hoşbuldum kızlaaarrrr...
ankaradakı yan komsumuz ıngılterede doktor ve bı kızı oldu agustos sonunda. şimdi başla oturtma alıştırmalarına dedi. kolların altından tut gunde 2-3 sefer 10ar dk oturtuomus gıbı yap sırt kasları guclensın dedı. ben yapmıodum artık yapıcam
benımkılerı de etsene :)
dönencenin müziklerini dinletiyorum çok hoşuna gidiyor.. zaten dönence benim kurtarıcım. bir de gün içinde radyı dinliyoruz oğlumla beraber :)
bizim dr umuz da 4. aydan sonra yoğurt ve meyve suyu başlatıyor. 6. ayda tad reddetme durumları oluyomuşmuş galiba. birinden duymuş muydum okumuş muydum hatırlamıyorum. ben verir miyim onu da bilmiyorum ama hafiften veririm galiba. alışsın yoğurda çok isterim.
yok hiç oturtmadım. ebeler 6.aydan önce oturtmayın bel fıtığı nedeni diyor. e propun komşusu da öle demiş alala bilemedim :S
bazen bizimkinde de oluyoo sonra düzeliyor ara ara oluyoo böyle napcaz çekicezbugün maşallahımız var ama uyanma vakti geldi saat akşam 5 te bu saatlerde kalkar saat akşam 8 kadar uyumaz:84::84:
Propcum sneinkileri de ediyorum.ne halleir varsa görsün hepsi topunu gelmişleirni geçmişlerini yakıcam onlarınkaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:)))))
selam millet
yaren sen neo baby şurubu açmı veriyorsun tokmu tok verince kustu benim kız( üffffff başımda birde kusma derdi var
slm cnm
ben emzirdikten sonra veriyorum. bugun fazla verdım benımkıde kustu baya.
o bile uyutmadı bizimkini ama gazını çıkardı rahat rahat birde çok kaka yaptırdı devam ediyim mi karar veremedim birde az verimde deniyim bakalım
hosgeldin canim evine eeee erkek milleti anca okadar olurgünaydıııınnnn... artık evımızdeyız ve evı bok goturuyoooo :))
sagolasin tatlimgünaydın güzel anneler...
epeydir okuyup çıkıyorum, bişey yazmama fırsat kalmıyor bizim yaramazdan..
yakında benden bir sopa yiyecek ama bakalım ne zaman:))sabır ya rabbim...
bebişi ve kendisi hasta olanlara çok geçmiş olsun, aşıları atlatanlara da çok geçmiş olsun..
zeyncim geçti amayinede doğum günün kutlu olsun canım...kızın da büyümüş artık hadi hayırlı olsun canım.
nalancım umarım önemli bişey değildir, çok çok geçmiş olsun...
propcum işin ne bütün gece beşik mi sallıyon sanki bugün rahat rahat temizlersin evini:)))kolay gelsin
oh negüzel elaya simdiden alissin tatli kizcanım ela uçağa bayılıyor:)bindiği an uyuyor uçakta:)
sagol tatlim saka maka kizim büyüdü valla daha dün bebekti nasil zaman gecmisGünaydın Annişler
Dün aşıdan sonra benim yavru kuş öğleden sonra 1 saat kadar ağladı sürekli ağrı yaptığını düşünerekten azıcık calpol verdim çok şükür ondan sonra hiç bir problem yaşamadık ateşimizde çıkmadı
Geçmişe şöyle bir göz attım da Nalancım noldu umarım önemli bir durum yoktur..
Zeyncim çok duygulandım kızın genç kız olmuş benim kızımda olacak oyyy ve d.günün kutlu olsun canım..
Propp hoşgeldin yavrim pok temizlemeye:))
Akça ben park yatağın o dandik müziğini hiç açmıyorum sadece oyuncaklara çok ilgi gösteriyor şimdilik ama ben oyun oynarken hep şarkı söylüyorum :)) kendim besteliyorum anında :)))
masallah canim bebegine ek gida icin gercekten cok erken biraz daha bekle bencedegünaydın annişler
biz kontrolden geldik 6.500 kg olmuşuzboyumuz uzamış:)
doktor artık meyve suyu ve yoğurt ver dedi taze taze yediricem oğluma bide kan ilacı başladı bakalım mamyı azalt dedi sanırım ek gıdalara şubatta başlarız hayırlısı olsunnn
finfikcim okurken o manzara gözümde canlandi bir tuhaf oldum bizde pazartesi gidicez allah yardimcimiz olsunaşı yapıldıktan sonra ağladığında hemen kucağına alıp göğsüne yasla üstünü bile giydirmeden sakinleşsin ondan sonra giydirirsin.. ben öyle yaptım birlikte ağladık kuzucumla(
aşı olacaklar korkmayın ama şöyle bir gerçek var ki bebenizin canı yanıyor ve her zamankinden farklı ağlıyor eee dolayısyla anne yüreğide dayanmıyor :S
hadi gecmis olsun canimGünaydın bacılarr bizde dün aşımızı olduk çok ağladı çok kıyamamm ben oğluşuma eve geldik ateş 36.1 di sürekli ölçtüm ateş çıkmadı gün içinde, saat beş gibi ölçtüğümde 37 olmuş bir daha ölçtüm 37.7mıy mıy huysuzlanıyor tabi hemen paranox fitil verdim rahatladı uyudu bugün iyiyiz şükür şimdide uyuyorr
nalancım noldu bir geçmişe bakayim geleyim
kızlar profil resmi nasıl değiştiriliyor bir türlü yapamadım??Oğlumun fotosunu hiç paylaşmadım profil fotomu yapcam yardım lütfen???
canım sana özelden msj atıyorum şimdibızımkı bugunde gelmedı amannn gelmesınnnn hiççç yüzünü görmek bile istemıyorummm
canım sen amelıyat oldunya hemoroidden senın iice ilerlemişmiydi? ben sadece tuvalette zorlanıyorum çok acıyor :78: otururken falan bişi yok . doktorada gitmek istemıyorum. amelıyattan önce falan bısıy yaptınmı? ilerlemeden bişiler yapsam dıyorum
selam millet
yaren sen neo baby şurubu açmı veriyorsun tokmu tok verince kustu benim kız( üffffff başımda birde kusma derdi var
ıyı aksamlar annısler
yarın bızımde asımız var sımdıden dusundukce kotu oluyorum kızımın canı acıcak dıye ınsallah atesımız cıkmadan atlatırız
sut ıcın vıtamıne baslayan oldumu kızlar faydası oldumu merak ettım
ıyı aksamlar annısler
yarın bızımde asımız var sımdıden dusundukce kotu oluyorum kızımın canı acıcak dıye ınsallah atesımız cıkmadan atlatırız
sut ıcın vıtamıne baslayan oldumu kızlar faydası oldumu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?