2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gripin bebeğinin sütün içindeki birşeye allerjisi olabilirmi. sordun mu doktora.

yok sormadım yeni başladı ve geçer diye bekliyorum.Beslenme şeklim hep aynı,değişik şeyler yemiyorumki.Hem mama yesede kusuyor.Öncedende olurdu ama her bebekteki gibi az bişeydi,,son 2 gündür fazlalaştı.Böyle devam ederse arıcam doktoru

gripincim hoşgeldin aramıza.kusmalardan fenalık geldi artık.yarın kontrolümüz var bakalım.bizim kusmamız azaldı gerçi büyüdükçe azalırmış sanırım gerçekten de öyle

of nalan pek hoş bulmadım ya benım herıf cok hasta aksam acıle gıttı serum fln takıldı ben de demır yuzunden bakamıorum kocama hıc cok uzuluorum (

slm kızlar. bugün misafir vardı. uygar uykuya dalamadı bütün gün. kustu çok. gaz maz vs. sonra sızdı uyuyor şimdi.

prop hoşgeldin evine.

nalan noldu dün? geçmiş olsun..

iznim bitti. yarın doktora gidip rapor alıcam. bakalım duracak mı benim sıpa ben yokken?

hoşbulduk burcu. dedıgım gıbı dagınık pıs ve mıkrop dolu bır eve geldım kocam cok hasta evde her yer her yerde demır cok huysuz dunku ucak yolculugu yuzunden buyuk ıhtımalle gece algısı bozuldu cocugumun vs vs pof poffffffff

offff kolay gelsin yaa.. insanın canı sıkılır işler durdukça. demir uyur inşallah da kocana bakar işlerini halledersin canım.

cnm ne bıtırmesı ııce beter oldu hatta hersey ortalıkta kocam ölüyo hastalıktan demır de cok mızmız bgn hala uyumadı mesela yemeklerı zor yaptım

cnm hoşgeldin dicem ama pek hoş olmmamış anlaşılann..eşine geçmiş olsun cnm..
işleri dert etme hergün bişi yapsan biter stres olma boşunaa

kızlar çıldıriciiimmm:84::84::84:benim kız akşam 7 den bu saat oldu hala uyumadı neden acaba ya banya yaptırdım emzirdim banyodan sonra ağlama krizine girdi şimdi yatağında dönencedeki oyuncaklara bakıp duruyor inş uyur bu gece pek sanmıyorum ama neden uyumuyor bu çocuk pffffff
tamda eşime ağlama krizleri geçiyor sanırım büyümeye başladı dedim akabinde bastı çığlığı nazarım değdi sanırım yaa uyu artık be kızım bu gece nöbet var sanırım bana
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeee

umarim herkes mışıl mışıl uyuyordur..

doktora gittim bugün nihayet smear verdim herşey yolundaymiş..spiral taktirmadim kararsiz kaldim.zaten parise filan gittiğim yok korkudan..

çoook yorgun hissediyorm kendimi bi sürüde işim var aslinda ama takatim yok..

bu arada bebeğim şu siralar müthiş gazli.çok sikintidayiz o yüzden.
bugün bi jel aldim eczaneden.

wind salbe-N diye bişii akşamlari findik kadar sürülüo göbeğine masajla, bitkisel bi jel.çok tavsiye ettiler.
bu akşam denedim.inşallah iyi gelir.kuzucum çok sanci çekiyo.müthiş üzülüyorum o ağladikça

insallah ise yarar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…