2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın cnm uykusuzluk sütü azaltıyoo.......anneni yanına çağır istersen ii geliyootoparlarsın biraz...

haklısın cnm uykusuzluk sütü azaltıyoo.......anneni yanına çağır istersen ii geliyootoparlarsın biraz...

hiç sorma canım annem haftada 1-2 gündüzleri geliyor ama gelincede gözü saatte kalıyor şimdiye kadar 1 gece kaldı sadece bir yandan da hak veriyorum bizimkiyle başetmek zor...

bak sen söyleyince farkettim kocam banada birşey almadı dur ben gelince bu kkonuyu bir ele alayım..

bana da bitek annemler taktı.aman almasınlar çok da lazım diil.

eşim aldi bana çok güzeel bi tek tas bide annecigim aldi başka kimse almadi..
kayınvalidemler çocuklara taktılar haliylee..

yaa adettendir bizde takilir yani hatta daha hastanedeyken takilir..
neyse artik annem saolsun demekten başka yol yok..

cumartesi günüde mevlüt yapıcaz inşallah, fazla kişi çağırmadım hatta kayınvalidemi bile...

doğumda kayınvalidem bana bilezik taktı, kadın daha ne yapsın hala yaranamıyor bana ne kadar kötüyüm dimi bebişede de 1 çanta kıyafet getirmiş ama nafile
doğumdan 1 hafta sonrada doğum günüm olduğu için eşim ikisi için pırlanta kolye aldı sağolsun

krd25 eşinin şiddet kullanması çok yanlış gerçekten benimki yapsa bende onun kafasını kırarım dermişim bazen yastığını ve battaniyesini alıp gidiyor ona bile kızıyorum, gece yatmadan yatak odasının kapısını kilitliyorum kaçmasın diye hihihi:82:

kızlar bişey sorucam eşim sınava hazırlandığı için bebişe hep ben bakıyorum artık oyalayamıyorum salonda da bebişi yatıracak birşey almak istiyorum ana kucakları 9 kg a kadar genelde, kraft dondy varmış 15 kg a kadar ana kucağı, sonrada mama sandalyesi olarak kullanılıyormuş
tavsiye edeceğiniz bişey varmı

iyi geceler ana,
tavsiyen için teşekkürler canım kakalıları leke çıkarıcıyla yıkadım çıktı gerçekten...
naber ana :) iyi hadi sevindim canım.leke çıkarıcı olmadan çıkmıyo kakaları:))))leke çıkarıcı yoksa deterjanı lekenin üstüne döküp öyle de yıkıyorum ben.şansım varsa çıkıyor:))))

kızımı henüz zorla uyutabildim bende uyuyayım biraz birazdan ciyaklar herkese iyi uykular özelliklede bebelere

hadi gözünaydın sonuyok.benim de çok uykum var.alışmıştım 11lerde uyanmaya annemin yanındayken puffffff

napalım ana uğraşıyoruz işte, anamızı ağlatıyor bizimki, zırıltısını ancak susturabildim yatağına yatırdım bakalım ne kadar dayanacak?

Acaba bebeler uyudugu için mi anneler yok ki umarım öyledir,:96: yoksa durmuyorlarda zaman mı yok. umarım herkes mısıl mısıl uyuyordur

Fınfık geçmiş olsun cnm, aşı olayını atlatmışsınız, nasıl geçti, durucuk nasıl?

selam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu

Doğum günün kutlu olsun cnm, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, kızınada maşallah, kocaman oldu artık desene...

Ben hepsiburada dan aldım yasemin haberin olsun...
Her seferinde sallamadan uyumuyo tabi, sadece 3 kere oldu o gün bizde şaştık kaldık babasıyla, program şöle, her 3 saatte bir emecek, olay bu, sistemi hiç bozmayacaksın, emecek, altı değişecek, yıkayacaksan yıkanacak, oyun oynayacak ve uyuyacak, uyku 1.5 saat diğer aktiviteler 1.5 saat toplamda üç saat ediyo zati.
Sabah 7 de başlıyosun, emziriyosun, altını değiştiriyosun ve oyun oynayıp saat 8:15 de uyutmaya başlıyorsun, 8:30 da uyumuş oluyo, saat 10 a kadar özgürsün, 10 da kaldırıyorsun ve aynı şeyleri yapıyosun, 13 de, 16 da, 18 de ara öğün, 20 de ve son olarak 23 de besliyosun yatırıyosun, 20 ve 23 de sadece emziriyosun oyun yok, altını değiştirebilirsin...
Sürekli uykusundan uyandırdığın için yorgun düşüyo oynadıktan sonra ve hemen uyuyo, ayağımda sadece 3 dakika sallıyorum 5 bile değil yani düşün...

Valla değer ama ben oturttum sistemi diyosan o zaman gerek yok tabi, sonuçta senin durumun farklı cnm sende iki tane var...
Ama sadece bilgi sahibi olmak için bile okunabilir...

Gidim yatim çok yorgunum, bugün acillik olduk, oraya koş buraya koş derken çok yorulmuşum, yarın vaktim olursa yazarım kızlar, kendinize ve bebelerinize çok ii bakın, hadi ben kaçar ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…