2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir:) bu gün uyusa bari bu çocuk çok uykum var ya hayır annemde evde yok kapısına bırakıp kaçsam offffff

geceden beridir uyumuyomu? anasonun etkisiyle 2 gün yetecek uykuyu ve enerjiyi topladı ceren hanım,zor uyur artık peki kucağına aldığında susuyomu yoksa ordadamı ağlamaya devam ediyor?

geceden beridir uyumuyomu? anasonun etkisiyle 2 gün yetecek uykuyu ve enerjiyi topladı ceren hanım,zor uyur artık peki kucağına aldığında susuyomu yoksa ordadamı ağlamaya devam ediyor?

nasıl anlatsam şoklardayım:) canım şöyle anakucağına bırakıyorum biraz etrafına bakınıyor falan ağlıyor yere atıyorum eli kolu hiç durmuyor hep hareket halinde tabi osuruklar cabası.......sonra ordanda sıkılıyor kucağa geliyor evi turluyoruz girmediğimiz delik kalmıyor ne kadar kucakta kalsa o kadar mutlu ama insaf bittim artık tam 10 saat oldu

Gunaydınnn..

valla ben hamıleyken yapmam dedıgım hıcbısıyı yapmadım ne sallıyorum, ne yanımda yatırıyorum, bı tek emzık vermem dedım vermeye calıstım onu da demır almadı yanı planladıgım gıbı gelısıo :) ama ayakta fln bu kdr pışpış yapıcamı dusunmezdım hıc hemen uyucak fln zannedıodum cok yanılmısım :) yıne de canıma okusa bıle hem onu memnun etmeye calısıorum hem de tam ıstedııgnı vermıorum beyımıze yoksa mıctım yanı. sureklı ayakta olup pışpışla uyumak ıstıo mesela, benımkı de can. ayaga kaldırıp gezdırıorum 10 dk snr oturuorum tekrar aglayınca da tekrar kalkmamaya calısıorum sırf ınadından aglıo bazen. yıne cok aglarsa 2 dk daha gezdırıp yıne oturuorum fln. annelık cok zor cok meşakkatli ne diyim... geldıgımızden berı babamız da cok hasta oldugu ıcın tek basıma bakıorum gece gunduz kucagına bıle alamıo malum tuvalete bıle zar zor gıdıorum benı gormeyınce basıo çığlığı, babayı da unutmus bı haftada resmen çok sasırdım :S

bu sallama olayında bende inatlaştım hanımefendiyle çok çok zorda kalırsam 10 dakika fln sallıyorum birde bunun için hala asla derim asla yanımda yatırmam kendini yırtsa almıyorum yanıma zaten ipleri iyice eline aldı bu kadarcık kuralım olsun
hala uyumadı artık endişelenmeye başladım :2:

Allaah 10 saatmi yazık sana canım ya,valla bırakabileceğin biri varsa 1-2 saatliğine bile bırakıp biraz dinlenmeye bak.Bizimki kucak dışında hiçbir yerde durmuyo,altını değiştirirken koltuğun üstünde en fazla 15 dk sonra mızıklanıp ağlıyo.Ama 10 saat uyanık kalmıyo tabi.Ceren içinde zordur mutlaka bu durum

Günaydın prop,ben yapmam dediklerimi yapmaya çalışıyorum valla hemde hevesle ama benimki pek hevesli değilağlamaya başladığında ve beni çok yorduğunda allahım uyusunda ayakta bile sallarım diyorum,nitekim birkaç defada denedim ama hiç sevmedi benim kız ayakta sallanmayı. Bizde aynen siz gibi ayakta pışpış yaparak uyuyoruz,belim kolum bacaklarım kopuyo artık ama oturduğum zaman hemen iyyyy eeeeeee diye bi sesle beni uyarıyo zilli
babayı unutmasa bile demir zaten anneci bir bebek,ilerde gelin yandı vallah

