2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
canım iyiki doğmuşsun yeni yaşın kutlu olsun . ay çok duygulandım benimde kızım regl olucak ergen olucak çok güzel bir duygudur eminim Allah kızına hepimizin yavrularına güzel kaderler yazsın inşallah

sağol canım. joker magazası orda da var mothercare de var. hem indirim zamanı uygun bişeyler bulabılırım dıye umit ediyorum bakalım:)

bizimki dr a falan gıderken arabada uyuyor ama bı gunlerı bı gunlerını tutmadıgı ıcın bilemiyorum uyur inşallah:)

emzirip öyle çıkarız yola . 2 kişiyiz idare ederiz heralde inşallah:)) evet bıraz daha buyuk olunca ayaklanınca daha zor olur gıbı gelıyor bana da , yeğenimden biliyorum:))

valla bizde hiç bi yere gıtmedık ama kırkımız da cıkmıs oluyo gidelim artık. o da alışsın gezmeye :))

yaşasınnn gazımız bitti sonunda çok şükür yarabbimmmmm

gözün aydın canım darısı basımıza . demek 3 aylık olunca bitcek bu işkence . umut oldun bana :))

selam kizlar
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu

doğum günün kutlu olsun canım. kızında buyuycek artık genc kız olcak paylasımlarınız artcak ne güzel maşallah

selam kizlar

nice güzel yaşlara canım. ailenle bir ömür mutlu yaşarsın inşallah.
ay birde onlar var değil mi. 4 yaşında kızım geldi aklıma.
o da yaşayacak. hep dönem bunlar işte. kaç yaşında kızın?

benim doğum iznim bitti bile rapor alıcam ilk dönem bitene kadar yazıklar olsun bu devlete ya el kadar bebekleri annesiz bırakıyo resmen verdkleri izin süresine bak
Al benden de o kadar..İki bebekle daha da zor..Ekstra izin yok. Ben rapor aldım bir 10 gün,bitince yeniden alıcam..Rapor almak ta zorlaşmış artık..

Maşallah Biz de kendi kendimize bir düzen oturttuk.Gece uykuları çok şükür iyiGündüz öyle takılıyoruz açıkçası,ikiz olunca kural mural hak getire ......gerekirse paşa paşa sallıyorum valla..Gaz sorunumuz olmadı şükür.Ama tek başıma baktığım için,birini emzirirken ya da mama yedirirken,diğeri ağlıyorsa ana kucağında sallıyorum..Emziğe de alıştırdım,büyük kurtarıcı çünkü..
Ama bu kitap okunmaya değer sanırım,anlattığına göre
geçmiş olsun canım
Bizim doktorumuz badisiyle tartıyor
Canım allah yardımcın olsun,inşallah bu durum bir an önce geçer.
selam kizlar
Benim kocamın da doğum günü zeyn,hatta aynı yaştasınız 78 doğumlu:)
Doğum günnü kutlu oldun canım,ailenle nice yıllara
Kızın da genç kız olmuş annesi,iyi hadi

selam kızlarrr
kızımı uyuttum biraz iş yaptım. banyo da yapayım dıyorum ama uyanırsa die yapamadım . akşam yaparım artık eşim gelınce.
bişi sorcam kızlar tuvaletmı yaparken çok acıyor popom ağlıyarak yapıyorum resmen. ne ii gelırkı fikri olan varsa lütfen yazsın

zeyn doğum günün kutlu olsun canm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllaraa

dilemma_ canıım bende 78 liyim. ama 33 yaşındayım. zaten 30 lara zor alıştım. dur yavaş gidelim.

selam kizlar..

herkes iidir inşallah..

haftasonu annemlere gittik halalar teyzeler kuzenler herkes gelmiş tutkuyu görmeye bi sürü hediye almişlar bebişime :)
hiç inanmiolardi bana,emzir koy kenara kalk evinle kendinle ilgilen diolardi wc ye gidemiom diodum dudak büküyolardi hadi canııımmm diye.dün şahit oldular allah güç kuvvet sabir versin dediler :))

bu konuda en deneyimlimiz aso bence. benimde çok ağrıyordu doktor bir krem verdi. onu kullanıyorum biraz iyi gibi. sende bir doktora git istersen. bende kasık fıtığıı olduğu için ıkınmam da yasak zaten sancılardan hala kurtulamadım. tahlil yaptırmalıyım ama doktorada gitmek istemiyorum artık.

bende doktora gitmek istemıyorum
bide bu çıktı offf bi rahatlık yook

dün bızde dışarı çıktık. avm gittik.
heryerde indirim var. ama bakamadım çok fazla. kendı başına gidicen. acele atmeden keyfini çıkara çıkara gezcen ne güzeelll olacakk ama nerdeee

parise ben bir kere gidebildim pek bir pok da anlamadım zaten canım yandı şimdi düzelmiştir sanırım ama masaldan zaman kalmıyor allahtan kocalar anlayışlı onunda pek hali yok çünkü işte yorul gel masala bak yorul paris yolculukları bizler için biraz hayal gibi biraz büyüsün düzene oturur sanırım bide ben hamileleğimde bile gidememiştim yasaktı düşünün yani acıyın ulenn bana

dilemma senin için daha zor be şekerim vize problemin iki kat zor allah yardımcın olsun gerçi bu biraz beceri işi sanıyorum abiminde ikizleri var bizden 5 hafta büyük maşallah herşeyleri düzenli iş kadında bitiyor sanırım ben zaten bitiiğim yorgunluktan elim ayağım titriyor bazen ne parisi beee

zeyn doğum günün kutlu olsun canm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllaraa

kizlar cok sagolun allah razi olsun
allah hepimize saglikli mutlu huzurlu yillar nasip etsin evlatlarimizla birlikte zaman su gibi akiyor kizimi dogudugumda 20 yasindaydim nasilda zaman gecmis simdi gec kiz oldu yavrum darisi bebeklerimzin basina insallah onlarinda ergenliklerini görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…