Merhaba annişler, ne zamandır giriyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bizim bebiş yüzünden,
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum, benimde ödüm patlıyor hasta olacak diye, Allah korusun hepsini...
bizimki aynı büyük adam gibi hiç uyumuyor gecede bölük pörçük uyuyor benim uykumunda içine edilmiş oluyor tabi her gecenasıl dayanıyor bilmiyorum benim uykusuzluktan sütüm azaldı resmen
haklısın cnm uykusuzluk sütü azaltıyoo.......anneni yanına çağır istersen ii geliyootoparlarsın biraz...
bak sen söyleyince farkettim kocam banada birşey almadı dur ben gelince bu kkonuyu bir ele alayım..
bana da bitek annemler taktı.aman almasınlar çok da lazım diil.
eşim aldi bana çok güzeel bi tek tas bide annecigim aldi başka kimse almadi..
kayınvalidemler çocuklara taktılar haliylee..
nasılsın prenseslerin güzel annesi:)sanada gülüm
iyi geceler analar:)
naber ana :) iyi hadi sevindim canım.leke çıkarıcı olmadan çıkmıyo kakaları:))))leke çıkarıcı yoksa deterjanı lekenin üstüne döküp öyle de yıkıyorum ben.şansım varsa çıkıyor:))))iyi geceler ana,
tavsiyen için teşekkürler canım kakalıları leke çıkarıcıyla yıkadım çıktı gerçekten...
naber ana :) iyi hadi sevindim canım.leke çıkarıcı olmadan çıkmıyo kakaları:))))leke çıkarıcı yoksa deterjanı lekenin üstüne döküp öyle de yıkıyorum ben.şansım varsa çıkıyor:))))
selam kizlar
bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
Nalancım bende tracy hoog un kitabına baktım dün dnr da yoktu en kısa zamanda alıp okuyacağım bana düzenli bir hayat hayal gibi geliyor ama masal kendi kendine bir uyumayı başarsa dünyalar benim olacak nasıl oldu da duru sallanmadan uyumayı başardı helal olsun maşallah subanallah kızıma tiyosunu biraz yazsana biz kitabı okuyana kadar senin izinden gidelim mesala günlük programınız nasıl?
MaşallahBiz de kendi kendimize bir düzen oturttuk.Gece uykuları çok şükür iyi Gündüz öyle takılıyoruz açıkçası,ikiz olunca kural mural hak getire ......gerekirse paşa paşa sallıyorum valla..Gaz sorunumuz olmadı şükür.Ama tek başıma baktığım için,birini emzirirken ya da mama yedirirken,diğeri ağlıyorsa ana kucağında sallıyorum..Emziğe de alıştırdım,büyük kurtarıcı çünkü..
Ama bu kitap okunmaya değer sanırım,anlattığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?