parise ben bir kere gidebildim pek bir pok da anlamadım zaten canım yandı şimdi düzelmiştir sanırım ama masaldan zaman kalmıyor allahtan kocalar anlayışlı onunda pek hali yok çünkü işte yorul gel masala bak yorul paris yolculukları bizler için biraz hayal gibi biraz büyüsün düzene oturur sanırım bide ben hamileleğimde bile gidememiştim yasaktı düşünün yani acıyın ulenn bana
Valla aynen canım.Hamileyken de yoktu bizim.riskli gebelik grubundaydım sonuç olarak..daha önce bir düşüğüm de vardı malum..
geçenlrde denedik ama ben dayanamadım yaao nasıl bir acı,ilk kez yapar gibi..ama kaçınılmaz o acı oluyor sanırım..eşime yazık,bir an önce gitmemiz lazım paris mi her ne haltsa işte[/QUOT
valla sanki ilk kez beraber oluyor gibiydim alışacaz artık benimde düşüğüm vardı ne çok sabretmişiz helal bize en büyük alkış eşler
zeyn iyi ki doğdun, mutlu yaşlar....
yasemincevre çok güldüm yazdıklarına:)))) paris hepimiz için aklımızda kalan güzel bir anıdan ibaret artık...
selam millet
zeyn doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara evlatlarınla inşallah
kızlar e-bebekte bi damla var..huzursuzluğa ve uykusuzluğa karşı diyo..kullanan ya da duyan var mı??
Sonno Uykusuzluk,Huzursuzluk Gidermeye Yardımcı Damla - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar e-bebekte bi damla var..huzursuzluğa ve uykusuzluğa karşı diyo..kullanan ya da duyan var mı??
Sonno Uykusuzluk,Huzursuzluk Gidermeye Yardımcı Damla - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
hadi gazanız mübarek olsun. inşallah huysuzluk ateş yaşamazsınızmerhaba herkese
biz aşımızı olduk gelik:26:
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yılaraselam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
iyi yapmışsın canım bir güzel dök içinekileri anlasın ne yaptığınıkızlar bişey sorucam bu anason çayı eczanelerde granül olarak yok galiba dimi anason içir yada içirdim diyenler nerden buluyor aktardan alıpta mı içiliyor ay birde onu denesem sakinleştiremiyorum çocuğu kucaktan inince bastı çığlığı 12 saat uykusuz kalıyor hemde enerjik pes yani
onlar arasaymış o zamanaso evine gelmişsin gözünaydın canım ay bu koca tarafları deli mi ne
bende 1 aydır hiç aramadım onu söylemişer sanki başımı kaşıyacak halim vaktim varda birde onları arıcakmışım pehhh boş ver hayatım hiç sinirini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?