geçmiş olsun zeyn allah kolaylık versin cnm...
şöle bi yötem uygulasan olurmu acaba, mesela öğlen saat 12 de uyut en geç 2 saat sonra uyandır 2 saati geçirme asla, hemen altını aç ki çabuk uyansın olmadı banyo yaptır, sonra emzir oynayın uyut, diyelim saat 3 de uyudu yine 2 saat sonra uyandır, bebekler özellikle elleriyle oynanınca daha çabuk uyanıyolarmış, bu şekilde bi dene bakalım nasıl olcak...ama asla 2 saati geçirme...
hadi gözün aydın...
annemde aslan burcuydu hatta burcunun bütün özelliklerini taşıyordu, kaprisli olur aslan burcu, kaprisiyle bayar insanı...
belki sağ kulağı ağrıyordur bazen ağrırmış ya çocukların kulakları
selam annikolar:)
nasilsiniz bakim
benim minik kuuzm hala uyuyor uykucu tosbagam:)
eylülümle ev topluyorduk bi bakim naptiniz dedim..
aglayan bebek sahiden zor benimki aglamz hiç arada aglatıyom nasil agliyo diye:)))))))
sırt agriniz varmi sizinde ya benim çok fena agrıyor sabahlari ay aglıcam artik agridan
böyle devam ederse naparrim bilmiyorum
bende daha dr kontrolüme gitmedim
salı günü yağmurun aşısı var ondan sonraki haftada ben giderim şu spirali taktirayim..ödüm agzıma geliyor valla yine bir kaza olacak diye
parise gidersen gelir tabi ödün ağzına benim hiç gelmiyor ne paris ne başka yer. koca boşayacak yakında beni.
parise gidersen gelir tabi ödün ağzına benim hiç gelmiyor ne paris ne başka yer. koca boşayacak yakında beni.
valla biz de knka moduna girdik iyice :)
bebek bizde libido bırakmadı saolsun
sorma bana bugünler bile iyi günlerimiz gibi geliyorbizim perdelerde simler var hafif,duvarda 1 tablomuz var kırmızı ve simli oda,Alya bunlara takmış vaziyette gözler hep ya perdede ya tabloda.Sürekli kucakta onların yanına gidip izlemek istiyo,o tarafa doğru atılıyo,kollatını uzatıyo.Dakikalarca orda durup bakıyoruz duvarlara Artık etrafını incelemek istiyolar sürekli.
İlerde dahada fazlasını isticekler
aynen ya benim de sevmeidğim birçok insan akrep burcu:))))Acaba bu huysuzluk akrep burcundan mı geliyor? hiç hazetmediğim arkadaşlarım vardı akreplerden oğlum akrep burcu oldu.
valla hepi topu 2 kere gittik..
sizde fırsat yaratın anam adamlar fazla dayanamaz
nasıl fırsat yaratayım kasık fıtığı çıktı ödüm kopuyor zaten istek de yok ki
slm hanımlar naıslsınız.takip ediyorum ama birtürlü yazamıyorum.gelen giden.çocukk iş bitmiyo valla .bugün de aşı yaptırdık.ateşi 37.5 civarında sabhtan beri.doktor ilaç felan verme gerk yok dedi ama yavrum çok halsiz( :26:
ben de çok bılıomuş gıbı dıyım kı: bence de ver :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?