kızlar bebek arabası alcaz netten model bakıyorumda
çift yönlü olsun diyorum.. sizin tavsiyeniz var mı ?
çook araştirdim ve chicco liteway aldim.oldukça hafif ve pratik.
benim istediğim özellikler bunlardi.kendi kullanim isteğine göre araştirma yapman lazim.
ama tavsiye ederim çok memnun kaldim.
canim biz daha hic asi olmadik pazartesi ilk asimiz huysuzlugunu anlamadim dünde tam saat 1e kadar agladi ama ne aglama sanirsinki etini kopariyorlar ortaligi yikiyor insallah biran önce gecergünaydınn
asoş ben de yedim geçende kuru.. of sefamız olsun. toprak da zart zurt gitti ama rahatsız olmadı. mercimek çorbası da içtim onda da aynısı oldu. iplemiom artık ne istersem yiyom. akşam da süt içtim bakalım bugün belli olur etkisi
zeyn siz ne zaman aşı olmuştunuz? biz aşının 9.gününe kadar akşamüstü 4-5 arası çıldırarak ağladık. resmen saati vardı. aşıdan olmasın sizinki de?
krdln25 valla sana çok üzülüyom arkadaşım allah sabır versin
.
insallah gecicidir canimGünaydın hatunlar,
Herkes nasıl en çok da krdln sen nasılsın uyudu mu bebeğin?İnşallah en kısa zamanda düzelir uykuları inşallah.
Zeyncim sizde de mi başladı uykusuzluk inşallah seninki de düzelir canım.arada yapıyorlar böyle minik yaramazlar geçici bir durumdur umarım.
al bendende okadar bir haftadir saat 10-1 arasi aglama krizimiz var insallah kalici olmazkızlar yaa çıldırciiimmm
oğlum 2 -3 gündür uyumuyor
gerçekten uyumuyor
sallayınca ayağımda uyuyor sallamayı kesince zınk ayakta
saatlerce sallıyorum yoruldum artık
gece de 8den 12ye kadar ağlama krizimiz var
tam hah daldı diyorum yatağına yatırıyorum en fazla 10 dk sonra başlıyor ağlamaya zırlamaya
dğn bağırdım ona yeter artık uyu sen de rahat et ben de die ona dakikalarca ağladı
bi de alınganız yani
bildiğiniz bi uyku ilacı var mı bebekler için
ne zor birsey allah kolaylik versin hic böyle birsey duymamistimKızlar dün arkadaşım gelmişti bize.8 aylık bir kızı var.O da çok huysuz 8 aydır gece gündüz uyanıkmış.Dün bizim evde huzur buldu uyudu 1 saat:) Neyse işte anne karnında ayakları rahme yapışık olduğu için aylarca ayaklarında alçı ve metal bir şeyle gezdi çocukcağız.Çıkarmışlar şükürler olsun ki ama ayağına dokunduğunda hemen ayağını çekiyor.Ne acı çekti kim bilir:S Anne karnında çok gelişmemiş 2300 gram doğdu normal doğumla.Gelişmediği için kızlık zarı dışında sallanıyormuş ilk doğduğunda hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum:S temizlerken çok dikkat ediyorduk yırtılmasın diye diyor.Büyükçe içeri girmiş Düşünsenize yanlışlıkla kızlık zarının yırtıldığını ileri de ne sorunlar açardı belkide başına.
gözünüz aydin canim atlatmissiniz insallah ates yapmazslm annişler
aşılarımızı olduk geldik.verem savaşa giddik önce verem aşımızı olduk,ayy kuzuma kıyamam babası tuttu,snra sağlık ocağına gittik,baya sürdü hasta olmakdan korktum,her yer hasta dolu,Allah korusun hepimizi,tüm hastalara da şifa versin....
