2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sana da gunaydın :) hıc kaprıslı dıılımdır cnm ben dedıgım dedık ve ınatcıyımdır, herseyı ben bılırım huyum vardır ama kaprıs yapmam hıc hıhhh

ben bugün anneme gidiyorum orda kalcaz bugün yarın akşama anca döneriz artık.Şimdi çıkıp hazırlanayım artık.Öptüm hepinizi,kendinize be bebişlere iyi bakın

selam annikolar:)
nasilsiniz bakim
benim minik kuuzm hala uyuyor uykucu tosbagam:)
eylülümle ev topluyorduk bi bakim naptiniz dedim..
aglayan bebek sahiden zor benimki aglamz hiç arada aglatıyom nasil agliyo diye:)))))))
sırt agriniz varmi sizinde ya benim çok fena agrıyor sabahlari ay aglıcam artik agridan
böyle devam ederse naparrim bilmiyorum
bende daha dr kontrolüme gitmedim
salı günü yağmurun aşısı var ondan sonraki haftada ben giderim şu spirali taktirayim..ödüm agzıma geliyor valla yine bir kaza olacak diye

parise gidersen gelir tabi ödün ağzına benim hiç gelmiyor ne paris ne başka yer. koca boşayacak yakında beni.

bnm oğlum da sürekli duvardaki tabloları ve saati inceliyor ilginç..

kasım anneleri msn grubuna katılıp sohbet ettmek isteyenler mesaj atsınlar kızlar..

slm hanımlar naıslsınız.takip ediyorum ama birtürlü yazamıyorum.gelen giden.çocukk iş bitmiyo valla .bugün de aşı yaptırdık.ateşi 37.5 civarında sabhtan beri.doktor ilaç felan verme gerk yok dedi ama yavrum çok halsiz ( :26:

bencede ver biraz kendine gelir

bizim sağlık ocagındakı doktor gelmeden verebılırsın dedı ağrı kesıcı ates dusurucu. bızım daha cok var ama gitmeden once mı yoksa aşıdan sonra gerek olursa mı vermek daha saglıklı bilemiyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…