insallah gecicidir canimgünaydınn
biz bu gece biraz huzursuzduk.. şimdi de uyuyoruz.
zeyn huysuzluğu geçici bir durumdur bence yani inşallah öyledir :)
hamileyken düşünülenler çoğunlukla uygulamaya konulamıyor malesef, nası güvenip büyük konuşuyolar çok hayret ediyorum :S
allah kolaylik versin canimayyy demek hepsi aynı bunların
bizimkinede bi ağlama krizi geldi 2 gündür deli gibi ağlıyo ama sinirden
büyüdükçe huyları değişiyo ki ağlamayı bilmiyodu azcık mıkırdandımı biraz daha ağlasın die bekliyodum :S
şimdi nasıl susturcağımı şaşırıyorum ve hiç bişekilde teselli olmuyo
yarında aşılarımızı oliciizz boku yedim yaaa
slm hanımlar naıslsınız.takip ediyorum ama birtürlü yazamıyorum.gelen giden.çocukk iş bitmiyo valla .bugün de aşı yaptırdık.ateşi 37.5 civarında sabhtan beri.doktor ilaç felan verme gerk yok dedi ama yavrum çok halsiz( :26:
bizim sağlık ocagındakı doktor gelmeden verebılırsın dedı ağrı kesıcı ates dusurucu. bızım daha cok var ama gitmeden once mı yoksa aşıdan sonra gerek olursa mı vermek daha saglıklı bilemiyorum ben de.
ben dün akşam kuru fasülye yedim bugün de yedimkızım gaz manyağı oldu
ay ben de nr zamandır yemedim mercimek köftesi ilk fırsatta yapayım ben de nasıl yapıcaksam bu bebişle:)))) kuru fasülyenin etksi bugün kendini gösterdi zart zurt gittik bugün.birde durmadan kaka yaptı ne olduysaay Aso ben dün mercimek köftesi yemiştim oğluşcum gazdan uyuyamıyoo ememiyoda offffffffffffffff kurufasülyeyi bir kaç gün sonra deniycem bakalım
yine mi uyumuyor kızın
ben aslan burcuyum aslanlar da oyledır netcez bız :)
bu gün 7 saatlik uykuyu 3 turda tamamladıbütün gece ve öğlene kadar uyumadığı için ev berbat sanki bomba atmışlar şu an yine uyuyor vee benim hiç bişey yapacak halim kalmadı doktor kustuğu için zayıf diyor ama bu kız uyumadığından büyümüyor
oglum gene basladi aglamaya dün saat 1.30da yatti bugün kacta yatariz bilmem heralde aliskanlik yapti hergün bu saatlerde agliycak
günaydınn
asoş ben de yedim geçende kuru.. of sefamız olsun. toprak da zart zurt gitti ama rahatsız olmadı. mercimek çorbası da içtim onda da aynısı oldu. iplemiom artık ne istersem yiyom. akşam da süt içtim bakalım bugün belli olur etkisi
zeyn siz ne zaman aşı olmuştunuz? biz aşının 9.gününe kadar akşamüstü 4-5 arası çıldırarak ağladık. resmen saati vardı. aşıdan olmasın sizinki de?
krdln25 valla sana çok üzülüyom arkadaşım allah sabır versin
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?