2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben ne zaman acıksa veriyorum çocukla inatlaşmıyorum ne biliyim acıkınca vermemek uyurken uyandırmak falan onu olumsuz etkiler diye korkuyorum sen bilirsin emzik alıyorsa onunla oyala başka ne yapılır ki

aynı dert

bende de var o dert daha doktora gitmedim mama daha 4 kez verdim haftada 1 kez..... cnm ben anladım ki huysuzken ve gazlı iken çok emmek istiyoo diğer durumlarda sütüm yetiyooo...........mesela sabahtan beri mememde 1 saat bile uyamadan gene istiyoo veriyorum açmı dursun bebişlerimiz

canım ben ne zaman acıksa veriyorum çocukla inatlaşmıyorum ne biliyim acıkınca vermemek uyurken uyandırmak falan onu olumsuz etkiler diye korkuyorum sen bilirsin emzik alıyorsa onunla oyala başka ne yapılır ki

emzik almıyo canım böyle sürekli ağzında diye sü dolmuyo kardelen mamaya talim ediyoruz biraz ara verse belki göğsüm dolacak mamaya gerek kalmıcak inalaşmıyorum ağlatmıyorum istediği an veriyorum ama iyi mi ediyorum bilmiyorum

sabahtan beri emmiyoodu şimdi emerken uyuya kaldı bakalım ne kadar uyuyacak...ama mutlu uyuyoo doyduğunu burdan anlıyorum

canım ben çocukla inatlaşmayı bırakalı çok oldu çoktandır kuklalık yapıyorum :) ne yaparsak yapalım bütün savaşları onlar kazanıyor birde benim için psikolojik gelişimde çok önemli idarak edbiliyor mu şu an bilmiyorum ama :) onu kırmıyorum biraz böyle devam et bakalım zaten zamanla yeme araları uzar o zaman rahat edersin

benimkide öyle canım emerek gaz çıkartıyo emmek sadece doymak için değil yani orda huzur bulduğu çok belli ama mama vermye başladım ciddi ciddi günde 180ccyi buluyor mama artık çok üzülüyorum ..2 ayrı doktora sordum bu sürekli ememk istiyor olayını biri aferin ona iyi yapıyor bırak emsin ver isteyince sakın emzik verme dedi diğeri ise böyle gazı olur çok sağlıklı değil sürekli emmesi en az 2 saat geçsin dedi ama nasıl alıştıracığımı söylemedi

ben kusuyor diye doktora gittiğimde çok yiyor bu dedim olsun sen ver dedi mamaya başladım ben mecburen kusmayı önleyen mama kullanıyoruz doktora doyduğunu bilmiyor fazla isterse ne yapım dedim istediği an ver dedi bazen 90 ml hazırlıyorum bitince basıyor çığlığı hemen koşup 30 ml daha yapıyorum herhalde 3 saat kuralı olsaydı doktor ne zaman ne kadar isterse ver demezdi

valla bız anasonla buyumusuz kardesıme de verdık bıkac kez hatırlıorum yanı gece cayını rezeneyı verıosak bunu da verebılırız ne var

emzik büyük kolaylık ben doğduğu gün verdim herkes eleştirdi ama ben rahat ettim hemşire odama gelip emzik vermişsiniz dedi tip tip bakıp evet verdim dedim :) iyikide vermişim şimdide reflüsü olan bebeğe emzik iyi diyor doktor ww bu saatten sonra alırmıydı

çok biliyolar doktorlar zaten her kafadan bir ses..emme içgüdüsü yüksek bizimkilerin dedğin gibi huzur buluyor bak benim oğlum hiç ağlamaz meme derdi sadecegazıda yoksa 3-4 saat uyurbazen ben zorla kaldırırım emsin diye..çok sık emdirirsen gazı olur doğru amaermezsen ağlar zor bu durum

çok ii yapmışsın cnm ben emziğe alıştıramadım.dk 1 ay verme dedi bize offfffffffff

