2,5 saat üşenmicek misiniz yahu:)gerçi gidin sefanız olsun iyice daraldın sen degünaydın kızlarrr...
yarın sabah 2,5 saat yol yapıp ankaraya alışverişe gitcez. napcak bakalım bizim kuzu. tırsıyorum:))
ayda 3-4 gun ne yaparsak yapalım susmayacakları bı durum oluomuş büyüme atakları oluomuş o günlerde, özellıkle boyları uzarken sıkıntılı oluolarmış ve aglayıp duruolarmıs gorunuste hıcbı neden ypkken aglayıp duruolarsa ve bu her zaman yaptıkları bısı dıılse boyle olabılır haberınız olsun. zeyn cnm sen yazmıssın da ordan aklıma geldı
ayyy demek hepsi aynı bunların
bizimkinede bi ağlama krizi geldi 2 gündür deli gibi ağlıyo ama sinirden
büyüdükçe huyları değişiyo ki ağlamayı bilmiyodu azcık mıkırdandımı biraz daha ağlasın die bekliyodum :S
şimdi nasıl susturcağımı şaşırıyorum ve hiç bişekilde teselli olmuyo
yarında aşılarımızı oliciizz boku yedim yaaa
ya fınfık nirdeee haberi olan varmı
bir gün 48 saate çıkarılsın
günaydın kızlarrr...
yarın sabah 2,5 saat yol yapıp ankaraya alışverişe gitcez. napcak bakalım bizim kuzu. tırsıyorum:))
2,5 saat üşenmicek misiniz yahu:)gerçi gidin sefanız olsun iyice daraldın sen de
heç bişi olmaz ben arka koltukta bile oturmuyorum arabada koltuğunda yatıyor arkada sonra sızıyor seninki en fazla acıkır 2.5 saatte emirirsin olur biter:))
günaydın anacıklar
sabah 5:30 başladı benim mesaim şimdi sızdı yatağında bende güne hazırlanıyorum malum iki gündür anam ağladı bugüne dualarla başladım inşallah rahat durur bugün:S
kesın kararlıyım zaten. tırssam da gitcem:)) evet yola cıkmadan ve ankaraya varmadan son yarım saatte emzırırım .. daha ön koltuga gecemedım ben:) sen iyisin takdir ediyorum seni:))
inşallah durur canım dinlenirsin sen de..
normalde arabaya bindiğinde huysuzlanıyormu ki?? benimki direkt uyuyor eğer acıkırsa ağlıyor alıp emziriyorum onun dışında arka koltukta bana ihtiyacı olmuyo sıpanın
kızlar yaa çıldırciiimmm
oğlum 2 -3 gündür uyumuyor
gerçekten uyumuyor
sallayınca ayağımda uyuyor sallamayı kesince zınk ayakta
saatlerce sallıyorum yoruldum artık
gece de 8den 12ye kadar ağlama krizimiz var
tam hah daldı diyorum yatağına yatırıyorum en fazla 10 dk sonra başlıyor ağlamaya zırlamaya
dğn bağırdım ona yeter artık uyu sen de rahat et ben de die ona dakikalarca ağladı
bi de alınganız yani
bildiğiniz bi uyku ilacı var mı bebekler için
gazınızın olmadığına emin misin? benımki gazı oldugunda uyumaz da :26:
Günaydın hatunlar,
Herkes nasıl en çok da krdln sen nasılsın uyudu mu bebeğin?İnşallah en kısa zamanda düzelir uykuları inşallah.
Zeyncim sizde de mi başladı uykusuzluk inşallah seninki de düzelir canım.arada yapıyorlar böyle minik yaramazlar geçici bir durumdur umarım.
ah kıyamam ya yüz üstü yattığında rahatlar aslında ayaklarına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor bir süre sonra zart zurt gidiyorgünaydın canım
dün gece hiç pes etmedim bıraktım beşiğine uyanmak için direndi ağladı almadım ordan ama gazı çok belli yani bu mama çok gaz yaptı doktorda inatla 1 ay bunu kullan kilo alımına bakalım kusmadığında naısl kilo alıyor 1aydan sonra hem bunu hem başka mama kullanırsın diyorgazını çıkardığı halde uyumuyor çocuk ne bitmez gazmış
ah kıyamam ya yüz üstü yattığında rahatlar aslında ayaklarına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor bir süre sonra zart zurt gidiyor
sıcak su torbası almıştım ama hiç denemedim birde onu deneyelim bakalım ama atıyor gazını yani attığından fazlası varsa yazık çocuğakaka yaptı sanıyorum her seferinde o kadar gürültülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?