2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah gecicidir canim
allah kolaylik versin canim

gecmis olsun canim atlatmissiniz darisi bize

sonradan vermek daha mantıklı cnm bence

bende calpol vermiştim aşidan sonra.ii geldi ateşi filan çikmadi
ama huysuzluk baki kalio :))

ben dün akşam kuru fasülye yedim bugün de yedim kızım gaz manyağı oldu

ay Aso ben dün mercimek köftesi yemiştim oğluşcum gazdan uyuyamıyoo ememiyoda offffffffffffffff kurufasülyeyi bir kaç gün sonra deniycem bakalım

selam kızlar nabersiniz bugün ilk defa kızımla komşu gezmesine gittik iyce evde daralmıştım iyi geldi ama kızım gittiğimizde biraz ağladı falan pfff dedim tamam bu durmayacak sonra zorla salladım da uyudu hiç omazsa bi yarım saat iki sohbet ettim insanlarla bu da bişi benim için iyi bi gelişme yani dışarı çıkmak iyi geldi
bu arada sağ göğsüm antibiyotik kullanmama rağmen halen ucu acıyor sabah bi kalktım gene sertleşmiş sağdım sonra kızım emdi ama ne zaman geçecek hiç derdim bitmiyor yine ilaç kullanmak istemiyorum ne yapsam acaba?

ay Aso ben dün mercimek köftesi yemiştim oğluşcum gazdan uyuyamıyoo ememiyoda offffffffffffffff kurufasülyeyi bir kaç gün sonra deniycem bakalım
ay ben de nr zamandır yemedim mercimek köftesi ilk fırsatta yapayım ben de nasıl yapıcaksam bu bebişle:)))) kuru fasülyenin etksi bugün kendini gösterdi zart zurt gittik bugün.birde durmadan kaka yaptı ne olduysa

calpol verdim 4 gibi etkisni gösterdi çok şükür.ateşi düştü huysuzluğuda azaldıı.ay ne zor bir gündü yaa.deli gibi çıkıp bağırasım var dışarı.

yine mi uyumuyor kızın

bu gün 7 saatlik uykuyu 3 turda tamamladı bütün gece ve öğlene kadar uyumadığı için ev berbat sanki bomba atmışlar şu an yine uyuyor vee benim hiç bişey yapacak halim kalmadı doktor kustuğu için zayıf diyor ama bu kız uyumadığından büyümüyor

iyi akşamlar anneler. bugün dışarı yemeğe çıktık. çok sakin durdu sağolsun. pusetinde yattı. sıkıldı bi ara kucak istedi ama iyiydi yani. biz jet hızıyla yedik kalktık yine de. bi kadın geldi sevebilirmiyim dedi. ben de dokunmadan sevin lütfen dedim. elletmicem kimseye.

ben aslan burcuyum aslanlar da oyledır netcez bız :)

evetttttttttttttt bende aslan burcuyum ve kraliçelik bizim:)) hiç sevmediğim burçta akrepti kardeşimden biliyorum inanılmaz inatlar( başım da buldum netcez bilmiyorum...

al bendende o kadar her gece aynı olay sabah 7 ye kadar hiiç uyumuyor evimi pok götürüyor birde annem gelip fırça atıyor bir çocukla evinin haline bak ben kaçtane büyüttüm tertemizdim diye...söyleneceğine geç bir vileda yap dedim ama nafile(( haftasonu üstünkörü temizlerim artık kadın gelene kadar...benim kızımda 1 ayda 800gr almış doktor ne az ne çok normal kilo alımı dedi ama bana az kilo almış gibime geliyor..2 aylık ve kilomuz 5000 gr...bizim gibi kocaman anne babadan küççücük bir bebek ikimizde iri yarıyız kime çekti meleğim anlamadım daha((

oglum gene basladi aglamaya dün saat 1.30da yatti bugün kacta yatariz bilmem heralde aliskanlik yapti hergün bu saatlerde agliycak

benimkini şimdi uyuttum bi bakayım dedim ama hemen uyandı yaaaaa yani iç gözümü açtırmıyo bu çocuk by görüşürüz tekrar uyutayım şu hınzırı pffffff

günaydınn

asoş ben de yedim geçende kuru.. of sefamız olsun. toprak da zart zurt gitti ama rahatsız olmadı. mercimek çorbası da içtim onda da aynısı oldu. iplemiom artık ne istersem yiyom. akşam da süt içtim bakalım bugün belli olur etkisi

zeyn siz ne zaman aşı olmuştunuz? biz aşının 9.gününe kadar akşamüstü 4-5 arası çıldırarak ağladık. resmen saati vardı. aşıdan olmasın sizinki de?

krdln25 valla sana çok üzülüyom arkadaşım allah sabır versin

.

Son düzenleme:

Günaydın bebeeeeeeen:))))
iyi yapmışsın canım ben de yiyorum her şeyi:))2 gündür de süte başladım sabahları süt içiyorum.artık eşek kadar oldular:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…