çok pişman oldum ilk gün vermediğimie alışmadı sonradan ya işte bilmişlik yapıyoruz doğmadan emzik vermicem ayakta sallamıcam daha neler neler hepsini teker teker yapıyorum valla çocuk büyütmek başka bişeymiş neyi büyük konuşursan yapıyosun

slm annişler okuyorum sonra tam yazacakken bebe uyanıyor artık hastalar geçmiş olsun diyerek güncellere gircem .....
nalanın taktiğini ben 2 saat üzerinden uyarlıyordum 2 saat uyanık tutup iki saat uyutuyorum gündüz gecede yatak odasına götürüyorum oğlum için orası uyku odası o odada oyun bile oynamıyoruz ki orayı sadece uyumak için kullansın diye biraz başarılıyız çok şükür.
kardelen allah yardımcın olsun benim bebe gazlı bir bebek uyutursun ayaklarını çeker uyanır cinsden ama kusan bebek zor cidden benimkide kusuyor bazende burnundan çıkartıyor çok korkuyorum.
ben gaz için nurse harvey kullanıyorum her emdirdiğimde bir çay kaşığı ağız gaz için ii ama bağırsak gazı zor elmayağı züğürt tesellisi gibi bir kış portakal yiyemedim ya bide burda en güzelleri var bebelere can feda.
valla bız anasonla buyumusuz kardesıme de verdık bıkac kez hatırlıorum yanı gece cayını rezeneyı verıosak bunu da verebılırız ne var
ya benimde kanıma girceksiniz zaten her elma yağı almaya gittiğimde gfözüm kayıyor sonra kalbim cız lıyor aslında eve bulundursammı ?uuuffffffffffffffffff anne olmak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok vicdan muhasebesi tutar oldum

valla tek emir böyle değil demek ki bunu da bilmek bişey yani demek böyle bebekelrde var bi terslik yok benim oğlum da o zaman:)))ii bakalım ben devam edeyim memeler fora gezmeye :)

geçmiş olsun burcucum umarım bişey çıkmaz. kusma olayı bizde de var ama genelde mamadan sonra oluyor. valla umarım hayal değildir (
aynı durum bizde de var malesef ben günde 150-250 ml mama veriyorum. zaten yarısını kusuyor. kim ne derse desin aç bırakacak halimiz yok dimi süt azalınca mama vermekten başka yol yok...
kaç ml verirsem vereyim biberondaki bitince çığlığı basıyor çok komik oluyor ama :) doyduğunu anlamıyor garibim..

bu arada ben de anasonla büyümüşüm ama şimdilik vermeyi düşünmüyorum. miluparezene çayı aynı anason gibi kokuyor bebeklere de veriliyormuş sıkışırsam onu veririm dedim. bir de benim dr senin yediklerinden ona geçmez gaz, senin de dengeli beslenmen lazım dedi artık herşeyi yemeye çalışıyorum gaz durumu aynı yani artmadı demekki boşuna kısıtlı yemeklerle geçirmişim 2 ay.

selam kızlar dün gece benim kız gece 3,5 kadar 1 damla uyumadı uyumadığı gibi ağladı tepindi ben de ne kol ne bacak kaldı sallamaktan pışpışlamaktan sonra sabaha karşı sızdı kaldı sonrasında bende bir kaç saat uyumuşum
bugünde çat kapı bebek görmeye misafir geldi onun da bebeği var 6 aylık o ağlar benimki ağlar bi kahveyi zor yaptım kadına sonra onlar gittikten sonra uyudu kaldı bende mutfağı toparladım biraz yemek yaptım çamaşırları makineye attım
kadın diyor ki benim kız 6 aylık daha ne gazı ne ağlaması bitti diyor gecede uyumuyormuş aynı bizim gibi tempoya devammış yani gözüm korktu ya şimdide diş çıkarıyo o yüzden huzursuz diye allahtan yaz geliyor da bebişleri alıp dışarı çıkarız hiç olmazsa nefes alırız huysuzluk etselerde dışarda bakınırlar hiç olmazsa 6 aylıkken

bencede canım ya bebeği aç bırakmanın bi mantığı yok içtiği kadar anne sütüde içsin ne kadar alırsa kardır ..banada sağlık ocağındaki doktor ve ebe dedi bakliyat ye mutlaka diye ama daha bi defa barbunya yedim ondada huysuzlandı ama ya bilmiyorum ondan mı oldu yoksa başka şeyden mi

mirazcle benim sütüm kesildi sayılır damla damla verebiliyorum artık önceleri comformil verdim şimdi aptamil ar bir buçuk ay sadece anne sütü ama gaz hep aynıydı

ceren hala uyuyor ağlamaya hali yok yavrumun biraz önce baktım açıkmış ağlamıyor kafayı kaldırmış bana bakıyor bakalım bu güzel uyku gecede devam edecekmi acaip dinlendim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…