anasonun etkisi geçti
ayda 3-4 gun ne yaparsak yapalım susmayacakları bı durum oluomuş büyüme atakları oluomuş o günlerde, özellıkle boyları uzarken sıkıntılı oluolarmış ve aglayıp duruolarmıs gorunuste hıcbı neden ypkken aglayıp duruolarsa ve bu her zaman yaptıkları bısı dıılse boyle olabılır haberınız olsun. zeyn cnm sen yazmıssın da ordan aklıma geldı
daha durrrrrrrrr zeyncim..ne huylarıçıkacak bizimkilerinn..grücez burdaa:)))
çocuğu gündüz uyutma oyala falan deniyor ya nasıl oluyor o iş ? benimki gündüz ayakta uyuyor yani tam ayakta uyumak oayalak için kucağıma alıyorum ayakta tutuyorum saçma sapan ne bulursam konuşuyorum aaa bir bakıyorum ceren çoktan sızmış
zeyn sese duyarlı olması zor olur ben alıştırdım sese doğduğundan beri gündüz hep tv açık uyudu bazen huysuzlanıyor ağlamak isteyince telefon çaldığı an basıyor yaygarayı ama genel anlamda top atsan uyanmıyor yeter ki uyusun inşallah seninki geçici bir durumdur
geliyor canım benim de. elinle ovala süt akan göğsünü öyle olunca. bir süre idare ediyor..kızlar ii akşamlar size bişey soracağım siz emzirirken diğer göğsünüzden süt geliyor mu ve sızlıyor mu?benim son zamanlarda öle olmaya başladı da merak ettim acaba sizede oluyor mu ?
aa söylediğin iyi oldu. bazen hiç nedensiz durupdururken ağlıyo toprak, demek bundanmış.. kıyamam ben onlaraayda 3-4 gun ne yaparsak yapalım susmayacakları bı durum oluomuş büyüme atakları oluomuş o günlerde, özellıkle boyları uzarken sıkıntılı oluolarmış ve aglayıp duruolarmıs gorunuste hıcbı neden ypkken aglayıp duruolarsa ve bu her zaman yaptıkları bısı dıılse boyle olabılır haberınız olsun. zeyn cnm sen yazmıssın da ordan aklıma geldı
günaydınn
biz bu gece biraz huzursuzduk.. şimdi de uyuyoruz.
zeyn huysuzluğu geçici bir durumdur bence yani inşallah öyledir :)
hamileyken düşünülenler çoğunlukla uygulamaya konulamıyor malesef, nası güvenip büyük konuşuyolar çok hayret ediyorum :S
günaydın kızlar
aşı gecemizi 1 fitille atlattık şükürler olsun.. inşallah bugünde huzursuzlanmazda bende valizimi toplar işlerimi hallederim.
günaydınn
biz bu gece biraz huzursuzduk.. şimdi de uyuyoruz.
zeyn huysuzluğu geçici bir durumdur bence yani inşallah öyledir :)
hamileyken düşünülenler çoğunlukla uygulamaya konulamıyor malesef, nası güvenip büyük konuşuyolar çok hayret ediyorum :S
bu gece neyi farkettim biliyormusun ben hamileyken bu çocuğu nasıl büyürüm diye düşünme kısmını atlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?