2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla tek emir böyle değil demek ki bunu da bilmek bişey yani demek böyle bebekelrde var bi terslik yok benim oğlum da o zaman:)))ii bakalım ben devam edeyim memeler fora gezmeye :)

mememi hiç kapatmıyorum ki açık öyle duruyoo..şimdi emziği verdim ağzına o çıkarıyoo ben veriyorum:)))
sab verdim bugün bakalım işe yarar mı diye yok yaramadı şimdi zinco verdim fosur fosur osuruyoo bizimki oh beee.sab dışarı zinco içeri

yarın kurufasülye yiyicem bakalım ne olacak yeter yaa AÇ KALDIM((((((((((((

slm kızlar
nabersiniz.
çoktandır giremedim ev iş bebek derken
fırsat olmuyo
ne soracağım buraya resim nasıl koyuluyo bilgisi olan varmı::2:

fenchel tea rezene cayi bende ogluma arada sirada veriyorum iyi geliyor
calendula gesichtspflegede bebegin cildigi nemlendiriyor ben kullanmadim ama internete baktim
compact bezi bilmiyorum hic duymadim

slm kızlar
nabersiniz.
çoktandır giremedim ev iş bebek derken
fırsat olmuyo
ne soracağım buraya resim nasıl koyuluyo bilgisi olan varmı::2:

cnm yukarıda bildirileriniz kısmını farklı pencereden aç avatar resmini değiştir olur........

teyzem hamile 7 aylık ne doktor kontrolüne gidiyor doğru dürüst ne hazırlık yapıyor aramış bana çok müdahale ediyorsun gaz ilaçları çaylar falan ben doğallıktan yanayım bişey kullanmıcam sarıcam kundağa atıcam beşiğine bakmıcam diyor iyi sen doğal büyüt dedim çok bilmiş insanlar ilk kızı 10 yaşında rahatmış o gazla falan uğraşmamış tahta beşiğe sarmış bırakmış üffffffff insanlar ne gızık

seelam kızlar. dün gece annemde kaldım masal agzıma mıztı bu nasıl ağlamak ya birazdan kendi evime geçicem annemi bize götüreceğim çocuğun düzeni anında bozuldu abimin çocuklarına çok özeniyorum ya allah nazardsn saklasın ikiz çocuğa benden daha kolay bakıyorlar.. ben çok kötü alıştırdım ama babası yüzünden tam bir kucak manyağı şu kuran bitsin biraz kendime geleyim tracy teyzenin easy yöntemine başlayacağım yoksa bauılazağım artıkçç bugün 1 saat bakamadı annem işin zor kızım dedi abimin çocukalrı usluyhmuş öyle dey
nce insan daha bir cıldırıyor ben söylerimde başkası çocuğuma yaramaz diyince gücüme gidiyor yaa

canım çok sevindim dinlenebildiğine,cerende dinlenmiştir tabi.Herzaman verme,arada çok yorulduğunda verirsin

kesinlikle katılıyorum,asla büyük konuşmıcan.bende bebeğim olduktan sonra daha iyi öğrendim bunu.

görürüz bakalım deseydin,hariçten gazel okumak kolay tabi.Başa gelince ne yapcağını şaşırıyosun

canım teyzen doğmamış çocuğa don biçmiş biraz büyük konuşmuş ben ne büyük konuşan insanları gördüm aylarca çarşafa koyup salladılar valla bu sıpalar ağlayınca helede susmayınca yapmam dediğin neleri yapıyosun benimde çok konuşan dolu etrafım geçmişlerine baksan hepsi nasıl büyütmüş acaba geçen yengemde diyorki aa sen niye prima kullanıyorsun dandik bezlerden kullansana altı üstü içine mıçıyo tuvaşet zannetti bezi galiba mıçıp sifonu çekiyo sanki poposuna yapışım pişik yapan kakaları hesaba katmıyo zevzek

bir biri çok fena elimde kalacak

ne güzel iyi yapmışsın.benimki almmıyor emzik zorla veriyordum pes ettim artık
yarın kurufasülye yiyicem bakalım ne olacak yeter yaa AÇ KALDIM((((((((((((
ben dün akşam kuru fasülye yedim bugün de yedim kızım gaz manyağı oldu

kızlar ii akşamlar size bişey soracağım siz emzirirken diğer göğsünüzden süt geliyor mu ve sızlıyor mu?benim son zamanlarda öle olmaya başladı da merak ettim acaba sizede oluyor mu ?

kızlar ii akşamlar size bişey soracağım siz emzirirken diğer göğsünüzden süt geliyor mu ve sızlıyor mu?benim son zamanlarda öle olmaya başladı da merak ettim acaba sizede oluyor mu ?

süt bazen geliyor. karıncalanıyor gibi sızlıyor benim..

slm annecikler nasılsınız...her gün okuyorum meleğimden yazmaya fırsat kalmıyor bugünde dedesi oyalıyor bakalım ne kadar duracak...dün 2.ay aşımızı olduk çok sükür ateş felan yapmadıama sabah 7 ye kadar bir dakika bilem uyumadı şikayetide yoktu ama daldığı zaman şıçrayarak uyandı kuzum(( hepinize gazsız sancısız bol uykulu gece diliyorum...

Allah teyzenin gönlüne göre versin bende çok yapmayacam dediğim şeyi yaptım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…