kıslar bişey sorcam bebeği 3 saatte bir emdirmeye nasıl alışırdınız yani alıştıranlara soruyorum tabi ya sürekli emmek istiyo göğsümün dolmasına fırsat vermiyo hiç kafayı yicem böyle doyduğunuda anlamıyor böle zaten sütüm az diye mamayada başlamıştık günde toplam 180cc mamada içiyor aslında süt sağma makinam yoktu prop medela tavsiye etmişti aldım ondan gerceken iyiymiş sağolsun ..hiç fırsa vermiyo süt sağmama bazen gece uyuyunca o saatte süt sağıyorum bütün gün emdiği için çıka çıka iki göğüsten en fazla 60cc çıkıyo sadece bi defa az emmişti öyle sağdım 100cc çıktı yani şöyle göğsüm doluyken bi sağmak kısmet olmadı off ya çocuk aç ondan mı öyle emiyor yoksa alıştı diye mi anlamıyorum emdirdikten sonra 60cc veriyorum lıkır lıkır içiyor napıcağimi şaşırdım
aynı dertkıslar bişey sorcam bebeği 3 saatte bir emdirmeye nasıl alışırdınız yani alıştıranlara soruyorum tabi ya sürekli emmek istiyo göğsümün dolmasına fırsat vermiyo hiç kafayı yicem böyle doyduğunuda anlamıyor böle zaten sütüm az diye mamayada başlamıştık günde toplam 180cc mamada içiyor aslında süt sağma makinam yoktu prop medela tavsiye etmişti aldım ondan gerceken iyiymiş sağolsun ..hiç fırsa vermiyo süt sağmama bazen gece uyuyunca o saatte süt sağıyorum bütün gün emdiği için çıka çıka iki göğüsten en fazla 60cc çıkıyo sadece bi defa az emmişti öyle sağdım 100cc çıktı yani şöyle göğsüm doluyken bi sağmak kısmet olmadı off ya çocuk aç ondan mı öyle emiyor yoksa alıştı diye mi anlamıyorum emdirdikten sonra 60cc veriyorum lıkır lıkır içiyor napıcağimi şaşırdım
canım ben ne zaman acıksa veriyorum çocukla inatlaşmıyorum ne biliyim acıkınca vermemek uyurken uyandırmak falan onu olumsuz etkiler diye korkuyorum sen bilirsin emzik alıyorsa onunla oyala başka ne yapılır ki
kıslar bişey sorcam bebeği 3 saatte bir emdirmeye nasıl alışırdınız yani alıştıranlara soruyorum tabi ya sürekli emmek istiyo göğsümün dolmasına fırsat vermiyo hiç kafayı yicem böyle doyduğunuda anlamıyor böle zaten sütüm az diye mamayada başlamıştık günde toplam 180cc mamada içiyor aslında süt sağma makinam yoktu prop medela tavsiye etmişti aldım ondan gerceken iyiymiş sağolsun ..hiç fırsa vermiyo süt sağmama bazen gece uyuyunca o saatte süt sağıyorum bütün gün emdiği için çıka çıka iki göğüsten en fazla 60cc çıkıyo sadece bi defa az emmişti öyle sağdım 100cc çıktı yani şöyle göğsüm doluyken bi sağmak kısmet olmadı off ya çocuk aç ondan mı öyle emiyor yoksa alıştı diye mi anlamıyorum emdirdikten sonra 60cc veriyorum lıkır lıkır içiyor napıcağimi şaşırdım
emzik almıyo canım böyle sürekli ağzında diye sü dolmuyo kardelen mamaya talim ediyoruz biraz ara verse belki göğsüm dolacak mamaya gerek kalmıcak inalaşmıyorum ağlatmıyorum istediği an veriyorum ama iyi mi ediyorum bilmiyorum
aynı dert
bende de var o dert daha doktora gitmedim mama daha 4 kez verdim haftada 1 kez..... cnm ben anladım ki huysuzken ve gazlı iken çok emmek istiyoo diğer durumlarda sütüm yetiyooo...........mesela sabahtan beri mememde 1 saat bile uyamadan gene istiyoo veriyorum açmı dursun bebişlerimiz
benimkide öyle canım emerek gaz çıkartıyo emmek sadece doymak için değil yani orda huzur bulduğu çok belli ama mama vermye başladım ciddi ciddi günde 180ccyi buluyor mama artık çok üzülüyorum ..2 ayrı doktora sordum bu sürekli ememk istiyor olayını biri aferin ona iyi yapıyor bırak emsin ver isteyince sakın emzik verme dedi diğeri ise böyle gazı olur çok sağlıklı değil sürekli emmesi en az 2 saat geçsin dedi ama nasıl alıştıracığımı söylemedi
benimkide öyle canım emerek gaz çıkartıyo emmek sadece doymak için değil yani orda huzur bulduğu çok belli ama mama vermye başladım ciddi ciddi günde 180ccyi buluyor mama artık çok üzülüyorum ..2 ayrı doktora sordum bu sürekli ememk istiyor olayını biri aferin ona iyi yapıyor bırak emsin ver isteyince sakın emzik verme dedi diğeri ise böyle gazı olur çok sağlıklı değil sürekli emmesi en az 2 saat geçsin dedi ama nasıl alıştıracığımı söylemedi
