2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim 43 gün sürdü merak etmehemen..ama fırsatın olursa dr gitmek en iyisi tabi
benim lohusalık 37 gün sürdü arkasından adet oldun tam 11 gün oldu çıldırıcam yaaaa

evet canım ben de beğendim:)

amma uzun sürmüş benim tam 20.günde bitti.adet de olmadım daha kontrole gidince bakalım ne dicek doktor

kontrole ne zaman gel dedi dr? bana 1 ay sonra gel dedi ama ben kanamanın bitmesini bekliyordum şimdi de adet oldum offffffffffffff

dönencenin müziklerini dinletiyorum çok hoşuna gidiyor.. zaten dönence benim kurtarıcım. bir de gün içinde radyı dinliyoruz oğlumla beraber :)

maşallah bebeğine:)
yaa nasıl yaa ilk 6 ay sadeece anne sütü diye basbas bağırıyor herkes ne çabuk meyvesuyuna başlattı şaşırdım doğrusu:S
bizim dr umuz da 4. aydan sonra yoğurt ve meyve suyu başlatıyor. 6. ayda tad reddetme durumları oluyomuşmuş galiba. birinden duymuş muydum okumuş muydum hatırlamıyorum. ben verir miyim onu da bilmiyorum ama hafiften veririm galiba. alışsın yoğurda çok isterim.

kızlar bi soru bebelerinizi ufaktan oturtmaya başladınızmı yani tam değilde destekli yarım ay şeklinde
yok hiç oturtmadım. ebeler 6.aydan önce oturtmayın bel fıtığı nedeni diyor. e propun komşusu da öle demiş alala bilemedim :S

40ın dolduğunda istediğin zaman gel dedi.ben nerdeyse 2.40ı yapıcam hala gidemedim ameliyattı hastalıktı ankaraydı derken.bu haftasonu kontrole gitcektim ama gitmicem diğer hafta bursaya gitcez özellikle cumartesiye randevu alıcam ki doktordan sonra bursaya cumartesi gidelim diye hem vakit geçer hem de bursada öğleden sonra olmuş oluruz yaşasın kötülük

Propcum sneinkileri de ediyorum.ne halleir varsa görsün hepsi topunu gelmişleirni geçmişlerini yakıcam onların kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:)))))

Propcum sneinkileri de ediyorum.ne halleir varsa görsün hepsi topunu gelmişleirni geçmişlerini yakıcam onların kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:)))))

bizimkileri daha beter yapmalı pazar şükür mevlüt okundu kendileri misafir gibi geldiler öyle de gittiler...bir de sinir etti geldi oğluşumun gardolabına baktı çekmecelerine baktı bu sefer gözümün önünde yaptı terbiyesiz....ne yapıyıorsun diye sordum yüzsüz bakıyorum dedi......mevlüdü güzel anam yaptı Allah razı olsun ondan.......

Ben adet oldum,eskisi gibi oldu süresi,yoğunluğu falan.2 hafta önce oldum
Maşallah bebişine.Ben de çok saçma buluyorum ek gıdaay geçilir mi hemen yahu..5. ayda belki süt azaldıysa falan azar azar başlatılır ama şimdi çok erken

Asosum kaynananı boşver gülüm.Sıcağı sıcağına yazmışsın buraya öfkeyle ama şimdi iyisin belli.Aman iyi ol boşver..
Ama hakkaten doğumdan sonra eşlerle dengeler bozulabiliyor.Kaynanam varken bir iyi bir kötü oluyorduk. Annesine hak verdiği olurdu,ama öte yandan bana çaktırmadan annesine kızardı falan filan.Çok ağlama krizi yaşadım,kötü bir lohusalık geçirdim..Uzakta olmaları iyi,herkeste yerinde sağolsun aman

Prop hoşgeldin.Demir çok tatlı olmuş.sana benziyor

aman kızlar bu kaynanalar ve görümceler için ne desek boş...
boşuna dememişler;
kaynanaları kaynar kazana atmalı:)
görümce görümce görmeyim seni ömrümce diye:))) heheheh

aman kızlar bu kaynanalar ve görümceler için ne desek boş...
boşuna dememişler;
kaynanaları kaynar kazana atmalı:)
görümce görümce görmeyim seni ömrümce diye:))) heheheh
ay bu ne güzel söz ayol:) görümce görümce görmeyim seni ömrümce:)))))))))))) bayıldımmmmmmmmm keşke face e yazabilsem

he aynı benimki. dıdısının dıdısını çağırmış, eve tanımadığım bir sürü insan geldi. kendisi de onlarla geldi onlarla gitti. olan zavallı anneme oldu :S

kızlar yeni gelen arkadaşlara yazalım. bizim 2010 Kasım Anneleri msn grubumuz var. bazı arkadaşlarımızla burdan daha çok orda muhabbet ediyoruz. isteyenler özel mesaj atsın vereyim adresi..

dilegece vercem canım adresi 5 dk daha var özel mesaj atabilmem için :) hemen atıcam merak etme..

merhaba hanımlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yorgunum
kayra dün akşam 7 de uyandı gece 2 ye kadar uyumadı nasıl
dayandı uykusuzluğa anlamıyorum bugünde 11 de kalktı yeni uyudu 2 gündür niye böle anlamadım huzursuzluğuda yok öle cin gibi bakıyor

bazen bizimkinde de oluyoo sonra düzeliyor ara ara oluyoo böyle napcaz çekicez bugün maşallahımız varama uyanma vakti geldi saat akşam 5 te bu saatlerde kalkar saat akşam 8 kadar uyumaz:84::84:

kızlar profil resmi nasıl değiştiriliyor bir türlü yapamadım??Oğlumun fotosunu hiç paylaşmadım profil fotomu yapcam yardım lütfen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…