evet canım ya aynen öyle:)Ben de doğum yapmasaydım kesin girerdim işe.Büyüsün inşallah işe giricemasooo işe girmek isteyen sana gelsin kızz :))))))))))
baksana herkes işbulmuşşş
Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık
yorgunum kızlarrr... evi temizledim, yemekler yaptım. artık insan yaşayacak yere benzedi ev. adam gibi yemek de yiyebilcez 2 gün. eşim bu hafta 15-23 saatleri arasında çalışıyor. o işe gitmeden hepsini halletim. emzirip emzirip babasına verdim, bi de üstüne duş aldım rahat rahat, çok özlemişim..
kizlar aranizda hiç eşinden filan doğum hediyesi alan var mi?
bana annem dişinda kimse bi çöp almadi.ben alinio diye biliyorum hep ööle duymuşumdur.
kayinvalide,eş filan hep bişiiler takar geline doğumdan sonra bizde.
gerçi annem fena kapak yapti ama kimse orali olmadi
bana da bitek annemler taktı.aman almasınlar çok da lazım diil.kizlar aranizda hiç eşinden filan doğum hediyesi alan var mi?
bana annem dişinda kimse bi çöp almadi.ben alinio diye biliyorum hep ööle duymuşumdur.
ben veriyorum günde 4-5 çay kaşığı,doktorumuzda ver dedi zaten
maşallah,eline sağlık.Benimki sadece 10dk duruyo babada,sonra viyak viyak.Tabi babada susturamıyo,gerisin geri benim kucağımda,ondan hiçbirşey yapamıyorum,bugün tek yapabildiğim yatağı düzeltmek ve çorba yapmak oldu.
off of belim,sırtım koptu bügün,sadece 1 saat uyudu tüm gün kızım,pışıplamaktan,emzirmekten ve kucakta dolaştırmaktan hiçbiyerim tutmuyo,babada dursa biraz nefes alıcam ama yokerken uyusa bari
kız aso salla gitsin,dalganı geç onlar öyle yaptıkça,ciddiye alma yoksa dahada üzerine gelirler.Üzme kendini
kizlar aranizda hiç eşinden filan doğum hediyesi alan var mi?
üfff şu reklamı görünce canım hamburger istedi.....
heee yanındada bol patates kızartması vesoguk birr kolaaaaaaaaaaaaaaa
evet yaaa kola. aş mı eriyoruz ne..
evet yaaa kola. aş mı eriyoruz ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?