2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok böyle bir olay uyandı kızım yine sabaha kadr nöbet var(( sabah 7de de hiçbirşey yapmama gerek kalmadan uyuyo kendi kendine(( nasıl değiştireceğim ben bu uyku düzenini yaaaaaaaaaaaaa.((

ay cnm biraz zaman alacak gibi
gündüz uyutmasan bari bir şekilde oyalasan gece gündüzü ayırt etmei açısından

bugün oglum cok huzursuz ciglik cigliga agliyor deminden beri mememide emmek istemiyor sagdim zorla biraz icti yenicene sustu büyüdükce huysuzlasiyorlar bunlar

ayda 3-4 gun ne yaparsak yapalım susmayacakları bı durum oluomuş büyüme atakları oluomuş o günlerde, özellıkle boyları uzarken sıkıntılı oluolarmış ve aglayıp duruolarmıs gorunuste hıcbı neden ypkken aglayıp duruolarsa ve bu her zaman yaptıkları bısı dıılse boyle olabılır haberınız olsun. zeyn cnm sen yazmıssın da ordan aklıma geldı

anasonun etkisi geçti

canim benim seni simdi cok daha iyi anliyorum hic susmayan bir cocukla ugrasmak gercekten cok zormus benimkide simdiye kadar akilliydi ama son iki üc gündür cok huysuz durduk yere agliyor her sesten korkuyor esim grip demin bir hapsurdu oglum okadar korktuki nasil agladi anlatamam zor susturdum pazarteside asisi var napicam bilmiyorum allah hepimize kolaylik versin

canim tam dedigin gibi bu günlerde cok sIk agliyor alti temiz karni tok gazida yok
demekki bizimkindede büyüme atagi baslamis

çocuğu gündüz uyutma oyala falan deniyor ya nasıl oluyor o iş ? benimki gündüz ayakta uyuyor yani tam ayakta uyumak oayalak için kucağıma alıyorum ayakta tutuyorum saçma sapan ne bulursam konuşuyorum aaa bir bakıyorum ceren çoktan sızmış
zeyn sese duyarlı olması zor olur ben alıştırdım sese doğduğundan beri gündüz hep tv açık uyudu bazen huysuzlanıyor ağlamak isteyince telefon çaldığı an basıyor yaygarayı ama genel anlamda top atsan uyanmıyor yeter ki uyusun inşallah seninki geçici bir durumdur

canim benimki zaten gündüzleri hep oturma odasinda uyuyor tvde genelde acik yaninda sürekli ses var ama bugünlerde huy edindi ufacik bir seste bile korkup yaygarayi basiyor insallah bunu huy etmez yoksa cekecegimiz var

kızlar ii akşamlar size bişey soracağım siz emzirirken diğer göğsünüzden süt geliyor mu ve sızlıyor mu?benim son zamanlarda öle olmaya başladı da merak ettim acaba sizede oluyor mu ?
geliyor canım benim de. elinle ovala süt akan göğsünü öyle olunca. bir süre idare ediyor..

aa söylediğin iyi oldu. bazen hiç nedensiz durupdururken ağlıyo toprak, demek bundanmış.. kıyamam ben onlara

günaydınn
biz bu gece biraz huzursuzduk.. şimdi de uyuyoruz.

zeyn huysuzluğu geçici bir durumdur bence yani inşallah öyledir :)

hamileyken düşünülenler çoğunlukla uygulamaya konulamıyor malesef, nası güvenip büyük konuşuyolar çok hayret ediyorum :S

size günaydın kızlar
biz hala uyumadık artık uyutmayada çalışmıyorum attım battaniyenin üstüne ne yaparsa yapsın

günaydın kızlar

aşı gecemizi 1 fitille atlattık şükürler olsun.. inşallah bugünde huzursuzlanmazda bende valizimi toplar işlerimi hallederim.

kesinlikle boşuna dememişler büyük lokma ye büyük laf etme diye. herşeyi tecrübe ederek mi öğrenmek zorundayız.

günaydın kızlar

aşı gecemizi 1 fitille atlattık şükürler olsun.. inşallah bugünde huzursuzlanmazda bende valizimi toplar işlerimi hallederim.

gözünaydın atlattınız ben bu huysuz çocukla nasıl atlatırım o geceyi bilmiyorum herhalde korku filmi tadında geçer

bu gece neyi farkettim biliyormusun ben hamileyken bu çocuğu nasıl büyürüm diye düşünme kısmını atlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…