2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm bnm oğlumda cok ağlıyordu geceleri hiç uyumuyordu,dr a götürdük fıtık cıktı.. allah muhafaza öyle birsey olmasın

ben kullandım dr testerını vermıştı,pek etkili diil.. bizde bı işe yaramadı doğrusu

GriPin;cnm bnmkıde kusuyo ve sürekli ac gıbı yemek istıyo... kusnuk süt gıbı mı kesik kesik mi? eger kesıkse yedıklerı yarıyordur, sut gıbı ise fazlasını cıkarıyordur. gene de dr bi danş derım ben

bizdede çıktı bu dert 2 gündür,inşallah geçici bişeydir.Sizin nasıl kusması,beslenmeden sonramı yoksa açken falandamı kusuyo?

ben henüz almadım canım,ısırganotu çayım var onu içiyorum şuanda[/QUOTE]

Günaydın hatunlar:)
Bugün Asya Ela'yı kontrole götürcez sonunda.Bakalım ne durumda benim güzel bebişkom:)

günaydınlar:)))

dün hep uyudu oğlum tabi bendebugün acısını çıkarır şimdidem başladı daha uyuyalı 45 dk olmadı kalktııı offfff.gazımızda çok bugün:84::84:

selam millet
herkes iyidir umarım
ben mi beceriksizim acaba gündüz hiç bi iş yapamıyorum tam yatırıyorum 5 dk sonra gözler cin gibi... şimdi uyuyor bakalım kaç dk sürecek. gaz sancısı olmasa gece de daha erken uyuyacak ama...
bizde mi gariplik var bilmiyorum ama hiç öyle emzirme-gaz çıkarma-alt değiştirme-oyun-uyku düzeni yok olamaz da çünkü emerken uyuyakalıyor gaz çıkarmaya çalışsam uyanıyor yine emmek istiyor, o kadar emince alt da değişemiyor çünkü yatırınca kusuyor. kısacası uyanınca önce altını değiştirip öyle emzirmem gerekiyor ve bazen altı kirli uyuyor malesef. gerçi en fazla 30dk uyuduğu için problem olmuyor gübresinde rahat rahat uyuyor...
bir de ne yaptıysam öyle ped kullanacak kadar akan bir sütüm yok tüm gün her saat emdiği için birikmiyor da göğüslerim hep yumuşak ((

günaydın kızlar nasılsınız

benim aşım varmış ya tetanoz pfffff hatta geçmiş bile tarihi unuttum hiç yaptırmak istemiyorum zaten kollarım çok ağrıyo duruyu kucakta taşımaktan bide aşının ağrısını çekmek istemiyorum napıcamı şaşırdım bide kimse bahsetmedi burda aşıdan bitek banamı vurdu piyango aceba

günaydın millet. gece uykusuz geçti. son hatırladığım saat 4te arabayla gezdiriyorduk. çok kusuyor 2 gündür birazdan idrar tahliline gidicez.

lindencim bizde de durum aynı. memede uyuyor. derin uyuduysa gaz çıkaramıyor. yarım saat tutuyorum. kollarım dayanmayacak hale gelince yatırıyorum. gazı çıkmadığı için uyanıyor. ya da gazını çıkarırken uyanıyor kusuyor tekrar emmek istiyor. bu böyle sürüp gidiyor. gerçekten düzene girecek mi yoksa boşa hayal mi kuruyoruz??

günaydın canım. onu istersen yaptır dediler bana. zorunlu değil. şimdi zaten bağışıklık kazandık ama yaptırırsak daha uzun süre koruyormuş.

günaydın canım. onu istersen yaptır dediler bana. zorunlu değil. şimdi zaten bağışıklık kazandık ama yaptırırsak daha uzun süre koruyormuş.

öylemi canım iyi ozaman bende aysonu duruyu takibe götürünce konuşurum ebemle yaptır dersede ozama yaptırırım şimdi gidemiycem zaten

of nalan pek hoş bulmadım ya benım herıf cok hasta aksam acıle gıttı serum fln takıldı ben de demır yuzunden bakamıorum kocama hıc cok uzuluorum (

çok geçmiş olsun cnm, bu aralar salgın var zaten kiminle konuşsam hepsi hastalıktan dökülüyo..temizlik içinde kadını çağırsaydın keşke, kendini hiç yorma diyecem ama sen bilirsin tabi cnm...

slm kızlar. bugün misafir vardı. uygar uykuya dalamadı bütün gün. kustu çok. gaz maz vs. sonra sızdı uyuyor şimdi.

prop hoşgeldin evine.

nalan noldu dün? geçmiş olsun..