emzik büyük kolaylık ben doğduğu gün verdim herkes eleştirdi ama ben rahat ettim hemşire odama gelip emzik vermişsiniz dedi tip tip bakıp evet verdim dedim :) iyikide vermişim şimdide reflüsü olan bebeğe emzik iyi diyor doktor ww bu saatten sonra alırmıydı
emzik büyük kolaylık ben doğduğu gün verdim herkes eleştirdi ama ben rahat ettim hemşire odama gelip emzik vermişsiniz dedi tip tip bakıp evet verdim dedim :) iyikide vermişim şimdide reflüsü olan bebeğe emzik iyi diyor doktor ww bu saatten sonra alırmıydı
ya benimde kanıma girceksiniz zaten her elma yağı almaya gittiğimde gfözüm kayıyor sonra kalbim cız lıyor aslında eve bulundursammı ?uuuffffffffffffffffff anne olmak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok vicdan muhasebesi tutar oldumvalla bız anasonla buyumusuz kardesıme de verdık bıkac kez hatırlıorum yanı gece cayını rezeneyı verıosak bunu da verebılırız ne var
çok biliyolar doktorlar zaten her kafadan bir ses..emme içgüdüsü yüksek bizimkilerin dedğin gibi huzur buluyor bak benim oğlum hiç ağlamaz meme derdi sadecegazıda yoksa 3-4 saat uyurbazen ben zorla kaldırırım emsin diye..çok sık emdirirsen gazı olur doğru amaermezsen ağlar zor bu durum
geçmiş olsun burcucum umarım bişey çıkmaz. kusma olayı bizde de var ama genelde mamadan sonra oluyor. valla umarım hayal değildirgünaydın millet. gece uykusuz geçti. son hatırladığım saat 4te arabayla gezdiriyorduk. çok kusuyor 2 gündür birazdan idrar tahliline gidicez.
lindencim bizde de durum aynı. memede uyuyor. derin uyuduysa gaz çıkaramıyor. yarım saat tutuyorum. kollarım dayanmayacak hale gelince yatırıyorum. gazı çıkmadığı için uyanıyor. ya da gazını çıkarırken uyanıyor kusuyor tekrar emmek istiyor. bu böyle sürüp gidiyor. gerçekten düzene girecek mi yoksa boşa hayal mi kuruyoruz??
aynı durum bizde de var malesef ben günde 150-250 ml mama veriyorum. zaten yarısını kusuyor. kim ne derse desin aç bırakacak halimiz yok dimi süt azalınca mama vermekten başka yol yok...emzik almıyo canım böyle sürekli ağzında diye sü dolmuyo kardelen mamaya talim ediyoruz biraz ara verse belki göğsüm dolacak mamaya gerek kalmıcak inalaşmıyorum ağlatmıyorum istediği an veriyorum ama iyi mi ediyorum bilmiyorum
kaç ml verirsem vereyim biberondaki bitince çığlığı basıyor çok komik oluyor ama :) doyduğunu anlamıyor garibim..ben kusuyor diye doktora gittiğimde çok yiyor budedim olsun sen ver dedi mamaya başladım ben mecburen kusmayı önleyen mama kullanıyoruz doktora doyduğunu bilmiyor fazla isterse ne yapım dedim istediği an ver dedi bazen 90 ml hazırlıyorum bitince basıyor çığlığı hemen koşup 30 ml daha yapıyorum herhalde 3 saat kuralı olsaydı doktor ne zaman ne kadar isterse ver demezdi
masallah canim ogluna
saol cnm
geçmiş olsun burcucum umarım bişey çıkmaz. kusma olayı bizde de var ama genelde mamadan sonra oluyor. valla umarım hayal değildir(
aynı durum bizde de var malesef ben günde 150-250 ml mama veriyorum. zaten yarısını kusuyor. kim ne derse desin aç bırakacak halimiz yok dimi süt azalınca mama vermekten başka yol yok...
kaç ml verirsem vereyim biberondaki bitince çığlığı basıyor çok komik oluyor ama :) doyduğunu anlamıyor garibim..
bu arada ben de anasonla büyümüşüm ama şimdilik vermeyi düşünmüyorum. miluparezene çayı aynı anason gibi kokuyor bebeklere de veriliyormuş sıkışırsam onu veririm dedim. bir de benim dr senin yediklerinden ona geçmez gaz, senin de dengeli beslenmen lazım dedi artık herşeyi yemeye çalışıyorum gaz durumu aynı yani artmadı demekki boşuna kısıtlı yemeklerle geçirmişim 2 ay.
bencede canım ya bebeği aç bırakmanın bi mantığı yok içtiği kadar anne sütüde içsin ne kadar alırsa kardır ..banada sağlık ocağındaki doktor ve ebe dedi bakliyat ye mutlaka diye ama daha bi defa barbunya yedim ondada huysuzlandı ama ya bilmiyorum ondan mı oldu yoksa başka şeyden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?