2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebek arabası alcaz netten model bakıyorumda
çift yönlü olsun diyorum.. sizin tavsiyeniz var mı ?

kızlar bebek arabası alcaz netten model bakıyorumda
çift yönlü olsun diyorum.. sizin tavsiyeniz var mı ?

çook araştirdim ve chicco liteway aldim.oldukça hafif ve pratik.
benim istediğim özellikler bunlardi.kendi kullanim isteğine göre araştirma yapman lazim.
ama tavsiye ederim çok memnun kaldim.

çook araştirdim ve chicco liteway aldim.oldukça hafif ve pratik.
benim istediğim özellikler bunlardi.kendi kullanim isteğine göre araştirma yapman lazim.
ama tavsiye ederim çok memnun kaldim.

beğendiklerimin arasında bu da var. bide kraft'ın bi modeli .
çift yönlü olsun diyorum ama onlarda kaba gbii. kararsız kaldım :44:

slm annişler

aşılarımızı olduk geldik.verem savaşa giddik önce verem aşımızı olduk,ayy kuzuma kıyamam babası tuttu,snra sağlık ocağına gittik,baya sürdü hasta olmakdan korktum,her yer hasta dolu,Allah korusun hepimizi,tüm hastalara da şifa versin....

canim biz daha hic asi olmadik pazartesi ilk asimiz huysuzlugunu anlamadim dünde tam saat 1e kadar agladi ama ne aglama sanirsinki etini kopariyorlar ortaligi yikiyor insallah biran önce gecer
insallah gecicidir canim
al bendende okadar bir haftadir saat 10-1 arasi aglama krizimiz var insallah kalici olmaz
ne zor birsey allah kolaylik versin hic böyle birsey duymamistim
gözünüz aydin canim atlatmissiniz insallah ates yapmaz

ohhhh şükür ikinci ay aşılarımızı da olduk. tabi daha sıkıntılı günleri atlatmadık ama en azından aşılarımızı bitirdik sağ salim. inşallah bi sıkıntı da olmaz. sadece arasıra baya bi derinden ağlıyo melek kızım

Son düzenleme:
saol zeyn77,inş. ateş yapmaz
uyuyor arada ağlıyarak uyanıyor,bakalım hayırlısıyla atlatırız inş. bir de akşama misafir gelcekmiş,bebek görmeye,eşimin çocukluk arkadaşı,ilk kez gelcekler,inş. çok oturmazlar kız ile bu durum da uzun misafirlik iyi olmaz,tam da gününü bulmuşlar,neyse kız uyurken ihtiyaç gidereyim

Son düzenleme:

kızlar aranızda kalça çıkıklığı için ultrason istenen var mı? biz bugün kontrole gittik doktor ultrason istedi bebişimden. herkesten istiyolarmış ama tedirgin oldum ben :18::18:

kızlar aranızda kalça çıkıklığı için ultrason istenen var mı? biz bugün kontrole gittik doktor ultrason istedi bebişimden. herkesten istiyolarmış ama tedirgin oldum ben :18::18:

ben kendim istedim canım kontrole gittiğimde hatırlarttım doktora o da tabi görünüşte bişey yok ama önlem olsun diye yapıralım dedi çok kolay bişey zaten çok şükür bişeyde çıkmadı kafamız rahat etti en azından tedirgin olma hiç yani istemesi çok normal

Msn geldi kk bitti=)))))kimseler konuşmuyor krdln25 nerdesin uyudu mu kızın ne yapıyorsun nerdesin iyi misin

Msn geldi kk bitti=)))))kimseler konuşmuyor krdln25 nerdesin uyudu mu kızın ne yapıyorsun nerdesin iyi misin

uyudu canım bu demek oluyor ki gece nöbet var :)) ne yaparsam yapım uyanmıyor çocuk 40 bitti bişey olmadı şu 3 ayı çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…