???
benimki en fazla 10 15 dk kendi kendine ya da benim konuşmamla duruyo ondan sonra hep kucak hep huzursuzluk......

bir de kızlar bebişleriniz uyanıkken napıyo???
benimki en fazla 10 15 dk kendi kendine ya da benim konuşmamla duruyo ondan sonra hep kucak hep huzursuzluk......

çoğunu emerek geçiriyor ve altını değiştirmekle geçiyor bide 5 10 dk agu bugu ağlama zırlama sonrada uyumak istiyo ağlayarak 1 saat uyanık kalıyo ha uykuya dalmak içinde 1 saat sallıyorum bu ayrıntıyı atlamamak gerek sonra keyfine göre uyuyor 1 saat yada 15 dk yada 2 saat yani hiç bellideğil:97:

günaydın
Çooook güzel bir gün olur inşallah hepimiz için.
esin58 teşekkür ederim canım. Allah çocuklarımızdan uzat tutsun.

Günaydın kızlar...

Duru uyudu bende sizlere bi bakim dedim ama sabahın bu saatinde pek kimse yoktur burda, eskiden bu saatler en kalabalık saatlerdi topicte, hey gidi günler hey...

evine hosgeldin canim

sağolun kızlar.döndüm bakalım dakka bir gol bir sinirimi hoplattılar ama bugün çaresine bakıcam.eşimin ailesinden nefret ediyorum

günaydın anneler

günaydın. gözün aydın dönmüşsün evine. ne yaptılar ilk dakkadan merak ettim. aman takma boşver. sen emziren kadınsın söylenenleri duy unut..

günaydıınnnn... bız bu gece evımıze döncez bakalım neler beklıo bızı

Az kaldın prop. hiç dinlendin mi zannetmiyorum. demir eve dönünce düzelir diye düşün belki olur. hayırlısı olsun.

Cumartesi Rüzgar'ı da alıp ankaraya alışverişe gitmeyi dşünüyoruz sadece ankamall e . neler yasıycaz bakalım tavsiyeleriniz nelerdir ? emziricem ama yanıma mama da alsammı? biz kırşehirdeyiz bu arada ankara 2,5 saat sürüyor yol. Tırsıyorum ama çok da bunaldım :)

çocuklar genellikle arabada uyurlar. yol boyunca uyuyabilir tabi sonrasını bilemem. valla haklısın 4 duvar bir müddet sonra insanın üzerine geliyor. değişiklik olur senin için. rüzgarı bir sen bir eşin kucaklar durmazsa. iyi alışverişler olsun

sağol canım yolda uyur buyuk ıhtımal dedıgın gıbı. gerisini yaşayıp görücez artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…