2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bişey sorucam,bebekleriniz 1 öğünde ortalama kaç cc mama veya süt içiyor?Benimki 100 cc içiyor ama ağlamaya devam ediyor,ardından bi 20-30luk daha veriyorum onuda içiyor.Acaba normalmi?

Allah kabul etsin yasemin
bizde okutucaz ama hep erteliyorum, once temizlik sonra temizlik gozumde buyuyo ama insallah kismetse onumuzdeki hafta bizde bu telasi yasicaz

arkadaşlar bişey sorucam,bebekleriniz 1 öğünde ortalama kaç cc mama veya süt içiyor?Benimki 100 cc içiyor ama ağlamaya devam ediyor,ardından bi 20-30luk daha veriyorum onuda içiyor.Acaba normalmi?

benim oglum sadece beni emiyor ama doktorumuz gerekirse 120 cc sut verin demisti
demekki yetmiyo bebegine 100 cc bidahakine 120 ver bakalim yine aglicakmi

yasemincevre allah kabul etsin canım...
bizde 20 sinden sonra okutmuştuk, iyiki öyle yapmışız kayınvalidemler, annemler bizdelerdi zaten, evde temizken çıktı aradan..zor ve zahmetli iş çünkü..

yasemincevre allah kabul etsin canım...
bizde 20 sinden sonra okutmuştuk, iyiki öyle yapmışız kayınvalidemler, annemler bizdelerdi zaten, evde temizken çıktı aradan..zor ve zahmetli iş çünkü..
benim kaynana da istiyo mevlüt ben kalabalık yapamam sokamam eve 100 kişi dedim.Kendi evinde yapalım diyor şimdi.Bu grip mevsiminde yapmayı da düşünmüyorum.Kendi evimde bikaç kişi çağırıp mevlüt okutma tarafındayım.

miracle saol cnm. işallah kapmamıstır bı de hasta demırle hıc ugrasamam normalı bıle yeterınce yorucu :)

arkadaşlar merhaba , ben de 2010 kasım annesiyim Allahın izniyle. Topiki genelde okumak suretiyle takip ettim çok az yazdığımdan hatırlanmam muhtemelen.
20 kasımda doğum yaptım bi oğluşum var.
bi sorum olacak, kanguru ve bebek taşıyıcısı ile ilgili görüşleriniz nedir , kullananınız var mı.

merhaba,ben kangru değilde sling alıcam bebeğime,burada sanırım birkaç kişi var sling kullanan.Kangruyuda doktorlar kullanabilirsiniz diyor ama bence sling daha kullanışlı

kanguru aldık biz oğluma...gerçi düşünceliyim yine de zararı olurmu diye ama...adık işte...

2 gün onunla dışarı çıktım...bu soğukta kanter içinde eve geldim...üstelik 2.çıktığımda 20 dk sonra eve gelmiştim....zor geldi bana taşımak....

topiki, sizlerin yazdıklarınızı okuyabilmek şu zamanlarda arkadaşlık ettik bana , inşallah oğluşum düzene girdikçe! :) yazabilirsem de mutlu olacam

lila_lila hoşgeldin

ben de annem gitmeden toprak 40 günlükken mevlüt işini çıkarmıştım aradan çok iyi oldu..

benim canım acayip kuru fasulye çekiyo..dün yemekteyizde özgür şef yaptı çok canım çekti valla.....ama korkuyorum....daha hiç yemedim bakliyat....

lila_lila hoşgeldin

ben de annem gitmeden toprak 40 günlükken mevlüt işini çıkarmıştım aradan çok iyi oldu..

hosbuldum bijoux
evet bizde keske 40 icinde yapmis olsaydik ayni zamanda bebek gormeye gelenlerde gelmis olucaklardi..
bu arada fotograg koyabilmem icin kac msj yazmam gerek?

ayni benim kaynana, o da kalabalik mevlute cok meraklimiss
bende dedim 100 kisi cagirsakta memnunmu kalcaklar sanki?
ancak elestircek biseyler bulurlar
sevdigim birkac arkadasim ve akrabayla cok daha guzel mevlut olur dedim, oylede olcak insallah

ayni benim kaynana, o da kalabalik mevlute cok meraklimiss
bende dedim 100 kisi cagirsakta memnunmu kalcaklar sanki?
ancak elestircek biseyler bulurlar
sevdigim birkac arkadasim ve akrabayla cok daha guzel mevlut olur dedim, oylede olcak insallah
inşallah başarırsın benimkiler beynimi yediler.Bakalım görcez ne olcak sonumuz hayrolsun:)bu grip salgınınında onların sülalesini çekemem valla

inşallah başarırsın benimkiler beynimi yediler.Bakalım görcez ne olcak sonumuz hayrolsun:)bu grip salgınınında onların sülalesini çekemem valla

yok benim kayinvalideyle aram iyidir, sagolsun cok yardimci oldu her konuda
ama daha ilk dogurdugumda sormustu kac kisilik yemek soyluyelim diye o zaman bizden 50 kisi toplaniyo diyince gozlerim fal tasi gibi acildi
yok dedim o zaman hic olmaz biz hicmi cagirmicaz? simdi diyo o zaman az kisiyle yapalim, cok uzadi zaten falan

selam kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
bizim Buğra kolikliğin tam zirvesinde yaaa..artık memeyi gündüz bile çeşitli atraksiyonlarla tutuyo...gelsin 3 ay düzelcez diyodum ama gitigde kötü oluyos..akşam 7den 1buçuk 2ye kadar hep krizdeyiz zaten..çok sinirli çok hırçın...uyutmak için saatlerce uğraşıyoruz hoop 10 dk sonra cin oluyo....
hamileyken hiç böyle olacağını hayal etmiyordum...tam ağlayan bebeğin alası benimki walla....yine de canı sağolsun napalım...eşimle hep büyük bebeklere çocuklara bakıp özeniyoruz..bir an önce büyümeleri dileğiyle.....

Allah kabul etsin yasemin
bizde okutucaz ama hep erteliyorum, once temizlik sonra temizlik gozumde buyuyo ama insallah kismetse onumuzdeki hafta bizde bu telasi yasicaz

öncelikle hoşgeldin lila ben cok az kişi ile okuttum iyi ki öyle yapmışım yoksa kafayı yerdim bide hoca çok güzel okudu yaa milleti ağlattı valla çok hoşuma gitti hep okutasım geldi...

melrahcım saol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…