Hoşgeldin lila hayırlı olsun.. Bende 25 kasımda doğum yaptım..1 gün arayla bebeklerimize kavuşmuşuz..
günaydın güzel anneler ve bebişleri,
çok geçmiş olsun asenacım bebişine, umarım tekrar yükselmez ateşi...
propcum demir bebeğe de çok geçmiş olsun, kıyamam ağrısı varmış demekki,
lilacım sende hoşgeldin aramıza canım, bende 12 kasım da kucağıma aldım egemi:)
bu arada çok moralim bozuk kızlar annemi gönderdik bugün bakalım bundan sonra nasıl geçecek...becerebilecekmiyim tek başıma çok korkuyorum ama alışmam lazım artık..
bi de eşim aradı şimdi keşke annen biraz daha kalsaydı önümüzdeki hafta yurtdışına çıkma durumum olabilir malesef dedi...o zman ne yapacağım ben tek başıma..çok moralim bozuk çok..
Diğer bebeklerle karşılaştırırsam çok şükür Allaha fazla bir sıkıntımız yok.. :) Allah sıkıntı vermesin bunlardan başka..
hosbulduk melrah
biraz gec kaldim araniza katilmaya ama sizi okumak bile cok hosuma gidiyodu
gerci son gunlerde tenhalasti biraz buralari
senin dogumdan beri annenmi yanindadi canim?
bi ara gidip tekrar gelmişti..
annemler 8 saatlik mesafedeler..çok uzak ha deyince gidilip gelinmiyor malesef...
selam guzel anneler
sizi uzun zamandir misafir olarak takip ediyodum
artik dayanamadim uye oldum:)
bende kasim annesiyim, 24 kasimda kavustum ogluma
benide araniza kabul ederseniz sevinirim
günaydın güzel anneler ve bebişleri,
çok geçmiş olsun asenacım bebişine, umarım tekrar yükselmez ateşi...
propcum demir bebeğe de çok geçmiş olsun, kıyamam ağrısı varmış demekki,
lilacım sende hoşgeldin aramıza canım, bende 12 kasım da kucağıma aldım egemi:)
bu arada çok moralim bozuk kızlar annemi gönderdik bugün bakalım bundan sonra nasıl geçecek...becerebilecekmiyim tek başıma çok korkuyorum ama alışmam lazım artık..
bi de eşim aradı şimdi keşke annen biraz daha kalsaydı önümüzdeki hafta yurtdışına çıkma durumum olabilir malesef dedi...o zman ne yapacağım ben tek başıma..çok moralim bozuk çok..
sağol kızlar bana moral verdiğiniz için...kendime güveniyorum, becereceğime de eminim ama dediğiniz gibi şuan kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum..
bu duyguyu ilk defa düğünden ve balayından sonra evime dönünce hissetmiştim, ailemden sevdiklerimden ayrılmak çok zor gelmişti, bi de sanırım şimdi..yapayalnız hissettim kendimi..
eşimde gitmek zorunda kalırsa diye çok üzüldüm bi de ege'nin aşısı olacak o zaten gözümde çok büyüyor..hayırlısı bakalım...
napıonuz kızlar
bız perısandık saatlerce uyumadı ve agladı yavrum ne yaptıysam onune gecemedım aksam dayanamadım calpol verım bı cay kasıgı aglamaya devam edıodu kıpkırmızı olana kadar 15 20 dk sonra heralde ılac etkısını gosermeye baslayınca bırden sustu sok oldum cıdden canı yanıomus gazdan mıydı kulakla ılgılı bısı mı var bılmıorum susup ıcını cekıp gulumsemeye basladı tekrar aldım kucagıma sarıldım optum kokladım tesellı ettım fln uyudu kaldı snr saatler snr uyudu sımdı uyandı tekrar ama kendıne gelmıs en azından uykusuzluk ıyıce harapetmıstı cocugumu of of. allahım bıze guc ver, bıze yardım et, bıze sabır ver kı yavrularımıza bakabılelım, dayanma gucu ver, sen buyuksun yarabbım
hoşgeldin,allah analıbabalı büyütsün bebeğini
hosbuldum, tesekkur ederim gripin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?