2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık

canım bizim doktorumuz annem sütü aldıgı için yaz aylarına kadar vermene gerek yok dedi eğer emiyorsa verme zaten hitiyacını karşılıyor aldıgı hep sıvı ve kış şuan

ben su vermıyorum... herkesın dedıgını asla takma... bana komşum sureklı hep yatırıyorsun kafası uzun olacak deyıp duruyor.. bende kusuyor ama yan yatması lazım dedıkte ben hep duz yatırdım deyıp delı edıyor benı.. bende artık eve almıyorum...

herkese selam kızlar,sabahtan beri Alya hanım hiç uyumadı,tam uyudu diye yatırıyorum 15dk sonra gözler fıldır fıldır,şimdi emme keyfi yapıyo.

bazen benimde oluyo,kanıyo falan.Ben zeytinyağı sürüyorum içine doğru,birde kantoron yağı.Hafifliyo acısı baya,dene istersen

Zeyn canım doğum günün kutlu olsun

Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık

ben veriyorum canım 2-3 çay kaşığı..

parise gitmeyen varmı halaa benım gibii :92::78:
ben gittim gitmez olaydım kocama gıcık oldum akşam anası yüzünden.
of ya cuma günüki kuran gözümde büyüyor allah günah yazmasın çok yorgunum yaaa
yasemincimallah kabul etsin canım.
evet canım evimdeyim artıık.keşke kalsaymışım biraz daha.kocam çok gıcık etti beni.neymiş efendim beyimiz annesine gidip 1 hafta kalamıyomuş banane git kal dedim.sanki sen benim annemde mi kalıyosun dedim. diyoki yazlığa feliyorum ya yazın.sanki yazlığa annemi görmeye geliyor tövbe yarabbim. anası kagfasına göre bursada mevlüt ayarlamış.iyice dellendim.eşim beni delirtti uyuzum ona çok.sabaha kadar delirdim sinirrimden akşam 2 saat hüngür hüngür ağladım.sonrada ağlama benim sizden başka kimim var diyor.aptal ailesi yüzünden doğumdan beri kocamla aram bir garip.sabahı zor ettim.aradım kaynanamla çatır çatır kavga ettim.nişanlıykenden şimdiye kdr olan zehirlerimi döktüm.ağlamaya başladı.beni yalancılıkla suçladı.yanlış düşünüyomuş ayrıca.neyse işte sonunda barış imzaladık.bir daha dedim sakın arkamdan konuşma gel yüzüme de.geçmişi unutalım önümüze bakalım dedim. yine başladı ağlamaya.sen benim ceylan gözlümsün kızımsın kocanla niye aranızı bozayım diye ağladı.dedim hadi hadi barışalım ama bi daha olmasın.
böyle işte bakalım bugünden sonra beni neler bekliyor.yine de içimden affetmedim hala uyuzum kadına

Benim de kaynanam dili damağı kuruyo bu çocuğun su verin dedi ben vermedım. sonuçta rezene içirince su da içirmiş oluyorum ama sadece su vermedım.

sağlık ocağından aradılar yarın kilo boy için çağırdılar. sağlık bakanlığı mı ne istiyormuş. sabahın köründe 8.30 da gitçez

aso kayınvalıden gibi insanlar önce istediklerini yaparlar, sonra yuzune söyleyınce unut sen derler, ama kısa sure içinde aynı şeyleri tekrar ederler.. yerleşik huylar asla degişmez... en iyisi hiçççç görüşmemek.. küs kalmak daha iyi olur bence.. en azından konuşmak zorunda olmazsın..

maglum her ailede böyle bır tane dengesız mevcuttur... kırkından sonra asla degişmezler...

aso ii demişsin kaynanana bide ceylan gözlümsün mü diyoo .
ayyy bunları napmalı ...olmasalar keşkeeee
benmkı 1 haftadır gelmıyor aman gelmesınn çok rahatız kızmla . bende hep kızıma sevme onları kaka onlar dıyorum .
bende nefret ediyorum eşimin ailesinden

zaten sevmıyordum iice nefret ettım.
ilk torunları bide bir iğne bile takmadılar. babanem babanem demesını bılıyor uyuzzz
laf soktum ama ..
güya bebek arabası alcaklar ne zaman bılmem borçları varmış biraz daha durun iisini alcam diyor. sanki ferrari alacak
eşime diyorum alalım dıye o da bişey diyemıyor.
ayyyyyyyy o kadar sinirler ki anlatamammmm
keşke başka şehırde olsalar offffffffffffffff

ama Allah büyük.
ilk evlendiğimizde nereye gıtse benıde götürcekti biri gelse benıde çağırıyordu . hiç birine gitmedim
ben öyle sevmem yaşlılarla oturmayı dedım bidaha dıyemedı .
onun istediği gelın onunla gezmelere gidecekmiş .
eşimin kardeşi evlencem diyormuş. kız evlenip boşanmış bir çocucuğu varmış. annesı babası ayrıymış. ona üzülüyordu . alsın gelınını gıtsın gezsın
inşallah düğünü olurda bende elimi kolumu sallayarak giderim hiç birşey takmıcazz. onlar ne düğünde ne çocukda bişey takmadılar... herşey sırayla . eşim takalım derse olay çıkarırım vallaaa yemın ettım zamanında ben.

ayy ne dertliymişim
kaynana diyince tutamıyorum kendımı yazınca rahatlıyorum en azından :)

nasıl görüşmeyim ki?keşke elimde olsa kocamın alesi onları görüştürmeyerek 3 kuruşluk insanların günahını mı taşıyım.bundan sonra bakalım nolcak
evet canım ceylangözlüsüymüşüm.dünden beri çok gerginim acayip başım ağrıyor.ben de diyorum sevme kızım diye:::::::::::::::::)))))) sevmesinler onları hiç

sen de çok dertiymişsin kız yaren:))) ben de öyleyim bugüne kdr yaptıklarını dedim.uydurma dedi bana.elimde kalcaktı az daha.bide hüngür hüngür ağlıyo telde sahteden

sen de çok dertiymişsin kız yaren:))) ben de öyleyim bugüne kdr yaptıklarını dedim.uydurma dedi bana.elimde kalcaktı az daha.bide hüngür hüngür ağlıyo telde sahteden

ahh ahhh sorma valla çok dertliyimm
ilk zamanlar eşimle çok kavga ediyorduk sırf kaynanam yüzünden.
artık bişey demıyorum eşimde üzülüyor hemde tartışıyoruz die. arada laf sokuyorum tabii
o da bılıyor neyın ne olduğunu
heyy Allahım ya ne gıcıklarrr:84:

en iyisi hiçççç görüşmemek.. küs kalmak daha iyi olur bence.. en azından konuşmak zorunda olmazsın..
ne demek küsmek görüşmemek. her ne kadr sevilmese uyuz olunsa da kadınların oğullarıyla evliyiz dikkatini çekerim.. insan en azından eşine olan saygısından dolayı küsmez. hiç katılmıyorum..

yorgunum kızlarrr... evi temizledim, yemekler yaptım. artık insan yaşayacak yere benzedi ev. adam gibi yemek de yiyebilcez 2 gün. eşim bu hafta 15-23 saatleri arasında çalışıyor. o işe gitmeden hepsini halletim. emzirip emzirip babasına verdim, bi de üstüne duş aldım rahat rahat, çok özlemişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…