2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annadım cnm, o zaman benim için sorun olmayacaktır minnacık boyumla...

kayınvaliden dırdırcı değilse oraya git diyecem ama dırdırcı olmayan kaynanamı var. haklısın annenlere gitsen daha çok yorulursun. biraz sabırlı olman lazım keşke elimden birşey gelse

kayınvaliden dırdırcı değilse oraya git diyecem ama dırdırcı olmayan kaynanamı var. haklısın annenlere gitsen daha çok yorulursun. biraz sabırlı olman lazım keşke elimden birşey gelse

çok tşkr ederim

esasında kayınvalidem dırdırcı diil ama her kaynana gibi sinir bozucu...bi de görümcem var evde..of çok gıcık aynı yaşta benimle..yüzünü bile görmek istemem..kendince güya çok sever beni..ama içinin şeytanlığını ben bilirim...
ne dert küpüymüşüm yaaa

Aso fıstığı götürdün mü doktora??

Nalancım çok geçmiş olsun..demek taze fasülye bile gaz yapabiliyo...

ben zaten o kadar çok şeyi çıkardım ki hayatımdan...önceden herşeyi yiyodum ama benimki iyice kudurunca geniş çaplı bi araştırma yaptım ve pek çok şeyi ağzıma koymuyorum...çay kahve çikolata süt peynir yoğurt kuruyemiş mandalina portakal salata zaten mercimek kuru f. nohut falan hiç söölemiyorum baharatlı şeyler vs......asitli içecek zateenn... en çok da çikolatayla ayrı olmak zor geliyo..bir de çok katkı maddeli şeyler de bebeği huzursuz edebiliyomuş..
gerçi hoş Buğra da bi değişiklik var mı? yok....ama ne biliiim biraz daha sürdürcem bakalım

götürdüm canım çok şükür her şey yolunda.Bir göbek fıtığımız var o da önemsizmiş küçük çaptaymış çünkü:) eee bu kadar ıkınmaya normal anne sütüne devam ediyoruz
msn deyiz cnm sen de gel :)

geçmiş olsun..maşallah leyli tam tosuncuk olmuş..nazarlardan korusun Allah..anne sütü mü alıyo?

amiiiin canım bebiş 4.350 doğdu. %90 anne sütü veriyorum. gün içinde 800-900 cc anne sütü ,toplasan 100 cc de mama veriyorum. kızım agız tiryakisi sürekli agzında bişey istiyo.yalancı emzik emmiyor 2 emip püüf atıyo agzından aşağı

geçmiş olsun canim..inşallah tahilleri temizçıkar

Herkese merhaba,ooff anca fırsat buldum ya,kuzu kucağımdan inmiyo,yorgunum,annelik ne kadar zor,uğraştırıcı ve yorucu bişeymiş ya ama bi o kadarda muhteşem

biz aşımızı olduk geldik.
ege 60 cm olmuş kilosu iyi çok şükür sadece emziriyorum,

geçmiş olsun,atlattınız hadi.Maşallah boyuna posuna :)

ne kınaması canım ya,ben artık kimseyi kınamamayı öğrendim bende ay bebek sallanırmı,beyni döner,yerinde uyuması daha sağlıklı diye ahkam keserdim dün ayağımda sallayayımda uyusun bari dedim gece saat 2buçukta ama nafile uyumadı ona rağmen.Canım insan o ağlama krizlerinde gözü bişey görmüyo,yeterki sussun diye aklına gelen herşeyi yapıyo.Napalım en fazla 1 sene çekeriz bu zahmetleri,belki dahada az.Nasılsa geçecek hepsi.

geçmiş olsun,maşallah kızına

kilo alımı iyi iste neden mama veriyorsun ki ?

gazdan bugün hiç uyuyamadık offfff şu sab ilacından kaç damla veriyorsunuz?çok zor damlıyoorrr:84::84::84:

bu arada oğluşumun fotosunu ilk kez paylaşıyorum:)işte benim Kuzey im:)))))))))))))))))

nalancım çok geçmiş olsun şükür bişey çıkmamış valla ben hasret kaldım artık yemek yemeye ne fasulye ne bakliyat ne yoğurt kola süt yemek olayım %75 azaldı ama kuru ve karbonhidrat yemektende kabız oldum kiloda veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…