bir damlasa offf deli olucam saolun 8 damla anca yarım saatte damlar........................
o kadar zor değildi ya Allah allah şişeyi bir çalkala altınada vur bakalım ne olacaksab bizdede işe yaramadı neo baby daha iyi
kızlar sema özellikle sen iyi oku:)) ben artık yorgunluktan bitkin düştüm dün gece cerene anason içirdim evet üzüldüm önce ama ne yapım artık kapılara çarpıyordum yürürken nihayet uyudu ve dehşet gaz çıkardı anasonun yaptığını hiç bir gaz ilacı yapamadı resmen osuruk sesiyle uyandım
gazdan bugün hiç uyuyamadık offfff şu sab ilacından kaç damla veriyorsunuz?çok zor damlıyoorrr:84::84::84:
canım maşallah oğluna:) sab için şöyle dedi doktorumuz.günde 4 kez 8er damla.sabah öğlen akşam ve gece.bu şekil vermezsen işe yaramıyor.bu arada oğluşumun fotosunu ilk kez paylaşıyorum:)işte benim Kuzey im:)))))))))))))))))
cnm neo baby işe yaramadı mı ?sabah 8 akşam 8 damla kaşığa damlatıp ver kolay oluyor
çok ii ya.... denemekte fayda var anasonu:))))yerim ben onu nasılda rahatlamıştır canım yaaa
nalancım çok geçmiş olsun şükür bişey çıkmamış valla ben hasret kaldım artık yemek yemeye ne fasulye ne bakliyat ne yoğurt kola süt yemek olayım %75 azaldı ama kuru ve karbonhidrat yemektende kabız oldum kiloda veremiyorum
selaamm herkesee
kızım uyuyor benım canım bişey yapmak ıstemedı ev dandini bi halsizlik var
cnm neo baby işe yaramadı mı ?
yaradı canım daha önce sab kullanmıştım ben hiç etkilemedi
ohh iyi hadiRahatlamıştır bebişin .
Ben daha önce başka bişey vermedim bi tek bunu verdım buda iyi geldi çok şükür.artık fazla ağlamıyor yavrum. Kıyamıyordum hiç . :s
canım maşallah oğluna:) sab için şöyle dedi doktorumuz.günde 4 kez 8er damla.sabah öğlen akşam ve gece.bu şekil vermezsen işe yaramıyor.
Herkese hayırlı akşamlar..Aşı olan bebişlere de, annelerine de geçmiş olsun..Biz de 10 gün sonra aşıya gideceğiz inşaAllah..
Kullandığın ilaçların işe yaramasına sevindim krdln..Yazmasak da başından geçenleri okuyoruz..Allah yardımcınız olsun..
masallah canim bebegine asiyida atlatmissiniz gecmis olsunbiz aşımızı olduk geldik.
ege 60 cm olmuş kilosu iyi çok şükür sadece emziriyorum,
gözün aydin canimbizde aşımızı olduk , kızım uyudu şimdi. 7kilo olmuş boyunu ölçmüyor hemşireler.6.aydan sonra ölçülüyor dedi. çok ağladı .banada 3 tane igne yapsalar ben daha çok yırtardım ortalıgı herhalde.
masallah canim oglunabu arada oğluşumun fotosunu ilk kez paylaşıyorum:)işte benim Kuzey im:)))))))))))))))))
o kadar zor değildi ya Allah allah şişeyi bir çalkala altınada vur bakalım ne olacaksab bizdede işe yaramadı neo baby daha iyi
kızlar sema özellikle sen iyi oku:)) ben artık yorgunluktan bitkin düştüm dün gece cerene anason içirdim evet üzüldüm önce ama ne yapım artık kapılara çarpıyordum yürürken nihayet uyudu ve dehşet gaz çıkardı anasonun yaptığını hiç bir gaz ilacı yapamadı resmen osuruk sesiyle uyandım
krdln coooooooooook sevındım senın adına, bız de mi anason denesek :))
krdln coooooooooook sevındım senın adına, bız de mi anason denesek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?