2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla aynen canım.Hamileyken de yoktu bizim.riskli gebelik grubundaydım sonuç olarak..daha önce bir düşüğüm de vardı malum..
geçenlrde denedik ama ben dayanamadım yaao nasıl bir acı,ilk kez yapar gibi..ama kaçınılmaz o acı oluyor sanırım..eşime yazık,bir an önce gitmemiz lazım paris mi her ne haltsa işte

zeyn iyi ki doğdun, mutlu yaşlar....

yasemincevre çok güldüm yazdıklarına:)))) paris hepimiz için aklımızda kalan güzel bir anıdan ibaret artık...

selam millet
zeyn doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara evlatlarınla inşallah

ceren nasıl oldu fıstığım kusmaları azaldımı Allah yardımcın olsun masal rahatsızlandığında ilaç içerken hep kusuyordu çok zor be arkadaşım hemen geçsin hemen

ben bu gece annemdeydim eşime çok kızdım anneme geldim ay içime attım ya o tavrını gıcık oldum cerenin yanında sesimide yükseltemedim kavga edemedim bu akşam ceren annemdeyken eve gidip eşimi bekliycem telefonlarına çıkmıyorum benim çocuğumun yanında öyle davranmak neymiş gösteririm ona anne olmak ne tuhaf kavga için bile zaman yaratmaya çalışıyorum:)

malumunuz hiç uyumayan bir kızım var sabah 9 da sızdı uyuyor şimdi annemide kardeşimide mahvetti onlarda harap ve bitap yerlerdeler :) amann her gün bir huy çıkarıyor bu gecede kucaktan inmek istemedi kızlar bişey sorucam bu anason çayı eczanelerde granül olarak yok galiba dimi anason içir yada içirdim diyenler nerden buluyor aktardan alıpta mı içiliyor ay birde onu denesem sakinleştiremiyorum çocuğu kucaktan inince bastı çığlığı 12 saat uykusuz kalıyor hemde enerjik pes yani

krdln anoson yerine neo baby şurup versene cnm.
bu şurup bızı çok rahatlattı . karın ağrısına falan ii gelıyormuş uykuda yapıyormuş

aso evine gelmişsin gözünaydın canım ay bu koca tarafları deli mi ne
bende 1 aydır hiç aramadım onu söylemişer sanki başımı kaşıyacak halim vaktim varda birde onları arıcakmışım pehhh boş ver hayatım hiç sinirini bozma

valla bızde işe yaradı canım. gece 2ye kadar ağlıyordu bızm hacıyatmazda
tavsiye etmişler eşim öyle almış.eczacıda çok rahat etçeksınız demış.
bi dene istersen .:82:

slm kızlar

zeyn dogumgunun kutlu olsun nıce senelere....

benımde kızım kusuyor.. sonra yenıden emmek istiyor.. vermıyorum kısa sure.. mıdesı yatışşın diye..

yarın kırkımız çıkıyor.. bakalım neler olacak... nereye gıtsem dıye duşunuyorum... bu arada son kırkı çıkın bızız galıba topıkte..

aso allah sabır versın... hem rahatsızsın, hem yenı dogum yaptın.. sana bırak yardımcı olmayı birde sorun oluyorlar.. bence hıç konuşma artık... kötu insanlar ne olacak...

merhaba herkese

biz aşımızı olduk gelik:26:
hadi gazanız mübarek olsun. inşallah huysuzluk ateş yaşamazsınız

selam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yılara kızın için de sevindim inşallah ağrılı olmaz çünkü regl deyince aklıma direk karın ağrıları geliyor :S

iyi yapmışsın canım bir güzel dök içinekileri anlasın ne yaptığını

benim eltimin kızı veriyodu anason.. poşet anason çayı alıyodu, yarım su bardağı suya salıp 5 çay kaşığı veriyodu akşamları.. uyuyodu bebişi..

onlar arasaymış o zaman

Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık

selam kıslarrr nasılsınız ben uzun zamandır takip edemiyorum burayı mercanım büyüyor hergecen gun dahada iyi artık gülücüklerimizde başladı cadı kızım maşşallahhh çok uslu .bu arada ben sizlerden çok çok önce dogum yaptıgım için iznim bitti ve 1 haftadır çalışıyorum kızıma annem bakıyor sütümüzü sagıp ertesi gun içiriyoruz herkesi merak ediyorum okuyacagım bundan sonra yazdıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…