valla tek emir böyle değil demek ki bunu da bilmek bişey yani demek böyle bebekelrde var bi terslik yok benim oğlum da o zaman:)))ii bakalım ben devam edeyim memeler fora gezmeye :)
zeyn canım sen Almanyadasın değil mi bana birşeyler geldi ordan okuyamadığım için kullanamıyorum Hipp baby frenchel_tea
bübchen calendula gesichtspflege creme nedir bunlar nasıl kullanılır
birde compact marka bez göndermişler nasıl iyi bir markamı
slm kızlar
nabersiniz.
çoktandır giremedim ev iş bebek derken
fırsat olmuyo
ne soracağım buraya resim nasıl koyuluyo bilgisi olan varmı::2:
fenchel tea rezene cayi bende ogluma arada sirada veriyorum iyi geliyor
calendula gesichtspflegede bebegin cildigi nemlendiriyor ben kullanmadim ama internete baktim
compact bezi bilmiyorum hic duymadim
o kadar zor değildi ya Allah allah şişeyi bir çalkala altınada vur bakalım ne olacaksab bizdede işe yaramadı neo baby daha iyi
kızlar sema özellikle sen iyi oku:)) ben artık yorgunluktan bitkin düştüm dün gece cerene anason içirdim evet üzüldüm önce ama ne yapım artık kapılara çarpıyordum yürürken nihayet uyudu ve dehşet gaz çıkardı anasonun yaptığını hiç bir gaz ilacı yapamadı resmen osuruk sesiyle uyandım
çok pişman oldum ilk gün vermediğimie alışmadı sonradan ya işte bilmişlik yapıyoruz doğmadan emzik vermicem ayakta sallamıcam daha neler neler hepsini teker teker yapıyorum valla çocuk büyütmek başka bişeymiş neyi büyük konuşursan yapıyosun
teyzem hamile 7 aylık ne doktor kontrolüne gidiyor doğru dürüst ne hazırlık yapıyor aramış bana çok müdahale ediyorsun gaz ilaçları çaylar falan ben doğallıktan yanayım bişey kullanmıcam sarıcam kundağa atıcam beşiğine bakmıcam diyor iyi sen doğal büyüt dedim çok bilmiş insanlar ilk kızı 10 yaşında rahatmış o gazla falan uğraşmamış tahta beşiğe sarmış bırakmış üffffffff insanlar ne gızık
teyzem hamile 7 aylık ne doktor kontrolüne gidiyor doğru dürüst ne hazırlık yapıyor aramış bana çok müdahale ediyorsun gaz ilaçları çaylar falan ben doğallıktan yanayım bişey kullanmıcam sarıcam kundağa atıcam beşiğine bakmıcam diyor iyi sen doğal büyüt dedim çok bilmiş insanlar ilk kızı 10 yaşında rahatmış o gazla falan uğraşmamış tahta beşiğe sarmış bırakmış üffffffff insanlar ne gızık
canım teyzen doğmamış çocuğa don biçmiş biraz büyük konuşmuş ben ne büyük konuşan insanları gördüm aylarca çarşafa koyup salladılar valla bu sıpalar ağlayınca helede susmayınca yapmam dediğin neleri yapıyosun benimde çok konuşan dolu etrafım geçmişlerine baksan hepsi nasıl büyütmüş acaba geçen yengemde diyorki aa sen niye prima kullanıyorsun dandik bezlerden kullansana altı üstü içine mıçıyo tuvaşet zannetti bezi galiba mıçıp sifonu çekiyo sanki poposuna yapışım pişik yapan kakaları hesaba katmıyo zevzek
ne güzel iyi yapmışsın.benimki almmıyor emzik zorla veriyordum pes ettim artıkemzik büyük kolaylık ben doğduğu gün verdim herkes eleştirdi ama ben rahat ettim hemşire odama gelip emzik vermişsiniz dedi tip tip bakıp evet verdim dedim :) iyikide vermişim şimdide reflüsü olan bebeğe emzik iyi diyor doktor ww bu saatten sonra alırmıydı
ben dün akşam kuru fasülye yedim bugün de yedimyarın kurufasülye yiyicem bakalım ne olacak yeter yaa AÇ KALDIM((((((((((((
ne güzel iyi yapmışsın.benimki almmıyor emzik zorla veriyordum pes ettim artık
ben dün akşam kuru fasülye yedim bugün de yedimkızım gaz manyağı oldu
oooooh afiyet olsun canım.ben de anneme yaptırmıştım ankaradaykenafiyet olsunmercimek çorbası yaptım 2 aydır canım istiyor yeter artık :)
cnm yukarıda bildirileriniz kısmını farklı pencereden aç avatar resmini değiştir olur........
kızlar ii akşamlar size bişey soracağım siz emzirirken diğer göğsünüzden süt geliyor mu ve sızlıyor mu?benim son zamanlarda öle olmaya başladı da merak ettim acaba sizede oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?