2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam canım, tavsiyeni uygulucam...

evet anne yüreği dayanmıyor. ah annecim ah... annemi çok daha anlayabilliyorum artık....

kocaman bir maşallah cnm

güzel anneler,

lohusalıktan sonra hemen adet oldunuz mu?olan varsa kaç gün sürüyoo?47 gün oldu hala kanamam var delireceğim...12 gündür de adet görüyorum..kimse yokki yanımda doktora gideyim offfffffffffffffffffffffffffff....tabi parise de gidemiyorum moralim çoook bozuk((

ben hiç anne sütü veremedim umut a o yüzden sanırım zaten şimdilik elma,havuç,kivi suları ve yoğurt vericeksin dedi iyi bi doktor çocuk sadece yapay beslenmesin diye sanırım

bu arada ben doğumdan sonra 2 kez adet oldum ikiside 2 damla olarak geldi allahtan o sıra doktor kontrolüm vardıda o dedi önemli olan kanamanın mikterı değil bak bir önce geldiğinde rahim duvarın kalındı ben sana adet görüceksin demiştim şimdi incelmiş o 2 damla adetindi tarihi not et dedi

ben hiç anne sütü veremedim umut a o yüzden sanırım zaten şimdilik elma,havuç,kivi suları ve yoğurt vericeksin dedi iyi bi doktor çocuk sadece yapay beslenmesin diye sanırım

canim daha çok çok erken ben anlam veremedim..
neden sadece 6 ay anne sütüdiyolar ozaman
öncelikle tropikal meyveler herzaman alerji unsurudur..ben kızımda ek gidalara 6 aydabaşladim
ve 8.ayında kivi önerdi drmuz..
daha 3 ayşık bebege ne kivisi ne yogurduu..
yapay beslenmesin demeside çok saçma anne sütü veremesen bile ona yakın mamalar var bence sen hemen dr geğiştir cnm ben böle açmalık görmedim

canım benim 43 gün sürdü merak etmehemen..ama fırsatın olursa dr gitmek en iyisi tabi

saol Aso güzel bilgiiler var:)))
evet canım ben de beğendim:)
amma uzun sürmüş benim tam 20.günde bitti.adet de olmadım daha kontrole gidince bakalım ne dicek doktor

canim üstelik demir ilacı için çok erken..
eger test alan yapılımıssa ve aciliyeti varsa erken başlanır onun dışında 4 veya 5 aylıkken başlanır..
ayy sen bu dr degiştir valla sinir oldum

bilmiyorum burda herkes o doktora gidiyor ve çok memnunlar yaşlı bir doktor ilaca karşı ama ne bileyim arada kaldım bende:18:

asom canım dünden beri yazacam sana bi fırsat bulamadım canın sıkkındı hiç üzme kendini aso bak benim adi kaynanam daha 10 günlük lohusayken geldi benim sütümü azalttı defoldu gitti o varken hergün kavga ettim kocamla sinirden sütüm bariz azaldı aman tatlım çok dikkat et bi tek kıznla kendini düşün şimdi yemediğim pok kalmadı ama arttımıo sütüm anlıcağın olan benle oğluma oldu geniş ol biraz canım benim bırak kim ne diyosa desin Allah şu kötü kaynanaları bildiği gibi yapsın ya

allaha havale ediyorum sennkini de benimkini de.doğru diyorsun sağol canım. zaten bundan böyle takmıcam ne halleri varsa görsünler.

hoşgeldin propp ee ne bekliyodun evi bal dök yalamı erkeklerden o incelik beklenmez malesef

propcum işin ne bütün gece beşik mi sallıyon sanki bugün rahat rahat temizlersin evini:)))kolay gelsin

Propp hoşgeldin yavrim pok temizlemeye:))

hoşbuldum kızlaaarrrr...
kızlar bi soru bebelerinizi ufaktan oturtmaya başladınızmı yani tam değilde destekli yarım ay şeklinde
ankaradakı yan komsumuz ıngılterede doktor ve bı kızı oldu agustos sonunda. şimdi başla oturtma alıştırmalarına dedi. kolların altından tut gunde 2-3 sefer 10ar dk oturtuomus gıbı yap sırt kasları guclensın dedı. ben yapmıodum artık yapıcam
allaha havale ediyorum sennkini de benimkini de.doğru diyorsun sağol canım. zaten bundan böyle takmıcam ne halleri varsa görsünler.

benımkılerı de etsene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…