2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen her ihtimale karşı biberonun içine toz şekilde koy mamayı, ordaki cafelere rica et sıcak su doldururlar. 3-4 ölçek mama koy.taze taze yesin bebiş.her ihtimale karşı. emzirme odaları var orada alt değiştirebilirsin veya emzirebilirsin.

alışveriş merkezleri çok sıcak oluyor o nedenle kalın giyinme mont alma içeri girerken ve spor ayakkabı ile dolaş.bebiş içinde arabasını mutlaka al.

arabanız var ise acity de özelcan bebe var chicco magazası orası peşin alımlarda ucuz oluyor. ankamall bana çok pahalı geliyor. biz genelde cepa da alışveriş yapıyoruz.joker bebe magazasından.

sağol canım yolda uyur buyuk ıhtımal dedıgın gıbı. gerisini yaşayıp görücez artık. :)

ben mersinden kayseriye geldim 15 gün önce.arabada uyumadı valla mendebur
bi öne bi arkaya tıpışlaya tıpışlaya..emzirmek de kolay olmadı zate arabada
inşaAllah sen sıkıntı çekmezsin :) görümcem fitil falan verirmiş yola çıkmadan
papatya çayı anason falan uyutan bişyler içir bence sen de :)

akçcım arabada uyuyolar genelde..karnı tok alti temizolunca sesi çıkmaz heralde..
benimkızım hiç ses etmez..daha gecen çıktık arabadada uyudu alişveriş yaparkende uyudu..
ama eylülden bişey yapamadimo ayrı heryere daliyor benim yaptiklarimi yapıyor kıyaetleri topluyor kucagına:)))
küçükken baş etmesi daha kolay valla

hadi geçmiş olsun.:94: bizim aşımızda çarşamba günü.

hadi gözün aydın canim..inşallah ateş falan yapmadan atlatırsın kuşumm

sağolun kızlar zaten nazlı bişiydi iyice nazlı olur bugün artık verem aşısında hiç ağlamadı diğer ikisinde çok ağladı yavrum
dilegece sizede Allah kolaylık versin.
esincim inşallah yavrum ya ateş falan yapmaz

fınfık geçmiş olsun..umarım sorun olmaz kurabiye için :))

akça walla iyi cesaret ediyorsunuz..biz doktor aşı vs. dışında bi yere gidemedik hiç..bi de mecburi uçak yolculuğu yaptık.. yani bebişin akıllıysa neden olmasın..ama benimkiyle gitsem avmye kesin 15 dk içinde yıkar ağlamalarıyla ortalığı

senin işin çok zor canım ya. annen gelemiyormu. . eşinde nöbetlere kalıyormus ya. yardım edecek birileri olsa belki biraz rahat edersin :44: sen anlattığında çok üzülüyorum ben.

selam herkese napıyosunuz bakalım.bugün feci bir gün yeni kadın geldi sabahtan beri telefondayım kadına da bakamadım salak viledayla siliş yerleri. dedim al şu bezi elinle sil yemekten sonra silicek deli mi ne sanki ben viledayla silemioyrum.

yapmaz kuşum endişe etme..
zaten calpol verirsin oda engeller
3 tane birden ayyy çok fena ya benim dr veremi yapacak zatürreyide yapicak..
öbürünü 1 hata sora yapcekk

kız olmazmi tam uyku evresine geçiyor hoopp bir kıvranma uykuda kaçıyor tabii..
gerçi benimki çok fazla gazlı degil ama yinede rahatsız ediyor kuzumu..

selam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu

selam kızlar arasıra okuyorum ama yazamıyuorum. öncelikle barays ve özgül çok geçmiş olsun Allah hepimizin bebeklerini korusun sağlık şifa versin. Valla işimiz zor arkadaşlar üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz yorgunluk stres bunlarda sinirlerimizi yıpratıyor dün akşam 2 saatliğine masalı kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık çocuk biz gelene kadar ağlamış sonrada huzurzusluğu devam etti tabi uyuduğunda 1.30 du eşimde bende yorgunluktan ölüyoruz.. bebeklerin bir günü diğerini tutmuyor.. yarın eşim 2 günlüğüne uludağa toplantıya gidiyor ohh ne güzel valla bende çok isterdim gitmek çok özledim kaymayı valla .. bende anneme gideceğim onda kalıcam inşallah masal biraz uslu olurda kuaför ve alışveriş işlerini hallederim. cuma günü kısmetse kuran okutucam biraz geç oldu ama kızımın kendini toparlamasını bekledim inşallah iyi geçer kızım rahatsız olmaz ne kadar pimpirikliyiz işte böyle sakınan gözede çöp batıyor.. bu arada arifoğlunda kendime süt artırıcı çay yaptırdım bugün itibari ile başlıyorum işe yararsa bilgi veririm. Nalancım bende tracy hoog un kitabına baktım dün dnr da yoktu en kısa zamanda alıp okuyacağım bana düzenli bir hayat hayal gibi geliyor ama masal kendi kendine bir uyumayı başarsa dünyalar benim olacak nasıl oldu da duru sallanmadan uyumayı başardı helal olsun maşallah subanallah kızıma tiyosunu biraz yazsana biz kitabı okuyana kadar senin izinden gidelim mesala günlük programınız nasıl? aso hoşgeldin evine kuzum Allah sabır versin kayınvalide zor kardeş valla bende çok uyuzum ona ama yapcak birşey yok zaten çocuktan sonra karı koca ilişkisi yıpranıyor bide onları araya sokarak köprüleri yakamam ben postamı koydum allahtan kadın kocama yetiştiren biri deği iki medeni insan gibi kkonuştuk meğer kadın benden çok dertliymiş bende anlattım orta yolu bulduk hala gıcığım o başka .... prop umarım dinlenmiş güzel vakit geçirmişsindir fınkfınk hadi aşın mübarek olsun inşallah ateşi falan çıkmaz ben gelir gelmez şurup vermiştin bide 5 saat sonra biz çok rahat atlatmıştık inşallah sizin de öyle olur bence ateşnin çıkmasını beklemeden ver şurubu boşuna acı çektirme yawru kuşuma.. herkese selam eder yanaklarından öperin bebişlerinizle mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…