sagol canimzeyn iyi ki doğdun, mutlu yaşlar....
yasemincevre çok güldüm yazdıklarına:)))) paris hepimiz için aklımızda kalan güzel bir anıdan ibaret artık...
sagol tatlimselam millet
zeyn doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara evlatlarınla inşallah
resim eklemeyi beceremedigim icin canimZeyn avatarın niye siyah kurdele
sagol canimslm kızlar
zeyn dogumgunun kutlu olsun nıce senelere....
benımde kızım kusuyor.. sonra yenıden emmek istiyor.. vermıyorum kısa sure.. mıdesı yatışşın diye..
yarın kırkımız çıkıyor.. bakalım neler olacak... nereye gıtsem dıye duşunuyorum... bu arada son kırkı çıkın bızız galıba topıkte..
aso allah sabır versın... hem rahatsızsın, hem yenı dogum yaptın.. sana bırak yardımcı olmayı birde sorun oluyorlar.. bence hıç konuşma artık... kötu insanlar ne olacak...
sagol zeynepcim kizim bugünü iyi atlatti insallah bundan sonrada agrisi olmazhadi gazanız mübarek olsun. inşallah huysuzluk ateş yaşamazsınız
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yılarakızın için de sevindim inşallah ağrılı olmaz çünkü regl deyince aklıma direk karın ağrıları geliyor :S
iyi yapmışsın canım bir güzel dök içinekileri anlasın ne yaptığını
benim eltimin kızı veriyodu anason.. poşet anason çayı alıyodu, yarım su bardağı suya salıp 5 çay kaşığı veriyodu akşamları.. uyuyodu bebişi..
onlar arasaymış o zaman
canim masallah kizina arada ugra özletme kendiniselam kıslarrr nasılsınız ben uzun zamandır takip edemiyorum burayı mercanım büyüyor hergecen gun dahada iyi artık gülücüklerimizde başladı cadı kızım maşşallahhh çok uslu .bu arada ben sizlerden çok çok önce dogum yaptıgım için iznim bitti ve 1 haftadır çalışıyorum kızıma annem bakıyor sütümüzü sagıp ertesi gun içiriyoruz herkesi merak ediyorum okuyacagım bundan sonra yazdıklarınızı
sagol canimherkese selam kızlar,sabahtan beri Alya hanım hiç uyumadı,tam uyudu diye yatırıyorum 15dk sonra gözler fıldır fıldır,şimdi emme keyfi yapıyo.
bazen benimde oluyo,kanıyo falan.Ben zeytinyağı sürüyorum içine doğru,birde kantoron yağı.Hafifliyo acısı baya,dene istersen
Zeyn canım doğum günün kutlu olsun
Fınfık geçmiş olsun cnm, aşı olayını atlatmışsınız, nasıl geçti, durucuk nasıl?
Doğum günün kutlu olsun cnm, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, kızınada maşallah, kocaman oldu artık desene...
Ben hepsiburada dan aldım yasemin haberin olsun...
Her seferinde sallamadan uyumuyo tabi, sadece 3 kere oldu o gün bizde şaştık kaldık babasıyla, program şöle, her 3 saatte bir emecek, olay bu, sistemi hiç bozmayacaksın, emecek, altı değişecek, yıkayacaksan yıkanacak, oyun oynayacak ve uyuyacak, uyku 1.5 saat diğer aktiviteler 1.5 saat toplamda üç saat ediyo zati.
Sabah 7 de başlıyosun, emziriyosun, altını değiştiriyosun ve oyun oynayıp saat 8:15 de uyutmaya başlıyorsun, 8:30 da uyumuş oluyo, saat 10 a kadar özgürsün, 10 da kaldırıyorsun ve aynı şeyleri yapıyosun, 13 de, 16 da, 18 de ara öğün, 20 de ve son olarak 23 de besliyosun yatırıyosun, 20 ve 23 de sadece emziriyosun oyun yok, altını değiştirebilirsin...
Sürekli uykusundan uyandırdığın için yorgun düşüyo oynadıktan sonra ve hemen uyuyo, ayağımda sadece 3 dakika sallıyorum 5 bile değil yani düşün...
Valla değer ama ben oturttum sistemi diyosan o zaman gerek yok tabi, sonuçta senin durumun farklı cnm sende iki tane var...
Ama sadece bilgi sahibi olmak için bile okunabilir...
Zeyn77 senin oğlandamı uyumuyor. ben bir taraftan sallıyorum diğer taraftan yazıyorum. uyuduğu an bende uyuyacam.Nasıl geçti doğumgünün.
canim inanki yeni yatti 10-11 arasi acayip huysuzlasiyor simdi yattida bende biraz kafa dagitiyorum burda dogum günü kutlamadigim icin eski maratona devam ettik
yarin sabah misafirim gelicek deminden beri hazirlik yaptim iki tepsi pogca tatli ve havuc rendeleyip kavurdum sabah oglum huzursuz oluyor yetistiremem zorlari simdiden yapayim dedim yarinada diger aparatifleri hazirlarim sabah erkenden kalkmam lazim ben niye uyumuyorumki of of
oglum yine kaklti agliyor bu cocuklar niye misafir gelecegi zaman durmuyorlar:95:
evet canim malatyaliyim ailem orda oldugu icin genelde gidiyorumMalatyalıydın değil mi canım sende. yalnış hatırlamıyorsam topikte bir kaç tane var çünkü. gidip geliyormusun
Oh ev mis gibi pogaça kokuyordur şimdi.. afiyet olsun yiyeceklere..
Eziyet olsun diyebenim ki uyudu galiba. bende yatıyorum. şimdilik . sizede iyi geceler
ben anakucağımdan çok memnunum tavisye ederim. baktım şimdi anakucağı 9 kg, sallanan sandalye haline gelince 18 kg diyor..kızlar bişey sorucam eşim sınava hazırlandığı için bebişe hep ben bakıyorum artık oyalayamıyorum salonda da bebişi yatıracak birşey almak istiyorum ana kucakları 9 kg a kadar genelde, kraft dondy varmış 15 kg a kadar ana kucağı, sonrada mama sandalyesi olarak kullanılıyormuş
tavsiye edeceğiniz bişey varmı
aa geçmiş olsun hayatım ne oldu ki.. inşallah önemli birşey değildir.Gidim yatim çok yorgunum, bugün acillik olduk, oraya koş buraya koş derken çok yorulmuşum, yarın vaktim olursa yazarım kızlar, kendinize ve bebelerinize çok ii bakın, hadi ben kaçar ii geceler...
ben olmak istiyorum artık. 1 aydır karnım ağrıyo ara ara regl olcakmışım gibi. bi de şiş hissediyorum kendimi.kızlar varya adet olmamak iyi hoşda sıkıntısı pek fena. ben bunu çok hissediyorum. birde en fazla 1-2 gün oynardı adetlerimin arası valla olacağım zaman kimse yaklaşmasın yanıma. şimdi de çoğunlukla sinirli bir halimdeyim .
Valla Kocamı seviyorum.. parise gitmeden aylarca sabret, üzerine benim sinirim, üzerine uykusuzluk iyi dayanıyor. Allah işini gücünü rast getirsin. :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?