- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
canım iyiki doğmuşsun yeni yaşın kutlu olsun . ay çok duygulandım benimde kızım regl olucak ergen olucak çok güzel bir duygudur eminim Allah kızına hepimizin yavrularına güzel kaderler yazsın inşallahselam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
yaşasınnn gazımız bitti sonunda çok şükür yarabbimmmmm
sen her ihtimale karşı biberonun içine toz şekilde koy mamayı, ordaki cafelere rica et sıcak su doldururlar. 3-4 ölçek mama koy.taze taze yesin bebiş.her ihtimale karşı. emzirme odaları var orada alt değiştirebilirsin veya emzirebilirsin.
alışveriş merkezleri çok sıcak oluyor o nedenle kalın giyinme mont alma içeri girerken ve spor ayakkabı ile dolaş.bebiş içinde arabasını mutlaka al.
arabanız var ise acity de özelcan bebe var chicco magazası orası peşin alımlarda ucuz oluyor. ankamall bana çok pahalı geliyor. biz genelde cepa da alışveriş yapıyoruz.joker bebe magazasından.
ben mersinden kayseriye geldim 15 gün önce.arabada uyumadı valla mendebur
bi öne bi arkaya tıpışlaya tıpışlaya..emzirmek de kolay olmadı zate arabada
inşaAllah sen sıkıntı çekmezsin :) görümcem fitil falan verirmiş yola çıkmadan
papatya çayı anason falan uyutan bişyler içir bence sen de :)
akçcım arabada uyuyolar genelde..karnı tok alti temizolunca sesi çıkmaz heralde..
benimkızım hiç ses etmez..daha gecen çıktık arabadada uyudu alişveriş yaparkende uyudu..
ama eylülden bişey yapamadimo ayrı heryere daliyor benim yaptiklarimi yapıyor kıyaetleri topluyor kucagına:)))
küçükken baş etmesi daha kolay valla
fınfık geçmiş olsun..umarım sorun olmaz kurabiye için :))
akça walla iyi cesaret ediyorsunuz..biz doktor aşı vs. dışında bi yere gidemedik hiç..bi de mecburi uçak yolculuğu yaptık.. yani bebişin akıllıysa neden olmasın..ama benimkiyle gitsem avmye kesin 15 dk içinde yıkar ağlamalarıyla ortalığı
yaşasınnn gazımız bitti sonunda çok şükür yarabbimmmmm
selam kizlar
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
selam kizlar
Al benden de o kadar..İki bebekle daha da zor..Ekstra izin yok. Ben rapor aldım bir 10 gün,bitince yeniden alıcam..Rapor almak ta zorlaşmış artık..benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak
MaşallahE.A.S.Y. yöntemi bizde işe yaradı arkadaşlar, kızım bir gün içerisinde toplam 7 kere uyuyor, gün içerisinde her seferinde 1.5 saat uyuyo, gecede 23 den sabah 7 ye kadar.
Her gün aynı sistemi uyguluyoruz, günümüz sabah 7 de başlıyo, önce emme işlemi, sonra altı temizleniyo, sonra biraz oyun oynama, gaz çıkartma, banyo gibi işlemler ve 1.5 saat sonra tekrar uyku...
Şimdilik her şey yolunda gidiyo bakalım böle devam edecek mi?
geçmiş olsun canımmerhabalar;
kızlar bizim tedavimiz devam ediyor oğlum halen tam iyileşmedi
sabah 2 serum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
akşamları da 1 derum, buruna ilaçlı buhar ve soğuk buhar veriliyor
bugün daha iyi oğlum
ama damar yolu bulmaya çalışıyorlar derken oğlumun canı çok yandı çok üzüldüm walla
kimseyi dinlemeyecem oğlumu kimseye yaklaştırmayacam ufacık oğlum serumtakılacak diye çok ağladı
ağlamaktan yorgun düşüp uyudu
Bizim doktorumuz badisiyle tartıyorarkadaşlar cevap verirmisiniz doktorunuz çıplak mı tartıyor yoksa kıyafetleriylemi, burda kilo paylaşımı yaparken çıplak olarak tartılmış kilolarınızımı paylaşıyorsunuz miracle krdnl25 cevap verirmisiniz ayy ben sinir oldumm
Canım allah yardımcın olsun,inşallah bu durum bir an önce geçer.kızlar tek tek alıntı yapamadım sağolun desteğiniz için cereni sürekli doktora götürüyorum geçen hafta kan tahlili idrar tahili hepsi yapıldı sürekli muayneden geçiyor ultrasonada girdi çok şükür sıkıntısı yok yani sağlıklı eşimede çok kızdım ama sabaha kadar o ilgilendi salona gelsemde sesini duyuyor kızlar çok zor ağlayınca sakinleştiriyorsun bu başka türlü emziği istiyor veriyoruz 10 dakika gözünü kapatıp emiyor sonra atıyor basıyor çığlığı eşim tam 2 saat böyle devam etti mamayı arttır demişsiniz 120 mle kadar arttırdımfazla verince kusuyor zaten inanın elimiz kolumuz bağlanıyor artık ne yapıcamızı hiç bilmiyorum düzelmeyecek ben artık eminim nalan sana bravo ben denedim kızımı rutine sokmayı doğduğundan beri yok olmuyor o istemezse hiçbirşey olmuyor mesela uyandırdınmı yatagından alıyorum ayaktaysam yada oynama çalışıyorsam olduğu yerde uyuyor benim beslemek istrediğim anlarda ağzını sıkı sıkı kapatıyor hatta bazen bana vuruyor tırmalıyor falan :) yani ceren çok zor bir çocuk allah bana yardım etsin ne diyim
Benim kocamın da doğum günü zeyn,hatta aynı yaştasınız 78 doğumlu:)selam kizlar
parise gitmeyen varmı halaa benım gibii:92::78:
selam kızlarrr
kızımı uyuttum biraz iş yaptım. banyo da yapayım dıyorum ama uyanırsa die yapamadım . akşam yaparım artık eşim gelınce.