Duru çok huysuzlandı bi önceki gece, uyutmuştum uykusunda ağlamaya başladı ve öle ağlayarak uyandı ve bu bütün gece böle sürdü ben uyuttum yatırdım o ağlayarak uyandı, ertesi günde düzelmedi işin kötüsü uyandıktan sonrada ağlaması sürmeye başladı, bizde apar topar hastaneye götürdük, muayene ve idarar tahlilinde bi şi çıkmadı, dr. yüksek ihtimalle yediğin taze fasulye aşırı gaz yapmış ondan ağlıyo dedi, çok berbat bi gündü yani...

ii bak uçakta huysuzluk yapmamış, emzirme önlüğünü kullandın mı nasıl pratik mi, bende aldım ondan ama daha kullanmadım şu an kirlide yıkancek daha...

ben o aşıyı hiç yaptırmadım dr.um gerek yok ama sen bilirsin dedi, bende uğraşmadım...

Nalan emzırme önlüğü kullanışlı ama daracık ucak koltukları arasında benım gıbı uzun boylu bırı ıcın kullanması bayag zor. ben gunduz gıderken onluk fln takmadım arkamı döndüm actım emzırdım cam kenarıydım cunku ama dönüşte korıdordu ve demırın gozune ışık gırıodu onlugu taktım ısık kesıcı olarak kullandık

cuma sabah yola çıkacam, valizime tek bir şey koymadım hala, ege aşı oldu , kaynanam gelecekmiş ooooooofffffffffffffffffff ve evin her yeri her yerde.

selam kızlar..oğlum artık akşamları ağlama krizlerine girmeyi alışkanlık edindi ve artık bu döneminde meme de kabul etmiyo(( meme ağzına girince daha çok ağlıyo diliyle ittiriyo...babasıyla nasıl susturacağımızı bilemiyoruz..her yöntemi deniyoruz yok yooookk susmuyo durmuyo..en son saç kurutma mak açıp çarşafta sallıyoruz yine ağlıyo bi beş on dk..sonra sakinliyo ve çoook sonra da uyuyo..tabi bizim eller beller kopuk..dizimde sallamaya başlıyorum oh uyudu derken hop 10 dk sonra bizimki cin..ve uykusunu almadığı için başlıyo yine ağlamaya....
oof off Allahım sağlık sıhhat ver en başta, ama nolur benim şu oğluma da biraz sakinlik ver yaa..gündüz zaten canımı çıkarıyo akşam babasına veriim biraz dinleneyim diyorum..ikimizi birden haşat ediyo...şimdi çarşafta salladım, babası arabasına bağlayarak çarşaf düzeneği kurdu..çarşafta uyuo sonra da dizimde sallıyorum beyefendiyi....bana hiç rahat yok yaaaa
bu çarşafta sallamayı nolur kınamayın..herkes aynı şeyi söylüyo ama napayım ancak onunla sakinliyo artık o ağlama krizlerindense buna katlanıyorum...... büyük konuşmamak lazımmış..sallayanları kınardım, ben en ağır şekilde sallıyorum (

bizde aşımızı olduk , kızım uyudu şimdi. 7kilo olmuş boyunu ölçmüyor hemşireler.6.aydan sonra ölçülüyor dedi. çok ağladı .banada 3 tane igne yapsalar ben daha çok yırtardım ortalıgı herhalde.

geçmiş olsun..maşallah leyli tam tosuncuk olmuş..nazarlardan korusun Allah..anne sütü mü alıyo?

Allah kolaylık versin zaten ne yapmam dedikseysek hepsini bir bir yapıyoruz. ege de bazen ağlamaktan memeyi almıyor değişik sesler çıkarıp ilgisini dağıtmaya çalışıyorum susunca memeyi veriyorum devam ediyor emmeye. istediğin kadar salla biraz büyüyünce anlayınca havalar düzelince düzenin olur. hem senin bir düzenin yok onun streside var ondan daha çok yıpranıyorsun. istersen bir yolculuk yap annene iyi gelir en azından sana

saol dilegece...aynen öyle..belki benim sıkıntılarım geçiyo yavruma..evimiz yok, odasını kuramadık oğlumun..bütün eşyaları paketlerinde kaldı...
annem de çok ısrar ediyo ama ona da çok cesaret edemiyorum..akşamları eşim çok ilgili..gecenin ikisine kadar birlikte uğraşıyoruz..annem bu kadar sabır gösterir mi bilemiyorum..sonuçta eşin yanında olmayınca herşeyden tek başına sorumlu oluyosun....bir de benim abimler annemlerle birlikte oturuyo ve iki küçük yeğenim var ( biri 5 biri 2 yaşında..malesef kendi evlerine geçmiyolar, annemlerle yaşamak sırtlarını zavallı annemle babama dayamak tabi kolaylarına geliyo..ev de çok büyük 350 metrekare.......ve yengemden de pek haz etmiyorum........
öyle işte zor durumdayım...ama eşim şubat mart gibi yine alakasız bi yere göreve gidecek gibi görünüyo..öyle olunca mecburen gidicem ya anneme ya kayınvalideme(( orda da görümcem var ıyyy(
o yüzden şimdilik bööle orduevinde bi odada yaşamaya mahkumum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…