2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzel anneler,
Sabah kızım ağlaya ağlaya uyandı meğerki çocuk kakasını yapamamış.Açtım altını bir masaj zar zurt sıçtı batırdı her yeri:)Banyo yaptık emdi mayıştı uyudu azdık.Ben de o sırada bi evi silip süpürdüm hafiften duşumu aldım yoruldum.Eskiden yorulmazdım şidmi uyanmadan halledeyim her şeyi stresi olduğu için hem kafa hem beden yoruluyor vallahi.çamaşırı asmam lazım üşeniyorum uf.Kahvaltı yapmam lazım üşeniyorum ufff.

oohh eline sağlık asoş mis gibi ettin evini darısı başıma valla. ben de yemek yaptım mutfağı topladım. toprak da uslu uslu beni izledi. şimdi de dönencesini açtım bakıyo. evi süpürüp silcem ben de ama babamız uyuyo yapamıyorum malesef. o uyuyunca atarım onun kucağına yaparım artık..

kızlar ne marifetlisiniz ya benim Alya uyuduğunda tek yapmak istediğim yemek yiyip yatmak.kimi gün yatağımı bile toplayamıyorum.Neyse uyudu benimki,kahvaltı yapayım

Herkese iyi haftasonları.. Hanımlar yine msnde herhalde.. Ya da bebişleriyle uğraşmakta..Prop demire geçmiş olsun..Aşı olan bebişlere de geçmiş olsun..
Allah yardımcımız olsun..Tam bir düzene oturdu bebekler derken yeni huyları çıkıyor..Silbaştan, herşey birbirine giriyor.. Bizim kız da bu aralar huysuz ..Neden Allah bilir..Gaz yok ama uykuya dalamıyor..

selam guzel anneler
sizi uzun zamandir misafir olarak takip ediyodum
artik dayanamadim uye oldum:)
bende kasim annesiyim, 24 kasimda kavustum ogluma
benide araniza kabul ederseniz sevinirim

Hoşgeldin lila hayırlı olsun.. Bende 25 kasımda doğum yaptım..1 gün arayla bebeklerimize kavuşmuşuz..

günaydın güzel anneler ve bebişleri,
çok geçmiş olsun asenacım bebişine, umarım tekrar yükselmez ateşi...
propcum demir bebeğe de çok geçmiş olsun, kıyamam ağrısı varmış demekki,
lilacım sende hoşgeldin aramıza canım, bende 12 kasım da kucağıma aldım egemi:)
bu arada çok moralim bozuk kızlar annemi gönderdik bugün bakalım bundan sonra nasıl geçecek...becerebilecekmiyim tek başıma çok korkuyorum ama alışmam lazım artık..
bi de eşim aradı şimdi keşke annen biraz daha kalsaydı önümüzdeki hafta yurtdışına çıkma durumum olabilir malesef dedi...o zman ne yapacağım ben tek başıma..çok moralim bozuk çok..

Diğer bebeklerle karşılaştırırsam çok şükür Allaha fazla bir sıkıntımız yok.. :) Allah sıkıntı vermesin bunlardan başka..

hosbulduk melrah
biraz gec kaldim araniza katilmaya ama sizi okumak bile cok hosuma gidiyodu
gerci son gunlerde tenhalasti biraz buralari
senin dogumdan beri annenmi yanindadi canim?

hosbulduk melrah
biraz gec kaldim araniza katilmaya ama sizi okumak bile cok hosuma gidiyodu
gerci son gunlerde tenhalasti biraz buralari
senin dogumdan beri annenmi yanindadi canim?

bi ara gidip tekrar gelmişti..
annemler 8 saatlik mesafedeler..çok uzak ha deyince gidilip gelinmiyor malesef...

bi ara gidip tekrar gelmişti..
annemler 8 saatlik mesafedeler..çok uzak ha deyince gidilip gelinmiyor malesef...

sonucta eninde sonunda yalniz kalicaksin ama esininde gitme olayi kotu olmus
benim annemde kayinvalidemde cok yakinimda oturuyolar ama bir gun bile kalmalarini istemedim yalniz bakicam dedim, Allahtan bebisimde sakin oylede oldu

selam guzel anneler
sizi uzun zamandir misafir olarak takip ediyodum
artik dayanamadim uye oldum:)
bende kasim annesiyim, 24 kasimda kavustum ogluma
benide araniza kabul ederseniz sevinirim

hoşgeldin,allah analıbabalı büyütsün bebeğini

canım seni çok iyi anlıyorum,annem gittiğinde sudan çıkmış balığa döndüm.Hatta ogün hep ağladım,elim ayağıma dolaştı,bebeğin üstünü bile değiştiremiyodum düşün yani ama 2 günde alıştım,merak etme alışırsın sende.Zamanla becerirsin herşeyi

sağol kızlar bana moral verdiğiniz için...kendime güveniyorum, becereceğime de eminim ama dediğiniz gibi şuan kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum..
bu duyguyu ilk defa düğünden ve balayından sonra evime dönünce hissetmiştim, ailemden sevdiklerimden ayrılmak çok zor gelmişti, bi de sanırım şimdi..yapayalnız hissettim kendimi..
eşimde gitmek zorunda kalırsa diye çok üzüldüm bi de ege'nin aşısı olacak o zaten gözümde çok büyüyor..hayırlısı bakalım...

selam kızlar Allaha şükür dün kuranımız okundu çok stres yapmıştım valla bugün evi toparlamam lazım geberiyorum yorgunluktan kahvaltı masada bekliyor 1 saattir onu bile toparlyacak gücüm yok.. Dün gece o kadar yorgundum ki attım masalı babasına yattım uyutmuş yedirmiş sağolsun ama bizdeki yorgunluk kronik şöyle 1 hafta tatil yapsak belki düzeliriz. Benim kızım kendi başına uyuyamıyor uykusu geldimi çığlıkları basıyor kucakta dolaştır beşiğinde salla falan ancak yarım saatte uyuyor kendi kendine uyuyan bebeklere çok özeniyorum. yalancı memeye de alışamadı zaten alışsaydı süper olacaktı ama ben denemelere devam edicem inşallah alışır. geçmişi çok okuyamadım umarım herkesin bebekleri iyidir Allah hepsine sağlık huzur mutluluk ve usluluk versin.Psikolojim bozuldu valla ağlayan bebek çok zor arkadaşlar beynimde sesi çınlıyor bugünlerde geçicek inşallah hayatımız bir düzene girebilse tam süper olacak..

sizleri seven yasemin

melrahcım tabiki yaparsın hiç stres olma aşıyı da yaptırınca calpolü hemen ver ateşinin çıkmasını bekleme bebişlerin aşı yerleri acıyor benim ki çok kolay geçmişti inşallah senin de öyle olur.

geçmiş olsun hava değişikliği ev değişikliği etkilemiştir belki babanızda hastaydı belki kapmıştır yavrucuk geçer inş.biran önce..dualarına amin amin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…