2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende başladım ufaktan dizime yastık koyuyorum sırtını yaslayıp yarımay şeklinde oturtuyorum

anam sen o ebelere bakma yaw 6 ay ne demek yok artık nette baktım 3 aydan sonra destekli oturtun diyor anneme sordum başla dedi ufaktan destekli oturtmaya ama tam değil yarım ay şeklinde 4 çocuk doğurmuş yarı pediatri uzmanı sayılır

bazen bizimkinde de oluyoo sonra düzeliyor ara ara oluyoo böyle napcaz çekicez bugün maşallahımız varama uyanma vakti geldi saat akşam 5 te bu saatlerde kalkar saat akşam 8 kadar uyumaz:84::84:

bizimki ilk defa yaptığı için şaşırdım

kızım teyzemiz ve ben alış veriş yaptık teyzemizi ufak çaplı batırdık ciciler aldım kızıma ya herşeyi kirlenmiş sabah kakası altına çıkınca baktım alt yok olanlarda büyük bende küçük olanı giydirdim he he he tayt gibi oldu çok komik ayak uçlarıda sivri burun oldu bayıldım ya kuzum benim anasının pasaklılığı yüzünden bozuldu kokoşluğu

selam kızlar kızımında ilgisini çekmeye başladı artık park yataktaki oyuncaklar ama bi 5 dk bakıyor a u diyor sonra sıkılıyor ağlamaya başlıyor
ek gıda için bende 3 ayın sonunda tam olarak değil ama tadımlık havuç suyu elma suyu yoğurt vermek istiyordum ama yanlışmı olur dr sormadım henüz ama aslında iyi olur 2 -3 çay kaşığı meyve suyu verdim diye memeyi bırakacak değil ya bana mantıklı geliyor vermek
bu arada dün ve bugün gündüzleri pek uykuya dalamıyor yarım saat 45 dk uyuyor en fazla şöyle 2 saat bi uyusa derin bende işimi gücümü hallederim yemek bile yapamıyorum evi haliyle bk götürüyor akşam babası gelince yapayım bari adamda kızı iki pışpışladıktan sonra ben yatıyorum uykum var deyip kaçıyor ya sinir şey ben aşkam olsun babası ilgilensin ben biraz nefes alayım derken adamın yaptığına bak erkeklere gıcığım bu arada benimki parise gitmeyi teklif ediyor kaç gündür ama ben korkuyorum yanaşmıyorum ya hamile kalırsam diye aklım çıkıyor spiralde taktıramadım daha adama da güvenemeiyorum korunamaz belki diye pfffff dr ne zaman gideceğimi hiç bilmiyorum herşeyi kafaya tak bu pariside tak heyy allahım ya kadın olmak ne kadar zormuş meğer

Propcum sneinkileri de ediyorum.ne halleir varsa görsün hepsi topunu gelmişleirni geçmişlerini yakıcam onların kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:)))))

bızımkı bugunde gelmedı amannn gelmesınnnn hiççç yüzünü görmek bile istemıyorummm

canım sen amelıyat oldunya hemoroidden senın iice ilerlemişmiydi? ben sadece tuvalette zorlanıyorum çok acıyor :78: otururken falan bişi yok . doktorada gitmek istemıyorum. amelıyattan önce falan bısıy yaptınmı? ilerlemeden bişiler yapsam dıyorum

selam millet
yaren sen neo baby şurubu açmı veriyorsun tokmu tok verince kustu benim kız ( üffffff başımda birde kusma derdi var

sabah sağlık ocağına gittik. kızım için deil bızım içinmiş salak ebe anlatamadı telefonda,adam gıbı demedı kı .
obezite için falan boy kılo ölçtüler.sağlık bakanlığı istiyormuş. normal çıktı. ebede sen yenı doğum yaptın çok ii dedi daha da kılo verırsın dedı .
gittiğimde söyleseydım keşke fitil falan verırdı :s(

selam millet
yaren sen neo baby şurubu açmı veriyorsun tokmu tok verince kustu benim kız ( üffffff başımda birde kusma derdi var

slm cnm
ben emzirdikten sonra veriyorum. bugun fazla verdım benımkıde kustu baya.

Son düzenleme:
o bile uyutmadı bizimkini ama gazını çıkardı rahat rahat birde çok kaka yaptırdı devam ediyim mi karar veremedim birde az verimde deniyim bakalım

hadıya uyutmadı demek.senın kız tam hacıyatmaz ozaaman
valla bısey dıyemıcem cnm . ne kadar verıyorsun sen?
zararı olcağını sanmıyorum bitkselya

günaydıııınnnn... artık evımızdeyız ve evı bok goturuyoooo :))
hosgeldin canim evine eeee erkek milleti anca okadar olur
sagolasin tatlim
canım ela uçağa bayılıyor:)bindiği an uyuyor uçakta:)
oh negüzel elaya simdiden alissin tatli kiz
sagol tatlim saka maka kizim büyüdü valla daha dün bebekti nasil zaman gecmis
masallah canim bebegine ek gida icin gercekten cok erken biraz daha bekle bencede
finfikcim okurken o manzara gözümde canlandi bir tuhaf oldum bizde pazartesi gidicez allah yardimcimiz olsun
hadi gecmis olsun canim
kızlar profil resmi nasıl değiştiriliyor bir türlü yapamadım??Oğlumun fotosunu hiç paylaşmadım profil fotomu yapcam yardım lütfen???

canim onu bende yapamiyorum birisi anlatsa bende oglumun fotografini koyucam

bnm kızım hep sağ tarafına yatmak ıstıyor kafası yamuk olcak dıe korkuyorum
ben çeviriyorum o tekrar sağa çeviriyor töbee
uyandıı

resim koymak için;
kontrol panelinden avatarını değiştirden yapıyorsunz kızlar

canım sana özelden msj atıyorum şimdi

ıyı aksamlar annısler

yarın bızımde asımız var sımdıden dusundukce kotu oluyorum kızımın canı acıcak dıye ınsallah atesımız cıkmadan atlatırız

sut ıcın vıtamıne baslayan oldumu kızlar faydası oldumu merak ettım

Selam herkese,inşallah hepiniz iyisinizdir.Biz bütüngün kucak ve pışpış halindeydik yine,anlamıyorum bi haller oldu kızıma ya,gündüzzleri 3 kez uyuyan bebek şimdi 1 kez zorla uyuyo ve yarım saatte kalkıyo.Açmı biyerimi ağrıyo anlamıyorum.Emziriyorum,üzerine birazda mama veriyorumki doysun güzelce 5 dk sonra foşş hepsini kusup çıkartıyo.Tüm üstbaşı değiştiriyorum,sonra ağlıyo ve yedikleri çıkınca acıktı heralde deyip yine besliyorum,10dk sonra yine çıkartıyo,bu böyle sürüp gidiyo tüm gün tok olsa emmez veya mamayı içmez dimi? her verdiğimde içiyo oysa.Neden çıkartıyo peki?Anlamadım gitti,ben anlayamadığım şeyleri düzeltmeye çalışırken olan bebeğime oluyo,düzen müzen uyku beslenme karmakarışık oldu.Kendimi çok beceriksiz bi anne olarak görüyorum

selam millet

bizdede çıktı bu dert 2 gündür,inşallah geçici bişeydir.Sizin nasıl kusması,beslenmeden sonramı yoksa açken falandamı kusuyo?

ben henüz almadım canım,ısırganotu çayım var onu içiyorum şuanda

bizimde aşımız yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…