2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo ateşi 36/9 ile 37.2 arasında oynuyor.. ılık banyodan sonra 36.5 e düştü ama geri çıktı.. şimdi ölçtum 36.7 de

napıonuz kızlar
bız perısandık saatlerce uyumadı ve agladı yavrum ne yaptıysam onune gecemedım aksam dayanamadım calpol verım bı cay kasıgı aglamaya devam edıodu kıpkırmızı olana kadar 15 20 dk sonra heralde ılac etkısını gosermeye baslayınca bırden sustu sok oldum cıdden canı yanıomus gazdan mıydı kulakla ılgılı bısı mı var bılmıorum susup ıcını cekıp gulumsemeye basladı tekrar aldım kucagıma sarıldım optum kokladım tesellı ettım fln uyudu kaldı snr saatler snr uyudu sımdı uyandı tekrar ama kendıne gelmıs en azından uykusuzluk ıyıce harapetmıstı cocugumu of of. allahım bıze guc ver, bıze yardım et, bıze sabır ver kı yavrularımıza bakabılelım, dayanma gucu ver, sen buyuksun yarabbım

ne yapcaz böyle bilmiyorum ne yaptıysam olmadı başaramadım kendi kendine düzelir inşallah ben yazıyorum sana msn adresini

ay ben bisey anlamadim yaa ne yaptigimi bilmiyorum he..
yaptim oldu kutladi beni bilgisayar ama sonra bi sayfa cikti ne o oylle kapattim gitti

geçmiş olsun canım ağrısı vardı demekki gaz sancıları hala hafiflemedi mi 2 buçuk ayda düzelirdi hani bizde bu şans varken 6 ayda sürer

asenam ben 37 ye kadar normal diye biliyorum 37 çıkınca paniklemiyorum üzerini inceltiyorum biraz

ben yapamadim msn falan!

oglum iyi canim tesekkur ederiz ilgin icin, belli bir saglik sorunu yok su an gelisimi gosterecek bize nelerle karsilasagimizi...

geçmiş olsun canım ağrısı vardı demekki gaz sancıları hala hafiflemedi mi 2 buçuk ayda düzelirdi hani bizde bu şans varken 6 ayda sürer

prop geçmiş olsun demıre...

düşünmem lazım oglun nasıl oldu???

saolun. hafıflememış demek kı, ben zart zurt osurmaya basladı dıye sevınıodum artık kendı cıkartıo dıe ama daha ıcerde neler var kım bılır. valla bızım ga sorunlarımız sonsuza kdr surecek gıbı gelıo bana duzelecegını sanmıyorum

günaydınn

asenam geçmiş olsun inş inmiştir ateşiniz.. ben 37.5 e kadar iplememiştim sadece üzerini inceltmiştim. 37.5 de calpol, 38.5 de fitil demişti dr.umuz..

prop uyumuyo bu diyon ama yavrum bak bi yeri ağrıyomuş demek ki :S

msn adresi isteyenlere mesaj attım. verdiğim adresi kişi ekle diyerek ekliceksiniz o kadar kızlar zor bişey yok..

.

Son düzenleme:
günaydıın:80: evimize geldik,pişman oldum keşke bugünde kalsaydım eşim bugün akşama kadar çalışcak,yalnız kaldık yine
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun,hemen iyileşin olurmu kuzular:94:
oof çok acıktım amakızım kucağımda keyif yapıyo,kıpırdayamıyorum.

Caaaanım yok kız ben dün Asya Ela'yı dizimde sallarken uyuyakalmışım uyandım çamaşır astım bulaşık makinasını doldurup çalıştırdım yattım.Tam yattım kızım uyandı alt aç emzir uyut vs.:)Rutinleştik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…