2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar varya adet olmamak iyi hoşda sıkıntısı pek fena. ben bunu çok hissediyorum. birde en fazla 1-2 gün oynardı adetlerimin arası valla olacağım zaman kimse yaklaşmasın yanıma. şimdi de çoğunlukla sinirli bir halimdeyim .
Valla Kocamı seviyorum.. parise gitmeden aylarca sabret, üzerine benim sinirim, üzerine uykusuzluk iyi dayanıyor. Allah işini gücünü rast getirsin. :85:

zeyn iyi ki doğdun, mutlu yaşlar....

yasemincevre çok güldüm yazdıklarına:)))) paris hepimiz için aklımızda kalan güzel bir anıdan ibaret artık...
sagol canim
selam millet
zeyn doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara evlatlarınla inşallah
sagol tatlim
Zeyn avatarın niye siyah kurdele
resim eklemeyi beceremedigim icin canim
sagol canim
sagol zeynepcim kizim bugünü iyi atlatti insallah bundan sonrada agrisi olmaz
canim masallah kizina arada ugra özletme kendini
sagol canim

nalancim sagol tatlim kizimda artik büyüdü darisi sizin kizlara insallah

Zeyn77 senin oğlandamı uyumuyor. ben bir taraftan sallıyorum diğer taraftan yazıyorum. uyuduğu an bende uyuyacam. Nasıl geçti doğumgünün.

Zeyn77 senin oğlandamı uyumuyor. ben bir taraftan sallıyorum diğer taraftan yazıyorum. uyuduğu an bende uyuyacam. Nasıl geçti doğumgünün.

canim inanki yeni yatti 10-11 arasi acayip huysuzlasiyor simdi yattida bende biraz kafa dagitiyorum burda dogum günü kutlamadigim icin eski maratona devam ettik

yarin sabah misafirim gelicek deminden beri hazirlik yaptim iki tepsi pogca tatli ve havuc rendeleyip kavurdum sabah oglum huzursuz oluyor yetistiremem zorlari simdiden yapayim dedim yarinada diger aparatifleri hazirlarim sabah erkenden kalkmam lazim ben niye uyumuyorumki of of

canim inanki yeni yatti 10-11 arasi acayip huysuzlasiyor simdi yattida bende biraz kafa dagitiyorum burda dogum günü kutlamadigim icin eski maratona devam ettik

Malatyalıydın değil mi canım sende. yalnış hatırlamıyorsam topikte bir kaç tane var çünkü. gidip geliyormusun

Oh ev mis gibi pogaça kokuyordur şimdi.. afiyet olsun yiyeceklere..

oglum yine kaklti agliyor bu cocuklar niye misafir gelecegi zaman durmuyorlar:95:

Malatyalıydın değil mi canım sende. yalnış hatırlamıyorsam topikte bir kaç tane var çünkü. gidip geliyormusun
evet canim malatyaliyim ailem orda oldugu icin genelde gidiyorum
Oh ev mis gibi pogaça kokuyordur şimdi.. afiyet olsun yiyeceklere..

valla cok güzel olmuslar caniniz cekmesin pogcanin ucundan tirtikladim ama tatliyadayanamadim bu saatte mideye indirdim iki tane

bende forumun başını bekliyorum geceleri ceren şimdi uyudu ben o kadar yoruldum o kadar gerildim ki uyuyacak halim kalmadı akşam eyvah eyvah 2 ye gittik çocuğa annem baktı 1 de geldik alış veriş merkezinde yürürken hayatımda ilk defa alış veriş merkezi görmüş gibi bir halim vardı sudan balık gibiydim hey gidi günler hey bu halleredemi düşecektim aynada kendimi fönlü ve makyajlı görmek bambaşka bir duyguydu bu sefer daha rahattım başlarda cereni anneme bırakınca sürekli ara sorardım bu sefer aramadım çok düşünmemeye çalıştım ama çok özledim tabi o eğlencenin acısını çıkardı benden çıkardı
ben bu durumdan çok sıkıldım ya geeleri uyumak istiyorum tam uyuyor gaz uyandırıyor bu gecede bu çıktı her gece uyumamak için bir bahanesi var
UYANDI

ben anakucağımdan çok memnunum tavisye ederim. baktım şimdi anakucağı 9 kg, sallanan sandalye haline gelince 18 kg diyor..
minikbaby | Fisher Price 3 in 1 Anakuca ve Sallanan Sandalye

Gidim yatim çok yorgunum, bugün acillik olduk, oraya koş buraya koş derken çok yorulmuşum, yarın vaktim olursa yazarım kızlar, kendinize ve bebelerinize çok ii bakın, hadi ben kaçar ii geceler...
aa geçmiş olsun hayatım ne oldu ki.. inşallah önemli birşey değildir.

ben olmak istiyorum artık. 1 aydır karnım ağrıyo ara ara regl olcakmışım gibi. bi de şiş hissediyorum kendimi.

günaydınnn
dün saat 16.30 dan başlayarak gece uykumuz devam ettiğimiz için bu sabah 5 de kalktık :) şimdi de anakucağında oyuncaklarla oynuyoruz konuşuyoruz..

krdln25 akkah sabır versin arkadaşım valla anlattığına göre işin çok zor. inşallah sonrada sakinler kızın..

bugün hiç işim yok haliyle.. ah hava güzel olsa oğlumla gezerdik ne güzel sağılmış sütüm de varken :S bi alışveriş merkezimiz bile yok gidilecek kahretsinki..

Günaydın güzel anneler
antalya da hava çok güzel. bu havayla 11 ocakta olduğumuza inanamıyorum. ama egeyi banyo yaptırmam lazım yarın aşımız var o yüzden çıkamam. :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…