2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hatunlar,
Herkes nasıl en çok da krdln sen nasılsın uyudu mu bebeğin?İnşallah en kısa zamanda düzelir uykuları inşallah.
Zeyncim sizde de mi başladı uykusuzluk inşallah seninki de düzelir canım.arada yapıyorlar böyle minik yaramazlar geçici bir durumdur umarım.

günaydın kızlarrr...

yarın sabah 2,5 saat yol yapıp ankaraya alışverişe gitcez. napcak bakalım bizim kuzu. tırsıyorum:))

ay işte bizde 2 gündür bunu yaşıyoruz pöff ne kol kaldı ne sırt ne bel ölüyorum

yavrim bizde aynıyız iki gündür ben benden geçtim 12 saat içinde sadece 1.5 saat uyuyup geri kalanını kucakta geçirdi ve dursa gam yemeyecem velet içini çeke çeke ağladı ağlamaktan gözleri şişti :S

ya fınfık nirdeee haberi olan varmı

nerde olacam bebem sabah açıyorum burayı geçmişi okuyup bitirmeden akşam oluyor arada grup msne giriyorum kuzucuğum sağolsun

bir gün 48 saate çıkarılsın

ay sana o kadar üzülüyorum ki Allah yardımcın olsun ne diyim ya (
günaydın kızlarrr...

yarın sabah 2,5 saat yol yapıp ankaraya alışverişe gitcez. napcak bakalım bizim kuzu. tırsıyorum:))

heç bişi olmaz ben arka koltukta bile oturmuyorum arabada koltuğunda yatıyor arkada sonra sızıyor seninki en fazla acıkır 2.5 saatte emirirsin olur biter:))

günaydın anacıklar

sabah 5:30 başladı benim mesaim şimdi sızdı yatağında bende güne hazırlanıyorum malum iki gündür anam ağladı bugüne dualarla başladım inşallah rahat durur bugün:S

heç bişi olmaz ben arka koltukta bile oturmuyorum arabada koltuğunda yatıyor arkada sonra sızıyor seninki en fazla acıkır 2.5 saatte emirirsin olur biter:))

kesın kararlıyım zaten. tırssam da gitcem:)) evet yola cıkmadan ve ankaraya varmadan son yarım saatte emzırırım .. daha ön koltuga gecemedım ben:) sen iyisin takdir ediyorum seni:))

kesın kararlıyım zaten. tırssam da gitcem:)) evet yola cıkmadan ve ankaraya varmadan son yarım saatte emzırırım .. daha ön koltuga gecemedım ben:) sen iyisin takdir ediyorum seni:))

inşallah durur canım dinlenirsin sen de..

normalde arabaya bindiğinde huysuzlanıyormu ki?? benimki direkt uyuyor eğer acıkırsa ağlıyor alıp emziriyorum onun dışında arka koltukta bana ihtiyacı olmuyo sıpanın

kızlar yaa çıldırciiimmm
oğlum 2 -3 gündür uyumuyor
gerçekten uyumuyor
sallayınca ayağımda uyuyor sallamayı kesince zınk ayakta
saatlerce sallıyorum yoruldum artık
gece de 8den 12ye kadar ağlama krizimiz var
tam hah daldı diyorum yatağına yatırıyorum en fazla 10 dk sonra başlıyor ağlamaya zırlamaya
dğn bağırdım ona yeter artık uyu sen de rahat et ben de die ona dakikalarca ağladı
bi de alınganız yani
bildiğiniz bi uyku ilacı var mı bebekler için

normalde arabaya bindiğinde huysuzlanıyormu ki?? benimki direkt uyuyor eğer acıkırsa ağlıyor alıp emziriyorum onun dışında arka koltukta bana ihtiyacı olmuyo sıpanın

doktor dısında cıkmadıgımız için tam bilemiyorum uyuyo ama yol uzun bu sefer. çıkmadık çıkmadık şimdi tam çıkıyoruz gezmeye

gazınızın olmadığına emin misin? benımki gazı oldugunda uyumaz da :26:

gazınızın olmadığına emin misin? benımki gazı oldugunda uyumaz da :26:

yok anacım gaz maz..karnını bile dinliyorum fokurduyo mu diye
ilacını veriyorum kimyon içiyorum gazını çıkarmaya uğraşıyorum
zate alttan üstten gazını çıkartıyor kakayı yapıyor
daha ne istiyor anlamıyorumki :2:

günaydın canım
dün gece hiç pes etmedim bıraktım beşiğine uyanmak için direndi ağladı almadım ordan ama gazı çok belli yani bu mama çok gaz yaptı doktorda inatla 1 ay bunu kullan kilo alımına bakalım kusmadığında naısl kilo alıyor 1aydan sonra hem bunu hem başka mama kullanırsın diyor gazını çıkardığı halde uyumuyor çocuk ne bitmez gazmış

ah kıyamam ya yüz üstü yattığında rahatlar aslında ayaklarına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor bir süre sonra zart zurt gidiyor

ah kıyamam ya yüz üstü yattığında rahatlar aslında ayaklarına sıcak su torbası koy çok iyi geliyor bir süre sonra zart zurt gidiyor

sıcak su torbası almıştım ama hiç denemedim birde onu deneyelim bakalım ama atıyor gazını yani attığından fazlası varsa yazık çocuğa kaka yaptı sanıyorum her seferinde o kadar gürültülü

Kızlar dün arkadaşım gelmişti bize.8 aylık bir kızı var.O da çok huysuz 8 aydır gece gündüz uyanıkmış.Dün bizim evde huzur buldu uyudu 1 saat:) Neyse işte anne karnında ayakları rahme yapışık olduğu için aylarca ayaklarında alçı ve metal bir şeyle gezdi çocukcağız.Çıkarmışlar şükürler olsun ki ama ayağına dokunduğunda hemen ayağını çekiyor.Ne acı çekti kim bilir:S Anne karnında çok gelişmemiş 2300 gram doğdu normal doğumla.Gelişmediği için kızlık zarı dışında sallanıyormuş ilk doğduğunda hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum:S temizlerken çok dikkat ediyorduk yırtılmasın diye diyor.Büyükçe içeri girmiş Düşünsenize yanlışlıkla kızlık zarının yırtıldığını ileri de ne sorunlar açardı belkide başına.

maşallah atsın atsın:)))) sıcak su rahatlatır gevşetir hem.ben her gün koyuyorum ayaklarına bazen poposunun altına:) mayışıyor sonra:)

selam kizlar,hayirli cumalar.

yüreğim tükendi uyutana kadar morardi ağlamaktan gitgide huysuzlaşio napicam bilmiyorum.
ne gazmiş be mahvetti yavrumu

merhabalarr:80:
kızım hep bakınmak istiyor artık :) bende duvarlara miki maus,sünger bob falan yapıştırdım öylee onlara bakıyor yavrum. dönenecesini unutmuştum onuda çıkardım onada bakıyor müziğini dinliyor.aguluyor şekerparem benımm oo

krdln kıyamam kızına bi derdi olmasa uyur ama yavrum kımbılır ne sıkıntısı var. sanada yazık kaç saattir uğraşıyorsun. ne zordur inşallah düzene girer artık
bızımkı geceleri bu sıra iyi maşallaahhhhh neo baby işe yaradı valla çok şükür yoksa bızde gece yarısı ayaktaydık :S
neo baby bazen 2 kere verıyorum ben.2 gibi bıde 8de falan. sende öyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…