merhabalarr:80:
kızım hep bakınmak istiyor artık :) bende duvarlara miki maus,sünger bob falan yapıştırdım öylee onlara bakıyor yavrum. dönenecesini unutmuştum onuda çıkardım onada bakıyor müziğini dinliyor.aguluyorşekerparem benımm oo
yaren kızına maşallah. bizimki de bakınıyo ama çok değil daha çok uyumayı tercih ediyo gündüzleri. seninki nekadar süre uyanık kalıyo. biz ara ara 1-1.5 saat uyanık kalıp sonra tekrar uyuyoruz da. gerçi ben daha çok konuşmaya çaışıyorum şebeklikler yapıyorum ama bizimki hemen uyku arıyo. uyanık kaldığı saatler de genellikle alt değiştirme emzirme falan işte. işi görülünce pek oralı olmuyo galiba
kızım hep bakınmak istiyor artık :) bende duvarlara miki maus,sünger bob falan yapıştırdım öylee onlara bakıyor yavrum. dönenecesini unutmuştum onuda çıkardım onada bakıyor müziğini dinliyor.aguluyorşekerparem benımm oo
yaren kızına maşallah. bizimki de bakınıyo ama çok değil daha çok uyumayı tercih ediyo gündüzleri. seninki nekadar süre uyanık kalıyo. biz ara ara 1-1.5 saat uyanık kalıp sonra tekrar uyuyoruz da. gerçi ben daha çok konuşmaya çaışıyorum şebeklikler yapıyorum ama bizimki hemen uyku arıyo. uyanık kaldığı saatler de genellikle alt değiştirme emzirme falan işte. işi görülünce pek oralı olmuyo galiba
slm anneler tünaydın benim için gün daha yeni başladı saat 2 de uyandım sabah 8 de yatabildim sabaha kadar dakika uyumuyor ya neyi var anlamıyorum gazını çıkarttım karnı tok altı kuru gözündende uyku akıyor ama kuzum bi türlü dalamıyor sabah 7den sonrda kendi kendine uyuyabiliyor bak şimdide maaşallah öyle uyuyorgaliba gece gündüzü daha ayırt edemiyoruz biz ve uyandırmayada kıyamıyorum ( gözlerimin altı morardı artık uykusuzluktan delireceğim..
sinirden sürekli kocamlada kavga ediyoruz çok gerginim kaç gündür pazartesi için psikologdan randevu aldım( gideyim bakalım ne tavsiyelerde bulunacak ve anlayışsız bir kocam var ben abartıyormuşum her durumu (( doktor beni çağırırsa gelmem ben haberin olsun diyooo çıldırmamak elde deil valla (
krdlen çok geçmiş olsun canım umarım düzelir miniğin...
akça sana güzel huzurlu bir alışveriş diliyorum...
diğer bütün annelere ve meleklerine gazsız sancısız keyifli birgün veeeeeeeee bol uykulu bir gece diliyorum...cumanız mübarek olsun arkadaşlarım...
gündüzleri benım kızım pek uyumuyor.anca sallarsam uyuyor :s
bizimkide 1,5 saat falan uyanık kalıyordur anca.. snra 1 saat zoraki uykuu.
gece uykusu nasıl cnm. ?
gündüzleri benım kızım pek uyumuyor.anca sallarsam uyuyor :s
bizimkide 1,5 saat falan uyanık kalıyordur anca.. snra 1 saat zoraki uykuu.
gece uykusu nasıl cnm. ?
gece çok geç yatıyor bizle beraber 11.30 gibi falan . gerçi arada 12yi falan geçiriyor uyanık halde . akşam 6-9 araları genellikle uyanık oluyo. öyle alıştı baya maşallah. maşallah diyorum çünkü akşam saatlerinde uyanık olduğu için gecede sadece 1 kez kalkıyor. bi ara uyandırıp emzirmeyi denedim ama uykusundan ödün vermediği için emmedi. gecede 1 kez kaldırıyorum artık 3.5-4 gibi falan. az emiyo gece ama napalım, öyle gidiyo.
kızlar aranızda kalça çıkıklığı için ultrason istenen var mı? biz bugün kontrole gittik doktor ultrason istedi bebişimden. herkesten istiyolarmış ama tedirgin oldum ben :18::18:
ohooo bizden 1.ay sonu istediler yaptırdık bilekızlar aranızda kalça çıkıklığı için ultrason istenen var mı? biz bugün kontrole gittik doktor ultrason istedi bebişimden. herkesten istiyolarmış ama tedirgin oldum ben :18::18:
Msn geldi kk bitti=)))))kimseler konuşmuyor krdln25 nerdesin uyudu mu kızın ne yapıyorsun nerdesin iyi misin
sağol valla ne olsun iyilik sağlık işte sen nerelerdesiniyi aksamlar zeyn ve aso
ne alemdesiniz
cnm hepimiz msndeyiz gelsene sen deforum ne kadar durgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?