Son düzenleme:

doktora goturdunuz dımı sız butun tahlıllerı fln yapıldı temız cıktı yanı hepsı ? demırın de 24 saat hıc uyumadıgını 48 saat ıcınde sadece 5 saat uyudugunu bılırım kı ben geberıo olurdum onda yorgunluk belırtısı bıle olmazdı, cok zor cok. allah kolaylık versın

daha 1 hafta oldu götüreli bütün tahliller yapıldı ama huysuzluk belli yani bilmiyorum şaşırdım kaldım valla biraz daha bekliyim olmadı götürürüm

ayyy demek hepsi aynı bunların
bizimkinede bi ağlama krizi geldi 2 gündür deli gibi ağlıyo ama sinirden
büyüdükçe huyları değişiyo ki ağlamayı bilmiyodu azcık mıkırdandımı biraz daha ağlasın die bekliyodum :S
şimdi nasıl susturcağımı şaşırıyorum ve hiç bişekilde teselli olmuyo
yarında aşılarımızı oliciizz boku yedim yaaa

tabı kı huyları degısıo artık cevrelerını ııce farketmeye basladılar sıkılıolar ılgı ıstıolar konusmak oynamak ıstıolar gezmek ıstıolar. koydugun yerde durmuolar artık ne yazık kı :) işimiz daha cok zorlastı bence

gripin kucak olayı çok zordur helede büyüdükçe bak onuda yapmıyorum öyle sürekli almam kucağıma dengeyi sağlamaya çalışıyorum bu savaştan kim galip çıkar bilmiyorum ama cerenle hep savaş halindeyim kusar diye başını bırakamıyorum aslında katı kurallar koyarım ama olmuyor işte az daha büyüsün bakalım el mi yaman bey mi yaman

Acaba bu huysuzluk akrep burcundan mı geliyor? hiç hazetmediğim arkadaşlarım vardı akreplerden oğlum akrep burcu oldu.

sorma bana bugünler bile iyi günlerimiz gibi geliyor bizim perdelerde simler var hafif,duvarda 1 tablomuz var kırmızı ve simli oda,Alya bunlara takmış vaziyette gözler hep ya perdede ya tabloda.Sürekli kucakta onların yanına gidip izlemek istiyo,o tarafa doğru atılıyo,kollatını uzatıyo.Dakikalarca orda durup bakıyoruz duvarlaraArtık etrafını incelemek istiyolar sürekli.
İlerde dahada fazlasını isticekler

iyi dayanıyosun valla,belki ondan huzursuz,bazı bebekler kucakta çok daha fazla huzur bulur,başka bebeklerden daha çok ihtiyaç duyarlar.Birde savaşmayı değilde suyuna gitmayi,istediklerini yapmaya çalış bakalım belki düzelir kendiliğinden,herşey tersine döner

Acaba bu huysuzluk akrep burcundan mı geliyor? hiç hazetmediğim arkadaşlarım vardı akreplerden oğlum akrep burcu oldu.

Bende çoğu zaman bunu düşünüyorum cidden,akrepler zordur derler hep,insanı zorlar derler.Ve akrep burcu bebeği evin kral ve kraliçesi olmak ister,herkes ona ilgi göstersin istermiş

kesinlikle etkisi var bence...ben de hep itici bulduğum kişilerin akrep olduğunu öğrenirdim sonra...

kızlar ben de bu ağlama krizleri sadece bizde var sanıyodum..demek toptan çıldırdı hepsi :) krizi gelince meme, kucak, pışpış, gezdirme, sallama vs. hiçbirini istemiyo.....açıyoruz saç k. mak. çarşafta sallayıp duruyos.. 5 10 dk sonra sakinleşiyo....

bir de Buğra bi kaç gündür sağ göğsümü istemiyo(( hiç anlamıyorum nasıl bir mantıksa diliyle ittiriyo ağlıyo ağlıyo solu verince hemen emiyo((( ancak uykuluysa alıyo sağı

geçmiş olsun zeyn allah kolaylık versin cnm...

şöle bi yötem uygulasan olurmu acaba, mesela öğlen saat 12 de uyut en geç 2 saat sonra uyandır 2 saati geçirme asla, hemen altını aç ki çabuk uyansın olmadı banyo yaptır, sonra emzir oynayın uyut, diyelim saat 3 de uyudu yine 2 saat sonra uyandır, bebekler özellikle elleriyle oynanınca daha çabuk uyanıyolarmış, bu şekilde bi dene bakalım nasıl olcak...ama asla 2 saati geçirme...

günaydın kızlar

aşı gecemizi 1 fitille atlattık şükürler olsun.. inşallah bugünde huzursuzlanmazda bende valizimi toplar işlerimi hallederim.

hadi gözün aydın...

ben aslan burcuyum aslanlar da oyledır netcez bız :)

annemde aslan burcuydu hatta burcunun bütün özelliklerini taşıyordu, kaprisli olur aslan burcu, kaprisiyle bayar insanı...

belki sağ kulağı ağrıyordur bazen ağrırmış ya çocukların kulakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…