benim lohusalık 37 gün sürdü arkasından adet oldun tam 11 gün oldu çıldırıcam yaaaacanım benim 43 gün sürdü merak etmehemen..ama fırsatın olursa dr gitmek en iyisi tabi
evet canım ben de beğendim:)
amma uzun sürmüş benim tam 20.günde bitti.adet de olmadım daha kontrole gidince bakalım ne dicek doktor
dönencenin müziklerini dinletiyorum çok hoşuna gidiyor.. zaten dönence benim kurtarıcım. bir de gün içinde radyı dinliyoruz oğlumla beraber :)günaydın kızlar.. benım begeımde 40 cıkmaz uzereyken coştu dün gece 2 bucuktan 5 e ceyrek kalaya kadar hıc uyumadı sonrada kesık kesık pöff(
park yatagın dandık muzıklerı bıle hosuna gıdıyo.. başka müzükli şeyler almalıyım sizler neler dınletıyorsunuz bebişlere?
bizim dr umuz da 4. aydan sonra yoğurt ve meyve suyu başlatıyor. 6. ayda tad reddetme durumları oluyomuşmuş galiba. birinden duymuş muydum okumuş muydum hatırlamıyorum. ben verir miyim onu da bilmiyorum ama hafiften veririm galiba. alışsın yoğurda çok isterim.maşallah bebeğine:)
yaa nasıl yaa ilk 6 ay sadeece anne sütü diye basbas bağırıyor herkes ne çabuk meyvesuyuna başlattı şaşırdım doğrusu:S
yok hiç oturtmadım. ebeler 6.aydan önce oturtmayın bel fıtığı nedeni diyor. e propun komşusu da öle demiş alala bilemedim :Skızlar bi soru bebelerinizi ufaktan oturtmaya başladınızmı yani tam değilde destekli yarım ay şeklinde
40ın dolduğunda istediğin zaman gel dedi.ben nerdeyse 2.40ı yapıcam hala gidemedim ameliyattı hastalıktı ankaraydı derken.bu haftasonu kontrole gitcektim ama gitmicem diğer hafta bursaya gitcez özellikle cumartesiye randevu alıcam ki doktordan sonra bursaya cumartesi gidelim diyebenim lohusalık 37 gün sürdü arkasından adet oldun tam 11 gün oldu çıldırıcam yaaaa
kontrole ne zaman gel dedi dr? bana 1 ay sonra gel dedi ama ben kanamanın bitmesini bekliyordum şimdi de adet oldum offffffffffffff
Propcum sneinkileri de ediyorum.ne halleir varsa görsün hepsi topunu gelmişleirni geçmişlerini yakıcam onlarınkaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:)))))
Ben adet oldum,eskisi gibi oldu süresi,yoğunluğu falan.2 hafta önce oldumslm kızlar,
nasılsınız????hasta olan bebişler geçmiş olsun sizlere...gaz sorunu bitenler olmuş oohhhh sefanız olsun bizde inşallah atlatırız...tam 46 günlük olduk38 günlükken adet oldum ve hala devam ediyoo normal mi bu?sizde nasıl oldu?kaç gün sürdü adetiniz?
Maşallah bebişine.günaydın annişler
biz kontrolden geldik 6.500 kg olmuşuzboyumuz uzamış:)
doktor artık meyve suyu ve yoğurt ver dedi taze taze yediricem oğluma bide kan ilacı başladı bakalım mamyı azalt dedi sanırım ek gıdalara şubatta başlarız hayırlısı olsunnn
ay bu ne güzel söz ayol:) görümce görümce görmeyim seni ömrümce:)))))))))))) bayıldımmmmmmmmm keşke face e yazabilsemaman kızlar bu kaynanalar ve görümceler için ne desek boş...
boşuna dememişler;
kaynanaları kaynar kazana atmalı:)
görümce görümce görmeyim seni ömrümce diye:))) heheheh
aman kızlar bu kaynanalar ve görümceler için ne desek boş...
boşuna dememişler;
kaynanaları kaynar kazana atmalı:)
görümce görümce görmeyim seni ömrümce diye:))) heheheh[/QUOT
canım nerelerdesin gelsene msn emerhabalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :))
he aynı benimki. dıdısının dıdısını çağırmış, eve tanımadığım bir sürü insan geldi. kendisi de onlarla geldi onlarla gitti. olan zavallı anneme oldu :Sbizimkileri daha beter yapmalıpazar şükür mevlüt okundu kendileri misafir gibi geldiler öyle de gittiler...bir de sinir etti geldi oğluşumun gardolabına baktı çekmecelerine baktı bu sefer gözümün önünde yaptı terbiyesiz....ne yapıyıorsun diye sordum yüzsüz bakıyorum dedi......mevlüdü güzel anam yaptı Allah razı olsun ondan.......
yaşlı mı tamam işte vadesi dolmuş onun değiştir sen:)nereye götürüyosun doktora adı ne doktorun
bazen bizimkinde de oluyoo sonra düzeliyor ara ara oluyoo böyle napcaz çekicezmerhaba hanımlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yorgunum
kayra dün akşam 7 de uyandı gece 2 ye kadar uyumadı nasıl
dayandı uykusuzluğa anlamıyorum bugünde 11 de kalktı yeni uyudu 2 gündür niye böle anlamadım huzursuzluğuda yok öle cin gibi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?