2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir damlasa offf deli olucam saolun 8 damla anca yarım saatte damlar........................

o kadar zor değildi ya Allah allah şişeyi bir çalkala altınada vur bakalım ne olacak sab bizdede işe yaramadı neo baby daha iyi
kızlar sema özellikle sen iyi oku:)) ben artık yorgunluktan bitkin düştüm dün gece cerene anason içirdim evet üzüldüm önce ama ne yapım artık kapılara çarpıyordum yürürken nihayet uyudu ve dehşet gaz çıkardı anasonun yaptığını hiç bir gaz ilacı yapamadı resmen osuruk sesiyle uyandım

çok ii ya.... denemekte fayda var anasonu:))))yerim ben onu nasılda rahatlamıştır canım yaaa

gazdan bugün hiç uyuyamadık offfff şu sab ilacından kaç damla veriyorsunuz?çok zor damlıyoorrr:84::84::84:

bu arada oğluşumun fotosunu ilk kez paylaşıyorum:)işte benim Kuzey im:)))))))))))))))))
canım maşallah oğluna:) sab için şöyle dedi doktorumuz.günde 4 kez 8er damla.sabah öğlen akşam ve gece.bu şekil vermezsen işe yaramıyor.

bana da tavuk suyu çorba ve zeytinden gına geldi...gaz yüzünden çoğu şeyi kısıtlamıştım...bide oğlumda inek sütü alerjisi yüüznden daha da kısıtlandı....dün sabah keçi peyniri yedim bir parça beki o alerji yapmaz dedim....bugun oğlumun kakası yine kanlıydı

Herkese hayırlı akşamlar..Aşı olan bebişlere de, annelerine de geçmiş olsun..Biz de 10 gün sonra aşıya gideceğiz inşaAllah..

Kullandığın ilaçların işe yaramasına sevindim krdln..Yazmasak da başından geçenleri okuyoruz..Allah yardımcınız olsun..

yaradı canım daha önce sab kullanmıştım ben hiç etkilemedi

ohh iyi hadi rahatlamıştır bebişin .
ben daha önce başka bişey vermedim bi tek bunu verdım buda iyi geldi çok şükür.artık fazla ağlamıyor yavrum. kıyamıyordum hiç . :s

ohh iyi hadi Rahatlamıştır bebişin .
Ben daha önce başka bişey vermedim bi tek bunu verdım buda iyi geldi çok şükür.artık fazla ağlamıyor yavrum. Kıyamıyordum hiç . :s

ağlamak onların doğasında var ben o ne zaman ağlasa ağlıyorum harap oldum valla çocuk acıkıyor ağlıyor altını pisletiyor ağlıyor gazı oluyor ağlıyor o ihtiyacı gidince ssuyor uyuyor ben devam ediyorum :)) şu gaz bitse belki biraz daha rahatlarız

canım maşallah oğluna:) sab için şöyle dedi doktorumuz.günde 4 kez 8er damla.sabah öğlen akşam ve gece.bu şekil vermezsen işe yaramıyor.

Aso zaten damlatamıyorum bana da işe yaramıyoo gibi geliyoo.bize zinco daha çok yaradı onu vericem sabah akşam 4 er damla olarak:)))

sağol canım sağlıklı olsunlarda huysuzlukla uykusuzlukla baş ediliyor

biz aşımızı olduk geldik.
ege 60 cm olmuş kilosu iyi çok şükür sadece emziriyorum,
masallah canim bebegine asiyida atlatmissiniz gecmis olsun
gözün aydin canim
bu arada oğluşumun fotosunu ilk kez paylaşıyorum:)işte benim Kuzey im:)))))))))))))))))
masallah canim ogluna

yazik rahatlamistir yavru kiyamam ben ona

sabı doktorlar asonun dediği gibi kullanmayı öneriyorlar reçetede 15 damlayı geçmesin yazıyor benim almancam yok yengeme okuttum o söyledi yanlışmı okudu bilmiyorum

krdln coooooooooook sevındım senın adına, bız de mi anason denesek :))

anneannem ben 9 çocuğu bunla büyüttüm diye verdi bana ama içim el vermiyo sadece bi defa hiç uyumamıştı gün boyunca sabah 4te artık pes edip yaptım azcık ama valla on dakika geçmeden uyudu ve gazını çıkardı ya bilmiyorum uyutuyo diye kullanmak istemiyorum ama doğruya doğru gazı çıkarıyo

zeyn canım sen Almanyadasın değil mi bana birşeyler geldi ordan okuyamadığım için kullanamıyorum Hipp baby frenchel_tea
bübchen calendula gesichtspflege creme nedir bunlar nasıl kullanılır
birde compact marka bez göndermişler nasıl iyi bir markamı

kıslar bişey sorcam bebeği 3 saatte bir emdirmeye nasıl alışırdınız yani alıştıranlara soruyorum tabi ya sürekli emmek istiyo göğsümün dolmasına fırsat vermiyo hiç kafayı yicem böyle doyduğunuda anlamıyor böle zaten sütüm az diye mamayada başlamıştık günde toplam 180cc mamada içiyor aslında süt sağma makinam yoktu prop medela tavsiye etmişti aldım ondan gerceken iyiymiş sağolsun ..hiç fırsa vermiyo süt sağmama bazen gece uyuyunca o saatte süt sağıyorum bütün gün emdiği için çıka çıka iki göğüsten en fazla 60cc çıkıyo sadece bi defa az emmişti öyle sağdım 100cc çıktı yani şöyle göğsüm doluyken bi sağmak kısmet olmadı off ya çocuk aç ondan mı öyle emiyor yoksa alıştı diye mi anlamıyorum emdirdikten sonra 60cc veriyorum lıkır lıkır içiyor napıcağimi şaşırdım

krdln coooooooooook sevındım senın adına, bız de mi anason denesek :))

hoş geldin canım
bitmiştim artık prop bildiğin gibi değil bir gün çocukla yalnızken bayılıp gitcem diye korkuyordum bu gün kendimi çok iyi hissediyorum hiç içim el vermiyordu ama ne yapım eczacı bayanlada konuştum oda çok çekmiş 6.ayda düzelmiş çocuğu sürekli vermem ama arada dinlenirim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…