Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık
selam kızlarrr
kızımı uyuttum biraz iş yaptım. banyo da yapayım dıyorum ama uyanırsa die yapamadım . akşam yaparım artık eşim gelınce.
bişi sorcam kızlar tuvaletmı yaparken çok acıyor popomağlıyarak yapıyorum resmen. ne ii gelırkı fikri olan varsa lütfen yazsın
Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık
ben gittim gitmez olaydım kocama gıcık oldum akşam anası yüzünden.parise gitmeyen varmı halaa benım gibii:92::78:
yasemincimallah kabul etsin canım.of ya cuma günüki kuran gözümde büyüyor allah günah yazmasın çok yorgunum yaaa
evet canım evimdeyim artıık.keşke kalsaymışım biraz daha.kocam çok gıcık etti beni.neymiş efendim beyimiz annesine gidip 1 hafta kalamıyomuş banane git kal dedim.sanki sen benim annemde mi kalıyosun dedim. diyoki yazlığa feliyorum ya yazın.sanki yazlığa annemi görmeye geliyor tövbe yarabbim. anası kagfasına göre bursada mevlüt ayarlamış.iyice dellendim.eşim beni delirtti uyuzum ona çok.sabaha kadar delirdim sinirrimden akşam 2 saat hüngür hüngür ağladım.sonrada ağlama benim sizden başka kimim var diyor.aptal ailesi yüzünden doğumdan beri kocamla aram bir garip.sabahı zor ettim.aradım kaynanamla çatır çatır kavga ettim.nişanlıykenden şimdiye kdr olan zehirlerimi döktüm.ağlamaya başladı.beni yalancılıkla suçladı.yanlış düşünüyomuş ayrıca.neyse işte sonunda barış imzaladık.bir daha dedim sakın arkamdan konuşma gel yüzüme de.geçmişi unutalım önümüze bakalım dedim. yine başladı ağlamaya.sen benim ceylan gözlümsün kızımsın kocanla niye aranızı bozayım diye ağladı.dedim hadi hadi barışalım ama bi daha olmasın.aso evine gelmişsin gözünaydın canım ay bu koca tarafları deli mi ne
bende 1 aydır hiç aramadım onu söylemişer sanki başımı kaşıyacak halim vaktim varda birde onları arıcakmışım pehhh boş ver hayatım hiç sinirini bozma
nasıl görüşmeyim ki?keşke elimde olsa kocamın alesi onları görüştürmeyerek 3 kuruşluk insanların günahını mı taşıyım.bundan sonra bakalım nolcakaso kayınvalıden gibi insanlar önce istediklerini yaparlar, sonra yuzune söyleyınce unut sen derler, ama kısa sure içinde aynı şeyleri tekrar ederler.. yerleşik huylar asla degişmez... en iyisi hiçççç görüşmemek.. küs kalmak daha iyi olur bence.. en azından konuşmak zorunda olmazsın..
maglum her ailede böyle bır tane dengesız mevcuttur... kırkından sonra asla degişmezler...
evet canım ceylangözlüsüymüşüm.dünden beri çok gerginim acayip başım ağrıyor.ben de diyorum sevme kızım diye:::::::::::::::::)))))) sevmesinler onları hiçaso ii demişsin kaynanana bide ceylan gözlümsün mü diyoo .
ayyy bunları napmalı ...olmasalar keşkeeee
benmkı 1 haftadır gelmıyor aman gelmesınn çok rahatız kızmla . bende hep kızıma sevme onları kaka onlar dıyorum .
bende nefret ediyorum eşimin ailesinden
sen de çok dertiymişsin kız yaren:))) ben de öyleyim bugüne kdr yaptıklarını dedim.uydurma dedi bana.elimde kalcaktı az daha.bide hüngür hüngür ağlıyo telde sahteden
ne demek küsmek görüşmemek. her ne kadr sevilmese uyuz olunsa da kadınların oğullarıyla evliyiz dikkatini çekerim.. insan en azından eşine olan saygısından dolayı küsmez. hiç katılmıyorum..en iyisi hiçççç görüşmemek.. küs kalmak daha iyi olur bence.. en azından konuşmak zorunda olmazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?