bebek.com > Sütünüzü arttırmak için öneriler
Kızlar emziren anneler okumanızda fayda var:)
aşı yapıldıktan sonra ağladığında hemen kucağına alıp göğsüne yasla üstünü bile giydirmeden sakinleşsin ondan sonra giydirirsin.. ben öyle yaptım birlikte ağladık kuzucumla(
aşı olacaklar korkmayın ama şöyle bir gerçek var ki bebenizin canı yanıyor ve her zamankinden farklı ağlıyor eee dolayısyla anne yüreğide dayanmıyor :S
günaydın annişler
biz kontrolden geldik 6.500 kg olmuşuzboyumuz uzamış:)
doktor artık meyve suyu ve yoğurt ver dedi taze taze yediricem oğluma bide kan ilacı başladı bakalım mamyı azalt dedi sanırım ek gıdalara şubatta başlarız hayırlısı olsunnn
ben hiç anne sütü veremedim umut a o yüzden sanırım zaten şimdilik elma,havuç,kivi suları ve yoğurt vericeksin dedi iyi bi doktor çocuk sadece yapay beslenmesin diye sanırım
ben hiç anne sütü veremedim umut a o yüzden sanırım zaten şimdilik elma,havuç,kivi suları ve yoğurt vericeksin dedi iyi bi doktor çocuk sadece yapay beslenmesin diye sanırım
güzel anneler,
lohusalıktan sonra hemen adet oldunuz mu?olan varsa kaç gün sürüyoo?47 gün oldu hala kanamam var delireceğim...12 gündür de adet görüyorum..kimse yokki yanımda doktora gideyim offfffffffffffffffffffffffffff....tabi parise de gidemiyorum moralim çoook bozuk((
canım maşallah yavruna
ek gıdaya erken değilmi ya biçok doktor 4. ayda bile pek önermiyor 6 aya kadar
evet canım ben de beğendim:)saol Aso güzel bilgiiler var:)))
amma uzun sürmüş benim tam 20.günde bitti.adet de olmadım daha kontrole gidince bakalım ne dicek doktorgüzel anneler,
lohusalıktan sonra hemen adet oldunuz mu?olan varsa kaç gün sürüyoo?47 gün oldu hala kanamam var delireceğim...12 gündür de adet görüyorum..kimse yokki yanımda doktora gideyim offfffffffffffffffffffffffffff....tabi parise de gidemiyorum moralim çoook bozuk((
günaydın annişler
biz kontrolden geldik 6.500 kg olmuşuzboyumuz uzamış:)
doktor artık meyve suyu ve yoğurt ver dedi taze taze yediricem oğluma bide kan ilacı başladı bakalım mamyı azalt dedi sanırım ek gıdalara şubatta başlarız hayırlısı olsunnn
hadi ya :S ya bende de belirti olmuştu bir ara dedim kesin olucam birazdan ama sonra geçti. üstünden kaç hafta geçti hala olmadımkız asomm benimde 43 günsürdü
ama hala adet ilan olmadim
sanki belirtileri var gibi
yaşlı mı tamam işte vadesi dolmuş onun değiştir sen:)nereye götürüyosun doktora adı ne doktorunbilmiyorum burda herkes o doktora gidiyor ve çok memnunlar yaşlı bir doktor ilaca karşı ama ne bileyim arada kaldım bende:18:
allaha havale ediyorum sennkini de benimkini de.doğru diyorsun sağol canım. zaten bundan böyle takmıcam ne halleri varsa görsünler.asom canım dünden beri yazacam sana bi fırsat bulamadım canın sıkkındı hiç üzme kendini aso bak benim adi kaynanam daha 10 günlük lohusayken geldi benim sütümü azalttı defoldu gitti o varken hergün kavga ettim kocamla sinirden sütüm bariz azaldı aman tatlım çok dikkat et bi tek kıznla kendini düşün şimdi yemediğim pok kalmadı ama arttımıo sütüm anlıcağın olan benle oğluma oldu geniş ol biraz canım benim bırak kim ne diyosa desin Allah şu kötü kaynanaları bildiği gibi yapsın ya
hoşgeldin propp ee ne bekliyodun evi bal dök yalamı erkeklerden o incelik beklenmez malesef
propcum işin ne bütün gece beşik mi sallıyon sanki bugün rahat rahat temizlersin evini:)))kolay gelsin
hoşbuldum kızlaaarrrr...
Propp hoşgeldin yavrim pok temizlemeye:))
ankaradakı yan komsumuz ıngılterede doktor ve bı kızı oldu agustos sonunda. şimdi başla oturtma alıştırmalarına dedi. kolların altından tut gunde 2-3 sefer 10ar dk oturtuomus gıbı yap sırt kasları guclensın dedı. ben yapmıodum artık yapıcamkızlar bi soru bebelerinizi ufaktan oturtmaya başladınızmı yani tam değilde destekli yarım ay şeklinde
allaha havale ediyorum sennkini de benimkini de.doğru diyorsun sağol canım. zaten bundan böyle takmıcam ne halleri varsa görsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?