2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet asenam asla arada küslük olmamali bazı şeylerini görmezden ve duymazdan geliceksin..
arada eşler kalıyor ..
hiç olmasa bile onlarin hatırları var

ohhh güle güle kirlet canim..
benimde annem bendeydi dün mis gibi yapti evimi yemeklerimide yapti gitti allah razı olsun..
evet bazı şeyleri rahat rahat yapmayı okadar özledikkii

bizde öyleydik işte birikti birikti kocam şimdi onlardan taraf oldu.aramız bir garip oldu.bence sus lafını etme boşver.
oooh sefan olsun. sen bizim evi görseydin bir kapıdan içeri girmezdin.her yer toz topraktı.annem çorba yapmıştı biz gitmeden akın onu dökmemiş bile. havuç salatası da var onu da dökmemiş leş gibi kokmuş küflenmiş. sebzelikteki tüm sebzeler meyveler sularını bırakmış çürümüş. mutfaktaki çöpün yanı sigara külleri çay lekeleri doluydu.lavabonun içi sapsarı olmuştu. bugün kadın geldi bakalım yeni kadına başladım yine. bana da kadın dayanmıyor artık ooof.bana gelenin bahtı açılıyo başka işlere gidiyo

evet asenam asla arada küslük olmamali bazı şeylerini görmezden ve duymazdan geliceksin..
arada eşler kalıyor ..
hiç olmasa bile onlarin hatırları var
aynen öyle canım. yoksa niye çekeyim elin yabancılarını.bana ne ne zorum var. sırf kocam için çabalıyorum.onun da annesi babası atsın mı satsın mı napsın ne gerek var

aynen öyle canım. yoksa niye çekeyim elin yabancılarını.bana ne ne zorum var. sırf kocam için çabalıyorum.onun da annesi babası atsın mı satsın mı napsın ne gerek var

evet canim aynen katılıyorum sana yoksa ne zorumuz var..
başa gelen çekilyor maleseff.

Arkamdan oynanan oyunlari gormuyorum zannetmeyin,sadece cocuklarin beyin gelisimi icin oyuna ihtiyaclari var diye ses çıkartmıyorum!...

nasıl söz ama:)

ohhh güle güle kirlet canim..
benimde annem bendeydi dün mis gibi yapti evimi yemeklerimide yapti gitti allah razı olsun..
evet bazı şeyleri rahat rahat yapmayı okadar özledikkii
ayy allah razı olsun. kız anne gibi var mı allahaşkına.. çok şanslısın keşke benimki de aynı şehirde olsa..

anaam iiki de kadın bulmuşsun asoşum napardın yoksa. erkek işte normal :)

demek sana gelenin bahtı açılıyo he. ben de işsizim kız birkaç hafta gelip evini temizliyim belki ben de iş bulurum

evet görmezden gelceksin.. ve bız eşimle o kadar çok şeyi görmezden geldık ki... anlatmakla bıtmez. bız alttan alıp konuştukça tepemıze çıktılar.. ben bana yapılan onlarca haksızlıga ragmen gine gıttım konuştum...aradım.. ama benım hiç alakam olmayan şeylerden dolayı arayıp defalarca hakaret ettıler.. buyugum dedim karşılık vermedım... dırendım.. ama benım dogmamış bebegıme söyledıklerınden sonra ve doguma gıtmeden 4 gun önce bana telde saydıkları o kadar şeyi nasıl görmemezlıkten gelirim ki.. artık.. ben gıne görevımı yaptım.. aradım doguma gidiyorum dedim.. iyi hayırlı olsun dediler. ve dogum yapalı 40 gun oldu daha nasılsınız diye aramayan insanları mı arayıp konuşacagım.. benım hıç mı kalbım yok.. hıç mı evlat hakkım yok..

ve eşimlede bu aile konuları hıııçç aramızı açmaz.. konuşur geçerız.. ve eşim üzülmeyeyım diye bahsetmez bile..

valla bijom ana gibi olurmuu
ben annemle aynı şehirdeyim ama anacim çalişyor 2 haftada bir anca görüşebiliyoruz..

tabi bu bile iyi yine..başka şehirde olsak napardik
allah sizede sabir versin aileden ayrı kalmak zor vallaa

özlem hoşgeldin.. bende merak etmiştim senı...
bende sizleri merak ettim canım ama maşşallah hepinizde iyyisiniz
canım benimkilerde daha bir iğne yapmadılar çocuga sözde annem bilezik aldı diye kayıvalidemde bilezik alıcamda bir türlü alamadık deyip duruyo aman alsın onun olsun kızım 4 yalık olmuş birde iki tane verdim toprağa kurbanını kesicekti sözde kızımın gittim kestim bile ben yavruma şükürler olsun hep lafta maalesef hepsi aynı ama ne küsebiliyosun nede elimizen bişey geliyor bizimde annelerimiz var maalesef eşler hemen sen nasıl davrnaırsan öle davranmaya başlıyor mecburen artık çocuklarda var katlanıyoruz

he kız bizim kim gelse iş buluyo.d görümce cadısı da bize geldiğinde işe çağrılmıştı bak istanbula taşındı çalışıyo uyuz.:)
facede olsa beğene tıklardim kesin:))
güzel söze nedenir
çok doğru söz ammavelakin:))))))))

evet canım zor şeyler yaşamıssın
anlayışsız ailelerle böyleoluyor demekki...
dert etme boşverr

bana çorap bile almadılar evlenırken..

hatta solan parasını bıze ödetmeyın. orası pahalı diye de tembih etmişlerdi:))))

hem nasıl zor esincim valla normalde düşkünümdür anneme böyle zamanlarda daha cok arıyorum. ama cuma günü gideceğim.

hemeroidin azdı demekki bendede oldu fitil ve krem kullandım ha birde bol bol su iç ve tuvaletin yumuşak olsun kabız olmamaya dikkat et aslında yarın sağlık ocağına gittiinde dra söle o sana yazar bu fitil ve kremi rahat edersin ben sağlık ocağındaki dra yazdırıyorum

bu arada kızım sabah 11 den beri uyanık hiç uyumadı yaa daha 15 dk önce uyutabildim uyusun diye evin içinde parmak ucçlarımda yürüyorum ne acayip çocuk uyumak bilmedi zaten gecede huysuzdu uykusuzum bugün pffffff

kaynanalardan bahsetmişsiniz bunların hepsi aynı model galiba benim ki de düğünde hiç bişe yapmadı çocum oldu onada hiçbişe almadı ben sorun etmiyorum eşime sadece bu cadıyla görüşmek istemiyorum dedim o kendi gidip geliyor anasına benim hiç işim olmuyor bildiğiniz gibi değil en dengesizi benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…