selam kızlar Allaha şükür dün kuranımız okundu çok stres yapmıştım valla bugün evi toparlamam lazım geberiyorum yorgunluktan kahvaltı masada bekliyor 1 saattir onu bile toparlyacak gücüm yok.. Dün gece o kadar yorgundum ki attım masalı babasına yattım uyutmuş yedirmiş sağolsun ama bizdeki yorgunluk kronik şöyle 1 hafta tatil yapsak belki düzeliriz. Benim kızım kendi başına uyuyamıyor uykusu geldimi çığlıkları basıyor kucakta dolaştır beşiğinde salla falan ancak yarım saatte uyuyor kendi kendine uyuyan bebeklere çok özeniyorum. yalancı memeye de alışamadı zaten alışsaydı süper olacaktı ama ben denemelere devam edicem inşallah alışır. geçmişi çok okuyamadım umarım herkesin bebekleri iyidir Allah hepsine sağlık huzur mutluluk ve usluluk versin.Psikolojim bozuldu valla ağlayan bebek çok zor arkadaşlar beynimde sesi çınlıyor bugünlerde geçicek inşallah hayatımız bir düzene girebilse tam süper olacak..
sizleri seven yasemin
arkadaşlar bişey sorucam,bebekleriniz 1 öğünde ortalama kaç cc mama veya süt içiyor?Benimki 100 cc içiyor ama ağlamaya devam ediyor,ardından bi 20-30luk daha veriyorum onuda içiyor.Acaba normalmi?
benim kaynana da istiyo mevlüt ben kalabalık yapamam sokamam eve 100 kişi dedim.Kendi evinde yapalım diyor şimdi.Bu grip mevsiminde yapmayı da düşünmüyorum.Kendi evimde bikaç kişi çağırıp mevlüt okutma tarafındayım.yasemincevre allah kabul etsin canım...
bizde 20 sinden sonra okutmuştuk, iyiki öyle yapmışız kayınvalidemler, annemler bizdelerdi zaten, evde temizken çıktı aradan..zor ve zahmetli iş çünkü..
arkadaşlar merhaba , ben de 2010 kasım annesiyim Allahın izniyle. Topiki genelde okumak suretiyle takip ettim çok az yazdığımdan hatırlanmam muhtemelen.
20 kasımda doğum yaptım bi oğluşum var.
bi sorum olacak, kanguru ve bebek taşıyıcısı ile ilgili görüşleriniz nedir , kullananınız var mı.
arkadaşlar merhaba , ben de 2010 kasım annesiyim Allahın izniyle. Topiki genelde okumak suretiyle takip ettim çok az yazdığımdan hatırlanmam muhtemelen.
20 kasımda doğum yaptım bi oğluşum var.
bi sorum olacak, kanguru ve bebek taşıyıcısı ile ilgili görüşleriniz nedir , kullananınız var mı.
lila_lila hoşgeldin
ben de annem gitmeden toprak 40 günlükken mevlüt işini çıkarmıştım aradan çok iyi oldu..
benim kaynana da istiyo mevlüt ben kalabalık yapamam sokamam eve 100 kişi dedim.Kendi evinde yapalım diyor şimdi.Bu grip mevsiminde yapmayı da düşünmüyorum.Kendi evimde bikaç kişi çağırıp mevlüt okutma tarafındayım.
inşallah başarırsın benimkiler beynimi yediler.Bakalım görcez ne olcak sonumuz hayrolsun:)bu grip salgınınında onların sülalesini çekemem vallaayni benim kaynana, o da kalabalik mevlute cok meraklimiss
bende dedim 100 kisi cagirsakta memnunmu kalcaklar sanki?
ancak elestircek biseyler bulurlar
sevdigim birkac arkadasim ve akrabayla cok daha guzel mevlut olur dedim, oylede olcak insallah
bu arada fotograg koyabilmem icin kac msj yazmam gerek?
inşallah başarırsın benimkiler beynimi yediler.Bakalım görcez ne olcak sonumuz hayrolsun:)bu grip salgınınında onların sülalesini çekemem valla
100
..................
Allah kabul etsin yasemin
bizde okutucaz ama hep erteliyorum, once temizlik sonra temizlik gozumde buyuyo ama insallah kismetse onumuzdeki hafta bizde bu telasi yasicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?