Nalan emzırme önlüğü kullanışlı ama daracık ucak koltukları arasında benım gıbı uzun boylu bırı ıcın kullanması bayag zor. ben gunduz gıderken onluk fln takmadım arkamı döndüm actım emzırdım cam kenarıydım cunku ama dönüşte korıdordu ve demırın gozune ışık gırıodu onlugu taktım ısık kesıcı olarak kullandık
saol dilegece...aynen öyle..belki benim sıkıntılarım geçiyo yavruma..evimiz yok, odasını kuramadık oğlumun..bütün eşyaları paketlerinde kaldı...
annem de çok ısrar ediyo ama ona da çok cesaret edemiyorum..akşamları eşim çok ilgili..gecenin ikisine kadar birlikte uğraşıyoruz..annem bu kadar sabır gösterir mi bilemiyorum..sonuçta eşin yanında olmayınca herşeyden tek başına sorumlu oluyosun....bir de benim abimler annemlerle birlikte oturuyo ve iki küçük yeğenim var( biri 5 biri 2 yaşında..malesef kendi evlerine geçmiyolar, annemlerle yaşamak sırtlarını zavallı annemle babama dayamak tabi kolaylarına geliyo..ev de çok büyük 350 metrekare.......ve yengemden de pek haz etmiyorum........
öyle işte zor durumdayım...ama eşim şubat mart gibi yine alakasız bi yere göreve gidecek gibi görünüyo..öyle olunca mecburen gidicem ya anneme ya kayınvalideme(( orda da görümcem var ıyyy (
o yüzden şimdilik bööle orduevinde bi odada yaşamaya mahkumum.......
kayınvaliden dırdırcı değilse oraya git diyecem ama dırdırcı olmayan kaynanamı var. haklısın annenlere gitsen daha çok yorulursun. biraz sabırlı olman lazım keşke elimden birşey gelse
herkes okumada galiba kimse yazmıyo..kendim çalıp kendim oynuyorum :))))
msn deyiz cnm sen de gel :)
götürdüm canım çok şükür her şey yolunda.Bir göbek fıtığımız var o da önemsizmiş küçük çaptaymış çünkü:) eee bu kadar ıkınmaya normalAso fıstığı götürdün mü doktora??
Nalancım çok geçmiş olsun..demek taze fasülye bile gaz yapabiliyo...
ben zaten o kadar çok şeyi çıkardım ki hayatımdan...önceden herşeyi yiyodum ama benimki iyice kudurunca geniş çaplı bi araştırma yaptım ve pek çok şeyi ağzıma koymuyorum...çay kahve çikolata süt peynir yoğurt kuruyemiş mandalina portakal salata zaten mercimek kuru f. nohut falan hiç söölemiyorum baharatlı şeyler vs......asitli içecek zateenn... en çok da çikolatayla ayrı olmak zor geliyo..bir de çok katkı maddeli şeyler de bebeği huzursuz edebiliyomuş..
gerçi hoş Buğra da bi değişiklik var mı? yok....ama ne biliiim biraz daha sürdürcem bakalım
msn deyiz cnm sen de gel :)
geçmiş olsun..maşallah leyli tam tosuncuk olmuş..nazarlardan korusun Allah..anne sütü mü alıyo?
günaydın millet. gece uykusuz geçti. son hatırladığım saat 4te arabayla gezdiriyorduk. çok kusuyor 2 gündür birazdan idrar tahliline gidicez.
lindencim bizde de durum aynı. memede uyuyor. derin uyuduysa gaz çıkaramıyor. yarım saat tutuyorum. kollarım dayanmayacak hale gelince yatırıyorum. gazı çıkmadığı için uyanıyor. ya da gazını çıkarırken uyanıyor kusuyor tekrar emmek istiyor. bu böyle sürüp gidiyor. gerçekten düzene girecek mi yoksa boşa hayal mi kuruyoruz??
biz aşımızı olduk geldik.
ege 60 cm olmuş kilosu iyi çok şükür sadece emziriyorum,
selam kızlar..oğlum artık akşamları ağlama krizlerine girmeyi alışkanlık edindi ve artık bu döneminde meme de kabul etmiyo(( meme ağzına girince daha çok ağlıyo diliyle ittiriyo...babasıyla nasıl susturacağımızı bilemiyoruz..her yöntemi deniyoruz yok yooookk susmuyo durmuyo..en son saç kurutma mak açıp çarşafta sallıyoruz yine ağlıyo bi beş on dk..sonra sakinliyo ve çoook sonra da uyuyo..tabi bizim eller beller kopuk..dizimde sallamaya başlıyorum oh uyudu derken hop 10 dk sonra bizimki cin..ve uykusunu almadığı için başlıyo yine ağlamaya....
oof off Allahım sağlık sıhhat ver en başta, ama nolur benim şu oğluma da biraz sakinlik ver yaa..gündüz zaten canımı çıkarıyo akşam babasına veriim biraz dinleneyim diyorum..ikimizi birden haşat ediyo...şimdi çarşafta salladım, babası arabasına bağlayarak çarşaf düzeneği kurdu..çarşafta uyuo sonra da dizimde sallıyorum beyefendiyi....bana hiç rahat yok yaaaa
bu çarşafta sallamayı nolur kınamayın..herkes aynı şeyi söylüyo ama napayım ancak onunla sakinliyo artık o ağlama krizlerindense buna katlanıyorum...... büyük konuşmamak lazımmış..sallayanları kınardım, ben en ağır şekilde sallıyorum(
bizde aşımızı olduk , kızım uyudu şimdi. 7kilo olmuş boyunu ölçmüyor hemşireler.6.aydan sonra ölçülüyor dedi. çok ağladı .banada 3 tane igne yapsalar ben daha çok yırtardım ortalıgı herhalde.
amiiiincanım bebiş 4.350 doğdu. %90 anne sütü veriyorum. gün içinde 800-900 cc anne sütü ,toplasan 100 cc de mama veriyorum. kızım agız tiryakisi sürekli agzında bişey istiyo.yalancı emzik emmiyor 2 emip püüf atıyo agzından aşağı
gazdan bugün hiç uyuyamadık offfff şu sab ilacından kaç damla veriyorsunuz?çok zor damlıyoorrr:84::84::84:
gazdan bugün hiç uyuyamadık offfff şu sab ilacından kaç damla veriyorsunuz?çok zor damlıyoorrr:84::84::84:
8 damla kaşığa damlatta ver cnm bizde gazlıyız ama artık sab da işe yaramıyor
sabah 8 akşam 8 damla kaşığa damlatıp ver kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?