- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
ben varim yetmedi mi kuzum? ben de seni tanimiyom
çok karşılaşmadık galiba canım nickin yabancı deil ama...yetersin neden yetmeyesinde topiğin bu kadar sessiz olmasına alışkın deilim ben geçmişi okumaktan yazmaya fırsat bulamazdım bi zamanlar:))
kızlar bu arada biz salı günü 2. aşıyı olduk 3 gün yıkamayın dediler ya 3 gün doldu deilmi yoksam yarınmı dolacak gece uyumuyorya kızım banyo yaptırıp biraz yorayım şimdi diyordum...
canım 3.gün dolsun yarın yıka..
esincim aşıyı yaptırdığımız günde dahil deilmiki bu 3 güne acaba çünkü dahilse 3 gün dolmuş oluyor diye
kızımın ateşi var ve devamlı kusuyor. bu gece bize acil yolu gözuktu galıba...
kızımın ateşi var ve devamlı kusuyor. bu gece bize acil yolu gözuktu galıba...
allah şifa versin asenam inş bişii çikmaz kuzuda.
ben aşi olduğumuz günü saymadim 3 gün doldurdum sonra yikadim.
soy güzelce istersen islak mendille sil aşili kolu hariç
akşamdan beri huzursuz emiyor ve kusuyor.. ve ateşi var.. ateşi olması kötu oldu.. iniliyor sureklı.. eger bır saat daha böyle devam ederse gidecegiz galıba.. badı ile yatırdım.. ılık banyo yaptırdım düşmedi...
kızlar topiğin daimileri hiç yok buralarda valla
prop,nalan,asoooo,sezen,fınfın,özgül,krdln,yasemin ilk aklıma gelenler bunlardı nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa( yeni biyeremi takılıyorsunuz yoksam msn de de kimseler yok ((((
iyi akşamlar kızlar izde aşı yaptırdık dun gece bıraz atesı cıktı ne yapacagımı ilemedilmşimdi iyi
karma ası olurken cok agladı hala uyurken ırden sıcrayarak kalkıyor of cok fena
gecmısı okuyum gelıyorum
akşamdan beri huzursuz emiyor ve kusuyor.. ve ateşi var.. ateşi olması kötu oldu.. iniliyor sureklı.. eger bır saat daha böyle devam ederse gidecegiz galıba.. badı ile yatırdım.. ılık banyo yaptırdım düşmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?