bişi sorcam kızlar tuvaletmı yaparken çok acıyor popomağlıyarak yapıyorum resmen. ne ii gelırkı fikri olan varsa lütfen yazsın
ben:84::84::84:
bu konuda en deneyimlimiz aso bence. benimde çok ağrıyordu doktor bir krem verdi. onu kullanıyorum biraz iyi gibi. sende bir doktora git istersen. bende kasık fıtığıı olduğu için ıkınmam da yasak zaten sancılardan hala kurtulamadım. tahlil yaptırmalıyım ama doktorada gitmek istemiyorum artık.
eşim e dedim bugün 34 e giriyorsun artık 33 oldun diye,kabul etmiyorrdilemma_ canıım bende 78 liyim. ama 33 yaşındayım. zaten 30 lara zor alıştım. dur yavaş gidelim.
ben:84::84::84:
canım iyiki doğmuşsun yeni yaşın kutlu olsun . ay çok duygulandım benimde kızım regl olucak ergen olucak çok güzel bir duygudur eminim Allah kızına hepimizin yavrularına güzel kaderler yazsın inşallah
nice güzel yaşlara canım. ailenle bir ömür mutlu yaşarsın inşallah.
ay birde onlar var değil mi. 4 yaşında kızım geldi aklıma.
o da yaşayacak. hep dönem bunlar işte. kaç yaşında kızın?
sağol canım. joker magazası orda da var mothercare de var. hem indirim zamanı uygun bişeyler bulabılırım dıye umit ediyorum bakalım:)
bizimki dr a falan gıderken arabada uyuyor ama bı gunlerı bı gunlerını tutmadıgı ıcın bilemiyorum uyur inşallah:)
emzirip öyle çıkarız yola . 2 kişiyiz idare ederiz heralde inşallah:)) evet bıraz daha buyuk olunca ayaklanınca daha zor olur gıbı gelıyor bana da , yeğenimden biliyorum:))
valla bizde hiç bi yere gıtmedık ama kırkımız da cıkmıs oluyo gidelim artık. o da alışsın gezmeye :))
gözün aydın canım darısı basımıza . demek 3 aylık olunca bitcek bu işkence . umut oldun bana :))
doğum günün kutlu olsun canım. kızında buyuycek artık genc kız olcak paylasımlarınız artcak ne güzel maşallah
Al benden de o kadar..İki bebekle daha da zor..Ekstra izin yok. Ben rapor aldım bir 10 gün,bitince yeniden alıcam..Rapor almak ta zorlaşmış artık..
MaşallahBiz de kendi kendimize bir düzen oturttuk.Gece uykuları çok şükür iyi Gündüz öyle takılıyoruz açıkçası,ikiz olunca kural mural hak getire ......gerekirse paşa paşa sallıyorum valla..Gaz sorunumuz olmadı şükür.Ama tek başıma baktığım için,birini emzirirken ya da mama yedirirken,diğeri ağlıyorsa ana kucağında sallıyorum..Emziğe de alıştırdım,büyük kurtarıcı çünkü..
Ama bu kitap okunmaya değer sanırım,anlattığına göre
geçmiş olsun canım
Bizim doktorumuz badisiyle tartıyor
Canım allah yardımcın olsun,inşallah bu durum bir an önce geçer.
Benim kocamın da doğum günü zeyn,hatta aynı yaştasınız 78 doğumlu:)
Doğum günnü kutlu oldun canım,ailenle nice yıllara
Kızın da genç kız olmuş annesi,iyi hadi
zeyn doğum günün kutlu olsun canm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?