günaydıııınnnn... artık evımızdeyız ve evı bok goturuyoooo :))
günaydın
uçakla mı döndün? demir uçakta ağladımı hiç. bende cuma günü binecem ya tedirginim. kızım hiç ağlamazdı ama egeye bu konuda güvenemiyorum.
cnm nasıl oldu duru iyimi tahlil sonuçları çıkınca haber ver öptüüümmmGidim yatim çok yorgunum, bugün acillik olduk, oraya koş buraya koş derken çok yorulmuşum, yarın vaktim olursa yazarım kızlar, kendinize ve bebelerinize çok ii bakın, hadi ben kaçar ii geceler...
günaydıııınnnn... artık evımızdeyız ve evı bok goturuyoooo :))
canım ela uçağa bayılıyor:)bindiği an uyuyor uçakta:)günaydın
uçakla mı döndün? demir uçakta ağladımı hiç. bende cuma günü binecem ya tedirginim. kızım hiç ağlamazdı ama egeye bu konuda güvenemiyorum.
Günaydın Annişler
Dün aşıdan sonra benim yavru kuş öğleden sonra 1 saat kadar ağladı sürekli ağrı yaptığını düşünerekten azıcık calpol verdim çok şükür ondan sonra hiç bir problem yaşamadık ateşimizde çıkmadı
Geçmişe şöyle bir göz attım da Nalancım noldu umarım önemli bir durum yoktur..
Zeyncim çok duygulandım kızın genç kız olmuş benim kızımda olacak oyyy ve d.günün kutlu olsun canım..
Propp hoşgeldin yavrim pok temizlemeye:))
Akça ben park yatağın o dandik müziğini hiç açmıyorum sadece oyuncaklara çok ilgi gösteriyor şimdilik ama ben oyun oynarken hep şarkı söylüyorum :)) kendim besteliyorum anında :)))
geçmiş olsun, fınfık aşıları olmuşsunuz. sevindim sorun çıkmamasına. bizimde de aşımız perşembe günü ama çok korkuyorum, inşallah ateşi çıkmaz. sen aşı öncesi calpol kullandın mı?
yok canım vermedim gerek yok bence aşı öncesi ben aıdan sonrada vermeyecektim ama o kadar çok ağladıki aşıdan 4 saat sonra falan dayanamdım verdim herhalde ağrısı oldu ama ateş falan hiçbirşey olmadı..
bende çok korkuyordum ama o iğnelerin minnacık bedenlere girmesinden( verem aşısında hiç ağlamdı yavrum da zatüre ve karmada çok ağladı (
günaydın annişler
biz kontrolden geldik 6.500 kg olmuşuzboyumuz uzamış:)
doktor artık meyve suyu ve yoğurt ver dedi taze taze yediricem oğluma bide kan ilacı başladı bakalım mamyı azalt dedi sanırım ek gıdalara şubatta başlarız hayırlısı olsunnn
ah kıyamam ben ona, canım benim...
ağlamalarına içim gidiyor benimde , en son içli içli topuk kanı alınırken ağlamıştı, onu da iki kere iğne batırmak zorunda kalmıştı hemşiremiz, annem hemen beni dışarı çıkardı, çok kızmıştım ama hemşireye...
içi gidiyor insanın,
iyi olsunlar, katlanacaz artık..
günaydın annişler
doktor artık meyve suyu ve yoğurt ver dedi taze taze yediricem oğluma bide kan ilacı başladı bakalım mamyı azalt dedi sanırım ek gıdalara şubatta başlarız hayırlısı olsunnn
maşallah bebeğine:)günaydın annişler
Günaydın güzel anneler
antalya da hava çok güzel. bu havayla 11 ocakta olduğumuza inanamıyorum. ama egeyi banyo yaptırmam lazım yarın aşımız var o yüzden çıkamam. :84::84:
günaydın annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?