2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni dizi başlicak birazdan benimki izletirse bakiim küçük emrah filmlerine benzio azcik

msn kapalı görünüyor nasıl oluyor bu yazdığımızda herkes dahilmi oluyor düşünmem lazım nasılsın canım bebiş iyi mi

kızlar aranızda kalça çıkıklığı için ultrason istenen var mı? biz bugün kontrole gittik doktor ultrason istedi bebişimden. herkesten istiyolarmış ama tedirgin oldum ben :18::18:

bizdende istediler korkulacak bişey yok benim kızımın sol kalçasında çıkıklık varmış kemik eğriymiş,ama tabi erken tedavi şart,3 ay çift bez kullandım çok şükür düzeldi şimdi 4 yaşında maşallah.korkmayın yaptırın testlerinizi.

selam kızlar nasılsınız? oğluşu uyuttum anneme bırakıp evden kaçıp internet cafeye geldim. çok bunaldım evde. annem yılbaşından beri kendi evinde. kaç gün yalnız patladım evde. oğluş sağolsun gündüz fazla uyumadığından odasına hapsoldum günlerce.
ilk kez gece dışarı attım kendimi. buradan çıkışta biraz dolaşırız kocişle.
bundan sonra fırsat buldukça çıkarım.
mama kullanan arkadaşlara bir sorum var. hangi marka mama kullanıyorsunuz. ben milupa aptamil kullanıyordum ama bebelaca geçiyorum. aptamil çok kilo aldırıyor ve çok pahalı 3 güne bir mama alıyoruz ve bütçemiz çok zorlanıyor. ben izinde olduğum için henüz maaş da alamıyorum. burada bir arkadaş ismini hatırlamıyorum ülker anne sütüne en yakın olanı demişti. aptamile güvenmiyorum demiş. kafam karıştı açıkçası. bebelacın değerleri aptamil ile aynı. sadece aptamilde nişasta var. bebelacta yok. ve bebelac yiyen bebekler ek gıdalara daha kolay geçiyormuş. bir eczacı arkadaş söylemişti.
herkes iyidir umarım. gaz sancıları ne alemde. bizimki hafifledi. ama bazen öyle bir ağlıyorki kan ter içinde kalıyorum susturmak için. büyüdükçe ağlaması da değişiyor. eskiden yavaştı şimdi ciyaklıyor resmen.

kalça çıkıklığı için bizde test yaptırdık. 20 günlük kontrole götürdük dr. a. bu ayda işitme testi yapılacak.

canım ben sma gold kullanıyorum gayette memnunum istersen bide onu dene

canım ben sma gold kullanıyorum gayette memnunum istersen bide onu dene

kafam çok karıştı mama konusunda. bir de çok fazla değiştirmek istemiyorum. aptamilde conformil kullandık gaz sancısı için. kakası yeşil oldu. şimdi bıraktık mavi kutu kullanıyoruz. ama bugün eşim bebelac almış. ilk hafta milupadan sonra bebelac aldık. doyurmuyor diye bıraktık. birde sma burda market ve eczanelerde yok.

canım bende ilk hafta milupa aptamil mavi kutu 300 gr 21.90 a aldık. daha sonra hero baby ı çok araştırdım 900 gr ı 21.90 aldım. ankarada gimsa adında market var orda aynı mama 13.95 TL imiş 2 kutu aldım. ben hero babyden memnunum tavsiye ederim.milupa gibi kokmuyor en azından.

bezde de sürekli prima kullandım ama canbebeye geçtim gayet güüzel zaten 3-4 satte bir değiştiriyorum altını prima kalitesinde onuda tavsiye ederim. 3 numara 74 adeti 14.90 a alıyorum yanında 1 kutuda ıslak mendil veriyor.

baby stardan numune istedim geldi ama ben begenmedim kazık gibi dokusu var. canbebe gayet güüzel.

kızlar bebek arabası alcaz netten model bakıyorumda
çift yönlü olsun diyorum.. sizin tavsiyeniz var mı ?

kraft duo aldım ben daha yeni. kullanışlı. tabi çift yönlü olduğğu için kapalı hali biraz büyük. ama memnunum.

teşekkürler cevaplar için. bizden de belki 1. ay isterlerdi ama biz ozaman başka bi doktora gidiyoduk o da elle muayene etmişti çıkıklık yok filan demişti. şimdi hastaneye gittik o doktorumuz istedi. bakalım yaptırcaz inşallah. sağolun içim rahatladı.

canım çok haklısın gerçekten bütçeyi zorluyor bizde 3 günde bir alıyoruz 20 lira
bebelacta iyi tabi bebelecla kaç çocuk büyümüş sağlıklılar ben malesef değiştiremiyorum ar kullandığım için

kızlar aranızda kalça çıkıklığı için ultrason istenen var mı? biz bugün kontrole gittik doktor ultrason istedi bebişimden. herkesten istiyolarmış ama tedirgin oldum ben :18::18:

bizde 2 aylıkken çektirdik canım doktor söylemedi ben söyleyince çektirelim dedi çok şükür bi sorun çıkmadı...zaten evde annem kendi yöntemleri ile bakmıştı kalça çıkığı olup olmadığına şimdi dahada rahatladım çok şükür...

tesekkurler kizlar, iyiyiz hamdolsun..

melodi ben guigoz confort kullaniyorum. turkiyede de var mi bilmiyorum. hastanede doktor onu vermisti. burdaki diger mamalardan daha pahali, haftada bir buyuk kutu bitiyor.

kızlar topiğin daimileri hiç yok buralarda valla
prop,nalan,asoooo,sezen,fınfın,özgül,krdln,yasemin ilk aklıma gelenler bunlardı nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa( yeni biyeremi takılıyorsunuz yoksam msn de de kimseler yok((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…