Krdln25 bence kesinlikle doktora götür hemen sole çok kapsamlı muayene etsin gaz filan değil bence bu bı sıkıntısı var yavrunun . Dün misafir geldi onun kızışa sürekli agliomus sonra hepatit a olduğu ortaya çıkış oda çok gaz yapıp cocuğu aglatirmis Allah korusun başka bisey çıkmasında
bu arada bebeğim şu siralar müthiş gazli.çok sikintidayiz o yüzden.
bugün bi jel aldim eczaneden.
wind salbe-N diye bişii akşamlari findik kadar sürülüo göbeğine masajla, bitkisel bi jel.çok tavsiye ettiler.
bu akşam denedim.inşallah iyi gelir.kuzucum çok sanci çekiyo.müthiş üzülüyorum o ağladikça
günaydın kızlar nasılsınız
benim aşım varmış ya tetanoz pfffff hatta geçmiş bile tarihi unuttum hiç yaptırmak istemiyorum zaten kollarım çok ağrıyo duruyu kucakta taşımaktan bide aşının ağrısını çekmek istemiyorum napıcamı şaşırdım bide kimse bahsetmedi burda aşıdan bitek banamı vurdu piyango aceba
günaydın canım. onu istersen yaptır dediler bana. zorunlu değil. şimdi zaten bağışıklık kazandık ama yaptırırsak daha uzun süre koruyormuş.
of nalan pek hoş bulmadım ya benım herıf cok hasta aksam acıle gıttı serum fln takıldı ben de demır yuzunden bakamıorum kocama hıc cok uzuluorum(
slm kızlar. bugün misafir vardı. uygar uykuya dalamadı bütün gün. kustu çok. gaz maz vs. sonra sızdı uyuyor şimdi.
prop hoşgeldin evine.
nalan noldu dün? geçmiş olsun..
hoşbulduk burcu. dedıgım gıbı dagınık pıs ve mıkrop dolu bır eve geldım kocam cok hasta evde her yer her yerde demır cok huysuz dunku ucak yolculugu yuzunden buyuk ıhtımalle gece algısı bozuldu cocugumun vs vs pof poffffffff
günaydın kızlar nasılsınız
benim aşım varmış ya tetanoz pfffff hatta geçmiş bile tarihi unuttum hiç yaptırmak istemiyorum zaten kollarım çok ağrıyo duruyu kucakta taşımaktan bide aşının ağrısını çekmek istemiyorum napıcamı şaşırdım bide kimse bahsetmedi burda aşıdan bitek banamı vurdu piyango aceba
bizde aşımızı olduk , kızım uyudu şimdi. 7kilo olmuş boyunu ölçmüyor hemşireler.6.aydan sonra ölçülüyor dedi. çok ağladı .banada 3 tane igne yapsalar ben daha çok yırtardım ortalıgı herhalde.
selam kızlar..oğlum artık akşamları ağlama krizlerine girmeyi alışkanlık edindi ve artık bu döneminde meme de kabul etmiyo(( meme ağzına girince daha çok ağlıyo diliyle ittiriyo...babasıyla nasıl susturacağımızı bilemiyoruz..her yöntemi deniyoruz yok yooookk susmuyo durmuyo..en son saç kurutma mak açıp çarşafta sallıyoruz yine ağlıyo bi beş on dk..sonra sakinliyo ve çoook sonra da uyuyo..tabi bizim eller beller kopuk..dizimde sallamaya başlıyorum oh uyudu derken hop 10 dk sonra bizimki cin..ve uykusunu almadığı için başlıyo yine ağlamaya....
oof off Allahım sağlık sıhhat ver en başta, ama nolur benim şu oğluma da biraz sakinlik ver yaa..gündüz zaten canımı çıkarıyo akşam babasına veriim biraz dinleneyim diyorum..ikimizi birden haşat ediyo...şimdi çarşafta salladım, babası arabasına bağlayarak çarşaf düzeneği kurdu..çarşafta uyuo sonra da dizimde sallıyorum beyefendiyi....bana hiç rahat yok yaaaa
bu çarşafta sallamayı nolur kınamayın..herkes aynı şeyi söylüyo ama napayım ancak onunla sakinliyo artık o ağlama krizlerindense buna katlanıyorum...... büyük konuşmamak lazımmış..sallayanları kınardım, ben en ağır şekilde sallıyorum(
Allah kolaylık versin zaten ne yapmam dedikseysek hepsini bir bir yapıyoruz. ege de bazen ağlamaktan memeyi almıyor değişik sesler çıkarıp ilgisini dağıtmaya çalışıyorum susunca memeyi veriyorum devam ediyor emmeye. istediğin kadar salla biraz büyüyünce anlayınca havalar düzelince düzenin olur. hem senin bir düzenin yok onun streside var ondan daha çok yıpranıyorsun. istersen bir yolculuk yap annene iyi gelir en azından sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?